מופנה לכולם..כולל כולם..
איך ההתקדמות שלכם עם המטרות שלכם? השגתם אותם? בדרך להשיג?
מופנה לכולם..כולל כולם..
איך ההתקדמות שלכם עם המטרות שלכם? השגתם אותם? בדרך להשיג?
|
|
אני בניגוד לשאר פה עובד על הסטטוס שלי
סטטוס>מראה וכל מה שאתה רוצה
יש לי בנתיים אחלה תוצאות אבל יש לי עדיין לשאוף ועוד אנשים חשובים שאני צריך להכיר
עושה את כל זה ובו זמנית מנסה לשפר את המראה שלי כמה שיותר
אחלה של דיון גבר, סחתיין.
האמת שהצבתי לעצמי מלא מטרות.
גוף - אני בחצי דרך, התחלתי 60 קילו, אני עכישו 65 ואני רוצה להגיד בערך ל70..בנתיים יש תוצאות מרשימות ומלא מחמאות.
שיער - להאריך, בנתיים הולך מצויין אבל השיעררר הזהההה משגעעע אותיייי אם להגיד תאמת..אני מתגעגע לגאלח.
עבודה - אני מחכה לראיון בימ"מ, למרות שלפי דעתי הם יגידו לי או לחזור עוד כמה חודשים, או להכנס ליס"מ בנתיים.
ואחרון חביב...בקשר לפיקאפ - האמת שהמון זמן לא התחלתי עם בנות...אני לא ישקר.
רוב הקטעים והסטוצים שלי זה עם בנות שאני מכיר מהעבר\ או מכיר דרך חברים...אני כבר דיי הרבה זמן לא התחלתי עם בחורה במועדון או פאב ותאמת שכבר אין לי כוח לכל המשחקי אגו האלה כל פעם מחדש...כל מה שבאלי שבנות ילכו עם מדבקה על המצח של "באלי סטוץ להערב" או "עזוב'תי באמא'שך" .
יום יפה שם בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 18-01-2014 בשעה 18:57.
מתקדם בחיים? כן
מבחינת מראה אני משפר את עצמי ומשדרג כל הזמן ועכשיו קיץ אז בכללל יהיה טוב ללכת עם קצר שורטים גופיה שמש ים ארטיקים חברים
מבחינת בנות הפסקתי להיות PUSSY HUNTER, לחשוב על כל גמדה שזופה שהיא הטופ וכן חשבתי ככה כל הזמן בסביבות גיל 14-15, הבנתי שבנות מחפשות אותי לא פחות משאני מחפש אותן. וזה מה שבעצם הביא אותי להיות ההפך ממה שהייתי [מבחינת בנות]. חשבתי שאתה צריך לשחק ולשחק עם בחורה ימים שלמים עד שאתה נכנס לה לראש ומזיז עניינים, חשבתי שאתה צריך לרדוף כוס במועדונים בברים בפאבים, מה גיליתי? שמספיק חיוך, בדיחה טובה וחולצה צמודה כדי לגמור תלילה עם בחורה שרק הכרת.
בקיצור עשיתי החלפה בראש מחשיבה של איש סרטי אמריקן פאי שאומר "וואלה איזה כיף להם אבל זה סרט בחיים זה לא קורה במציאות" לעומת "אני עושה ויעשה הכל כדי לחיות ככה ולא מעניין אותי כלום".
מה שלא הגשמתי זה דרכון ארופאי שאני הולך להשיג בקרוב, וסלאמת' ישראל. מעניין אם בסוף לא יהיו לי את הביצים ואני אשאר בארץ בגלל משפחה/חברים
הורדתי 5 קילו.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
כושר -> תזונה -> ביוכימיה -> אקולוגיה.
או מעט הפוך, האקולוגיה משפיעה על המזון שאתה אוכל אשר משפיע על הביוכימיה בגוף שלך אשר בתורה משפיעה על המראה ויותר חשוב - על הרגשות/תחושות/מחשבות/מצבי רוח/תפקוד והתנהגות.
לדוגמה, הידעת כי המין השני נמשך אליך לפי התזונה שאתה נוהג לאכול?
עשו ניסוי כזה עם זבובים, אלה שאכלו אותו מזון נמשכו אחד לשני יותר מאשר לזבובים שאכלו מזון שונה.
או במילים אחרות, אם תתחיל להשקיע בתחומים שלכאורה פחות משחקים תפקיד חשוב בחיים, יתכן שתוכל להשיג את מה שאתה כלכך רוצה.
מממ.. ראית את זה כבר?
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=920082
אצלי המחשב מסודר למעלה משנה בצורה כזאת שמאפשרת לי להשקיע בכל תחום, מה איתך?
אגב, מנטור כלשהו כבר יש לך? (אני לא מדבר בהכרח על מאמן).
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 06-04-2013 בשעה 22:46.
עולה במשקל, במשקלי עבודה, משפר טכניקה וכו'
מנסה לאכול יותר ממה שאני מצליח לדחוף
אני ממש מבסוט מהדדליפט והפרס שלי, הם היו תרגילים שהייתי הכי גרוע בהם ועכשיו הם קפצו אחושרמוטה בגלל שיפור טכניקה, בבנצ' אני עדיין צולע אבל מנסה להתקדם.
לא שתיתי כבר 3 שבועות נראה לי
עישנתי רק סיגריה אחת בכל החודש האחרון
הפסקתי עם הסמים הקשים
מירוק עדיין קשה לי להגמל כי זה פשוט הפך לסוג של הרגל ישן ודפוק, מה שכן אני לא מעשן בימים שאני מתאמן, רק בימי מנוחה וגם מזה משתדל להמנע.
השאפל שלי משתפר ונראה פחות "רובוטי"
מנסה להיות יותר שמח ופחות עצבני או עצוב, העישון לא תורם לזה אז זאת הסיבה למה אני מנסה להפסיק.
ומתחיל היום NO FAP עד לסופש הבא לא מביא ביד בכלל ואז יוצא (אני עושה תשיטה שפרסמתי להעלאת הטסטוסטרון)
WE ARE ALL GONNA MAKE IT LMS BRAHS
נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 06-04-2013 בשעה 22:54.
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
ממש לא אותו תרגיל
זה הפרס:
וכולם יודעים איך נראה הבנצ' פרס
ושיפור הטכניקה זה מה שרואים בסרטונים האלה, למשל אם תעשה דדליפט עם גב קפוף ו"תרים" את המוט עם הידיים אתה תשבור לעצמך תגב.
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
כרגע נרשם עוד מעט למכון כושר סופסוף, מתחיל לעשות ריצות ולתפוס את עצמי בידיים אין כזה הרבה מוטיבציה אז קשה כי זה בא ברגעים, לפעמים יש ולפעמים אין ושיש זה רק ב12 בלילה לא יודע למה.
כבר רזיתי איזה 2 קילו רק מלאכול בריא בלי שום ג'אנק פוד ובלי שום חארטות וכבר ראיתי קצת הבדלים, המטרה שלי זה עד תחילת שנה הבאה להשיג מעצמי את הטוב ביותר, גוף טוב, מראה, שיער הכל. חוץ מיזה שקשה להתמיד בזה שיש גם לימודים, ועוד הרבה דברים שמשגעים אותך + שיש במכון הרבה יותר מוטיבציה מבבית, אז אני מאמין שאני אצליח
אחלה של דיון (:
אני בעיקר לומד כרגע (עד אמצע הלילה כל יום מהבוקר, משהו כמו 14-15 שעות ביום, פסיכי לגמרי.)
עדיין מתמיד במכון, אבל בגלל שהתחלתי מאוחר לדעתי התוצאות בקיץ האלה לא יהיו מדהימות.
קשה לי מאוד עם התזונה בגלל שאני לא אוכל בבית.
אני SADCUNT לאחרונה ואני מרגיש כאילו אני לא זוכר איך להביא בחורה... אבל אני מאמין שזה יחזור אלי צ'יק צ'ק... חל שיפור מאז שבוע שעבר, הסופ"ש כבר יצאתי עם שתי בנות וחבר (הלך לא להיט אבל היה כיף), ולהכיר עוד איזה שתיים במסיבה של ידידה. לא יצא כלום, אולי בעתיד.
ולגבי סטטוס מאוד קשה לי לשפר אותו כי אין לי וואטסאפ ובכללי אני לא עם הטלפון כשאני לומד... אין לי זמן לשמור על קשרים.
אחרי שאני אסיים את התקופה הזו אני אוכל להשקיע בפרופיל שלי בפייסבוק, בשמירה על קשר עם בנות, לאחרונה אני מתחיל להבין, לצערי, את החשיבות של העולם הדיגיטלי של הפייסבוקים והוואטסאפים וכמה זה עוזר להביא בנות. תמיד הייתי נגד אבל אני מנסה לפתוח ראש כי אני קולט שזה פשוט דבר נחוץ. לצערי כרגע יש לי חרא פרופיל בפייסבוק ואין לי זמן לשפר אותו. אני צריך להתחיל למחוק תמונות מכוערות ולשים בקאבר תמונות עם בנות במקום עם החברים.
בכל מקרההה אני מרגיש שאני משתפר ושאני קרוב לעלייה חדה בשיפור העצמי כשאני אסיים ללמוד (למרות שהלימודים האלה מבחינתי הם שיפור עצמי לכל דבר), ובכללי אני אתחיל "שנה" חדשה עם מסה ומלא מלא אוכל (:
אני ממש מאמין שאחרי הלימודים תתחיל תקופה מדהימה בחיים שלי, יש לי למה לחכות.