תכלס עם כמה שצוחקים על גולני יש לי יותר כבוד אליהם מאשר לגובניקים עובדי רסר שמנקים אסלות ואוכלים מקדונלדס בעזריאלי ומטיפים לאנשים כמו ייטינגר וכמוני להתגייס
אותם אני באמת שונא
תכלס עם כמה שצוחקים על גולני יש לי יותר כבוד אליהם מאשר לגובניקים עובדי רסר שמנקים אסלות ואוכלים מקדונלדס בעזריאלי ומטיפים לאנשים כמו ייטינגר וכמוני להתגייס
אותם אני באמת שונא
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
למה? כי אתה מזיין לי תשכל על גולנצ'יק שמן שהוא לוחם
זה לא יכול לקרות בגלל שהבן אדם עושה 7 ימים בשבוע מד"ס + מסעות, אז איך אתה רוצה שהוא יהיה שמן?
קיצר, אל תערבל תבלנדר יתחת.
אין לי שום פטיש אליהם, אני בעצמי לא הייתי גולנצ'יק, פשוט אני מאד מעריך לוחמים בצה"ל, לא רק גולנצ'יקים, גם נחל, גבעתי, כפיר...כולם.
אם אתה לא עושה צבא, אז אפילו גולני אם כמה שהם "סוליה של הנעל" כמו שאתה קורא להם, אפילו הם שווים יותר ממך.קיצר תבין שהם לא כזה משהו מיוחד כמו שאתה חושב
daniel beemet STFU
ata oved rasar ve zohek al golani?
lol
lefahot hem lo menakim aslot bishvil 300 shekel ve tohnim mcdonalds be azrieli ve az baim la bezefer ve metifim le yeladim lehigayes
pls go
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
ki golanchikim hem homoim she lo yodim laasot squat ve deadlift
im hem aiu yodim laasot squat ve deadlift ze lo aia kore
a gav sheli aia halash rezah biglal she aiti yeled maple ba hativa ve she aiti mitlkofef hu aia tipa koev
aharei 3 hodashim shel deadlift ein li keevim bihlal ve ani margish she esh li gav yahahsit hazak ve gamish
aval me keivan she kol shhif 50 kilo yahol leitkabel la golani, ze ma she kore.
ve khse ata yodea laasot squat ve deadlift tov ata lo zarih shmia. ata gam kaha lo makshiv le af ehad, kulam makshivim leha ki ata sick kunt
חחח מי עובד רסר יא מזדיין
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח