נכתב במקור על ידי
boris02
ההבדל הוא שאצל בני האדם קיימים שני מינים, האחד הוא הזכר והשני הוא הנקבה. שניהם אולי יצאו מאותו מפעל, אבל הפס ייצור שונה בכל אחד מהם.
אף אחד מהמשפטים פה לא יכניס אותך למיטה אצלה אם קודם כל לא תשנה את החשיבה שלך לגבי המצב.
"אני מקווה שהיא תחבב אותי...", "אני מקווה שהיא לא הולכת לדחות אותי..." כל המשפטים האלה שגורמים לבחורה מולך להצטייר כבעלת הכוח, רוב הגברים מאמינים בקלות שנשים הן בעלות הכוח. זהו בלוף אחד גדול שרבים נופלים בו כבר בגישה לבחורה אפשר לראות את זה עליך. אני לא אנטי-פמיניסט או משהו, הצגתי לך מה הטעות שלנו בתור גברים שבה אנחנו לא חושבים על הבחורה כלל. אז הבחורה היא בדרך כלל לא החלטית, משדרת תלותיות וחוסר ביטחון. ובגלל זה היא צריכה גבר בחייה, כזה שישלים אותה בחייה. כל מה שהיא תרצה הוא שאתה תהיה שלם עם עצמך ולא תתחיל להריץ משפטים בראש שיורידו מעצמך.
הן לא יודו בשום דבר, אך זה ידוע להן בתוך תוכן. אם תדע זאת אוטומטית תתחיל להרגיש בהרגשת ביטחון שתמלא אותך.
אתה מספר שהיא לומדת בקורס, יפה. רב הגברים נורא "חדי-ממד", אנחנו לא יכולים להביא כפיל של עצמנו שיתחיל להבין את מה שהבחורה אומרת ולהביע צד אחר בסיפור שלה. כלומר לדוגמה אם אתה בחור מחוספס ונראה קשוח, אבל בו זמנית תראה כי אתה אדם נורא רגיש. או דוגמה אחרת שאתה אדם נורא קשוח, אבל מצד שני נורא אוהב להתנדב, לתרום ולתת מתנו לאביונים. או הבחור הרציני עם העניבה, אבל שיש לו צד נורא מפולפל ומשעשע ששובר את הצד הרציני שבו. מקווה שהבנת את מה שאני מנסה להסביר לך כאן.
תן רושם שאתה מבין אותה ותוך כדי תראה שיש בך עוד צד שהיא עדיין לא מכירה. אל תהיה משעמם, אל תהיה צפוי. תן לה פאזל להרכיב עליך. "בזמני הפנוי אני מגיע לשק"מ כדי להירגע / לכתוב שירים... אז תראי אותי הרבה כאן". אל תסתכל על הדוגמאות שלי כמשהו קבוע שלא ניתן לשנות, כמו שאמרת - תהיה עצמך ותיתן את השני סנטים שלך בשיחה איתה כשאתה יודע שזה באמת ממך.
אחד המרכיבים ליצירת משיכה כבר במפגש הראשון עם בחורה הוא לא להראות התעניינות רבה. אתה צריך להראות לה כי אתה אדם עסוק, בנאדם עם הרבה אופציות והיא לא היחידה שאתה רואה בכל יום. זה ירגיז אותה אם פתאום תלך רגע, תדבר בטלפון ותחזור להמשיך מהנקודה שעצרת. רוב הגברים חונכו כי זה לא בסדר לעשות דבר כזה, זה מה שאמא חינכה אותנו. זה דבר רע שאנחנו צריכים להימנע ממנו, ומהר מאוד המשיכה דועכת. אתה נורא צפוי, משעמם בדיוק כמו הגברים האחרים (מישהו אמר NICE GUY?).
אם אתה רוצה לגרום לה להימשך אליך באופן לא מודע, אתה חייב לשדר שלא אכפת לך ממה שהולך. אם אתה לא יכול להיות טיפה חוצפן ולהצית בה אש קטנה, אין לך את היכולת להכניס אותה למיטה. פשוט ככה. אז בזמן השיחה, תרגיש מתי התזמון הנכון, אם פתאום נתקעת לנושא הבא לשיחה, תלך לרגע ועשה את עצמך בפלאפון או כל דבר אחר שתיראה עסוק... תעשה PAUSE לשיחה. אל תתנצל על זה, זה נורא טבעי. לאחר מכן תחזור לשיחה ותמשיך מהנקודה שעצרת כאילו שום דבר לא קרה. אל תעשה את זה כדי לפגוע בה ולסנן אותה באותו רגע, אלא מהמחשבה שהיא לא הדבר היחידי שמעסיק אותך כעת. ישנם עוד דברים שלוקחים את תשומת לבך. ברגע שתראה לה שאתה לא חתלתול חרמן שרץ אחר כל בחורה, ולא תראה לה שהיא האופציה היחידה שלה היא ישר תבין שאתה לא מאותם הבחורים שהיא מכירה ששמים בצד כל מה שהם מאמינים ואוהבים ועושים כפקודתה ומהנהנים עם הראש לכל דבר אשר היא אומרת. דבר נוסף שאתה בודק בהתנהגות הזאת הוא לבדוק אותה. נשים כל הזמן בודקות אותנו, אנחנו עוברים מבחנים שלמים עד שאתה עוברים את הקורס אצלה והיא נותנת לה ציון מעל האחרים. כדי לעצור את הבחורה מלבחון אותך, עליך לבחון אותה.
אחד מהדברים הבאים יקרו כאשר תבצע זאת "התגובות" מהן יהיו:
- איך אתה מעז? איך אתה לא סוגד לי כשאני מדברת אליך? אתה זה שצריך לומר לי תודה שבכלל דיברתי איתך וככה אתה מפנה לי את הגב? ועוד כל מיני תגובות שיגרמו להן קצת להתעצבן. זאת האש הקטנה שאתה מצית בהן. אוטומטית תוכל לזהות גם כן אם היא אחת שחייבת את מלוא תשומת הלב, בחורה תלותית נורא... (צרה צרורה!)
- או ההפך, יקבלו ממך בשוק שאתה לא מהחרמנים האלו שפשוט מדבשים באופניים לעבר ליבה כל כך חזק גם כשהם רואים שהדרך היא לא הנכונה.
נחש מה? אתה תקבל כבר על ההתחלה נקודות זכות מעל הבחורים האחרים. בטח עבורך זה יראה כמו משהו רע, שהן התאכזבו ממך. האמת היא שזה ההפך הגמור ממה שזה נראה לך. הרבה מאוד גברים יפחדו חס וחלילה לגרום לבחורות להתעצבן בגלל משהו מסוים. אל תיפול בפח הזה, אתה מקבל תגובות מהן שתופסות ממך בתור בחור מושך ומעניין.
זה קורה מכל מיני סיבות בהן לרובנו היו מורות בבית הספר, שנמענו מלעצבן אותן או לגרום להן לכעוס עלינו בגלל סיבה כלשהי.
לא משנה מה אתה חושב וחשבת עד עכשיו, את הפחדים שלך אתה חייב לשחרר. תן לעצמך להשתחרר. ברגע שתצליח להצית רגשות כלשהן אצל הבחורה, זהו המפתח עבורך כדי להשיג כל בחורה שתרצה למיטה שלך.
דבר אחרון שארצה לגעת בו, אנחנו חושבים (במיוחד בצבא) שאנחנו אדם נורא קטן בעולם הזה. אין לנו כוח להשפיע עליו, גם אני חשבתי כך כמו כל אחד מתוך מילארדי האנשים החיים בעולם שאין לנו את היכולת הזו. דווקא בגלל זה, אנשים אשר כן מאמינים שיש להם את הכוח או יהיה להם, הם אלו שמגיעים לתפקידים משפיעים בעולם הזה. האמונה בכוח הזה שטמונה בך קיימת. כל האנשים שטוענים לידע הגדול שלהם, גם הם האמינו בהתחלה שאין להם את הידע. אך עם הזמן האמינו אחרת. והם אלו שנתפסים בעינינו כ-"גורו" או איזה "דוקטור" למשהו. זה הופך אותם להיות מתוך קבוצה מסוימת, שאנחנו מקשיבים להם. כי הם נמצאים בקטגוריה הזאת שאנחנו מאמינים לכל מה שהם אומרים. גם לך וגם לי לא היה שמץ של מושג בבחורות פעם. התחלתי להאמין בעצמי שאכן יש לי משהו להציע. גם אתה צריך להתחיל, ונקודת ההתחלה חייבת להיות במוקדם או במאוחר אז אני מניח שאתה מתחיל כאן ועכשיו.
מעכשיו תאמין כי אתה זה שמנהל את העניינים. כל אחד מאיתנו מחכה לאחד הזה שיוביל, זה שייקח את המצב לידיים שלו וישנה אותו. זה שיפסע צעד קדימה ויאמר את מה שאחרים רוצים לומר. אז למה שזה לא יהיה אתה? למה אתה לא תתחיל להוביל לאן שאתה בוחר?
אתה יכול לבוא במסיבה שלא אתה אירגנת, או בבר ובצורה הכי נונשלנטית לשאול אנשים אם הם נהנים. "האם אתם נהנים?" "איך אתה מבלה הערב?"
אתה צריך להיות התותח שגורם לכולם להרגיש טוב ולבדוק שכולם נהנים תמיד. אתה פה כדי לגרום להם פחות חוסר בטחון ותחושה שהם אבודים. אם תארגן יום הולדת לחבר או מכרים שלך, אתה יכול להתחיל ולאמץ את זה ולנסות ולבדוק את זה. אתה אוטומטית תצטייר בתור בנאדם כיפי ומשעשע כי אנשים יזרמו איתך ישר לשיחה אחרי שתראה להם שאתה דואג להם. זה לא חייב להיות נשים בלבד. "היי איך אתה מבלים? רק רציתי לבדוק שאתם נהנים לכם"... תופתע לטובה בסופו של דבר עד כמה הערך שלך בתור בנאדם יעלה פלאות לצד אנשים אחרים. יתחילו להזמין אותך יותר, תהפוך להיות פופולרי גם אם אתה לא.
אז הן יושבות ואוכלות... אתה יכול לבוא בכל יציאה שתבחר להתחיל ולשאוף להגיע למה שרשמתי לך כאן. תן להם את ההרגשה שהן בטוחות לידך ותגלה מה הכוח הגדול כאשר בחורה מרגישה בטוחה ונוח לידך אילו דברים היא מוכנה לעשות איתך שלא הייתה עושה עם איש גם לא תמורת כסף.
בוריס.