זה לא כזה קשור לפיקאפ וזה אבל אני חייב עזרה ממכם, לפני איזה חודש רודני פרסם סרטון על שיער וזה קיצר אמרתי יאלה נאריך שיער ועכשיו אני נראה כמו יהושוע הפרוע, עכשיו השאלה שלי אם להסתפר, או להוריד קצת . אין לי מושג מה לעשוווותתתתתתתתת
HELP
זה לא כזה קשור לפיקאפ וזה אבל אני חייב עזרה ממכם, לפני איזה חודש רודני פרסם סרטון על שיער וזה קיצר אמרתי יאלה נאריך שיער ועכשיו אני נראה כמו יהושוע הפרוע, עכשיו השאלה שלי אם להסתפר, או להוריד קצת . אין לי מושג מה לעשוווותתתתתתתתת
HELP
|
|
תמונה
תאריך. זה תספורת רגילה של ישראלי ממוצע.
תאריך ואז תעשה צורה לתספורת יפה שאתה רוצה לעשות.
פשוט תלך עם כובע. זה מה שאני עושה כשאני מאריך שיער או שאין לי כוח לעשות מחליק.
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
כל כובע עם מצחיה? ומזה משנה איך תיראה? זה כמו שתעשה מסה ותעלה טיפה בשומן ותגיד "אני יראה שמן אחושרמוטה" אז מה לא תתאמן לא תאכל?
אחרי כל מסה בא חיטוב
ואחרי כל תקופת "הארכת שיער" בא תקופה של תספורת של סיק קאנט שכולם מחמיאים עליה
זה לא נראה כזה נורא עם כובעים. סמוך עלי. תן לזה כמה חודשים, תסתפר ואתה תאהב תשיער שלך.
לאיזה תספורת אתה מאריך?
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
אתה יודע מה זה ספר?
איש שכל החיים שלו מתעסק בשיער.
לך אליו
תעשה לו
"מה קורה יגבר?"
"מצויין, מה איתך?"
"החיים דבש...תשמע רגע, אני רוצה להאריך שיער ובנתיים השיער שלי לא גודל בצורה יפה ובנתיים הוא משתולל וזה...מה עושים? יש לך עצות איך לעצב את השיער? מה הכי יפה בשבילי? מה נראלך?"
ואז הוא יחפור לך קצת, יסביר לך, תבקש לראות תמונות של כל מיני סוגי שיער באורך שלך ותבחר אחד, הוא יביא לך קרם\ג'יל לשיער או מה שזה לא יהיה והוא יסביר לך איך לעצב את השיער בצורה שאתה אוהב.
לא, אתה לא חייב לעשות קוצים אם אתה לא אוהב.
לא, אתה לא חייב לעשות תספורת תרנגול (בצדדים קצר ולמעלה יש מלא שיער) אם אתה לא אוהב.
תעשה מה שאתה חושב שיפה לך ולא מה שאחרים חושבים.
אלה אם כן זה כוסיות שיושבות במספרה ואז אתה יכול לשאול אותן אם זה נחמד..
תעשה מארינס ארוך
אני מת על התספורות של ZYZZ, זה הדבר הכי יפה שראיתי בחיים שלי.
כמה יפים שאהבתי
ארוך יותר לדעתי לא יתאים לי, יש מצב שכן יש מצב שלא בכ''מ אני אוהב תסגנונות האלה וגם אלה שאתה מפרסם לפעמים.
עשיתי את זה פעם והוא עשה לי תספורת מעפנה רצח אני צריך למצוא ספר טוב ואיפה שאני גר זה ספר רק של ערסים אז זה רק תרנגול כמו שאמרת הוא יודע לעשות מארינס וכל זה, לא כמו שצריך אבל אפשר לבקש ממנו משהו יפה יש מצב הוא יעשה טוב או ספר אחר יעשה טוב.
חחח אז ככה בתור אחד שעשה תספורות כאלה במשך שנים אני הכתובת...
אם אתה רוצה ספרים שעושים תספורות כאלה, ולא ספרים של ערסים, פנה אלי לפרטי.
כולל המלצה לחומרים שצריך להשתמש בהם וכו'.
מה זאת אומרת עשה לך תספורת מעפנה? זה כי אתה לא מספיק ברור.
עם השיער שלך אפשר לעשות כל תספורת שקיימת. אתה צריך להסביר לו איזה תספורת אתה רוצה ולפי האורך של השיער שלך והצורה שלו (תלתלים, חלק, גלי) הוא ידע מה לעשות.
[
אחי יש לך שיער ממש מכוער אתה חייב להחליק אותו טיפה תתקלח הרבה ותעשה פן שלא יהיה גושי כזה ואז תלך לספר תגיד לו שיסדר לך תשיער בלי להוריד הרבה ותראה לו איזה תמונה שבא לך למרות שאל תהיה בטוח שיצא דומה
פשוט תלך להסתפר ולסדר את השיער בלי לקצר הרבה
תספורת מעפנה משמע ספר שיודע לעשות רק תספורת מארינס וגלח.
כמו 95% מהספרים בישראל. באמת שלא חסר. לי יש יותר ידע מספר ישראלי ממוצע (עבדתי במספרה בכיתה י''א באיזה חופש אפילו)
החוכמה היא למצוא אחד שיודע לעשות תעבודה שלו.