טובה?
יש לה טעם טעים בשביל שוטים?
טובה?
יש לה טעם טעים בשביל שוטים?
|
|
לא סובל את כל סצינת החרא בטעמים. בכל מקרה חברים שלי שתו את זה כמה פעמים כי זה מה שהגישו באיזה פאב במבצע של 10 שקל צ'יסר ואמרו שזה סבבה רצח מזכיר את הואן גוך ועובר חלק.
תנסה מה תפסיד חוץ מאת הגבריות שלך?
ופינלדייה זה לא כזה חריף - בקטנה אחינו
זה בכלל לא טוב.. מי שותה את הסירחון הזה ועוד נקי? מה אתם דפוקים איכס זה כמו לשתות 95 נקי מה יש לכם??
שמערבבים את זה עם משהו אני עוד מבין כי זה מדלל את הטעם של הדלק אבל ככה נקי זה על הפנים אחי. אם כבר וודקה יש לך את הבלוגה גולד או לפחות ואן גוך שאפשר לשתות נקי. מתחת לזה? זוועות עולם.
חוץ מזה אל תתחיל להתלהב עכשיו שאתה שותה נקי... זה כולה הדרך שזה נכנס לך לגוף בסוף אתה תמצא את עצמך באיזה פינה מקיא על עצמך וחברים שלך סוחבים אותך הביתה.
שתה איך שנוח לך איך שאתה אוהב רק שכדאי לך מעכשיו לשנות את הרגלי השתיה שלך ולהפסיק לשתות דלק
לא טעמתי אותה בכלל קראתי מההמלצה שלך האמת אבל אני משאר שאפשר לשתות אותה נקי.. גרייגוס חרא של וודקה דווקא אותה טעמתי והיא על הפנים כמו רוב הוודקות וואן גוך סבבה
וראיתי בקבוק של בלוגה החברה הזאת אבל לא מה שאתה פרסמת ב300 שקל, זה לא בלוגה גולד אבל זה גם נראה איכותי. בטח טעמת. איך היא?
מן הסתם אפשר (וחובה) לשתות בלוגה גולד נקי. אבל מה שאמרתי זה שאין צורך לשבור תוכנית חיסכון בשביל לשתות וודקה נקייה ואפשר לעשות את זה עם שאר הוודקות שציינתי, ולא רק עם בלוגה גולד. בקשר לגרייגוס כנראה לא הסגנון שלך. עוד לא נתקלתי בהרבה אנשים שלא אוהבים אותה נקי. דווקא את הבלוגה הרגילה לא יצא לי לטעום. אני יודע, חור בהשכלה, ואני מתכוון לטעום בזמן הקרוב. אבל שמעתי שהיא ברמה של סטולי עלית אז זה צריך להיות טוב.
לכל שאלה ועזרה בנושא של הצמח, מוזמנים לפנות בה"פ.
לא מספק כיוונים.