אחי לגבי התגובה על זה שאין תחרות... הבעיה רק שאיך שהקוקסינל הזה נראה זה מראה שדי תופס פה בארץ... זה כל מה שדפוק חחח
אחי לגבי התגובה על זה שאין תחרות... הבעיה רק שאיך שהקוקסינל הזה נראה זה מראה שדי תופס פה בארץ... זה כל מה שדפוק חחח
|
|
אין דבר כזה מראה שתופס זה די בולשיט...זה כמו שאני יגיד שבארה''ב המראה שתופס זה להיות כושי עם בגדים של SWAG קיצוני
כולנו יודעים מי יביא תכוסיות בכל מועדון בכל העולם וזה מישו שנראה ככה:
אם אתה נראה ככה אין לך תחרות. ובטח בטח שלא בישראל, המקום שבו כל הגנים הנחותים התאספו.
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
בואנה אני כל פעם רואה את התרנגולת השנייה מימין ולא מפסיק לצחוק.
זה לא שאין לו רק רגליים.... מאמצע הבטן הוא נהיה שחיף לול
עדיין הייתי מעדיף להראות כמוהו מאשר כמו הישראלי הממוצע
רגליים אפשר לפתח עם סקוואטים
פרצוף מכוער אי אפשר להעלים.
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
שמע טיילר זה ברור שמישהו שנראה ככה הוא כובש בכל מקום אבל פשוט אני אומר שפה בישראל גם הערס המעאפן שנראה ממוצע מינוס יכול להביא במישהי סבבה לגמרי... אבל אם זה יהיה איזה מישהו שלא ערס והוא סתם ממוצע אז אפילו כונפות שמנות לא יזרמו איתו... זאת הנקודה שלי
אז אל תהיה ממוצע, זה לא יפה
אני אתפלא אם מישהי תסתכל עליו כשיש לידו את אחד האחרים. הוא לא פרופורציונאלי בצורה ממש בולטת
צהוב
^
ובאמת יש לו רגליי תרנגולת, הרגלים שלי יותר גדולות משלו בהרבה ואני שחיף מת