לא קראתי גם אבל אני מניח שאם אתה לא מאמין בLMS אתה בתול שמטריד בנות ברחוב ובמסיבות ואתה משקר לעצמך להמשיך לעשות את זה כי אתה באמת מאמין שיום אחד תזיין מישהי שווה.
לא קראתי גם אבל אני מניח שאם אתה לא מאמין בLMS אתה בתול שמטריד בנות ברחוב ובמסיבות ואתה משקר לעצמך להמשיך לעשות את זה כי אתה באמת מאמין שיום אחד תזיין מישהי שווה.
|
|
חחחחחחחח עלק סטטוס זה רק בחיים האמייתים
סטטוס מתחלק לשני דברים
-פרופיל ברשת
-המציאות
סטטוס במציאות יכול להשפיע לך על הפרופיל ברשת כמו שהפרופיל ברשת יכול להשפיע לך על הסטטוס במציאות
כמה פעמים אמרו ליי ואיי אחי יש לך מלא GROUPIE רק בגלל הפייסבוק,כמה פעמים שאלו אותי אחי איך אתה עושה את כל זה
תמיד יהיה את הבחור שנראה טוב אבל לא משיג אף אחת,תמיד יהיה את הבחור שיש לו מלא כסף אבל לא משיג בחורות איכותיות ומשלם רק כדי לזיין
קיצוניים יש בכל דבר אז די לזיין את השכל,ותתחילו לעבוד על הסטטוס שלכם (במציאות וברשתות החברתיות) כי זה שווה השקעה בדיוק כמו המראה ואפילו לפעמים יותר חשוב
רק אני חושב שזה אותו בנאדם ?
האא כןן וסטטוס זה הכי חשוב מבין שלושת הדברים
אפילו בייקר הודה שחברו טיילר לא מזיין כבר כמה חודשים בגלל שאין לו סטטוס (ובואו נאמין לרגע שטיילר באמת נראה טוב)
סטטוס>>>>>>>>>>>>>>מראה>כסף
יש מיליון ואחת דרכים להשיג סטטוס טוב
אני מכיר מישהי שעשתה איזה סרטון דפוק איפה שהיא רוקדת כמו מטומטמת ואתה לא מבין איך כל הפייסבוק שלי היה מוצף בחרא הזה,הבחורה הוסיפה לעצמה מלאא מלא הייטרים,אבל היא השיגה סטטוס אלוהי
שכחו כבר כמעט ממה שהיא עשתה,אבל נחש מה,הסטטוס שלה עדיין נשאר
אפשר גם להשיג סטטוס על ידי יכולות אישיות,אבל אנשים כאלו הם ממש נדירים ולרוב זה הסטלנים שנכנסים תחת הקטגורייה הזאת
קיצר,משיגים סטטוס אם יש לך משהו חומרי שגורם לכולם להיות בקרבה שלך או שאתה עובד על האישיות שלך אבל פה צריך לדעת איזה סוג בנאדם שמושך אלייך אנשים וזה מלא עבודה
בכל מקרה בכל מצב סטטוס זה ע"י אישיות...
בנאדם שעושה שטויות ביוטיוב ובגלל זה נכנסים לו מלא לפייסבוק זה לא סטטוס רציני.
זה סתם התלהבות כי הוא מפגר.
ופייסבוק זה גם לא סטטוס ברמה שאני מתכוון.
אתה צריך להיות בנאדם שאנשים מכבדים בכל מקום, ואוהבים להיות איתו ולידו, ורוצים את האישור שלו ומתלהבים ממנו. זה סטטוס !
ואת זה משיגים ע"י יכולות, אתה לא יכול להיות ילד ביישן חסר ביטחון ולקבל סטטוס טוב...פשוט אין.
ומה הקשר סטלנים תגיד לי ? אל תהיה מושפע מטיילר...סטלנים זה אנשים מסכנים שלא מקבלים כבוד, אלא יושבים בחבורה ומדברים שטויות וצוחקים עליהם בגלל השטויות.
אם אתה רוצה את זה, אז בהצלחה.
אני חושב שאתם לא מבינים באמת מזה להיות בנאדם עם סטטוס, ובנאדם שווה....אולי אין לכם אנשים כאלה בסביבה, ואתם פשוט מתלהבים מכל סטלן מסכן ויחצן שמחלק פלאיירים.
נראלי שאתה לא מבין מה זה סטטוס אמיתי...
סטטוס גבוה זה כשיש לך טונה של הייטרים ששונאים אותך בגלל מי שאתה ולא בגלל מה שאתה עושה
אי אפשר שיהיו אנשים שרק יכבדו אותך כל הזמן ויעריכו אותך בלי סוף,סטטוס גבוה תמיד מתחלק בין אנשים שאוהבים אותך לבין אנשים ששונאים אותך
יש מלא אופציות להגיע לסטטוס גבוה,ואם נעזוב לרגע את הסטטוס שהשגתי ברשתות החברתיות,העלתי את הסטטוס במציאות בגלל שתמיד הכרתי חבר דרך חבר עד שהגעתי למעגלים החברתיים שרציתי
ואל תדאג אני מכיר אנשים עם סטטוס אלוהי,מזיינים לא פחות מהאגדה שלכם ZYZZ
Polo, תראה תמונות שלך עם בנות שזיינת ונאמין לך.
no pic no proof.