יש אפשרות להריץ וונדוס ולינוקס באותו מחשב בלי לפרמט בכל פעם?
אן כן, יש אפשרות, שלאחר התקנת הלינוקס על המחשב זה ישמור פשוט את המידע על הווינדוס.
או במילים אחרות, איך מתקינים שתי מערכות הפעלה על אותו מחשב?
יש אפשרות להריץ וונדוס ולינוקס באותו מחשב בלי לפרמט בכל פעם?
אן כן, יש אפשרות, שלאחר התקנת הלינוקס על המחשב זה ישמור פשוט את המידע על הווינדוס.
או במילים אחרות, איך מתקינים שתי מערכות הפעלה על אותו מחשב?
|
|
ובהמשך לשאלתו של DooDeLzZz,
אם חשקה נפשך בהרצה במקביל של שני מערכות הפעלה, אני לא מכיר דרך לעשות זאת. מה שכן אני מכיר, זה עבודה עם מחשב וירטואלי. בצורה כזו אתה יכול לעבוד עם שני מערכות הפעלה במקביל (תלוי כמה החומרה שברשותך מאפשרת עבודה כזו), ולמיטב ידיעתי גם ניתן, ע"י קינפוג נכון וזהיר, לשמור קבצים על כונן משותף (אם כי מעולם לא ניסיתי). מה שבטוח אפשר לעשות זה להגדיר כונן ברשת ולעבוד עליו עם שני מערכות ההפעלה.
אם חשקה נפשך בשני מערכות הפעלה פיזיים מותקנים על המחשב במקביל ולעבוד כל פעם על מערכת הפעלה אחרת (ע"י ריסט למחשב וביצוע בוט למערכת הרצויה) - אז גם זה בוודאי שאפשר (אם כי אני מכיר את הדרך הקלה לעשות זאת, וזה ע"י התקנת Ubuntu כגרסאת הלינוקס שלך. אני לא יודע אם שאר הגרסאות של לינוקס מגיעים עם מערכת נוחה להגדרה של עבודה כזו. יכול להיות שגם בהם זה קל, אני פשוט לא מכיר אותן).
תשובה לשאלתך כבר קיבלת אני מניח (אלא אם כן מישהו יפתיע אותי ויגיד לי שגם ניתן להריץ שני מערכות הפעלה ממש במקביל ולא ע"י וירטואליזציה). השאלה היא מה מבין האופציות אתה מנסה לעשות?
ברגע שתבהיר זאת, תוכל לקבל עזרה והדרכה איך לבצע זאת![]()
אתה יכול להתקין מערכת וירטואלית על ה windows שלך ואז תוכל לשים איזה מערכת הפעלה שתרצה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה צריך Boot Loader שתומך את שניהם חפש על זה מידע בגוגל בהתאם למערכת ההפעלה שאתה מעוניין להתקין..
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
טוב, הצלחתי!
תודה רבה לאורי שעזר לי מהצד![]()