מכבי תל אביב?! קבוצה אירופית או טובה לליגה שלנו?
אני חושב שכן, אבל רק עם עוד 2 חיזוקים טובים בכמה מיליוני דולרים...
הם צריכים איזה חלוץ סקורר וגם בלם תותח והם מספיקים לפחות לליגה אירופית
ומה דעתכם?
מכבי תל אביב?! קבוצה אירופית או טובה לליגה שלנו?
אני חושב שכן, אבל רק עם עוד 2 חיזוקים טובים בכמה מיליוני דולרים...
הם צריכים איזה חלוץ סקורר וגם בלם תותח והם מספיקים לפחות לליגה אירופית
ומה דעתכם?
NotLikeThis
|
|
אני לא חושב שהיא ברמה של אירופית גם עם חיזוקים,אני לא חושב שהיא מגיעה לרמות קל קבוצות שונות באירופה
אייל,מפקח קטגוריית ספורט
עדיין לא אירופאית ועדיין לא מרשימה בליגה
אם לא היא אז אף אחת. מכבי הפכה בן עונה אחת מקבוצה שכונה ולקבוצה שמנוהלת בצורה אירופאית בתודה לרביעיית הקסם - מיץ',ג'ורדי,אוסקר ורובן שבנו צוות מקצועי מהסרטים.
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
בית"ר היום זה לא מדד וגם הפועל לא ממש, מכבי היא קבוצה טובה לליגה וזה גם בערבון מוגבל מכיוון שאם לחיפה לא היתה את התקלה של תחילת העונה לא בטוח שהטבלה היתה נראית אותו דבר....
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
מכבי תל אביב אולי טובה בליגה שלנו, אבל אני לא מאמין שהיא תוכל להתמודד עם קבוצות כדורגל ברמה בינונית-גבוהה במפעלים אירופאיים. אלא אם כן יבצעו שם שינויים משמעותיים.
עדיין לא ברמה כמו באירופה.. אך אם הם יסיימו במקום ראשון ויזכו באליפות אז בהחלט מכבי ת"א תשדרג את הסגל שלה לעונה הבאה שתהיה ברמה של אירופה בשביל לנסות להעפיל לליגת האלופות ואם לא אז לליגת האירופאית.