לפני כשנה וחצי כשהייתי בחיתוליי נפגשתי עם מישהו מהפורום שהיום כבר לא פה ...
הוא רצה ווינג.. אמרתי נזרום.. בתמונות הוא היה נראה בסדר אמרתי וואלה נראה אחלה גבר נראה מה יהיה..
זה היה בפורים.
נפגשנו בקניון.. והוא בא עם חבר שלו שגם הוא כובע.
נגלה לעיני בנאדם נמוך מאוד, רזה מאוד, רוסי(לא מהמקובלים), עם נייק שוקס וחולצת אדידס עם חוסר ביטחון אסטרונומי, כל השיחה הוא חפר לי שאלה שהתחפשו לנחמן מאומן ורצים עם הכיפות "אלה יש להם את הכי הרבה ביטחון".
אז הלכנו באותו היום למועדון (אין לי מושג למה זרמתי עם זה) והבחור פשוט מעורר רחמים... הוא רושם לי בפייסבוק "P COCK - ON"
ובמועדון הוא הופיע עם שרשרת מלאה במחזיק מפתחות של הקלמרים והוא רוקד כמו קוקסינל חסר חוש קצב אני וחבר שלי התפוצצנו עליו מצחוק.
לא היה לו אומץ להתחיל.. הוא דחף אותי לבנות בזמן שהוא לא ניגש בכלל זה רק מראה לכם איזה אפס הוא ברמות..
הוא לא מפסיק להרצות על ביטחון ומחרטט שהוא סוגר נשיקות.
היום יש לו חברה שהיא נראת כמו נהג משאית ותקשיבו היא שוקלת פי 2 וחצי ממנו בערך והיא ממש ממש מכוערת והוא נימצא בכיתת עתודאים עם חברים שלי ומספרים לי שתמיד מכפכפים אותו ומראים לי סירטונים שמסתלבטים עליו.
והחבר שלו השני שבא איתו בקניון הפך לבדיחה של העיר שלו כשפעם הוא סגר נשיקה עם איזו אחת 10\6 ופירסם את זה באיזה בלוג והיא עלתה על זה וכל השיכבה ראתה את זה ומאז הוא דחוי ויש לו גם חברה ממש ממש מכוערת ברמות יעני.
מסקנה - אל תהיו כובעים LMS LMS LMS..

ציטוט ההודעה
במיוחד בגלל הסיבה שהוא בא לאנשים וצוחק עליהם שאין להם חברה בזמן שחברה שלו שוקלת מעל ל100 קילו