קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 10-07-2014, 17:30
  2. חייב עזרה מחירים לכרטיס מסך
    על ידי Orhan בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 20:02
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 17:28
  4. חדשות! 1.9
    על ידי Meshuggah בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:27
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 6 << ראשון ... 23456 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 81

הגיעו חיילות חדשות לבסיס.. חייב לנצל תהזדמנות - עמוד 4

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    מסכים רק עם השורה האחרונה שלך כל השאר זה שטויות.
    אתה ממשיך להכתיב שמודבר פה על סיטואציה שמעורבים בה המון אלמנטים, אתה שוב מתעקש להכריז על סיטואציה כמסובכת.
    פה הבעיה הייתה ותישאר.
    נשים הם לא יצור מסובך ובטח ובטח שלא נדרשת התנהגות מסויימת כדי להצליח איתן.
    אני מסכים ולא מסכים איתך...
    אתה מוצלח עם בנות ?? מה הכונה במוצלח ? כשאתה משיג בנות שאתה רוצה...
    כשאתה פוגש בחורה שאתה רוצה ומושכת אותך (וזה ממש לא נדיר, זה קורה לכל גבר כל יום כמעט), אתה משיג אותה? אתה עושה מהלך להשיג אותה ?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

וואלה...אז תסביר למה אתה לא מצליח עם נשים בחיים שלך?
    או יותר נכון...למה אתה "לא מזיין נשים מתוך בחירה"?

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    אני מסכים ולא מסכים איתך...
    אתה מוצלח עם בנות ?? מה הכונה במוצלח ? כשאתה משיג בנות שאתה רוצה...
    כשאתה פוגש בחורה שאתה רוצה ומושכת אותך (וזה ממש לא נדיר, זה קורה לכל גבר כל יום כמעט), אתה משיג אותה? אתה עושה מהלך להשיג אותה ?
    אני לא עושה כלום מיוחד זאת בדיוק הנקודה, אני מתנהג בצורה רגילה לחלוטין.
    ונדירות הפעמים שזה לא מצליח
    ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    וואלה...אז תסביר למה אתה לא מצליח עם נשים בחיים שלך?
    או יותר נכון...למה אתה "לא מזיין נשים מתוך בחירה"?
    חחח אתה ממהר לקפוץ למסקנות,
    מה גם אתה נתפס לדברים שהסברתי לך כבר מספר מגוכח של פעמים.
    אני מצליח עם נשים כניראה יותר טוב מכל אחד פה בפורום הזה, אבל אני ממש לא הנושא המדובר.
    אני לא צריך חיזוקים לאגו שלי כדי לדעת מה אני שווה אם היה חסר לי תשומת לב הייתי גם "מתחיל לדווח פה", אבל וואלה כמו שאתה אומר "על הזין שלי".

אגב בפעם המאה אלף תחייה את החיים שלך איך שבא לך אני סתם חושב אחרת ממך זה הכל.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

אני לא עושה כלום מיוחד זאת בדיוק הנקודה, אני מתנהג בצורה רגילה לחלוטין.
    ונדירות הפעמים שזה לא מצליח

חחח אתה ממהר לקפוץ למסקנות,
    מה גם אתה נתפס לדברים שהסברתי לך כבר מספר מגוכח של פעמים.
    אני מצליח עם נשים כניראה יותר טוב מכל אחד פה בפורום הזה, אבל אני ממש לא הנושא המדובר.
    אני לא צריך חיזוקים לאגו שלי כדי לדעת מה אני שווה אם היה חסר לי תשומת לב הייתי גם "מתחיל לדווח פה", אבל וואלה כמו שאתה אומר "על הזין שלי".

אגב בפעם המאה אלף תחייה את החיים שלך איך שבא לך אני סתם חושב אחרת ממך זה הכל.
    שאתה אומר שאתה לא עושה שום דבר מיוחד למה אתה מתכוון ?? (אני יודע שאני חופר אבל אני רוצה להבין את הכוונה שלך בשביל לענות כראוי).
    שום דבר מיוחד זה אומר שאתה chillex כמו שאתה בבית עם אמא ? או שאתה בHIGH כמו שאתה במסיבת טבע ? או שאתה מפוקס כמו שאתה לומד למבחן ??
    אתה צריך להבין שהשום דבר מיוחד הזה, לא קיים, אנחנו בנויים ממצבים, מסיטואציות ורגשות ומחשבות...יום אחד אני בדכאון ויום אחד אני בHIGH.
    רוב הזמן אתה שקוע בתוך הראש שלך (לא מדבר עלייך ספציפית אלא על האוכלוסייה בכללי), אתה שקוע בעבר, ובמחשבות וניתוחים על מה שהיה פעם, ולא נמצא בתוך הרגע הקיים, וגם שאתה חושב שאתה בתוך הרגע הקיים, אתה למעשה פועל ברגע הזה על סמך מחשבות שיש לך על העבר....למשל שאתה זוכר שפעם אמרת למישהי כוסית "מה המצב" והיא אמרה לך "סע מפה מכוער", אז פעם הבאה שתרצה להגיד את זה לכוסית אתה תנתח את זה לפני זה ואולי לא תעשה את זה, ואם תבחר כן לעשות אז אולי תפנה אליה בדרך אחרת, על סמך העבר.

החפירה שלי לא צריכה לקבל תשובה, רק השאלה הראשונה, זה יספיק.
    וקח סרטון שמדגים את הכוונה שלי :
    נערך לאחרונה על ידי polo321 new; 11-04-2013 בשעה 15:51.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני מצליח עם נשים כניראה יותר טוב מכל אחד פה בפורום הזה, אבל אני ממש לא הנושא המדובר
    זה לא הנושא המדובר?
    Are you damn fuckin' blind?
    גיבור, השם של הפורום זה פיקאפ. משמע- להשיג נשים.

אתה יודע שיש אנשים היום שמוכנים להשקיע כסף כדי שאנשים כמוני וכמוך (לפי מה שאתה אומר) ילמדו אותם איך להשיג נשים??
    אם יש לך ידע ואתה אומר שאתה יודע להשיג נשים, אז למה אתה משקיע בכלל זמן בוויכוח פה בדיון המגוחך הזה?
    אתה טוב יותר ממני? מצויין!!! פתח אשכול ותן לאנשים קצת לטעום מהידע ומהנסיון שלך!

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אני מצליח עם נשים כניראה יותר טוב מכל אחד פה בפורום הזה, אבל אני ממש לא הנושא המדובר
    זה לא הנושא המדובר?
    Are you damn fuckin' blind?
    גיבור, השם של הפורום זה פיקאפ. משמע- להשיג נשים.

אתה יודע שיש אנשים היום שמוכנים להשקיע כסף כדי שאנשים כמוני וכמוך (לפי מה שאתה אומר) ילמדו אותם איך להשיג נשים??
    אם יש לך ידע ואתה אומר שאתה יודע להשיג נשים, אז למה אתה משקיע בכלל זמן בוויכוח פה בדיון המגוחך הזה?
    אתה טוב יותר ממני? מצויין!!! פתח אשכול ותן לאנשים קצת לטעום מהידע ומהנסיון שלך!
    אתה ברצינות צריך להתחיל ללמוד לקרוא, כתבתי שאני לא הנושא המדובר פה.

ולמה אני ממשיך בויכוח המגוכח הזה רק בגלל סיבה פשוטה אחת.
    משעמם לי ואתם מהווים פלטפורמה מדהימה לכל מה שדפוק אצל גברים, אתם חוזרים על אותם הטענות והטעויות כמעט כמו תוכי.
    זה מבדר

באופן קצת יותר רציני בגלל שאמת שם הפורום זה פיקאפ משמע להשיג נשים וחוץ מבוריס שמעלה טענות שהוא יכול לבסס כולכם זורקים שטויות וחרטות לאויר כמו מים.
    אז אני מנסה לתקן פה את העוול.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לא באמת מעניין אותי שכתבת שאתה זה לא הנושא המדובר, הגיע הזמן שתקרא בין השורות.
    כתבת שאתה מצליח עם נשים, אז אם ככה...תפסיק לזיין לנו תשכל ותן לאנשים קצת עזרה בחיים שלהם עם נשים.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

לא באמת מעניין אותי שכתבת שאתה זה לא הנושא המדובר, הגיע הזמן שתקרא בין השורות.
    כתבת שאתה מצליח עם נשים, אז אם ככה...תפסיק לזיין לנו תשכל ותן לאנשים קצת עזרה בחיים שלהם עם נשים.
    זה בדיוק מה שאני עושה, זה שאתה לא מסכים איתי זה כבר נושא אחר.

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    שאתה אומר שאתה לא עושה שום דבר מיוחד למה אתה מתכוון ?? (אני יודע שאני חופר אבל אני רוצה להבין את הכוונה שלך בשביל לענות כראוי).
    שום דבר מיוחד זה אומר שאתה chillex כמו שאתה בבית עם אמא ? או שאתה בHIGH כמו שאתה במסיבת טבע ? או שאתה מפוקס כמו שאתה לומד למבחן ??
    אתה צריך להבין שהשום דבר מיוחד הזה, לא קיים, אנחנו בנויים ממצבים, מסיטואציות ורגשות ומחשבות...יום אחד אני בדכאון ויום אחד אני בHIGH.
    רוב הזמן אתה שקוע בתוך הראש שלך (לא מדבר עלייך ספציפית אלא על האוכלוסייה בכללי), אתה שקוע בעבר, ובמחשבות וניתוחים על מה שהיה פעם, ולא נמצא בתוך הרגע הקיים, וגם שאתה חושב שאתה בתוך הרגע הקיים, אתה למעשה פועל ברגע הזה על סמך מחשבות שיש לך על העבר....למשל שאתה זוכר שפעם אמרת למישהי כוסית "מה המצב" והיא אמרה לך "סע מפה מכוער", אז פעם הבאה שתרצה להגיד את זה לכוסית אתה תנתח את זה לפני זה ואולי לא תעשה את זה, ואם תבחר כן לעשות אז אולי תפנה אליה בדרך אחרת, על סמך העבר.

החפירה שלי לא צריכה לקבל תשובה, רק השאלה הראשונה, זה יספיק.
    וקח סרטון שמדגים את הכוונה שלי :
    אני אחזור על משהו שכבר כתבתי לך.
    אתה מחפש תבנית?
    אז לא מדובר בתבנית, אני לא יכול לתת לך עכשיו רשימת מכולת שבה מצויין כל מה שמגדיר "בן אדם" כי זאת הגדרה מבוזרת נורא וכל אחד מורכב ממיליונים אלמנטים.

אבל אני כן יכול להגיד לך שאני לא שוקע בעבר ואם אני כן נתפס לעיתים לעבר ואני חושב על דברים מהעבר שלי אני לוקח את אותם התנסויות ומסתכל עליהם בצורה חדשה מנקודת מבט עכשוית, אומר לעצמי באותו הזמן מה היה חשוב לך? מה הפריע לך?
    זה היום באופן ישיר משפיע עליך זה שינה אותך? לטובה? לרעה?
    אתה מרגיש אדם טוב יותר?
    לוקח את המסקנות האלו ומיישם אותם מתוך הבנה שזה משהו שתורם לי.

עכשיו אני אזרוק לך פה משפט שכניראה לא הרבה פה יבינו מקווה שאתה כן תצליח להבין.
    אתה פשוט צריך לאהוב בדיוק מה שיש, לא פחות ולא יותר פשוט תאהב מה שיש כי ההתעסקות הזאת עם מה צריך להיות או מה היה יכול להיות אילו...
    היא זאת שיוצרת את כל המכשולים והבעיות בחיים שלך וזה מה שמגביל אותך מלהשיג כל מה שליבך חפץ, במקרה הזה נשים.
    תאהב את עצמך באופן שבו אתה בדיוק קיים לא יותר ולא פחות.
    מתוך האהבה העצמית הזאת ההצלחה שלך תגיע.

הגעת למסקנה שיש מה לשנות?
    אוקי לא אומר לך חקוק באבן תשנה זאת אבל רק אם זה מגיע מתוך ההבנה שזה לטובה ולא בגלל שקראת באיזה פורום שצריך להיות שמוק לבחורה ואז לא לדבר איתה 10 ימים ואז לזרוק עליה בלון מים ביום העשירי ואז ללכת אליה עם השמוק בחוץ ואז היא בדוק מוצצת לך.

התבניות האלו של העשה אל תעשה כל כך עושות נזק וכל כך מגוחות שאני פשוט לא מהאמין שיש אנשים שבכלל מאמינים בשטויות האלו.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 11-04-2013 בשעה 16:15.

וכל הזכויות שמורות האוואטר של ®NOAM
    שם פרטי
    NOAM
    לייקים
    66
    נקודות
    29,510
    משפט מחץ
    עד מתי אוק' 11

איזה ויכוחים אתם לא נורמליים...
    בחזרה לעניין שלי איך התקדמתי תחזרו לדף ראשון הודעה ראשונה ערכתי ויש עידכון

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ®NOAM צפיה בהודעה
    איזה ויכוחים אתם לא נורמליים...
    בחזרה לעניין שלי איך התקדמתי תחזרו לדף ראשון הודעה ראשונה ערכתי ויש עידכון
    נו ניראה שאתה בכיוון הנכון תמשיך ככה ויהיה טוב.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 11-04-2013 בשעה 21:02.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

פנאן גיבור!
    פעם הבאה, תמשיך לתת את מריב התשומת לב לכל השאר בשולחן וזה אבל אל תשכח את הבחורה..

"אני בטוח שאני יותר טוב מכולם פה עם נשים"

וואלה בחיאת... אם זה לא בדיחה אני לא יודע מה זאת בדיחה... מאיפה היהירות המעאפנה הזאת? מה אתה כבר עשית בחיים שלך שאתה חושב שאתה כזה טוב? כל כוסית שאתה רואה פותחת את הרגליים בפנייך? מי אתה חושב שאתה?...

אתה יודע מה.. הייתי אומר לך בוא תוכיח שאתה כזה טוב אבל אתה בטח תגיד "אני לא צריך להוכיח לכם כלום כי הוכחתי לעצמי" אבל בתור אחד שבא לפה עם הצהרות בומבסטיות... אין לך שמץ של הוכחה

אני נגיד לא חושף את עצמי אבל מנגד אני גם לא בא ואומר שאני מוצלח פה יותר מכל הפורום... לא שאני כזה רע אבל אני גם לא איזה גורו... שונא שאנשים משוויצים

ועוד יותר שאני בטוח שההישג שלהם זה להתנשק עם איזו תיירת מסטולה... אבל שיהיה תיהנה.

לפותח האשכול, לא תיארת ממש את התגובות של הבחורה לדברים שאמרת אבל כל הכבוד על ההתקדמות וההשתלבות.
    הראית פה סיבה לפנות אליך בעתיד, גם אם אין לך קשרים תמיד אפשר לסדר דברים כשיש לך דיבור עם האנשים הנכונים.

מסכים רק עם השורה האחרונה שלך כל השאר זה שטויות.
    אתה ממשיך להכתיב שמודבר פה על סיטואציה שמעורבים בה המון אלמנטים, אתה שוב מתעקש להכריז על סיטואציה כמסובכת.
    פה הבעיה הייתה ותישאר.
    נשים הם לא יצור מסובך ובטח ובטח שלא נדרשת התנהגות מסויימת כדי להצליח איתן.
    אני שמח שאנחנו יכולים להסכים על מספר דברים לפחות, למרות שהחשיבה שלך עדיין מקובעת וניטרלית בנושא ההבדלים שקיימים בחשיבה אצל הנשים והגברים, שמשפיעה גם על ההתנהגות מן הסתם.
    יש לי הרגשה שהחשיבה שלך מתבססת על חומר שנלמד במוסד גבוה, ולכן קשה לך לקבל את מה שאני מנסה להסביר לך ולפתוח פה בפומבי, אם לא אני לוקח את דבריי בחזרה.

אנשים פה חושבים שלהיכנס לפורום הזה רק הופך אותך מסכן יותר, אבל אני נכנס לפורום הזה רק כדי לרענן את הידע שלי על נשים ומה שאכן עבד לי. לך עובדת גישה אחרת, ובה אתה בוחר ללכת ואם כך לא אתווכח איתך עוד.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    לפותח האשכול, לא תיארת ממש את התגובות של הבחורה לדברים שאמרת אבל כל הכבוד על ההתקדמות וההשתלבות.
    הראית פה סיבה לפנות אליך בעתיד, גם אם אין לך קשרים תמיד אפשר לסדר דברים כשיש לך דיבור עם האנשים הנכונים.

אני שמח שאנחנו יכולים להסכים על מספר דברים לפחות, למרות שהחשיבה שלך עדיין מקובעת וניטרלית בנושא ההבדלים שקיימים בחשיבה אצל הנשים והגברים, שמשפיעה גם על ההתנהגות מן הסתם.
    יש לי הרגשה שהחשיבה שלך מתבססת על חומר שנלמד במוסד גבוה, ולכן קשה לך לקבל את מה שאני מנסה להסביר לך ולפתוח פה בפומבי, אם לא אני לוקח את דבריי בחזרה.

אנשים פה חושבים שלהיכנס לפורום הזה רק הופך אותך מסכן יותר, אבל אני נכנס לפורום הזה רק כדי לרענן את הידע שלי על נשים ומה שאכן עבד לי. לך עובדת גישה אחרת, ובה אתה בוחר ללכת ואם כך לא אתווכח איתך עוד.
    מה זאת אומרת חומר שנלמד במוסד לימודים גבוה?
    אני סטודנט כן, אבל איך זה קשור למשהו (אלא אם דיברת על מוסד לימודים גבוה לאומונות הפיתוי ואז חחח לא.)

בכל מקרה אני לא מוקבע, כלומר לא בנוגע לדעות שלי אני פשוט לא משוכנע מהדברים שאתה כותב.
    את שב ומדגיש שיש איזה אפקט נסתר אצל נשים שיש צורך לפצח אותו כדי באמת להתהלך על דרך המלך.
    אני אומר לך שזה ממש לא נכון אין שום מיסתורין ואין שום מכשולים.
    הדברים בהרבה יותר פשוטים מהאופן שאתה מציג אותם.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

נשיבע לך לא קראתי מילה.
    אתה יודע למה?
    כי דוגרי מרגע שבחרת לצטט אותי אני יודע איזה מחשבה עברה לך בראש.
    אני צריך להסביר לאדון הזה שאני מבין יותר טוב ממנו ואני מחוייב לנסות לתת לו טיפים כיצד לזיין.

אז שלום לך מאסטר יקר, אני מודה על ההתחשבות ועל השקעת הזמן העצומה שהחלטת לשים פה ואני בטוח שיש פה אחלה טיפים אבל, החיים ממש לא מסובכים כמו שאתה מנסה לגרום להם להישמע נשים וגברים כאחד הם בדיוק אותו דבר 1:1.
    ואם אתה חיי באמונה שנשים זה שבב שונה אז מכאן הקושי שלך מתחיל וזה למה אתה צריך לפרט בצורה ארוכה רצח על טכניקות שיטות ושאר ירקות.

ברגע שתבין שאם תתנהג כמו בן אדם ולא יותר רמת ההצלחה שלך לא רק שתרקיע שחקים אלא גם סוג הנשים שתמצא מסביבך יתאים לך בהרבה.
    קראתי את רוב ההודעות פה באשכול(חוץ מהזיוני השכל וההודעות הארוכות) חילקתי לייקים עם שהסכמתי

ודבר אחד בטוח...התגובה הזאת שווה 10000 לייקים,חבל שאני לא יכול לעשות RAPE לתגובה הזאת.

צריך לכתוב את זה בגדול בכניסה לפורום.

אם למדתי משהו בכל מה שנוגע לבחורות,פחות זה מסובך,ככה זה טוב יותר.

וזה גם טיפ לחיים,פחות אתה מאונן מנטאלית,יותר אתה תהיה שמח

אז תפסיקו לזיין לעצמכם את השכל,צאו החוצה ותעשו שמח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,081 | הודעות: 8,201,674 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect