נכתב במקור על ידי
Above And Beyond
בונא רודני אתה בכלל יודע מיזה היצור הזה? עם מה הוא הוכיח את עצמו עם הזיוני שכל שלו פה בפורום? הוא אפילו במסיבה לא דרך פעם אחת בחיים שלו (הוא אמר) ואתה אשכרה מאמין לו? לילד שמתחיל עם בחורות ברחוב ועדיין בתול?
יש מישו מהפורום הזה שפעם אני ובייקר "שלחנו" בעקיפין לאסוף מידע על הכובעים במפגש פסח כלשהו ולראות מי שווה פה ואולי כדאי להשקיע במישו, אבל מסתבר שאין אף אחד ששווה. מה גם, שאמרו לי כמה מילים על מריו הזה, שהוא ממש חנון יעני נראה אחד הלפלפים. ושהוא היה פעם דוס או משו כזה. וזה מקורות שאני סומך עליהם.
"משתמש ותיק" עלק יש פה עוד "משתמש ותיק" שהיה גם פעם מנהל פה ופרסם כל היום סגירות שלו עם כוסיות ובסוף זה הבחורה שהוא יצא איתה:
וכי נמאס לי להיות נחמד אני יגיד לכם תשם שלו
snopkin כן כן זה אקסית שלו, מי שהיה פה בזמנים שלו או חיטט באשכולות שלו יודע כמה שהוא היה "נחשב" פה וכולם אמרו שהוא "הוכיח את עצמו"
ומי שרוצה תפייס שלו יש לי גם תפייס שלו. היא הייתה איתו במערכת יחסים חצי שנה. שלא תגידו...
נמאס לי להיות נחמד ולהסתיר את האמת מכולם, מגיע לכם פה לדעת את האמת על האנשים האלה.
מריו אתה לא רחוק מסנופקין הזה. אף אחד לא רוצה תכובעים האלה בפורום, ובטח שלא כובעים שמזיינים שמנות ומשקרים לכולם שהם "מזיינים כוסיות". רק שבמקרה שלך אתה עדיין בתול שלא דרך במסיבה פעם אחת בחיים שלו ומטריד בנות בטיילת ת''א.
u say otherwise phaggot?
pics or negs phaggot
do u even lift?