|
|
רודניי אחי אני יודע שמה נשאר בקנדה נשאר בקנדה בגלל זה ביקשתי טיפים איך לעשות שיער כזה ולא ניסיתי להתאים את עצמי לישראל
השיער של שינטן לכל לבן פה בעיר יש את זה וזה כבר לא מקורי וגם זה לא הולך עליי
התסרוקת שיש עליי עכשיו לדעתי מאוד הולכת לי והיא יפה (אומרים לי)אבל זה ישן מדי כבר,אני רוצה משהו אחר ושיער כמו של zayn malik נראה בנזונה
אגב בוריס תודה
SLATS SLATS SLATS
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 11:13.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
תעשה כמו של זה עם השיער השחור.
![]()
יטינגר עלק מייפל סטוריי חחחחחח הגזמתת
וכן טיילר גם לנו יש פה את הדושבאגים אבל כל קטע הswag חזק פה גם בקולג׳ זה תופס משהו כמו עד גיל 22~23 עד לאוניברסיטה ואז אחריי זה או שאתה הופך לדושבאג/מתחיל להתלבש classs/או מתלבש כמו קוקסינל
SLATS SLATS SLATS
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 11:16.
SLATS SLATS SLATS
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 11:17.
כן, שכחתי שאנחנו פה פורום של רוב גברים אז אני אפרסם תסרוקות של גברים שדווקא מתאימים לך טיילר לפי סוג השיער שלך:
הסגנון הפאנקי מה שנקרא, חלק וישר והאורך של השיער נורא תלוי במה שהכי מתאים לך ארוך עד אחרי האוזניים או קצר יותר. תלוי מה נותן לך יותר נוכחות.
הסגנון השני הקלאסי, אבל מה שגם הולך היום. קצת יותר רציני אבל עדיין עם קצת אקסוסוריז אתה נראה סטייליסט רציני(נותן לזה לייק):
זה הסגנון השיער מעל האוזניים, אבל השיער מסודר מאחורי האוזן בצורה יפה שתרשים מאוד אם תלך לריאיון עבודה. אפשר לומר שזה סקסי יותר מהשניים למעלה![]()
תנסה את זה פעם אחת...
![]()
SLATS SLATS SLATS
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 11:18.
אמרתי לך כבר שאני מגיע לבקר עוד מעט ב-US אז יצאתי לסידורים בנוגע לפספורט והייתי חייב לעשות תמונה חדשה. אז הנה התסרוקת שלי אחרי שלא הסתפרתי במשך חודשיים... יש אחת שקראה לה "תסרוקת הדרקון" מכל צד זווית שונה ומעניינת.
אם אני מוריד קצת מהנפח יצא לי משהו כמו הדוגמן הזה Garret אבל זה נראה לי מכוער ומתאים לפנים קטנות כמו שלו
![]()
נערך לאחרונה על ידי boris02; 15-04-2013 בשעה 13:17.
זה פורום פיקאפ..מה האשכולות האלה על טסוטסטרון
סלח לי אבל אתה פשוט אידיוט בצורה פתטית
ולגבי הוואקס האדום שאמרת לא לקנות - אני משתמש בו והוא מצוין
..Everyone Loves You When You're Dead..