SLATS SLATS SLATS
SLATS SLATS SLATS
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 11:03.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
יבן זונה מצד אחד אין לך עצבים להשקיע ולרשום כמה טיפים לשיער אבל מצד שני אתה דופק אשכולות של שבע עמודים על החפירה הרגילה
יבן זונה מצד אחד אין לך עצבים להשקיע ולרשום כמה טיפים לשיער אבל מצד שני אתה דופק אשכולות של שבע עמודים על החפירה הרגילה
הסרטון עם הבחורה דוחה, והגיעה לה הסטירה..ומה קורה שם בדיוק ?? למה היא יורדת עליהם..מה הרעיון של התוכנית ??
ובהצלחה עם הלייפסטייל הכבד...
עריכה:
חחחחחחחחחחחחחח ראיתי את זה עכשיו..
![]()
נערך לאחרונה על ידי polo321 new; 11-04-2013 בשעה 04:11.
אני רוצה סטטוס אלוהי,גם אם זה יוסיף לי עוד טונה של הייטרים
אני ימשיך לעלות למעלה ולמעלה,אני רוצה ללכת בעיר שלי ושכולם ידעו מי אני
יש לי כבר רעיון איך אני הולך לעשות את זה
טיילר,תודה על העזרה גבר ועל האשכולות ותודה על הזיוני ואוננות שכל שהבאת לפה,פעם חשבתי שרק המצב הרוחני זה מה שחשוב
גרמת לי להבין את חשיבות החומריות ואוננתי מנטאלית הרבה עד שהבנתי שצריך איזון בהכל
I WILL BECOME A GOD OR DIE TRYING.
L
M
S
באמת טיילר, לא צריך לפרסם סרטוני סאדו מאזו בפורום... גם אם זה הפטיש שלך. לקחת דוגמאות ממדינות עולם שלישי זה ממש מטומטם, במיוחד שמדובר בתוכנית ריאליטי בה הגברים נאלצים לעבור מכשולים שונים והאישה כאן היא שחקנית שמנסה להפחיד אותם כדי שאחד מהם ייכשל. תוכניות ריאיליטי זה דבר עוד יותר מטומטם ונדוש.
אגב, ג'רזי שור זאת תוכנית כזאת משעממת וגם היא מטומטמת כי הכל מבוים שם. כל הזמן הם רבים שם, ומזדיינים כמו שפנים. אתה יכול לצפות בה שעות ולא להבין מה צפית הרגע אבל זה מעביר את הזמן אם אין לך באמת מה לעשות כמו תוכניות ריאליטי.
אתה אומר שגבר בעל אף גדול הוא מזוהה בתור אחד בעל טסטוסטרון גבוה, אבל מצד שני אתה אומר לעשות ניתוחים? אין לי מושג אם להתייחס לתגובות שלך ברצינות.
אני יכול רק להוריד בפניך את הכובע על הרמיקס בסוף כל השאר בולשיט והסקאם הכי גדול שמאכילים אותנו. אנשים שלא הלך להם בגישה מסוימת הלכו על גישה אחרת לחיים.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
שמח שהוא עוזב, סוף סוף אולי אנשים יפסיקו להיגרר אחרי השטויות שיש לכל בן אדם להגיד...
הבן אדם צוחק בקול על השואה ועל המשחטות שהיו,
הוא לא מפסיק לרדת על אחרים שהוא בעצמו היה פעם בתול מכוער עם פנים של פיצה,
השאיפה שלו בחיים זה לא חשפן\שחקן בפורנו (Are u fuckin kiddin?),
הבן אדם משתמט מצה"ל ובגלל שהיה לו קצת רע בישראל הוא החליט להרים ידיים לעבור לגור בחו"ל
בחייאת דינק..אני לא יודע איך אנשים לא מבינים מה קורה מאחורי הקלעים...תחברו את הנקודות ותגלו מה הטיילר הזה שאתם באמת כל כך מעריצים שווה באמת.
טיילר יגבר תודה על כל הצחוקים שעשית פה זה היה ההטרלות הכי טובות שראיתי
הסיבה שבחודשים האחרונים נכנסתי מדי פעם היתה רק בשביל השטויות שך
do it like a champ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111
אני לא מעריץ את טיילר,ובינינו,הסטטוס שלי יותר גבוה משלו כרגע
אבל אני אגיד לך משהו,סוג האנשים של טיילר זה סוג האנשים שיודעים איך המציאות עובדת,מה פרקטי ומה לא,אנשים שיודעים איך להגיע לרמה גבוהה בעולם החומרי,לעומת רוב הפורום פה שמאונן מנטאלית וזורק עצות שעובדות רק בתאורטי
חוץ מי זה שלא ידעתי איך רוב האנשים שעוסקים בפיקאפ נראים במציאות,ראיתי רק אחד וזה היה טום טואטי,שאר האנשים לא ראיתי וגם לא ראיתי איך הבחורות שהם משיגים נראות וטיילר חשף את רובם,ובו נגיד שהתאכזבתי ושאני לא מאמין כבר לרוב הדברים שנכתבים באינטרנט ובנושא הפיקאפ
אני לא אומר שכל מה שטיילר אומר זה זהב,הרבה שמה זה זיוני שכל הרבה שנאה וכעס ואפס רוחניות,אבל אם העיקרון ה LMS דיבר אליי מאוד ופה טיילר צודק
אני כמעט ולא הגבתי בפורום אבל אני נכנסתי כל יום לפורום הזה בעיקר בשביל לקרוא את ההודעות שלך טיילר
אתה הבאת לי פרספקטיבה אחרת לחיים, וגרמת לי להבין טוב יותר איך העולם הזה עובד ואיך להצליח בחיים.
בזכותך אני בן אדם אחר ללא ספק. אז תודה טיילר!
לא יודעים איפה אתם עד היום הייתם חיים..אבל זה ברור מאליו איך העולם עובד.
בן אדם שיש לו כסף, מצליח יותר.
בן אדם שמוכר על ידי כולם ומקושר עם המון אנשים, מצליח יותר.
בן אדם שנראה טוב...ברור שמצליח יותר בכל תחום שהוא!
זה שאתם הייתם צריכים שאחד כמו טיילר שיעיר אותכם..זה כבר בעיה שלכם.
כל עניין ה-LMS הזה הוא בדיחה והסקאם הכי גדול שגבר יכול להאמין ולאמץ לעצמו, במיוחד החתימה שלך טיילר שמסמלת סגידה לשטן, ושכסף זה הכי חשוב בעולם. אני מקווה שיש לך מושג מה אתה, ומה אתה מעריץ.
בלי קשר לטיילר, אני רוצה לומר לכם שלא חשוב כמה כסף יש לך בבנק, ככל שאתה בעל יכולות חברתיות מרשימות אנשים ירצו תמיד להיות איתך.
אדם בעל יכולות חברתיות זאת אומרת להיות בנאדם שאנשים רוצים להיות איתך או כמוך בגלל מי שאתה ורוצים לעזור לך בהזדמנות שהם יכולים. זה עדיף ומשמעותי הרבה יותר מלהיות עם 6-7 מספרים בבנק.
למה נשים נמשכות לגברים עם כסף? תחשבו לעצמכם ותענו בכנות. התשובה נורא קלה, אבל היא נורא חשובה גם כן.
מה זה אומר להיות עשיר? כמובן שמן הסתם זה אומר להיות בעל כסף רב. אבל איך אתה תגיע ותרוויח כמו גבר עשיר? אתה צריך להגיע למשרה גבוהה במיוחד, אם אתה אכן נמצא במשרה גבוהה סימן שאתה מנהל או מוביל קבוצה מסוימת, או חברה גדולה. מה שאומר שאנשים מובלים על ידך, הם מאמינים למילה שלך. אנשים שעוקבים אחריך מרגישים במעמד גבוה כשהם בסביבך רק בגלל שהם איתך, יעריכו אותם הרבה יותר והם ישמחו מההרגשה הזו.
אז כאשר בחורה מזהה גבר שנותן לסובבים אותו להרגיש במעמד גבוה, היא אוטומטית מזהה אותו כגבר בעל כסף, ותרצה לצאת איתו כדי לקבל גם כן טעימה מהמעמד הזה. המאפיין שגורם לו להצטייר בתור אדם בעל כסף הוא יותר חשוב מהכסף שבאמת יש לו (גם אם אין לו) המאפיין הזה הוא מה שמדגיש את העובדה הזאת גם כשהיא לא נכונה במדויק לגביו.
ההנחה הזאת שלגבר בעל כסף המעמד גבוה היא לא מדויקת כיום, מכיוון שכל אחד יכול לעשות כסף באינטרנט מבלי לדבר עם איש. כסף הוא לא המאפיין היחיד כדי לדעת האם הבנאדם בעל מעמד גבוה ובעל מעמד חברתי גבוה. נשים כיום מזניחות את המשיכה שלהן לגבר בעל כסף, ומגיעות לתובנה כי הכסף הוא בסך הכל נקודה אחת שהם מצאו לנכון לתת לגבר הזה ותו לא. נשים היום מחפשות גברים שיכולים לתת לאנשים מסביבם הרגשה טובה, ערך גבוה, ואושר.
לכן בחורות הן ציידות מעולות, הן יכולות לזהות האם הגבר שמולן אכן בעל היכולות הללו, או לפחות בעל הפוטנציאל ליכולות הללו. הוא לא חייב לממש את הפוטנציאל שבו, כי הוא כבר יודע שהוא אכן יכול לגרום להעלאת ערכם של אלו הסובבים אותו, זאת בדיוק הנקודת זכות שנשים נמשכות אליה שקיימת אצל כל גבר עשיר. כלומר, האישיות שגורמת לבנאדם להיראות כאדם בעל כסף היא יותר חשובה מהאם באמת יש לו.
בוריס.