קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 10-07-2014, 17:30
  2. חייב עזרה מחירים לכרטיס מסך
    על ידי Orhan בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 20:02
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 17:28
  4. חדשות! 1.9
    על ידי Meshuggah בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:27
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 81

הגיעו חיילות חדשות לבסיס.. חייב לנצל תהזדמנות

וכל הזכויות שמורות האוואטר של ®NOAM
    שם פרטי
    NOAM
    לייקים
    66
    נקודות
    29,510
    משפט מחץ
    עד מתי אוק' 11

Cool הגיעו חיילות חדשות לבסיס.. חייב לנצל תהזדמנות

קיצור נסביר לכם תתמונה
    יש לנו בסיס קטן מאוד בערך 300 אנשים
    הגיעו 11 חיילות חדשות ונדלקתי אש על אחת מהן
    היא נמוכה כזאת עם גשר אבל נראית ממש טוב

עכשיו היא בקורס בבסיס (מה שאומר הכנות לתפקיד שלה)
    ואני שקמיסט שמה (השקם נסגר עקב בעיית תקציב לבסיס אז אני עכשיו על גדר עציץ שם)
    קיצור בקושי יש לה זמן לחיות אבל כשיש לה זה לארוחת צהריים ועוד טיפה אחרי זה ואז חוזרים ללימודים שלהם
    כשהיא יושבת לאכול היא מתיישבת עם כל החיילות החדשות ביחד.

קיצור אשמח לקבל טיפים מה כדאי לעשות או איך להתחיל לדבר איתה למה אין לנו כלום במשותף בינתיים היא לא מכירה אתי בכלל..

מחכה לתגובות..

עידכון 11/04/2013

אתמול לא הייתי בבסיס אז לא יכלתי לעשות כלום בנוגע לחיילת ההיא
    קיצור האפסנאית שהיא בקשר טוב איתי צילמה אותה כזה ושלחה לי
    ואני כולי אוכל תעצמי שאני בבית ולא בבסיס מנסה להזיז עניינים

אז סבבה הגיע היום ועדיין חשבתי מה לעשות איך להתחיל לדבר
    חיכיתי ליד הכיתת לימוד שלהם שעה חיכיתי שיצאו כדי שאשב לאכול איתם
    השעה הייתי כבר 12 וכל רגע הם היו צריכים לצאת
    פתאום קיבלתי שיחה מהרס"ר קרא לי לבוא לשמור ליד שתי פתחי ביוב שחיילים אחרים לא יפלו XD
    עכשיו שיטטט למה דווקא עכשיו שאני לא יפספס תהזדמנות
    עמדתי שמה 10 דקות במבטים אל הכיתה לראות אם אכלתי אותה
    ואז בא איזה אינסטלטור שמה אומר לרס"ר בשביל מה זה פתוח סגרו את זה
    איך שאמר את זה עפתי משמה בטיסה לחדר אוכל ראיתי מרחוק את החיילת
    היא הייתה עם עוד 11 חיילים מהקורס שלה
    9 חיילים מהקורס התיישבו בשולחן אחד ולה ולעוד 2 לא היה מקום אז הם התיישבו בשולחן אחר
    ואני קיבלתי מתנה משמיים ללכת לשבת איתם כשהם כולה היא ועוד 2 ולא כל הקורס
    קיצור הם בדיוק התיישבו אז רצתי להביא צלחת וזרקתי בה שתי שניצלים
    ניגשתי לשולחן שאלתי אותם כזה - אפשר לשבת איתכם??
    והיא ענתה בטח בדיוק רצינו להציע לך
    ואתם יודעים כבר איך הרגשתי
    קיצור ישבנו סיפרתי שאני השקמסיט ולמה אין שקם בגלל "בעיית התקציב"
    שאלתי אותם על הקורס והיציאות.. מסכנים הם יעשו 11 ימים בבסיס 3 ימים בבית
    ואמרתי להם אם צריכים משהו דברו איתי יש לי קשרים פה..
    ועכשיו אם אראה אותם בבסיס יהיה המשך דיבור..
    קיצור יש עתיד!
    נערך לאחרונה על ידי ®NOAM; 11-04-2013 בשעה 17:10. סיבה: עדכון

2. קישורים ממומנים

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

אמממ איך להתחיל דבר (איתה)?
    אמממממ פתח את הפה ותוציא מילים, שלום אני נועם השקמיסט פה.
    וואלה יש פה שק"ם?
    חחח האמת שפעם היה היום אני שקמיסט פרי לנסר.
    מה זה אומר.
    שאני עושה מה שאני רוצה בערך.

מכאן תזרום אני מניח שלא צריך להיות קשה.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 09-04-2013 בשעה 17:36.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

אתן חדשות כאן?
    "כן"
    כי לא ראיתי כאן יופי כזה

מאיפה אתן?
    "רמת אונללו"
    באמת? וכל הבנות שם יפות כמוכן?
    כי אם כן אני עובר לגור שם...

מה תפקידכן בבסיסנו הקטן?
    איזה קורס עשיתן?
    טירונות איפה?
    ג'ובניקיות אתןןןן, צעירות ש"צצ

זה כל כך קל אחי מה התסביך?
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

צלם אותה בסתר מתקלחת ואז תסחט אותה שתשכב איתך...

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

פולו יאח על פול.

לגבי השאלה שלך
    תנסה לתפוס אותה לשיחה ככה בתור לחדר אוכל..זרוק לה איזה משפט של שקמיסטים

"מה קורה? מתי הגעתם לפה?"
    "אנחנו חדשות בבסיס"
    "נו ברור שאתן חדשות, כל הבנות פה נראות כמו הצרות שלי, אתם חידשתם קצת תנוף פה בבסיס"

תן להם בשיוואוואהה

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

מה זה המשפטים האלה פה
    פרנדזון4לייף

תבוא להן נורמאלי אם אתה מוצא הזדמנות, ובלי משפטים מוזרים פאדיחה אם יגלו שאתה מהמרכז לאומנות הפיתוי בבסיס.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

תחרטט אותן שאתה המנהל של הדף "ג'ובניקון" בפייסבוק, זה ערך מטורף. עשיתי את זה לפני כמה ימים חחחחחחחחח

וכל הזכויות שמורות האוואטר של ®NOAM
    שם פרטי
    NOAM
    לייקים
    66
    נקודות
    29,510
    משפט מחץ
    עד מתי אוק' 11

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    אמממ איך להתחיל דבר (איתה)?
    אמממממ פתח את הפה ותוציא מילים, שלום אני נועם השקמיסט פה.
    וואלה יש פה שק"ם?
    חחח האמת שפעם היה היום אני שקמיסט פרי לנסר.
    מה זה אומר.
    שאני עושה מה שאני רוצה בערך.

מכאן תזרום אני מניח שלא צריך להיות קשה.
    זה בערך מה שחשבתי.. יותר בכיוון של בואי אני יעשה לך סיור בשקם למה הוא סגור אף אחד לא ראה אותו מבפנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    אתן חדשות כאן?
    "כן"
    כי לא ראיתי כאן יופי כזה

מאיפה אתן?
    "רמת אונללו"
    באמת? וכל הבנות שם יפות כמוכן?
    כי אם כן אני עובר לגור שם...

מה תפקידכן בבסיסנו הקטן?
    איזה קורס עשיתן?
    טירונות איפה?
    ג'ובניקיות אתןןןן, צעירות ש"צצ

זה כל כך קל אחי מה התסביך?
    זה לא נשמע כמוני אני לא אחד שמתפזם או מתנהג כמו ערס כזה
    ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    צלם אותה בסתר מתקלחת ואז תסחט אותה שתשכב איתך...
    חחח מסוכן מדי אחי למרות שהמאבטחים שלנו בבסיס כבר כיוונו תמצלמות אבטחה של הבסיס ישירות למקלחות של הבנות
    ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    פולו יאח על פול.

לגבי השאלה שלך
    תנסה לתפוס אותה לשיחה ככה בתור לחדר אוכל..זרוק לה איזה משפט של שקמיסטים

"מה קורה? מתי הגעתם לפה?"
    "אנחנו חדשות בבסיס"
    "נו ברור שאתן חדשות, כל הבנות פה נראות כמו הצרות שלי, אתם חידשתם קצת תנוף פה בבסיס"

תן להם בשיוואוואהה
    למרות שזה מה שאני חושב וכולם חושבים כמוני אני לא רגיל לזרוק מחמאות ככה
    ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    מה זה המשפטים האלה פה
    פרנדזון4לייף

תבוא להן נורמאלי אם אתה מוצא הזדמנות, ובלי משפטים מוזרים פאדיחה אם יגלו שאתה מהמרכז לאומנות הפיתוי בבסיס.
    כן מנסה ליזרום ולהישמע כמו עצמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    תחרטט אותן שאתה המנהל של הדף "ג'ובניקון" בפייסבוק, זה ערך מטורף. עשיתי את זה לפני כמה ימים חחחחחחחחח
    אני מעדיף לנסות בלי שקרים אח שלי

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ®NOAM צפיה בהודעה
    זה בערך מה שחשבתי.. יותר בכיוון של בואי אני יעשה לך סיור בשקם למה הוא סגור אף אחד לא ראה אותו מבפנים
    נו אז מה הבעיה?
    גבר נשים זה לא עיזות תתנהג אליהן כמו לבני אדם תקבל אותו יחס.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

חחחח בוא תמציאו משפטי פתיחה גם...
    מה קשה בלבוא לשולחן שלהן ולשאול איזה קורס הן? לא בצורה של מטריד, בצורה פאקינג נורמאלית

נו אז מה הבעיה?
    גבר נשים זה לא עיזות תתנהג אליהן כמו לבני אדם תקבל אותו יחס.
    ההבדל הוא שאצל בני האדם קיימים שני מינים, האחד הוא הזכר והשני הוא הנקבה. שניהם אולי יצאו מאותו מפעל, אבל הפס ייצור שונה בכל אחד מהם.

אף אחד מהמשפטים פה לא יכניס אותך למיטה אצלה אם קודם כל לא תשנה את החשיבה שלך לגבי המצב.
    "אני מקווה שהיא תחבב אותי...", "אני מקווה שהיא לא הולכת לדחות אותי..." כל המשפטים האלה שגורמים לבחורה מולך להצטייר כבעלת הכוח, רוב הגברים מאמינים בקלות שנשים הן בעלות הכוח. זהו בלוף אחד גדול שרבים נופלים בו כבר בגישה לבחורה אפשר לראות את זה עליך. אני לא אנטי-פמיניסט או משהו, הצגתי לך מה הטעות שלנו בתור גברים שבה אנחנו לא חושבים על הבחורה כלל. אז הבחורה היא בדרך כלל לא החלטית, משדרת תלותיות וחוסר ביטחון. ובגלל זה היא צריכה גבר בחייה, כזה שישלים אותה בחייה. כל מה שהיא תרצה הוא שאתה תהיה שלם עם עצמך ולא תתחיל להריץ משפטים בראש שיורידו מעצמך.

הן לא יודו בשום דבר, אך זה ידוע להן בתוך תוכן. אם תדע זאת אוטומטית תתחיל להרגיש בהרגשת ביטחון שתמלא אותך.

אתה מספר שהיא לומדת בקורס, יפה. רב הגברים נורא "חדי-ממד", אנחנו לא יכולים להביא כפיל של עצמנו שיתחיל להבין את מה שהבחורה אומרת ולהביע צד אחר בסיפור שלה. כלומר לדוגמה אם אתה בחור מחוספס ונראה קשוח, אבל בו זמנית תראה כי אתה אדם נורא רגיש. או דוגמה אחרת שאתה אדם נורא קשוח, אבל מצד שני נורא אוהב להתנדב, לתרום ולתת מתנו לאביונים. או הבחור הרציני עם העניבה, אבל שיש לו צד נורא מפולפל ומשעשע ששובר את הצד הרציני שבו. מקווה שהבנת את מה שאני מנסה להסביר לך כאן.

תן רושם שאתה מבין אותה ותוך כדי תראה שיש בך עוד צד שהיא עדיין לא מכירה. אל תהיה משעמם, אל תהיה צפוי. תן לה פאזל להרכיב עליך. "בזמני הפנוי אני מגיע לשק"מ כדי להירגע / לכתוב שירים... אז תראי אותי הרבה כאן". אל תסתכל על הדוגמאות שלי כמשהו קבוע שלא ניתן לשנות, כמו שאמרת - תהיה עצמך ותיתן את השני סנטים שלך בשיחה איתה כשאתה יודע שזה באמת ממך.

אחד המרכיבים ליצירת משיכה כבר במפגש הראשון עם בחורה הוא לא להראות התעניינות רבה. אתה צריך להראות לה כי אתה אדם עסוק, בנאדם עם הרבה אופציות והיא לא היחידה שאתה רואה בכל יום. זה ירגיז אותה אם פתאום תלך רגע, תדבר בטלפון ותחזור להמשיך מהנקודה שעצרת. רוב הגברים חונכו כי זה לא בסדר לעשות דבר כזה, זה מה שאמא חינכה אותנו. זה דבר רע שאנחנו צריכים להימנע ממנו, ומהר מאוד המשיכה דועכת. אתה נורא צפוי, משעמם בדיוק כמו הגברים האחרים (מישהו אמר NICE GUY?).

אם אתה רוצה לגרום לה להימשך אליך באופן לא מודע, אתה חייב לשדר שלא אכפת לך ממה שהולך. אם אתה לא יכול להיות טיפה חוצפן ולהצית בה אש קטנה, אין לך את היכולת להכניס אותה למיטה. פשוט ככה. אז בזמן השיחה, תרגיש מתי התזמון הנכון, אם פתאום נתקעת לנושא הבא לשיחה, תלך לרגע ועשה את עצמך בפלאפון או כל דבר אחר שתיראה עסוק... תעשה PAUSE לשיחה. אל תתנצל על זה, זה נורא טבעי. לאחר מכן תחזור לשיחה ותמשיך מהנקודה שעצרת כאילו שום דבר לא קרה. אל תעשה את זה כדי לפגוע בה ולסנן אותה באותו רגע, אלא מהמחשבה שהיא לא הדבר היחידי שמעסיק אותך כעת. ישנם עוד דברים שלוקחים את תשומת לבך. ברגע שתראה לה שאתה לא חתלתול חרמן שרץ אחר כל בחורה, ולא תראה לה שהיא האופציה היחידה שלה היא ישר תבין שאתה לא מאותם הבחורים שהיא מכירה ששמים בצד כל מה שהם מאמינים ואוהבים ועושים כפקודתה ומהנהנים עם הראש לכל דבר אשר היא אומרת. דבר נוסף שאתה בודק בהתנהגות הזאת הוא לבדוק אותה. נשים כל הזמן בודקות אותנו, אנחנו עוברים מבחנים שלמים עד שאתה עוברים את הקורס אצלה והיא נותנת לה ציון מעל האחרים. כדי לעצור את הבחורה מלבחון אותך, עליך לבחון אותה.
    אחד מהדברים הבאים יקרו כאשר תבצע זאת "התגובות" מהן יהיו:
    - איך אתה מעז? איך אתה לא סוגד לי כשאני מדברת אליך? אתה זה שצריך לומר לי תודה שבכלל דיברתי איתך וככה אתה מפנה לי את הגב? ועוד כל מיני תגובות שיגרמו להן קצת להתעצבן. זאת האש הקטנה שאתה מצית בהן. אוטומטית תוכל לזהות גם כן אם היא אחת שחייבת את מלוא תשומת הלב, בחורה תלותית נורא... (צרה צרורה!)
    - או ההפך, יקבלו ממך בשוק שאתה לא מהחרמנים האלו שפשוט מדבשים באופניים לעבר ליבה כל כך חזק גם כשהם רואים שהדרך היא לא הנכונה.
    נחש מה? אתה תקבל כבר על ההתחלה נקודות זכות מעל הבחורים האחרים. בטח עבורך זה יראה כמו משהו רע, שהן התאכזבו ממך. האמת היא שזה ההפך הגמור ממה שזה נראה לך. הרבה מאוד גברים יפחדו חס וחלילה לגרום לבחורות להתעצבן בגלל משהו מסוים. אל תיפול בפח הזה, אתה מקבל תגובות מהן שתופסות ממך בתור בחור מושך ומעניין.
    זה קורה מכל מיני סיבות בהן לרובנו היו מורות בבית הספר, שנמענו מלעצבן אותן או לגרום להן לכעוס עלינו בגלל סיבה כלשהי.

לא משנה מה אתה חושב וחשבת עד עכשיו, את הפחדים שלך אתה חייב לשחרר. תן לעצמך להשתחרר. ברגע שתצליח להצית רגשות כלשהן אצל הבחורה, זהו המפתח עבורך כדי להשיג כל בחורה שתרצה למיטה שלך.

דבר אחרון שארצה לגעת בו, אנחנו חושבים (במיוחד בצבא) שאנחנו אדם נורא קטן בעולם הזה. אין לנו כוח להשפיע עליו, גם אני חשבתי כך כמו כל אחד מתוך מילארדי האנשים החיים בעולם שאין לנו את היכולת הזו. דווקא בגלל זה, אנשים אשר כן מאמינים שיש להם את הכוח או יהיה להם, הם אלו שמגיעים לתפקידים משפיעים בעולם הזה. האמונה בכוח הזה שטמונה בך קיימת. כל האנשים שטוענים לידע הגדול שלהם, גם הם האמינו בהתחלה שאין להם את הידע. אך עם הזמן האמינו אחרת. והם אלו שנתפסים בעינינו כ-"גורו" או איזה "דוקטור" למשהו. זה הופך אותם להיות מתוך קבוצה מסוימת, שאנחנו מקשיבים להם. כי הם נמצאים בקטגוריה הזאת שאנחנו מאמינים לכל מה שהם אומרים. גם לך וגם לי לא היה שמץ של מושג בבחורות פעם. התחלתי להאמין בעצמי שאכן יש לי משהו להציע. גם אתה צריך להתחיל, ונקודת ההתחלה חייבת להיות במוקדם או במאוחר אז אני מניח שאתה מתחיל כאן ועכשיו.
    מעכשיו תאמין כי אתה זה שמנהל את העניינים. כל אחד מאיתנו מחכה לאחד הזה שיוביל, זה שייקח את המצב לידיים שלו וישנה אותו. זה שיפסע צעד קדימה ויאמר את מה שאחרים רוצים לומר. אז למה שזה לא יהיה אתה? למה אתה לא תתחיל להוביל לאן שאתה בוחר?
    אתה יכול לבוא במסיבה שלא אתה אירגנת, או בבר ובצורה הכי נונשלנטית לשאול אנשים אם הם נהנים. "האם אתם נהנים?" "איך אתה מבלה הערב?"
    אתה צריך להיות התותח שגורם לכולם להרגיש טוב ולבדוק שכולם נהנים תמיד. אתה פה כדי לגרום להם פחות חוסר בטחון ותחושה שהם אבודים. אם תארגן יום הולדת לחבר או מכרים שלך, אתה יכול להתחיל ולאמץ את זה ולנסות ולבדוק את זה. אתה אוטומטית תצטייר בתור בנאדם כיפי ומשעשע כי אנשים יזרמו איתך ישר לשיחה אחרי שתראה להם שאתה דואג להם. זה לא חייב להיות נשים בלבד. "היי איך אתה מבלים? רק רציתי לבדוק שאתם נהנים לכם"... תופתע לטובה בסופו של דבר עד כמה הערך שלך בתור בנאדם יעלה פלאות לצד אנשים אחרים. יתחילו להזמין אותך יותר, תהפוך להיות פופולרי גם אם אתה לא.

אז הן יושבות ואוכלות... אתה יכול לבוא בכל יציאה שתבחר להתחיל ולשאוף להגיע למה שרשמתי לך כאן. תן להם את ההרגשה שהן בטוחות לידך ותגלה מה הכוח הגדול כאשר בחורה מרגישה בטוחה ונוח לידך אילו דברים היא מוכנה לעשות איתך שלא הייתה עושה עם איש גם לא תמורת כסף.

בוריס.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    ההבדל הוא שאצל בני האדם קיימים שני מינים, האחד הוא הזכר והשני הוא הנקבה. שניהם אולי יצאו מאותו מפעל, אבל הפס ייצור שונה בכל אחד מהם.

אף אחד מהמשפטים פה לא יכניס אותך למיטה אצלה אם קודם כל לא תשנה את החשיבה שלך לגבי המצב.
    "אני מקווה שהיא תחבב אותי...", "אני מקווה שהיא לא הולכת לדחות אותי..." כל המשפטים האלה שגורמים לבחורה מולך להצטייר כבעלת הכוח, רוב הגברים מאמינים בקלות שנשים הן בעלות הכוח. זהו בלוף אחד גדול שרבים נופלים בו כבר בגישה לבחורה אפשר לראות את זה עליך. אני לא אנטי-פמיניסט או משהו, הצגתי לך מה הטעות שלנו בתור גברים שבה אנחנו לא חושבים על הבחורה כלל. אז הבחורה היא בדרך כלל לא החלטית, משדרת תלותיות וחוסר ביטחון. ובגלל זה היא צריכה גבר בחייה, כזה שישלים אותה בחייה. כל מה שהיא תרצה הוא שאתה תהיה שלם עם עצמך ולא תתחיל להריץ משפטים בראש שיורידו מעצמך.

הן לא יודו בשום דבר, אך זה ידוע להן בתוך תוכן. אם תדע זאת אוטומטית תתחיל להרגיש בהרגשת ביטחון שתמלא אותך.

אתה מספר שהיא לומדת בקורס, יפה. רב הגברים נורא "חדי-ממד", אנחנו לא יכולים להביא כפיל של עצמנו שיתחיל להבין את מה שהבחורה אומרת ולהביע צד אחר בסיפור שלה. כלומר לדוגמה אם אתה בחור מחוספס ונראה קשוח, אבל בו זמנית תראה כי אתה אדם נורא רגיש. או דוגמה אחרת שאתה אדם נורא קשוח, אבל מצד שני נורא אוהב להתנדב, לתרום ולתת מתנו לאביונים. או הבחור הרציני עם העניבה, אבל שיש לו צד נורא מפולפל ומשעשע ששובר את הצד הרציני שבו. מקווה שהבנת את מה שאני מנסה להסביר לך כאן.

תן רושם שאתה מבין אותה ותוך כדי תראה שיש בך עוד צד שהיא עדיין לא מכירה. אל תהיה משעמם, אל תהיה צפוי. תן לה פאזל להרכיב עליך. "בזמני הפנוי אני מגיע לשק"מ כדי להירגע / לכתוב שירים... אז תראי אותי הרבה כאן". אל תסתכל על הדוגמאות שלי כמשהו קבוע שלא ניתן לשנות, כמו שאמרת - תהיה עצמך ותיתן את השני סנטים שלך בשיחה איתה כשאתה יודע שזה באמת ממך.

אחד המרכיבים ליצירת משיכה כבר במפגש הראשון עם בחורה הוא לא להראות התעניינות רבה. אתה צריך להראות לה כי אתה אדם עסוק, בנאדם עם הרבה אופציות והיא לא היחידה שאתה רואה בכל יום. זה ירגיז אותה אם פתאום תלך רגע, תדבר בטלפון ותחזור להמשיך מהנקודה שעצרת. רוב הגברים חונכו כי זה לא בסדר לעשות דבר כזה, זה מה שאמא חינכה אותנו. זה דבר רע שאנחנו צריכים להימנע ממנו, ומהר מאוד המשיכה דועכת. אתה נורא צפוי, משעמם בדיוק כמו הגברים האחרים (מישהו אמר NICE GUY?).

אם אתה רוצה לגרום לה להימשך אליך באופן לא מודע, אתה חייב לשדר שלא אכפת לך ממה שהולך. אם אתה לא יכול להיות טיפה חוצפן ולהצית בה אש קטנה, אין לך את היכולת להכניס אותה למיטה. פשוט ככה. אז בזמן השיחה, תרגיש מתי התזמון הנכון, אם פתאום נתקעת לנושא הבא לשיחה, תלך לרגע ועשה את עצמך בפלאפון או כל דבר אחר שתיראה עסוק... תעשה PAUSE לשיחה. אל תתנצל על זה, זה נורא טבעי. לאחר מכן תחזור לשיחה ותמשיך מהנקודה שעצרת כאילו שום דבר לא קרה. אל תעשה את זה כדי לפגוע בה ולסנן אותה באותו רגע, אלא מהמחשבה שהיא לא הדבר היחידי שמעסיק אותך כעת. ישנם עוד דברים שלוקחים את תשומת לבך. ברגע שתראה לה שאתה לא חתלתול חרמן שרץ אחר כל בחורה, ולא תראה לה שהיא האופציה היחידה שלה היא ישר תבין שאתה לא מאותם הבחורים שהיא מכירה ששמים בצד כל מה שהם מאמינים ואוהבים ועושים כפקודתה ומהנהנים עם הראש לכל דבר אשר היא אומרת. דבר נוסף שאתה בודק בהתנהגות הזאת הוא לבדוק אותה. נשים כל הזמן בודקות אותנו, אנחנו עוברים מבחנים שלמים עד שאתה עוברים את הקורס אצלה והיא נותנת לה ציון מעל האחרים. כדי לעצור את הבחורה מלבחון אותך, עליך לבחון אותה.
    אחד מהדברים הבאים יקרו כאשר תבצע זאת "התגובות" מהן יהיו:
    - איך אתה מעז? איך אתה לא סוגד לי כשאני מדברת אליך? אתה זה שצריך לומר לי תודה שבכלל דיברתי איתך וככה אתה מפנה לי את הגב? ועוד כל מיני תגובות שיגרמו להן קצת להתעצבן. זאת האש הקטנה שאתה מצית בהן. אוטומטית תוכל לזהות גם כן אם היא אחת שחייבת את מלוא תשומת הלב, בחורה תלותית נורא... (צרה צרורה!)
    - או ההפך, יקבלו ממך בשוק שאתה לא מהחרמנים האלו שפשוט מדבשים באופניים לעבר ליבה כל כך חזק גם כשהם רואים שהדרך היא לא הנכונה.
    נחש מה? אתה תקבל כבר על ההתחלה נקודות זכות מעל הבחורים האחרים. בטח עבורך זה יראה כמו משהו רע, שהן התאכזבו ממך. האמת היא שזה ההפך הגמור ממה שזה נראה לך. הרבה מאוד גברים יפחדו חס וחלילה לגרום לבחורות להתעצבן בגלל משהו מסוים. אל תיפול בפח הזה, אתה מקבל תגובות מהן שתופסות ממך בתור בחור מושך ומעניין.
    זה קורה מכל מיני סיבות בהן לרובנו היו מורות בבית הספר, שנמענו מלעצבן אותן או לגרום להן לכעוס עלינו בגלל סיבה כלשהי.

לא משנה מה אתה חושב וחשבת עד עכשיו, את הפחדים שלך אתה חייב לשחרר. תן לעצמך להשתחרר. ברגע שתצליח להצית רגשות כלשהן אצל הבחורה, זהו המפתח עבורך כדי להשיג כל בחורה שתרצה למיטה שלך.

דבר אחרון שארצה לגעת בו, אנחנו חושבים (במיוחד בצבא) שאנחנו אדם נורא קטן בעולם הזה. אין לנו כוח להשפיע עליו, גם אני חשבתי כך כמו כל אחד מתוך מילארדי האנשים החיים בעולם שאין לנו את היכולת הזו. דווקא בגלל זה, אנשים אשר כן מאמינים שיש להם את הכוח או יהיה להם, הם אלו שמגיעים לתפקידים משפיעים בעולם הזה. האמונה בכוח הזה שטמונה בך קיימת. כל האנשים שטוענים לידע הגדול שלהם, גם הם האמינו בהתחלה שאין להם את הידע. אך עם הזמן האמינו אחרת. והם אלו שנתפסים בעינינו כ-"גורו" או איזה "דוקטור" למשהו. זה הופך אותם להיות מתוך קבוצה מסוימת, שאנחנו מקשיבים להם. כי הם נמצאים בקטגוריה הזאת שאנחנו מאמינים לכל מה שהם אומרים. גם לך וגם לי לא היה שמץ של מושג בבחורות פעם. התחלתי להאמין בעצמי שאכן יש לי משהו להציע. גם אתה צריך להתחיל, ונקודת ההתחלה חייבת להיות במוקדם או במאוחר אז אני מניח שאתה מתחיל כאן ועכשיו.
    מעכשיו תאמין כי אתה זה שמנהל את העניינים. כל אחד מאיתנו מחכה לאחד הזה שיוביל, זה שייקח את המצב לידיים שלו וישנה אותו. זה שיפסע צעד קדימה ויאמר את מה שאחרים רוצים לומר. אז למה שזה לא יהיה אתה? למה אתה לא תתחיל להוביל לאן שאתה בוחר?
    אתה יכול לבוא במסיבה שלא אתה אירגנת, או בבר ובצורה הכי נונשלנטית לשאול אנשים אם הם נהנים. "האם אתם נהנים?" "איך אתה מבלה הערב?"
    אתה צריך להיות התותח שגורם לכולם להרגיש טוב ולבדוק שכולם נהנים תמיד. אתה פה כדי לגרום להם פחות חוסר בטחון ותחושה שהם אבודים. אם תארגן יום הולדת לחבר או מכרים שלך, אתה יכול להתחיל ולאמץ את זה ולנסות ולבדוק את זה. אתה אוטומטית תצטייר בתור בנאדם כיפי ומשעשע כי אנשים יזרמו איתך ישר לשיחה אחרי שתראה להם שאתה דואג להם. זה לא חייב להיות נשים בלבד. "היי איך אתה מבלים? רק רציתי לבדוק שאתם נהנים לכם"... תופתע לטובה בסופו של דבר עד כמה הערך שלך בתור בנאדם יעלה פלאות לצד אנשים אחרים. יתחילו להזמין אותך יותר, תהפוך להיות פופולרי גם אם אתה לא.

אז הן יושבות ואוכלות... אתה יכול לבוא בכל יציאה שתבחר להתחיל ולשאוף להגיע למה שרשמתי לך כאן. תן להם את ההרגשה שהן בטוחות לידך ותגלה מה הכוח הגדול כאשר בחורה מרגישה בטוחה ונוח לידך אילו דברים היא מוכנה לעשות איתך שלא הייתה עושה עם איש גם לא תמורת כסף.

בוריס.
    נשיבע לך לא קראתי מילה.
    אתה יודע למה?
    כי דוגרי מרגע שבחרת לצטט אותי אני יודע איזה מחשבה עברה לך בראש.
    אני צריך להסביר לאדון הזה שאני מבין יותר טוב ממנו ואני מחוייב לנסות לתת לו טיפים כיצד לזיין.

אז שלום לך מאסטר יקר, אני מודה על ההתחשבות ועל השקעת הזמן העצומה שהחלטת לשים פה ואני בטוח שיש פה אחלה טיפים אבל, החיים ממש לא מסובכים כמו שאתה מנסה לגרום להם להישמע נשים וגברים כאחד הם בדיוק אותו דבר 1:1.
    ואם אתה חיי באמונה שנשים זה שבב שונה אז מכאן הקושי שלך מתחיל וזה למה אתה צריך לפרט בצורה ארוכה רצח על טכניקות שיטות ושאר ירקות.

ברגע שתבין שאם תתנהג כמו בן אדם ולא יותר רמת ההצלחה שלך לא רק שתרקיע שחקים אלא גם סוג הנשים שתמצא מסביבך יתאים לך בהרבה.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 10-04-2013 בשעה 07:35.

נשיבע לך לא קראתי מילה.
    אתה יודע למה?
    כי דוגרי מרגע שבחרת לצטט אותי אני יודע איזה מחשבה עברה לך בראש.
    אני צריך להסביר לאדון הזה שאני מבין יותר טוב ממנו ואני מחוייב לנסות לתת לו טיפים כיצד לזיין.

אז שלום לך מאסטר יקר, אני מודה על ההתחשבות ועל השקעת הזמן העצומה שהחלטת לשים פה ואני בטוח שיש פה אחלה טיפים אבל, החיים ממש לא מסובכים כמו שאתה מנסה לגרום להם להישמע נשים וגברים כאחד הם בדיוק אותו דבר 1:1.
    ואם אתה חיי באמונה שנשים זה שבב שונה אז מכאן הקושי שלך מתחיל וזה למה אתה צריך לפרט בצורה ארוכה רצח על טכניקות שיטות ושאר ירקות.

ברגע שתבין שאם תתנהג כמו בן אדם ולא יותר רמת ההצלחה שלך לא רק שתרקיע שחקים אלא גם סוג הנשים שתמצא מסביבך יתאים לך בהרבה.
    כל הכבוד על הפגנת הבגרות. אני לא זוכר ששאלת כאן שאלה, לכן התגובה שלי אכן לא רלוונטית עבורך.
    אשמח אם תרשום פה טיפים ותתרום מהידע שלך במקום להיכנס לרוח ספורטיבית של תחרות, היה יותר מנחמד לראות פה תגובות שבאמת תורמות לדיון ולא לפתוח פה דיון ספאם עד כמה גדול הכלי שלך. זה הדבר האחרון שמעניין כאן.

ממש כמו בספורט, כל ספורטאי מתחיל מנקודת ההתחלה בתור אדם חסר ניסיון. אף אחד לא יכול לצפות ממנו להשיג את מדליית הזהב כבר בניסיון הראשון שלו, לפחות לא עד שישיג מספיק ניסיון מתחת לחגורה. התהליך להצלחה יכול להיות נורא איטי, אך ככל שאתה מתקדם קדימה ורואה שיפור זו אכן הצלחה. אומנם עדיין לא קיבלתי חגורה שחורה בניסיון שלי עם בחורות, אז מאסטר אני עדיין לא... אבל אקח זאת כמחמאה.

אני לא הולך לשפוט אותך על פי התגובה שלך, זה אחד הדברים שאני מנסה להימנע כאן בפורום במיוחד כשלא פגשתי אותך פנים מול פנים. מכל אחד כאן אפשר ללמוד עוד. לכן תוכל לקרוא לפי התגובות שלי את השקפת העולם שלי, במידה ואתה חולק עליה יהיה לי העונג לשמוע מה דעתך, מהסיבה שלא נולדנו דומים אבל אנחנו יכולים לחשוב דומה. בגלל זה חשוב לדעת מאיפה התגובה שלך מגיעה, אם זה מתוך זעם, כוח או בסך הכל תגובה ילדותית - אין לי מה להגיב או להסביר את הבסיס לתגובה הקודמת שלי ומה עומד מאחוריה. המילה הצלחה יכולה לקרוץ לך, לעומת זאת על בסיס התגובות הקודמות שלך אתה בטח חושב שביולוגית דרוש שילוב מיוחד במינו של תאי אלפא נדירים המגיעים מהאב כדי באמת להצליח עם נשים ולקיים חיי מין בריאים.

אם היית טורח לקרוא, אולי היית מבין עד כמה קל ליישם את מה שרשמתי. וזה ברור שנשים בעלות "שבב" שונה מגברים, כל אחד משחק תפקיד שונה בחיינו. אח, אחות, אב, אם, סבתא, סבא, דוד, דודה... לכל אחד ואחת השפעות ודעות שונות על מה שאנו עושים בחיינו. נסה לראות איך להיכנס לחשיבה של המין השני, ששונה במקרים רבים אצל המין הנגדי, וזוהי הדרך להיות תותח אמיתי כאשר אתה באופן קבוע בעל שליטה על המצב.

בוריס.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    כל הכבוד על הפגנת הבגרות. אני לא זוכר ששאלת כאן שאלה, לכן התגובה שלי אכן לא רלוונטית עבורך.
    אשמח אם תרשום פה טיפים ותתרום מהידע שלך במקום להיכנס לרוח ספורטיבית של תחרות, היה יותר מנחמד לראות פה תגובות שבאמת תורמות לדיון ולא לפתוח פה דיון ספאם עד כמה גדול הכלי שלך. זה הדבר האחרון שמעניין כאן.

ממש כמו בספורט, כל ספורטאי מתחיל מנקודת ההתחלה בתור אדם חסר ניסיון. אף אחד לא יכול לצפות ממנו להשיג את מדליית הזהב כבר בניסיון הראשון שלו, לפחות לא עד שישיג מספיק ניסיון מתחת לחגורה. התהליך להצלחה יכול להיות נורא איטי, אך ככל שאתה מתקדם קדימה ורואה שיפור זו אכן הצלחה. אומנם עדיין לא קיבלתי חגורה שחורה בניסיון שלי עם בחורות, אז מאסטר אני עדיין לא... אבל אקח זאת כמחמאה.

אני לא הולך לשפוט אותך על פי התגובה שלך, זה אחד הדברים שאני מנסה להימנע כאן בפורום במיוחד כשלא פגשתי אותך פנים מול פנים. מכל אחד כאן אפשר ללמוד עוד. לכן תוכל לקרוא לפי התגובות שלי את השקפת העולם שלי, במידה ואתה חולק עליה יהיה לי העונג לשמוע מה דעתך, מהסיבה שלא נולדנו דומים אבל אנחנו יכולים לחשוב דומה. בגלל זה חשוב לדעת מאיפה התגובה שלך מגיעה, אם זה מתוך זעם, כוח או בסך הכל תגובה ילדותית - אין לי מה להגיב או להסביר את הבסיס לתגובה הקודמת שלי ומה עומד מאחוריה. המילה הצלחה יכולה לקרוץ לך, לעומת זאת על בסיס התגובות הקודמות שלך אתה בטח חושב שביולוגית דרוש שילוב מיוחד במינו של תאי אלפא נדירים המגיעים מהאב כדי באמת להצליח עם נשים ולקיים חיי מין בריאים.

אם היית טורח לקרוא, אולי היית מבין עד כמה קל ליישם את מה שרשמתי. וזה ברור שנשים בעלות "שבב" שונה מגברים, כל אחד משחק תפקיד שונה בחיינו. אח, אחות, אב, אם, סבתא, סבא, דוד, דודה... לכל אחד ואחת השפעות ודעות שונות על מה שאנו עושים בחיינו. נסה לראות איך להיכנס לחשיבה של המין השני, ששונה במקרים רבים אצל המין הנגדי, וזוהי הדרך להיות תותח אמיתי כאשר אתה באופן קבוע בעל שליטה על המצב.

בוריס.
    ציטט אותי על כך הבנתי שכתבת משהו שפונה אלי.
    הסקת מסקנות.
    אני ממש לא עושה איתך תחרות, כדי שתהיה תחרות צריך שיהיה אינטרס מנוגד.
    לי אין שום אינטרס ובטח לא אחד שיתנגד לאינטרס שלך.

וזה מדהים אותי לחלוטין איך הסקת שאני חושב שיש צורך בהתאמה ביולוגית אני מטיף להפך בדיוק.
    אני אמור להבין שאתה בדומה לרבים פה זקוק לקורס ריענון בהבנת הניקרא (פה אולי תפסת אותי על אינטרס מנוגד סלח לי)?

אם היית באמת טורח לקרוא את התגובות שלי במקום להצהיר שקראת היית מבין זאת לבד.

יודע מה עזוב תגובות אחרות שלי השורה האחרונה בהודעה שציטטת, אין שום ספק מה דעתי רק לפי השורה הזאת.
    לא צריך שום טכניקות לא צריך להיות גורו ולא צריך להתאמן שנים על גבי שנים כדי להצליח כל מה שדרוש לך זה להיות בן אדם זה הכל.
    ותראה פלא נולדת כזה אז כל המאמץ האדיר שאתה צריך לעשות זה להתנהג כמו אחד.
    ההצלחה תגיע.

טוב אחרי קריאה של שתי התגובות שלך במלואן ניראה שדווקא גם בלי לקרוא ידעתי במה מדובר אומנם התגובה הראשונה אחרי השורה השלישית כבר לא פנתה אלי אבל היא כן נגעה בנקודות שאני העלתי באופן מקוצר.

אין דבר כזה "שבב שונה" זאת אמונה מגבילה צורת החשיבה הזאת.
    "שבב שונה" אומר בעצם היא לא כמוני לכן אני צריך לעשות התאמות קוד כדי לעמוד בסטנדרטים.
    אז לא היא לא "שבב שונה" היא גירסת תוכנה אחרת.
    השאיפות שלה באופן בסיסי הן אותן השאיפות כמו שלך הרצונות שלהן זהים.
    אז להתחיל להתפלפל על עשה כך כדי להצליח או עשה אחרת זה להוסיף שורות קוד מיותרות על תוכנית פשטנית שעובדת מעולה לבד.

אם אתה בן אדם פשוט מין השורה שמבין את סדרו של עולם ויודע להתנהג כאדם אז גירסאת הקוד שלך תתאים לכל גירסאת קוד אחרת..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 10-04-2013 בשעה 13:15.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטט אותי על כך הבנתי שכתבת משהו שפונה אלי.
    הסקת מסקנות.
    אני ממש לא עושה איתך תחרות, כדי שתהיה תחרות צריך שיהיה אינטרס מנוגד.
    לי אין שום אינטרס ובטח לא אחד שיתנגד לאינטרס שלך.

וזה מדהים אותי לחלוטין איך הסקת שאני חושב שיש צורך בהתאמה ביולוגית אני מטיף להפך בדיוק.
    אני אמור להבין שאתה בדומה לרבים פה זקוק לקורס ריענון בהבנת הניקרא (פה אולי תפסת אותי על אינטרס מנוגד סלח לי)?

אם היית באמת טורח לקרוא את התגובות שלי במקום להצהיר שקראת היית מבין זאת לבד.

יודע מה עזוב תגובות אחרות שלי השורה האחרונה בהודעה שציטטת, אין שום ספק מה דעתי רק לפי השורה הזאת.
    לא צריך שום טכניקות לא צריך להיות גורו ולא צריך להתאמן שנים על גבי שנים כדי להצליח כל מה שדרוש לך זה להיות בן אדם זה הכל.
    ותראה פלא נולדת כזה אז כל המאמץ האדיר שאתה צריך לעשות זה להתנהג כמו אחד.
    ההצלחה תגיע.

טוב אחרי קריאה של שתי התגובות שלך במלואן ניראה שדווקא גם בלי לקרוא ידעתי במה מדובר אומנם התגובה הראשונה אחרי השורה השלישית כבר לא פנתה אלי אבל היא כן נגעה בנקודות שאני העלתי באופן מקוצר.

אין דבר כזה "שבב שונה" זאת אמונה מגבילה צורת החשיבה הזאת.
    "שבב שונה" אומר בעצם היא לא כמוני לכן אני צריך לעשות התאמות קוד כדי לעמוד בסטנדרטים.
    אז לא היא לא "שבב שונה" היא גירסת תוכנה אחרת.
    השאיפות שלה באופן בסיסי הן אותן השאיפות כמו שלך הרצונות שלהן זהים.
    אז להתחיל להתפלפל על עשה כך כדי להצליח או עשה אחרת זה להוסיף שורות קוד מיותרות על תוכנית פשטנית שעובדת מעולה לבד.

אם אתה בן אדם פשוט מין השורה שמבין את סדרו של עולם ויודע להתנהג כאדם אז גירסאת הקוד שלך תתאים לכל גירסאת קוד אחרת..
    למה אתה מתכוון שאתה אומר להיות בן אדם ??
    אתה רוצה להגיד שפשוט סתם לדבר עם בחורה כמו שאתה מדבר עם חבר בשביל להביא אותה ??
    אתה אומר שצריך להתנהג כמו בן אדם מין השורה שמבין ויודע סדרו של עולם...תסביר לי בבקשה למה אתה מתכוון בסדרו של עולם. ?
    מה היא הדרך שצריך להתנהג בה ?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,948 | הודעות: 8,201,541 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect