קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. Nיקס עם חברי הפורום?
    על ידי gal_gal בפורום Counter Strike
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 11-11-2006, 08:41
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 20-08-2006, 23:27
  3. [שאלה] לכל חברי הפורום שגולשים פה
    על ידי mеidan בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 01-02-2006, 20:23
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-11-2005, 20:23
  5. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 17:50
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 47

ההסתכלות המוטעית של חברי הפורום (LMS כובעים וכו....) - עמוד 3

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Wiz_Khalifa צפיה בהודעה
    Polo, תראה תמונות שלך עם בנות שזיינת ונאמין לך.

no pic no proof.
    לא מזיז לי אם אתה מאמין לי או לא...
    ולא באתי להוכיח את עצמי, באתי להסביר משהו.
    ואתה צריך להיות מת ולא לצאת מהבית כדי לא להבין את מה שאני אומר,
    מה שאני אומר קיים כל יום בכל מקום בעולם, אתה כנראה מכוער ובטוח שזה הסיבה היחידה ללמה אתה אפס עם בחורות,
    אז לא, יש עוד המון סיבות

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

חחח ויז קאליפה יש לי הרגשה שאני יודע מי אתה
    אבל זה מוזר כי המשתמש שלך לא קיבל באן ם:
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל האוואטר של ronchi
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    19
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    משפט מחץ

עצוב פשוט לראות בכמה חרא אתם מתעסקים..LMS STATUS HATERS וכל הזין תעשו מה שבראש שלכם אתם לא תגיעו לשום מקום
    ת ת ב ג ר ו !!!!!!!!! אתם לא צריכים לחיות לפי תיאוריות וספרים.אתם סתם עושים לעצמכם פדיחות ומתנהגים כמו ילדים קטנים
    מתחרים מי יזיין יותר?למי יש יותר כסף ומי נראה יותר טוב? התנהגות הכי רדודה שיש בעולם.
    (איזה כובע איזה חרטה תביא תמונה להראות תביא זה DIDNT READ אתם יכולים ללכת לקפוץ באוויר אנשים כמוכם תמיד ישארו במקום ובחיים לא יתקדמו)

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי ronchi צפיה בהודעה
    עצוב פשוט לראות בכמה חרא אתם מתעסקים..LMS STATUS HATERS וכל הזין תעשו מה שבראש שלכם אתם לא תגיעו לשום מקום
    ת ת ב ג ר ו !!!!!!!!! אתם לא צריכים לחיות לפי תיאוריות וספרים.אתם סתם עושים לעצמכם פדיחות ומתנהגים כמו ילדים קטנים
    מתחרים מי יזיין יותר?למי יש יותר כסף ומי נראה יותר טוב? התנהגות הכי רדודה שיש בעולם.
    (איזה כובע איזה חרטה תביא תמונה להראות תביא זה DIDNT READ אתם יכולים ללכת לקפוץ באוויר אנשים כמוכם תמיד ישארו במקום ובחיים לא יתקדמו)
    מי שחי לפי תאוריות וספרים זה הכובעים לא אנחנו

ומהניסיון האישי שלי אנשים כמונו דווקא מתקדמים והמאוננים מנטאלית הם אלו שנשארים מאחורה

בו תגיד לי מה רע בללכת למכון כושר,זה משפעע עלייך נפלא פיזית ומנטאלית וזה גם מוסיף ללוק שלך

כל גבר נורמאלי רוצה לזיין ולצאת עם בחורות יפות אז וואלה חדשות בשבילך אדון שמטיף לנו פה,גם בחורות רוצות גברים יפים

אני יודע שתצטט את ההודעה שלי ותוסיף עוד זיוני שכל אבל אני אגיד לך חד וחלק,בסופו של דבר אלו התוצאות שקובעות אם עשית דברים נכון אז כל עוד אני מתקדם קדימה בחומריות,נראלי אני עושה הכל נכון

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

במסיבה האחרונה שהלכתי אליה נו אתם יודעים בסופש הזה
    תוך כדי שעשיתי תשטויות שעשיתי שמתי עין כמו שאני תמיד עושה על האנשים שנמצאים שם. וראיתי מי מביא בנות ואיזה בנות.

רוב האלה שהביאו כוסיות אמיתיות מהאלה שאין לכם בישראל, היו JOCKS -דושבאגס כאלה. בנות רצו לדבר -רק- איתם. ועם מי שבמעגל החברתי שלהם.
    היו את הPRETTY BOYS עם המעגלים החברתיים כמוני שהביאו דרך מעגלים חברתיים ופתחו עוד מעגלים חברתיים והכירו עוד בנות וזרמו איתם.
    היו את החבר'ה המקושרים עם החומר, המארגנים של המסיבה, הFRATBOYS שגם הביאו. לרוב יש להם פול כסף אבל לא תמיד.....

והיו...את הממוצעים. האלה שהם לא משו מיוחד. לא מקושרים, לא יפים, לא גבריים, פשוט הגבר הממוצע.
    האלה שבאו רק עם בנים ומעגל חברתי מצומצם של בנות שאח''כ הצטרף או לPRETTY BOYS או לJOCKS....או למקושרים. וואטאבר.
    הרבה מהם היו עם כל הבטחון שבעולם - אני זוכר אפילו אחד שהיה מתחיל עם כל אחת כמעט (חוץ מהאלה שכבר היו עם בנים) והוא נכשל פעם אחר פעם וחזר הביתה להביא ביד.

תנחשו לבד מי זיין באותו ערב ומי חזר הביתה להביא ביד עם ה"בטחון" שלו. "בטחון" בלי LMS שווה לתחת. למעשה אפילו לא צריך בטחון. כל מה שצריך זה להיות זורם, לא כובע, בלי אספרגר ולא בטא ביישן. זהו. לא מעבר. כישורים חברתיים בסיסיים זה מה שנדרש, לא "בטחון" ולא "זכר אלפא" לא "אופי" ולא "המנהגי של החבורה". וברגע שתקלטו את זה האמונות המגבילות שלכם יעופו לכם מהראש ואולי תתחילו לזיין באמת. PERSONALITY MEANS SHIT.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 15-04-2013 בשעה 04:47.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

עוד דבר אחד - באיזו מסיבה (אחרת) באתי חולה מת ולא הרגשתי משו, באתי בעיקר בשביל חבר. אז ישבתי הרבה זמן על הכיסא ושתיתי תוודקה רדבול שקיבלתי ב3 דולר. קיצר קלטתי איזה אינסל שחיף לבן מכוער (טוב נו לא מכוער אבל הפרצוף שלו צעק "יש לי חוסר טסטוסטרון") מנסה לרקוד עם הבנות שהיו איתי ועם המעגל החברתי שלי. מיד צחקתי ואמרתי לעצמי "אין לו סיכוי איתן"
    קיצר אני ועוד כמה חבר'ה יושבים, הבנות רוקדות, ומתעלמות ממנו כמעט לגמרי, קיצר איזו אחת שאנלא מכיר בכלל (חברה של ידידה) באה אלי וניסתה להרים אותי מהכיסא איזה 3 פעמים יעני הזמינה אותי לרקוד איתה...אמרתי לה שאני מרגיש לא משו ופעם אחרת חחח באמת הייתי חולה מת ולא רציתי לבוא בכלל.
    בזמן שהיא לגמרי סיננה את האינסל הזה שאגב די נדבק אליה.

אם זה לא הוכחה לLMS, לאדע מה כן..אני לא עשיתי כלום, רק ישבתי שם ונראיתי טוב עם המעט סטטוס שיש לי (למרות שהייתי חולה) בזמן שהאינסל הזה היה הכי אסרטיבי שבעולם והכי ניסה להזרים אותן ובסוף לא יצא לו מזה כלום ולא רק שלא יצא לו מזה כלום, אלא גם התעלמו ממנו ובאו אלי.

בחיית רבאק תצאו מהבית תצפו קצת תראו מה קורה...מי שלא מאמין בLMS אלה כובעים שלא מסוגלים להתמודד עם האמת.

למה היא באה אלי ורצתה לרקוד איתי ופשוט לא זרמה עם האינסל הזה????? הרי יש לו אופי יותר טוב משלי, באותו ערב הייתי הכי שקט, הכי סאד קאנט, אפילו לא רקקדתי!! ישבתי ולא עשיתי כלום!! והוא, היה כ''כ אסרטיבי, כ''כ משוחרר!!! איך זה יכול להיות?????

PERSONALITY CREW LOSES AGAIN
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 15-04-2013 בשעה 05:06.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    OG kush from the westcoast. Oh you down to fuck? Well shorty lets go

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    לא מזיז לי אם אתה מאמין לי או לא...
    ולא באתי להוכיח את עצמי, באתי להסביר משהו.
    ואתה צריך להיות מת ולא לצאת מהבית כדי לא להבין את מה שאני אומר,
    מה שאני אומר קיים כל יום בכל מקום בעולם, אתה כנראה מכוער ובטוח שזה הסיבה היחידה ללמה אתה אפס עם בחורות,
    אז לא, יש עוד המון סיבות
    אתה טוען שאתה מזיין בלי ה LMS. אז אנחנו רוצים לראות איך נראות הבנות שאתה מזיין אחרת כל מה שאתה אומר = bullshit.
    אני לא רשמתי פה שאני מזיין מישהי, כמו שאתה טוען אני מכוער ואפס עם בחורות אז אין לי מה להוכיח.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    במסיבה האחרונה שהלכתי אליה נו אתם יודעים בסופש הזה
    תוך כדי שעשיתי תשטויות שעשיתי שמתי עין כמו שאני תמיד עושה על האנשים שנמצאים שם. וראיתי מי מביא בנות ואיזה בנות.

רוב האלה שהביאו כוסיות אמיתיות מהאלה שאין לכם בישראל, היו JOCKS -דושבאגס כאלה. בנות רצו לדבר -רק- איתם. ועם מי שבמעגל החברתי שלהם.
    היו את הPRETTY BOYS עם המעגלים החברתיים כמוני שהביאו דרך מעגלים חברתיים ופתחו עוד מעגלים חברתיים והכירו עוד בנות וזרמו איתם.
    היו את החבר'ה המקושרים עם החומר, המארגנים של המסיבה, הFRATBOYS שגם הביאו. לרוב יש להם פול כסף אבל לא תמיד.....

והיו...את הממוצעים. האלה שהם לא משו מיוחד. לא מקושרים, לא יפים, לא גבריים, פשוט הגבר הממוצע.
    האלה שבאו רק עם בנים ומעגל חברתי מצומצם של בנות שאח''כ הצטרף או לPRETTY BOYS או לJOCKS....או למקושרים. וואטאבר.
    הרבה מהם היו עם כל הבטחון שבעולם - אני זוכר אפילו אחד שהיה מתחיל עם כל אחת כמעט (חוץ מהאלה שכבר היו עם בנים) והוא נכשל פעם אחר פעם וחזר הביתה להביא ביד.

תנחשו לבד מי זיין באותו ערב ומי חזר הביתה להביא ביד עם ה"בטחון" שלו. "בטחון" בלי LMS שווה לתחת. למעשה אפילו לא צריך בטחון. כל מה שצריך זה להיות זורם, לא כובע, בלי אספרגר ולא בטא ביישן. זהו. לא מעבר. כישורים חברתיים בסיסיים זה מה שנדרש, לא "בטחון" ולא "זכר אלפא" לא "אופי" ולא "המנהגי של החבורה". וברגע שתקלטו את זה האמונות המגבילות שלכם יעופו לכם מהראש ואולי תתחילו לזיין באמת. PERSONALITY MEANS SHIT.
    לא מעניין הסיפורים המומצאים שלך....
    ידוע שבנות אוהבות מי שנראה טוב...מה אתה רומצה להגיד פה ?
    אתה טוען שאתה נראה טוב, אתה לא מזיין....end of story//

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

אתה טוען שאתה מזיין בלי ה LMS. אז אנחנו רוצים לראות איך נראות הבנות שאתה מזיין אחרת כל מה שאתה אומר = bullshit.
    אני לא רשמתי פה שאני מזיין מישהי, כמו שאתה טוען אני מכוער ואפס עם בחורות אז אין לי מה להוכיח.
    לא טענתי כלום סתם בשביל הידע הכללי....ניסיתי להסביר לאנשים כמוך משהו.

שם פרטי
    רון
    לייקים
    19
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    משפט מחץ

אני מזיין בלי כל הבולשיט שלכם.תמונה? מה אני מזיין בשביל להשוויץ?
    בחיים אני לא אעלה תמונה בשביל לשמור על כבוד הבחורה.
    אבל אתה מוזמן לבוא לייעוץ בפרטי אם תרצה ללמוד דבר או שניים על סקס.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    OG kush from the westcoast. Oh you down to fuck? Well shorty lets go

חחחח. אתם כל כך בתולים, אם אתה מסביר לי על סקס אני מצפה שתוכיח לי שאתה מזיין. אם אתה לא מוכיח כנראה שאתה סתם ילד קטן ובתול שמזיין את השכל.

you mirin bro

שם פרטי
    רון
    לייקים
    19
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    משפט מחץ

חחחח. אתם כל כך בתולים, אם אתה מסביר לי על סקס אני מצפה שתוכיח לי שאתה מזיין. אם אתה לא מוכיח כנראה שאתה סתם ילד קטן ובתול שמזיין את השכל.

you mirin bro
    סבבה אחי,בתולים או לא,אתה מוזמן לחשוב מה שתרצה,אבל בנתיים לא אנחנו מתחזים ל3 אנשים ורק מספרים סיפורים ובוכים כמה הם לא מזיינים.
    פשוט לא מתייחסים לעלובים כמוך,יא ילד סמרטוט. אתה חי בסרט כל כך גדול שאתה שווה משהו,לך לבכות טיפה לכל הטיפוסים שאתה רוצה להיות כמוהם (ZYC וכדומה)
    אתה כ"כ מתעסק במראה החיצוני שלך ובמה יגידו עלייך במקום להיות מי שאתה,וזה מה שעצוב.שאנשים כמוך תמיד ילכו עם הזרם ולא יובילו את הזרם.
    פיס

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

you mirin bro
    צודק....

שם פרטי
    רון
    לייקים
    19
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    צודק....
    סבבה גברים , אבל בסוף אל תשכחו שאתם נשארים עם איבר המין ביד

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

שתיהיו בריאים...
    לא יכולים לנהל דיון פשוט בלי לירות צוררות של שנאה אחד כלפי השני...
    מה אכפת לכם מה כל אחד עושה??

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect