קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 10-07-2014, 17:30
  2. חייב עזרה מחירים לכרטיס מסך
    על ידי Orhan בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 20:02
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 17:28
  4. חדשות! 1.9
    על ידי Meshuggah בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:27
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 6 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 81

הגיעו חיילות חדשות לבסיס.. חייב לנצל תהזדמנות - עמוד 3

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    איזה טריק? על מה אתה מדבר?

ולא אכפת לי שאתה חושב שזה פטתי.
    פשוט אתה אומר שאתה מזיין מתוך בחירה וזה פשוט שקר.
    חחח ואתה מזיין כי אתה חייב?
    אתה בכלל קורא מה אתה כותב?

ברצינות, איפה כתבתי שאני אומר לבחורה שמציעה לי סקס לא?
    אמרתי שאני לא הולך לחפש את זה ואם יש לי כבר אחת אני לא מחפש אחת חדשה.
    אין לי צורך כרוני להיות עם בחורה כל ערב מימי השבוע, כן ישמע לך מוזר אבל לפעמים אפשר להתאפק ולא לזיין אפילו חודש ויותר, זה קורה!
    וזאת בחירה מודעת, אז בבקשה ממך חאלס לנסות לדחוף לי מילים לפה.

אם אתה מתעקש להבין בין השורות אז זאת כבר לא בעיה שלי.

תלמד לקרוא מה שנכתב ולא לנסות לפרש את זה בצורה שמתאימה לך.
    ולפני שעוד פעם תוציא לזה פירוש חדש, כן אם כבר נכנסתי עם מישהי למיטה זה כי החלטתי שאני מעוניין בכך והחלטה לא הייתה נטו בגלל חרמנות.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 10-04-2013 בשעה 17:41.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

מזה ההודעות הרצאה הזאת
    כל הפורום פתאום בROID RAGE? או באינסל ריייג'?
    תכתבו הודעות קצרות, יש חוק קריאה באינטרנט שאומר "ככל שזה ארוך יותר, יש שמה יותר זיוני שכל". אם לא הבנתם אז זה כמו שרצו להשאיר ילדים בבצפר עד 4, אבל כולם יודעים שאחרי כמה זמן השיעורים נהיים בולשיט.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    חחח ואתה מזיין כי אתה חייב?
    אתה בכלל קורא מה אתה כותב?

אמרתי שאני לא הולך לחפש את זה ואם יש לי כבר אחת אני לא מחפש אחת חדשה.
    אין לי צורך כרוני להיות עם בחורה כל ערב מימי השבוע, כן ישמע לך מוזר אבל לפעמים אפשר להתאפק ולא לזיין אפילו חודש ויותר, זה קורה!
    וזאת בחירה מודעת, אז בבקשה ממך חאלס לנסות לדחוף לי מילים לפה.

אם אתה מתעקש להבין בין השורות אז זאת כבר לא בעיה שלי.

תלמד לקרוא מה שנכתב ולא לנסות לפרש את זה בצורה שמתאימה לך.
    ולפני שעוד פעם תוציא לזה פירוש חדש, כן אם כבר נכנסתי עם מישהי למיטה זה כי החלטתי שאני מעוניין בכך והחלטה לא הייתה נטו בגלל חרמנות.
    לא הבנתי כלום.

אתה אמרת שאתה לא מזיין מתוך בחירה.
    עכשיו אתה אומר -
    תגיד לי מה אתה מסתלבט? מה נסגר איתך יגנוב?

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    מזה ההודעות הרצאה הזאת
    כל הפורום פתאום בROID RAGE? או באינסל ריייג'?
    תכתבו הודעות קצרות, יש חוק קריאה באינטרנט שאומר "ככל שזה ארוך יותר, יש שמה יותר זיוני שכל". אם לא הבנתם אז זה כמו שרצו להשאיר ילדים בבצפר עד 4, אבל כולם יודעים שאחרי כמה זמן השיעורים נהיים בולשיט.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא הבנתי כלום.

אתה אמרת שאתה לא מזיין מתוך בחירה.
    עכשיו אתה אומר -

תגיד לי מה אתה מסתלבט? מה נסגר איתך יגנוב?
    חח זהו הצלחת לייאש אותי סופית זה כמו לנסות לדבר עם ילד בן 4.
    אני לא יודע אם אתה עושה את זה בכוונה או שאתה באמת כזה אבל וואלה בן אדם הבנת הניקרא שלך לא משהו.

כתבתי לך ב 5 ניסוחים שונים את אותו דבר כל פעם הבנת משהו אחר.
    זאת באמת בעיה.
    אני מקווה שאתה לא ככה גם שמדברים איתך כי אמיתי זה ממש מתסכל.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

שמעו חבר'ה אני מבין את הרצון העז לצאת סופיטיקייטד ולהיראות מביני עניין.
    אבל פאק.
    תפסיקו לחפור! תכתבו הודעות קצרות וענייניות, אתם חופרים ברמה שאני בספק שמישהו שלא בריב יושב וקורא, וסתם חבל. כי אם תכלס מישהו רוצה ללמוד, הוא ימני בגלל החפירות.
    הבנו, אתם "אחד שמבין".... בסדר. רק די לזיין תשכל.

ובוריס מותק, אתה יודע שזה פורום?חחחח למה אתה חייב לכתוב את השם שלך בסוף כל הודעה?!

וואלה טום זה הכי אחי חח בדיוק מה שרציתי לרשום הוא רשם אבל יש לי משהו להוסיף

שמע אורי... תאמת לא ראיתי הרבה הודעות שלך בפורום אבל ראיתי את איך שיצאת על רודני בגלל שהוא מחפש לזיין ואת כל הבולשיט הזה (עזוב שכל הודעה זה מגילת העצמאות) אתה פשוט נשמע ממורמר אחושרמוטה ולוקח קשה פה כל דבר... זה כולה פאקינג פורום, אם ככה אתה לוקח דברים קשה באתר אינטרנט מסריח אז איך אתה במציאות? לא רוצה לחשוב אפילו...

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    וואלה טום זה הכי אחי חח בדיוק מה שרציתי לרשום הוא רשם אבל יש לי משהו להוסיף

שמע אורי... תאמת לא ראיתי הרבה הודעות שלך בפורום אבל ראיתי את איך שיצאת על רודני בגלל שהוא מחפש לזיין ואת כל הבולשיט הזה (עזוב שכל הודעה זה מגילת העצמאות) אתה פשוט נשמע ממורמר אחושרמוטה ולוקח קשה פה כל דבר... זה כולה פאקינג פורום, אם ככה אתה לוקח דברים קשה באתר אינטרנט מסריח אז איך אתה במציאות? לא רוצה לחשוב אפילו...
    חחח לוקח קשה?
    ממש לא לוקח קשה אלו החיים שלו בן אדם שיעשה איתם מה שהוא רוצה.
    אני פשוט פדנט אז יוצא שאם אני כבר מתחיל משהו אז אני מסיים אותו.

מעניינת אותי הסיבה שדווקא לקחת את זה לצד הרגשי.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 10-04-2013 בשעה 23:30.

לא לקחתי לצד הרגשי פשוט בתור אחד שמסתכל מהצד זה מציק לי בעין... וכן אני מודה לא קראתי את כל החפירות האלה כי כמו שכבר רשמו פה לפעמים עדיף הודעות קצרות וקולעות ובטח כשזה הודעות שחוזרות על עצמן רק בסגנון שונה.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    שמעו חבר'ה אני מבין את הרצון העז לצאת סופיטיקייטד ולהיראות מביני עניין.
    אבל פאק.
    תפסיקו לחפור! תכתבו הודעות קצרות וענייניות, אתם חופרים ברמה שאני בספק שמישהו שלא בריב יושב וקורא, וסתם חבל. כי אם תכלס מישהו רוצה ללמוד, הוא ימני בגלל החפירות.
    הבנו, אתם "אחד שמבין".... בסדר. רק די לזיין תשכל.

ובוריס מותק, אתה יודע שזה פורום?חחחח למה אתה חייב לכתוב את השם שלך בסוף כל הודעה?!
    יש לי הרגשה שבוריס זה בוט שסניה והכובעים שלחו לפה.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    מוזר שלקחת את מה שהסברתי על האופי שאתה צריך להפגין והשלכת אותו על האופן שבו צריך להתנהג.
    שתי דברים שונים חברי הטוב

רוב השיטות ככולן פה גורסות שכדי שאדם יצליח עליו קודם לא להיות עצמו.
    זאת הבעיה שלי ותו לא!
    אני לא אומר שאין מקום להתפתחות אישית ואין אני אומר שאין מקום לתקן איפה שיש פגם.
    כל זאת במידה וזה מגיע בצורה טבעית מהבנתו של האדם שיש סיבה מהותית לתקן זאת.

כל פעם מחדש אתם מנסים להכתיב שנשים זאת חיה מוזרה בלי הגיון ומסובכות.
    זה פשוט לא נכון יותר מלא נכון זאת שטות גמורה.
    הן בנויות בדיוק כמוכם וברגע שאתה מבין את הנקודה הזאת אתה לא באמת צריך שום דבר מיוחד מספיק שהשלת מעצמך את האמונה הזאת שאתה צריך עכשיו לעבור מבוך רק כדי להתחיל עם מישהי ואפילו להצליח הדרך שלך היא די קלה וישרה.

אין כל הגיון להשוות בחורה למערכת רכב מורכבת (זאת די פרופגנדה לעשות זאת אם להודות על האמת) אומנם למתבונן תמים מהצד זה ניראה הגיוני אבל זאת שטות גמורה סלח לי.

אגב סתם בשלוש מילים על "תהיה טבעי" או "תהיה עצמך",
    זה די מתחבר באופן ישיר לכל מה שכבר כתבתי פה (ובעבר) בן אדם צריך להבין שהוא מספיק טוב לכל בחורה קיימת כלומר אין דבר כזה בחורות שהם לא בליגה שלך או בחורה שאתה לא תהיה מסוגל להשיג.
    אין חיה כזאת, אם לא הצלחת "להשיג" מישהי זה תוצר ישיר של האמונה שלך שהיא ליגה מעליך, מישהו אמר נבואה שמגשימה את עצמה?

שורה תחתונה בוריס, שוב אני בטוח שאתה בחור אינטלגנט אבל הצורך הזה להפוך דברים שבמהותם פשוטים למסובכים היא מה שיוצר את המכשול מלכתחילה.
    אז שחררו את הגז לשניה ואולי הנוף יתחוור לכם ותראו שאני לא כזה משוגע
    ממש לא, הדוגמה שלי הייתה גם לגבי חשיבה וגם לגבי התנהגות. אתה הוא זה שמתקשה להבין וממשיך לצעוד במנהרה החשוכה, ומסתבך לראות את האור הנמצא בקצה המנהרה.

אולי הדעה שלי לא הייתה מספיק ברורה לך לכן אבהיר זאת מחדש. אם תכנס איתי למועדון או בר ואשאל אותך "מה אתה רואה?" סביר להניח שתסמן לי על הבחורה המושכת שיושבת ליד הבר, או חבורת הבנות המפותחות שרוקדות ומקפיצות את הערב. אני אענה לך כי כולן אותו הדבר, לכולן יש דבר משותף אחד. לכולן יש את הפרס שהן בדרך כלל שומרות כל הערב לבחור הזוכה - כוס.

אני אוסיף ואסביר לך עוד דבר שונה במין שלנו לנשים. יש משהו שנקרא "התכחשות סבירה לכאורה" כלומר לא כל מה שהן אומרות אכן מתאר את עצמן או המצב הכי טוב, התירוץ הכי טוב של בחורה יהיה "זה פשוט קרה!". נותן הרגשה שהיא הייתה האחראית למצב אבל רצה הגורל וקרתה תאונה.

נחזור שוב לבר, אבקש ממך ללכת לכל בחורה ולשאול אותה למה היא באמת נמצאת בבר הזה. נדיר מאוד שתקבל תשובה כמו "אני כאן רק כדי להכיר בחורים חדשים ולעשות חיים". התשובות שתקבל יהיו משהו כמו "אני נפגשת עם חברה כאן", או "באתי לשתות קצת", אבל באמת, אם תחשוב על זה זהו בר. הפעילויות האלה לא הכי מומלצות במקום כזה. במיוחד כשאפשר לקנות אלכוהול בזול ולשתות בבית או להיפגש באזור ציבורי שקט ורגוע כלשהו כדי לשוחח. הרבה מאוד מהנשים לא יודו בעובדה שהן אכן בבר כדי להכיר גברים.

זוהי אחת הנקודות שאנחנו שונים, גברים נורא ישירים. ובגלל זה קיימים הבדלי המין בין בני-האדם, לכל אחד ואחת תפקיד שונה.
    אם אתה רוצה להיות גבר במעשים שלך וגם בחשיבה שלך, אתה חייב להפסיק לחשוב שאם היא דחתה אותך זה כנראה בגלל שאין לך מזל, או ההפך, אם הרווחת זיון זה בטח בגלל שאתה בר-מזל מלידה.

אם אתה רוצה להיות אחד שיודע לשלוט במצב, עם חשיבה נכונה מבלי לגרום למצבים להיראות כ-"תאונות" או כי הגורל בחר, לדעת לשלוט לא רק בפה, אלא גם בראש, ולהיות האחראי לכל מה שקורה לך אתה חייב לצבור את הידע שדרוש. או שפשוט תגיד לי "תהיה בנאדם" כי זה קל יותר, אין כאן שום מאמץ. אתה לא מבין למה נשים דוחות אותך, אתה לא מבין מה המין השני רוצה, אתה יושב בבית מיואש, מחכה לבלונדינית בעלת העיניים הכחולות שתדפוק לך בדלת ותגיד "זיין אותי!".

לטוב או לרע, אם אתה מצליח עם נשים, אתה גרמת לזה לקרות. אם אתה נכשל עם נשים, אתה היחיד שאחראי למצב. אתה מרגיש מאוים מהמצב, אבל זה לא כזה מפחיד ברגע שאתה יודע לשים את האצבע איפה אתה נכשל - ההצלחה תהיה בהישג ידך.

בוריס.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

בוריס, אתה חופר פיצוצים.

בבקשה תמות.

יטינגר.

אתה רציני באוניברסיטה? לפי דעתי התגובות שלי הם בקושי הקדמה במאמרים האקדמאים שמחלקים לכם שם.

בוריס.

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    אתה רציני באוניברסיטה? לפי דעתי התגובות שלי הם בקושי הקדמה במאמרים האקדמאים שמחלקים לכם שם.

בוריס.
    למה אתה תמיד כותב בסוף הודעה שלך "בוריס."?
    אנחנו יודעים שקוראים לך בוריס, זה כתוב מעל התמונה שלך..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    ממש לא, הדוגמה שלי הייתה גם לגבי חשיבה וגם לגבי התנהגות. אתה הוא זה שמתקשה להבין וממשיך לצעוד במנהרה החשוכה, ומסתבך לראות את האור הנמצא בקצה המנהרה.

אולי הדעה שלי לא הייתה מספיק ברורה לך לכן אבהיר זאת מחדש. אם תכנס איתי למועדון או בר ואשאל אותך "מה אתה רואה?" סביר להניח שתסמן לי על הבחורה המושכת שיושבת ליד הבר, או חבורת הבנות המפותחות שרוקדות ומקפיצות את הערב. אני אענה לך כי כולן אותו הדבר, לכולן יש דבר משותף אחד. לכולן יש את הפרס שהן בדרך כלל שומרות כל הערב לבחור הזוכה - כוס.

אני אוסיף ואסביר לך עוד דבר שונה במין שלנו לנשים. יש משהו שנקרא "התכחשות סבירה לכאורה" כלומר לא כל מה שהן אומרות אכן מתאר את עצמן או המצב הכי טוב, התירוץ הכי טוב של בחורה יהיה "זה פשוט קרה!". נותן הרגשה שהיא הייתה האחראית למצב אבל רצה הגורל וקרתה תאונה.

נחזור שוב לבר, אבקש ממך ללכת לכל בחורה ולשאול אותה למה היא באמת נמצאת בבר הזה. נדיר מאוד שתקבל תשובה כמו "אני כאן רק כדי להכיר בחורים חדשים ולעשות חיים". התשובות שתקבל יהיו משהו כמו "אני נפגשת עם חברה כאן", או "באתי לשתות קצת", אבל באמת, אם תחשוב על זה זהו בר. הפעילויות האלה לא הכי מומלצות במקום כזה. במיוחד כשאפשר לקנות אלכוהול בזול ולשתות בבית או להיפגש באזור ציבורי שקט ורגוע כלשהו כדי לשוחח. הרבה מאוד מהנשים לא יודו בעובדה שהן אכן בבר כדי להכיר גברים.

זוהי אחת הנקודות שאנחנו שונים, גברים נורא ישירים. ובגלל זה קיימים הבדלי המין בין בני-האדם, לכל אחד ואחת תפקיד שונה.
    אם אתה רוצה להיות גבר במעשים שלך וגם בחשיבה שלך, אתה חייב להפסיק לחשוב שאם היא דחתה אותך זה כנראה בגלל שאין לך מזל, או ההפך, אם הרווחת זיון זה בטח בגלל שאתה בר-מזל מלידה.

אם אתה רוצה להיות אחד שיודע לשלוט במצב, עם חשיבה נכונה מבלי לגרום למצבים להיראות כ-"תאונות" או כי הגורל בחר, לדעת לשלוט לא רק בפה, אלא גם בראש, ולהיות האחראי לכל מה שקורה לך אתה חייב לצבור את הידע שדרוש. או שפשוט תגיד לי "תהיה בנאדם" כי זה קל יותר, אין כאן שום מאמץ. אתה לא מבין למה נשים דוחות אותך, אתה לא מבין מה המין השני רוצה, אתה יושב בבית מיואש, מחכה לבלונדינית בעלת העיניים הכחולות שתדפוק לך בדלת ותגיד "זיין אותי!".

לטוב או לרע, אם אתה מצליח עם נשים, אתה גרמת לזה לקרות. אם אתה נכשל עם נשים, אתה היחיד שאחראי למצב. אתה מרגיש מאוים מהמצב, אבל זה לא כזה מפחיד ברגע שאתה יודע לשים את האצבע איפה אתה נכשל - ההצלחה תהיה בהישג ידך.

בוריס.
    מסכים רק עם השורה האחרונה שלך כל השאר זה שטויות.
    אתה ממשיך להכתיב שמודבר פה על סיטואציה שמעורבים בה המון אלמנטים, אתה שוב מתעקש להכריז על סיטואציה כמסובכת.
    פה הבעיה הייתה ותישאר.
    נשים הם לא יצור מסובך ובטח ובטח שלא נדרשת התנהגות מסויימת כדי להצליח איתן.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,005 | הודעות: 8,201,598 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect