קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך] איך להיות הקאר של מיפל
    על ידי XGamerPro בפורום האקים ל Maple Story
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 29-05-2007, 13:19
  2. |מדריך איך להיות השחקנים הכי חזקים|
    על ידי אביבושלמות בפורום Maple Story
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 19-05-2007, 15:49
  3. איך להיות חזק עם שתי חרבות
    על ידי ivanaon בפורום Lineage II
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 01-09-2006, 15:15
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 32

איך להיות ידיד הומו

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ברירת מחדל איך להיות ידיד הומו

אני חייב להרחיב את המגעל החברתי שלי ולהכיר את כל הבנות באוניברסיטה\בחדר כושר\בעבודה.

שמתי לב שהיחידים שמצליחים לעשות את זה הם ידידים הומואים.

אין מה לעשות, עם חלק מהבנות רק אם אתה ידיד הומו אתה יכול לתקשר.

אודה לכם אם תתנו לי את כל הטיפים איך להיות ידיד הומו. מבטיח לא לשרוף עם ההתנהגות הזאת בנות שאני באמת רוצה.
    וגם אם כן אני יודע לתקן את הרושם הזה.

תודה.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

למה צריך להיות ידיד הומו בשביל להכיר בנות שאיתך באותה מסגרת?
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

בקשר לחדר כושר אל תעשה את זה זה מוזר או שתתאמן עם כובע סניה.

בקשר לעבודה איפה אתה עובד?
    עם האוניברסיטה זה אנשים קבועים שתמיד איתך בשיעורים או שזה מתחלף?

זה פשוט זורם אחי תבוא לאיזה אחד תשאל אותו משהו ואז אגב מאיפה אתה וזה תריץ צחוקים תוסיף אותו לפייסבוק תשאל אותו מה הוא עושה בשישי

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    למה צריך להיות ידיד הומו בשביל להכיר בנות שאיתך באותה מסגרת?
    כי ככה.

ציטוט נכתב במקור על ידי PickUpGoro צפיה בהודעה
    בקשר לחדר כושר אל תעשה את זה זה מוזר או שתתאמן עם כובע סניה.

בקשר לעבודה איפה אתה עובד?
    עם האוניברסיטה זה אנשים קבועים שתמיד איתך בשיעורים או שזה מתחלף?

זה פשוט זורם אחי תבוא לאיזה אחד תשאל אותו משהו ואז אגב מאיפה אתה וזה תריץ צחוקים תוסיף אותו לפייסבוק תשאל אותו מה הוא עושה בשישי
    ידיד הומו זה אומר ידיד של בחורה, לא של גבר. "הומו" זה נחמד יענו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

זה לא ממש משנה אחי אם אתה הולך לגבר נורמלי אז הוא מכיר לך את כל האנשים שלו..
    ובקשר לבחורה זה אותו דבר לך אליה כמו סחבק שלא מתעניין בה תריץ איתה צחוקים דבר לידה דברים שלא היית מדבר ליד בחורה שאתה רוצה יעני דבר איתה על בחורות אחרות אפילו שיש לך איתן משהו ותשאל אותה איפה כדאי להביא בחורות בדייט ראשון כל מיני חרטות כאלה שהיא לא תרגיש שהיא צריכה להתרחק ממך כי אתה מנסה לאנוס אותה.

אגב יש 2 סוגים של בנות מכוערות

- פריקיות חסרות חברים ומוזרות שמהן צריך להתרחק.
    - מכוערות שיש להן אחלה אופי והן חמודות כאלה שבדוק יש להן חברות כוסיות שאיתן אתה רוצה להתחבר.. לך על אלה
    נערך לאחרונה על ידי PickUpGoro; 08-04-2013 בשעה 22:47.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

no braggin, but im the most experienced person here with the friendzone since 95% of my friends in HS were girls.
    on purpose, BTW.
    I saw people who were getting shitloads of realtionships and girls and i saw one thing in common - they have TONS of female friends. TONS.

thats the key actually. tons of female friends and just 5-10 guy friends. but really GOOD ones who u can trust. the rest should be girls.

just pretend u already have a GF, or actually get one. it makes thing MUCH easier brah. when i had my first GF, i met shitloads of females and got my 1st best female friend.

when i had a GF, i had shitloads of female friends as well and my status went up as fuark

Or i f u dont feel like gettin one, just pretend u have one and dont be a senia hat who hits on dem dere sloots. be the average brah.
    I mean just hangout with them.

also, the girls who have BF over 6 months are the best target. they need someone to talk to about their life. u can be that one.
    its actually really fun and i love it more than just phuckin a random sloot
    u can go shopping, tanning with her...IMO girls are more fun than guys who are not your best friends. u can talk with her about aesthetics and looks and she can help u better yourself.

while she brings her friends and makes u look good in their eyes. i had girls hittin on me just cuz i was *her* best friend...i mean i did nothing and they just began touching me and stuff like that, but u need to be good looking. either body or face is a must.

i actually had a best friend who was a girl and she ALWAYS told me things like - "i have a cute friend who is single, why dont u guys meet?" and thats actually how i got my 2nd GF lol

anyway just be friendly...a lil bit beta but not a mangina, just dont be sexual...

PS
    a lot of virgins and haters will hate on u and will think u are gay, but once u smash hot sloots and have hot GFs, they cant say shit. and when they do they just mirin your status brah.

just make a lot of female friends as possible. at first it wont make sense to u, but after a while, u will overshadow the phaggots who just hangout with their boys and have 5-10 female friends at best, or dont have any at all.

good luck LMS brah

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לך תחמיא לבנות 30 פעם ביום ותזכיר להן כל פעם מחדש כמה שאתה נהנה להיות בחברתן.
    Thats would be it.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לך תחמיא לבנות 30 פעם ביום ותזכיר להן כל פעם מחדש כמה שאתה נהנה להיות בחברתן.
    Thats would be it.
    חחחחחחחחחח
    על הדרך אני ישאל פה משהו שעכשיו הזכרתם לי, יש לי נסיון עם כמה בנות שיש להן שריטה למחמאות אז אולי הידיד הגיי כן עובד?
    יעני אם מישהו עם חיוך טוב פשוט מלקק להן "איזה יפה את" "נסיכה" בלהבלהבלה בסוף איכשהו הוא סוג איתן את הלילה

הקטע הוא.. שזה חד פעמי ואחרי זה הן מבהירות לו שזה היה בטעות חחח . .אבל עדיין סקס זה סקס

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

הבעיה שזה לא קורה באמת, אף פעם.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

שבנות מתלהבות ממך ורוצות להיות איתך ולידך אז הן נמשכות אלייך כמעט תמיד....אם תהיה הידיד שנמרח אחריהן ונגרר אחריהן הן לא ישימו עלייך ואפילו לא יכירו לך חברות שלהן...הן סתם מדיי פעם בשביל הצחוק והסתלבט ידברו יצחקו איתך..ואולי במקרה נדיר יכירו לך חברה שלהן מתוך רחמים שאתה לבד בלי בנות..
    זה לא יעבוד טוב..

פשוט תהיה מצחיק זורם ואל תנסה להתחיל איתן, אמנם הן ימשכו אלייך וירצו אותך, ואני מבטיח לך שאם תמשיך אם זה בכל הכח אז אתה תשמע ממלא בנות שאומרות לך שחברה שלהן רוצה אותך אבל לא נעים להן, מלא מלא מלא מלא ...עשיתי את זה בעצמי מניסיון אני מדבר..
    פשוט תהיה גבר תותח כזה מצחיק זורם, תעשה שטויות בלי לשים עליהן, והן יתלהבו ממך וירצו להיות לידך ואיתך, אבל אל תעשה מהלך, ואז תכיר מלא בנות חדשות דרכן....סמוך עלי מניסיון.

איך להכיר אותן ??
    אני לא יודע איך זה אצלכם באוניברסיטה...אבל פשוט ברגיל כזה, בצורה הכי זורמת ולא להתחיל איתה...נגיד אתה יושב לידה איפשהו אנערף, או בחדר כושר או משהו,
    תתן לה הערה בשיא הנחמדות, אבל תזכור, **לא להמרח אחריה ולנסות להרשים, או לנסות לצאת גיי כזה**, פשוט תעיר לה משהו, ותתחיל לדבר איתה, אבל עדיין תהיה זורם מצחיק, וגבר ...אל תשכח שאתה גבר, ופשוט אל תעשה עליה מהלך, היא תעשה את הכל לבד, ותרצה להיות איתך בקשר...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

בונא בלי לעליב אתם נשמעים ממש חסרי נסיון, מהאלה שמסתובבים בחבורות של 10 בנים ורוקדים את ריקוד האקדח המסיבות...ומה שOP רשםזה היה הדבר הכי בתול שקראתי מיד אחרי המדריכים של אריאל סרוסי ב F X P

להיות עם הרבה ידידות לא שווה ערך ל"להיות הידיד הגיי שרק מחמיא". כן, אתה מחמיא אם אתה נגיד רואה שהיא אומרת לך שהיא ירדה במשקל או קנתה נעליים חדשות, ואז היא מחמיאה לך על ההישגים שלך וכו'...

בחיים שלי לא נתתי מחמאה מאולצת כמו החנפנים בפייסבוק והיה לי יותר ידידות מכל אחד מהם ביחד...

המקסימום שהייתי רושם זה "חיימשלי הילדה הזאת" ושטויות בסגנון. כי וואלה באמת היה לי כיף להסתובב איתה...

צאו מהסרט שלהיות ידיד זה להיות נגרר ואחד שמחמיא לה כל היום כמה שהיא יפה..זה ממש לא...הפיקאפ הזה דפק לכם תמוח, או שאתה לא מחמיא אף פעם או שאתה זכר בטא שמלקק לכל אחת..יש אמצע בחיית רבאק
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 08-04-2013 בשעה 23:58.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה
    בונא בלי לעליב אתם נשמעים ממש חסרי נסיון, מהאלה שמסתובבים בחבורות של 10 בנים ורוקדים את ריקוד האקדח המסיבות...ומה שOP רשםזה היה הדבר הכי בתול שקראתי מיד אחרי המדריכים של אריאל סרוסי ב F X P

להיות עם הרבה ידידות לא שווה ערך ל"להיות הידיד הגיי שרק מחמיא". כן, אתה מחמיא אם אתה נגיד רואה שהיא אומרת לך שהיא ירדה במשקל או קנתה נעליים חדשות, ואז היא מחמיאה לך על ההישגים שלך וכו'...

בחיים שלי לא נתתי מחמאה מאולצת כמו החנפנים בפייסבוק והיה לי יותר ידידות מכל אחד מהם ביחד...

המקסימום שהייתי רושם זה "חיימשלי הילדה הזאת" ושטויות בסגנון. כי וואלה באמת היה לי כיף להסתובב איתה...

צאו מהסרט שלהיות ידיד זה להיות נגרר ואחד שמחמיא לה כל היום כמה שהיא יפה..זה ממש לא...הפיקאפ הזה דפק לכם תמוח, או שאתה לא מחמיא אף פעם או שאתה זכר בטא שמלקק לכל אחת..יש אמצע בחיית רבאק
    טוב אתה אתה צודק .....ובינתיים אתה לא מזיין...
    לא יודע מה הם כתבו אבל מה שאמרתי אני יודע מניסיון וזה ככה...deal with it...

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

"מוקף בבנות = גיי" זה חרא של היסודי. בגילאי 16+ אם אתה מוקף בבנות ממוצעות (וזה מינימום, ממש לא מה שצריך לשאוף אליו, צריך לשאוף לכוסיות אבל למה לא להשיג כמה שיותר?) זה טוב בעיני אחרים חוץ מהבתולים של 9FAG ושאר אתרי הזבל שהם WANNABE 4CHAN. לפחות האלה ב4CHAN מודים שהמצב שלהם מסריח. תמונה להמחשה:
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    טוב אתה אתה צודק .....ובינתיים אתה לא מזיין...
    לא יודע מה הם כתבו אבל מה שאמרתי אני יודע מניסיון וזה ככה...deal with it...
    אני לא מזיין כי אין לי סטטוס מה אתה מצפה?
    חכה אחרי שנה נראה מי יצחק אחרון.
    אה ולא דיברתי דווקא אליך, במה שאתה כתבת יש הגיון. אף פעם לא הייתי בעד להיות לקקן...יש הבדל בין אחד שמסתובב עם הרבה בנות לבין אחד שמלקק להן...

עשיתי את זה בתיכון ואני יעשה את זה שוב.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 09-04-2013 בשעה 00:16.

ציטוט נכתב במקור על ידי Above And Beyond צפיה בהודעה

מהתגובות שלך אפשר ללמוד שאין אמצע, הכל הולך strictly according to LMS rules אצלך.

לדעתי ידידות זה החלק הקל, במיוחד כשאתה נמצא באזור משותף איתן אתה מבלה איתן רוב היום.
    תביא מנטוס, או מסטיקים טעימים ותחלק למי שאתה יכול לבנות ידידות טובה, כדי שיהיה לה בוקר מתוק ונעים. תמציא להן כינוי חיבה אם אתה יכול שיהיה מצחיק ככה שבכל פעם שתאמר אותו יעלה לה חיוך. הידיד הגיי הוא זה שאכפת לו מהבחורה OVER ממש כמו אמא שלה אומר לה הערות כמו "תיזהרי כשאת יורדת במדרגות, חבל להרוס את העקבים שלך" וכ'ו.... תנסה למצוא דברים שהיא אוהבת ולדבר עליהם. חתולים? מצוין, אני מת על חתולים...[סיפור כלשהו על בעל חיים שהיה לך] . "איך קוראים לחתול שלך?" "למה דווקא בחרת בשם הזה?"
    אתה יכול לשאול אותה גם איך היה סופ"ש, האם היא עשתה משהו כיפי במיוחד...

מבלי שתשים לב השיחות התגלגלו לך עם הידידות שתכיר בקלות מבלי שתצטרך להתאמץ להרשים אותן במיוחד. אחרי שיחה טובה איתה היא תרצה לדבר איתך שוב, בפעם הבאה תבחר נושא אחר לדבר איתה אולי היא אוהבת דברים נוספים חוץ מחתולים. תשאל אותה לגבי בישול עד כמה היא טובה, איזה תבשיל מיוחד היא יכולה לבשל. אולי שתביא לך לטעום בפעם הבאה שהיא תעשה כדי שתיתן לה ציון, כמובן הוא יהיה הגבוה ביותר שתוכל לתת לה.

בדרך כלל אני בודק תמיד איך הבחורה מתלבשת וזוכר את זה, בפעם הבאה שאני רואה שינוי אני אומר לה הערה שתגרום לה להרגיש שבאמת יש מישהו שרואה ובודק איך היא מתלבשת ודווקא אוהב את זה.

להיות ידיד גיי זה הרבה משחק שצריך לדעת לשחק להתלהב יתר על המידה, לעשות מדברים/אנשים רציניים למצחיקים ומשעשעים. אתה הופך להיות בידור לבחורה, ובחורות תמיד שמחות למישהו שיבדר אותן.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect