וכשאני אני מביא את הדיעה שלנו לשם כולם מתנפלים עלי ואומרים לי שאני ילד קטן כי אני אומר להם את האמת עם הLMS
וכשאני אני מביא את הדיעה שלנו לשם כולם מתנפלים עלי ואומרים לי שאני ילד קטן כי אני אומר להם את האמת עם הLMS
|
|
יש שם כמה אנשים סבבה
והם בערך 2% מהקבוצה
השאר זייני שכל מפחידים
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
מי לוקח בדו קרב יוגיהו, גיל ססובר או טל מוסרי ?
נ.ב
שלח קישור לקבוצה אני רוצה לראות..
נערך לאחרונה על ידי polo321 new; 05-04-2013 בשעה 18:33.
גיל ססובר וטל מוסרי לא משחקים יוגיהו
https://www.facebook.com/groups/360120397343617/
הקבוצה סגורה נראלי
Doron Meshulam זה החי בסרט הראשי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח אני בן זונה אם הם נגעו פעם במישי שמנה, שלא נדבר על משו מעבר
אמנם בישראל לבנות אין סטנדרטים וילכו כמעט עם כל שחיף עם קוביות כי אין משו יותר טוב, אבל זה לא אומר שכל שמנדריק עם כובע סניה יכול להביא כוסיות
נכנסתי לפייס של דורון משולם הזה והוא חיבס רציני, אין לו תמונה אחת עם בת, כל התמונות שלו הם מטיולים שנתיים כמו ילד כאפות ושהוא ישן באוטובוס
נודא הוא מהקוקסינלים ששומעים לינקין פארק באמצע הטיולים..מי ישן באוטובוס? מתפרעים במושב האחורי עם כל הסיק קאנטס
עזוב אל בזבז עליהם תזמן אפילו, מזל שהכובעים לא יודעים מי אני אחרת היו מצרפים אותי לכל החרא הזה ולך תסביר את הפדיחות האלה לידידות שלך.
זה למה אם אני רואה פה כובע בLA אני מתרחק מהם כמו מאש. למדתי תלקח שלי בישראל שיצאתי עם איזה כובעון מפורום אחר של כובעים והבנתי שהם שווים לתחת והסיבה היחידה שבנות בכלל זרמו איתם זה כי אני הייתי שם והצלתי תכיעור שלהם מה שכן זה לא שווה תפדיחות. מאז NO MORE HATS
מי שרוצה ללמוד שיכנס לפה וילמד, מי שלא שישאר בF X P עם נדב חזן ואריאל סרוסי הבתולי שפתיים בהכשחה שאין להם אפילו תמונה אחת עם בת שלא נדבר על ה"כוסיות" הלא קיימות שהם מביאים
WE ARE BETTER THAN THEM BRAHS
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
נדב חזן ואריאל סרוסי זה שמות פליליים רצח בתכלס
מי זה לעזאזל נדב חזן ואריאל סרוסי?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
הזבל של הזבל. בחיים אני לא מדבר ככה אבל הם ילדים בני 17-18 בתולי חיבוק, שמטיפים לאחרים ומלמדים ילדים קטנים בני 14-15 את סודות הפיקאפ והNLP ואומרים להם לצאת לרחוב לקניונים ולהתאמן כל יום.. ואני שואל מי נותן להם את הזכות? הם נראים חרא, אין להם חברים [ממה שראיתי בפייסבוק] אז איזה זכות יש לך ללמד מישהו אחר איך לחיות? למה הגעת למשהו בחיים?
זה כמו שתביא מישהו שרק מתחיל ללמוד תיאוריה שיטיף למישהו בשיעור 28 איך להתכונן לטסט בצורה הכי טובה, זה בדיחה פשוט..
הכי עצוב שאף אחד שם לא עולה עליהם והם ממשיכים להרוס לילדים את החיים, בסוף הילדים ייגמרו כמוהם בודדים מול המחשב בגיל 18 וזה חבל. באמת חבל.
אריאל סרוסי בכלל בדיחה, בנות אפילו לא עושות לו לייקים ולא מגיבות לו. אין לו תמונה אחת עם בת. כל התמונות שלו בפייס, הוא מיציאות עם חברים שכולם בנים..
זה הבנאדם שאמור ללמד אותי?
עזבו אותי, זה הבנאדם שאמור ללמד מישו?!
שלא נדבר על זה שהוא נראה כמו איזה תימני עם תלתלים ובעל עודף משקל
וילדים כאלה אומרים שהם מביאים בנות כמו שZYZZ מביא
![]()
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
צא מהקבוצה הזאת כמה שיותר מהר לפני שהם יתחילו להגיב לך על דברים זה הדבר הכי משפיל בעולם!!
ותנו תפייסבוק של החנונים האלה
^
Nadav Hazan
Ariel Sarussi
יש לי גם תפייסבוק של ההנהלה הקודמת של הפורום. אני רק אגיד שהייתה פה בחורה מאוד שמנה ומכוערת שפעם פרסמתי פה, קוראים לה INBAR SHVIRO בפייסבוק. היא הייתה במערכת יחסים במשך חצי שנה עם אחד המנהלים פה שטען שהוא מזיין 9יות. מיותר לציין שהוא בעצמו תימני שנראה כמו חרא.
לא אגיד מיזה כי אני לא עד כדי כך זבל, אבל אני אגיד לכם שזאת בדיוק הסיבה למה אני לא מכבד פיקאפרים ופיקאפ בכללי.
נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 07-04-2013 בשעה 00:44.
lol r u for real brah