|
|
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כרגע, טוב לי לבד
אני לא מחפש שומדבר
ניסיתי את שני הדברים, גם סטוצים וגם זוגיות.
אני לא מתפשר יותר בשום דבר שנוגע לזוגיות.
לא מסכימה? ביי ביי
לא מעניין אותך מה שאני מתעניין בו? ביי ביי
לא רוצה לעשות סקס בכיף? ביי ביי
תמצאי לעצמך חמור אחר
מה שכן אם זו בחורה שאני מסתדר איתה מעולה והיא מבינה את הראש שלי, אין פה במה להתפשר בכלל..אין לי בעיה להיות בזוגיות אבל לא בכפיה, לא צריך בכוח.
מעצב גראפי לכל מטרה.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 03-04-2013 בשעה 15:50.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
זהו שאין פה ממש שאלה.
אין סדרה של דברים אשר חקוקים באבן שעליהם אפשר וסדרה של אסור.
מערכת יחסים אמיתית בנויה על נתינה ורצון להיות כנה עם הצד השני אבל בעיקר על היא בנויה על היכולת לגשר.
לא תמיד בני זוג רואים עין בעין את העולם ומה שלי ניראה טריוואלי לחלוטין יכול להראות לה בתור משהו לא אלמנטרי בכלל.
ולהפך, אמה מה אם היא יותר חשובה לך מהרעיון של להיות הצודק אתה תדע לצמצם פערים.
מצחיק אותי שאתם רואים ביכולת להתפשר מידי פעם בתור חולשה אדם שיודע מתי להניח את האגו שלו בצד למען אדם החשוב לו הוא אדם חכם.
האיש שלא חשוב לו מדבר מלבד עצמו הוא העצוב מבין השניים.
אומנם זה לא קשור אבל באשכול שלך כתבתי שהדבר הראשון שאתה צריך לעשות זה לשנות סדרי עדיפויות הכוונה שלי הייתה שתפסיק לחשוב על דברים בפילטר של איך אני מוציא מזה המירב מבלי להתפשר ומשם כל הבעיה שלך מתחילה אתה מחפש ארוחה למיקרו במקום להתפשר על הזמן שלך ולקבל ארוחת גורמה.
לוקח זמן משאבים ואתה אולי תעבוד קשה אבל לפחות אתה תצא שבע ומאושר.
הבחירה מאז ומתמיד נמצאת אצלכם כאשר תפסיקו לשחק תופסת עם האגו אולי אתם תבינו על מה אני מדבר.
חח אתה מדבר כאילו אני לא מכיר את החיים האמיתיים.
תעשה לי טובה אם אתה מסתבוב במחשבה שאתה צריך לשמור על עצמך מכל שאר העולם כניראה שהצוואר שלך כבר ממש תפוס לא כייף כל הזמן לשמור על הגב של עצמך מכולם.
תבין זה נורא פשוט שתתחיל לבטוח באנשים ותתן להם קצת קרדיט אתה תראה כמה אתה טועה.
עזוה לא ניכנס לויכוח,
ברמת העיקרון אני מבין למה אתה מתכוון וגם אתה מבין למה אני מתכוון, סתם מיותר לפתוח דיון של 7 עמודים על זה.
מעצב גראפי לכל מטרה.
איך קשור אגו ללמצוא בחורה? מה נסגר איתך בן אדם?