SLATS SLATS SLATS
SLATS SLATS SLATS
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 11:04.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
זה שהביא כאפה דומה לחאבייר פאסטורה
You feel intimidated asshole?
חחחח אתם מאמינים שיש טיילר ויש גם בייקר ושהוא גר בחול וכל החארטות שלו, סתם ילד משועמם שזה אותו אחד ורק מביא לנו פה חארטות..
תתחיל איתה זרוק לה מילה
אל תתבייש היא אישה רגילה
תתחיל איתה היא מסתכלת
היא רוקדת ושוב משתוללת
תתחיל איתה ואל תאכזב
היא יודעת אתה עוד אוהב
תתחיל איתה כאן ועכשיו גנוב לה ת'לב
הוא באמת בארה"ב... זה שקשה לך להאמין זה אומר שאתה הייטר רציני.
חחחחח עוד שניה תגידו שטיילר המציא את הרעיון של להיראות טוב מביא כוסיות.
כולם תמיד ידעו את זה, פשוט יש כאלה שהפיקאפ אכל להם את ההיגיון. הייתי מתאמן הרבה לפני טיילר (בלי להמעיט בשינוי שהוא עשה פה בפורום- אבל הוא לא היחיד- אהמ אהמ רודני אהמ אהמ) וידעתי שאני אהיה עשיר הרבה לפניו.
נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 12-04-2013 בשעה 14:22.
חחחח לא יודע מה איתכם אבל המציאות שמפרסם האשכול מאמין בה, היא מציאות נורא קשה, ואני לא ממליץ לאף אחד להאמין בה.
למה? כי לפי זה אם נולדת מכוער אכלת אותה!! יש מספיק סרטונים של מכוערים שסוגרים יותר מכל מה שחתיחים יכולים לדמיין, אני אישית מכיר מישהו שכל היופי בעולם לא עוזר לו, האושר האמיתי הוא להשלים עם מה שיש ולדעת לעבוד קשה ולהשקיע, לשים זין על המערכת ולעשות מה שאוהבים.
מפרסם האשכול, כמדומני הוא אחד שכל הזמן שלו פה שם דגש על ל"שים זין על המערכת" ולא להיות מושפע.
ובסופו של דבר נכנע בעצמו לחוקים של המערכת... החוקים שאתה עצמך רשמת מראים כמה אתה תלוי באישור חברתי. (מראה חיצוני, כוח, מעמד...).
עכשיו תן לי להעיר אותך באמת!!! - יופי לא קובע, סטטוס ו"הוכחה חברתית" זה בולשיט, וגוף יפה אתה עושה בשביל הבריאות ולא בשביל להרשים איזה בחורה!
אתה מגביל את עצמך עם החוקים האלו בזמן שאנשים אחרים נולדים בתנאים הכי מסריחים בעולם ומהמקום הזה הם מצליחים יותר משכל אחד יכל לחלום =].
אני מאחל לך מצב נפשי חזק לאורך כל חייך כי ביום מן הימים הכל הולך להתנפץ לך בפרצוף, אנשים שאיתך בגלל הכסף/מעמד/מראה, יזרקו אותך כמו כלב כאשר לא יהיה לך את הנתונים האלו.
אם חשבת ש"העפת כובעים" והפורום נעשה יותר טוב אז אני לא יודע. אני בעניים שלי ראיתי שמישהו פתח אשכול כדי לרדת על יגאל שטארק, זה פטתי ועלוב להתעסק בחרא ולרדת על אנשים במקום להתקדם בעצמך.
לפתוח אשכולות שצוחקים על סטס או מתעצבנים על הקהילה הזאת, זה פטתי ועלוב במקום לדאוג להתקדמות של עצמך.
לפתוח נושאים שמראים כל מני תמונות של חתיכים, זה פטתי ועלוב במקום לדאוג להתקדמות של עצמך.
אתה לא באמת רוצה לעזור ואני מרחם עליך ועל מי שחס וחלילה "תעזור" לו.
אין לי עניין לרדת עליך או על כל אחד בקהילה, אני עושה את זה רק מתוך אכפטיות לחברה שיקראו מה שאתה רושם ויתבאסו על החיים שלהם.
אני מקווה שתתעורר בקרוב כי בנתיים אתה רק מאותם חברה שמשווים שרירים ומידות של בולבולים אחד של השני.
מאחל לך חיים מלאי תשוקה, רעננים וסיפוק עצמי ואושר אמיתיים.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
^ לא. אתה טועה, מצטער לנפץ לך את הבועה.
אם לא שמת לב, שמו של הפורום שונה ל"פיקאפ ושיפור עצמי" כי גבר שנראה טוב,מצליח עם נשים יותר מגבר שנראה פחות טוב. לא משנה איך מה מי מו ואיפה הוא שירת בצה"ל, אין קשר לכלום.
הדבר הראשון שבחורה מסתכלת עליו כשהיא פוגשת בך לראשונה, זה הרושם הראשוני, זאת אומרת...יופי.
FACE IT.
אבל, אפשר להרגיע את כל האלה שיש להם פצעים בפנים ומפחדים שלא יצליחו בחיים עם נשים, כי אפשר לשפר את המראה.
להשתמש בכדורים האלה נגד פצעים, לעשות תספורת שמתאימה להם, ללבוש בגדים שמחמיאים להם (לאו דווקא מותגים, אלה בגדים שעליהם נראים טוב), להתאמן על כושר גופני ופיתוח גוף (כי כמו שנשים לא טוחנות כל היום ג'אנק פוד כדי שהתחת שלהן לא יראה כמו מחסן של ישראלי ממוצע, גם גברים יכולים לטפח את הגוף שלהם) ומן הסתם שלעבוד על האופי שלהם..להיות בן אדם נחמד יותר, אנרגטי יותר, עם כמה שיותר קשרים וכמה שיותר חברים...והכי חשוב, להיות בן אדם עם פה. לא לפחד לדבר עם אף אחד\ת בעולם הזה.
סורי.
זה המנטרה החדשה של פיקאפ בפורום אטרף גבר...כדי להצליח עם נשים,קודם כל...תעיף תתחת שלך למכון כושר ותתחיל להרים משקלים![]()
SLATS SLATS SLATS
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 11:05.
טיילר, אתה צוחק על משתמשים אחרים מהפורום שאתה בעצמך פותח 300 משתמשים בפורום כדי שיהיו אנשים שיתמכו בך (שהאנשים האלה הם בעצם אתה..)
ואתה בעצמך לא מעלה תמונות שלך לפורום ולא הפייסבוק כדי להוכיח פה את הדברים שאתה אומר...
אז תרשה לי לשאול אותך-
מה אתה מזיין תשכל?!!!!
לכל מי שיתקל בטעות בנושא הזה! חבר'ה!!! עזבו אתכם מראה חיצוני!!! אל תחשבו על זה, פשוט תהיו מטופחים, מישהו יפה כולה יש לו נק' התחלה טובה יתר, כל מה שזה אומר זה שמישהו מכוער יצטרך עוד עשר דקות עם הבן אדם כדי לגרום לכל אחד לשכוח את זה, כמו שרוס ג'פריס אמר ,"תנו לי חמש דקות איתה לנטרל את המראה החיצוני שלי" =].
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
חחחחח איזה אימרה עלובה זאת... "אני צריך לנטרל את המראה החיצוני שלי עוד 5 דקות"
אולי במקום זה פשוט תשפר אותו?! חשבת על זה??
SLATS SLATS SLATS
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 11:06.