אהלן
אני חדש בכל הקטע הזה של הפיקאפ
ואני יוצא היום קצת לשטח עם חברים ואני צריך קצת
משפטים מצחיקים/עקיצות/בדיחות לרגעים האלה שאין על מה לדבר ויש דממה (מכירים)
חג שמח
אהלן
אני חדש בכל הקטע הזה של הפיקאפ
ואני יוצא היום קצת לשטח עם חברים ואני צריך קצת
משפטים מצחיקים/עקיצות/בדיחות לרגעים האלה שאין על מה לדבר ויש דממה (מכירים)
חג שמח
|
|
לרגעים אלה קוראים "מתח מיני" וברגעים כאלה אתה לא מדבר, אתה אמור לנסות לנשק אותה.
אלה אם כן אתה נמצא יחד עם 30 חברים שלך באותו האיזור וזה פאדיחה או משהו..ואז אפשר לקחת אותה הצידה
זה אומר שאין כימיה.. אני מבין למה התכוונת למצבים מביכים שאתה יושב מולה ואז פתאום אחד מכם זורק "אז מה....... השכנה סימה עדיין גרה מולכם?"
אם באמת יש ביניכם משהו שצריך להוביל לסקס/זוגיות/סתם ידידות, אתם לא אמורים להגיע למצב ששניכם שותקים ולא מדברים על כלום.
זה קורה לכולם, לפעמים אני ממש מתבאס מחוסר כימיה של בחורות איתי או להפך. לפעמים אתה יכול לראות הכי כוסית בעולם לדבר איתה 2 דקות להרגיש שיש שם משהו ואז פתאום אתה קולט שאין כלום.... חוסר כימיה = זין בעין
THIS
נראה לי עלית על הסיבה למה יש תקופות שאני מזיין די קבוע ויש תקופות שאני יותר אינסל מג'וני סנזה
זאת הבעיה העיקרית שלי עם בנות..אין לי איתן כימיה. פשוט אין.
יכול להיות שזה בגלל האספרגר המתקדם שיש לי אבל וואלה בקושי יש לי כימיה עם בנות אלא אם כן הן מהסוג שלי שזה נדיר עד בלתי אפשרי למצוא
פעם הייתה מישי שרציתי שהייתה חברה טובה של ידידה הכי טובה שלי, היא ראתה אותי כבר וכשאמרתי לידידה הכי טובה שלי שתגיד לה לדרג אותי מ1 עד 10 קיבלתי ממנה 9 (לא 10 כי הייתי רזה מדי) קיצר הייתי הטעם שלה בהכל
אז יום אחד ישבנו ביחד ואיכשהו יצא מצב שנשארנו לבד, לא היה ביננו כימיה בכלל, פשוט הרגשתי אספרגר גמור לאדע למה
הקטע המוזר שאני לא איזה ביישן חסר בטחון ש"מאויים" מבנות שנראות טוב, אף פעם לא הייתה לי תבעיה הזאת וזה מה שדפוק פה...
וזה קורה לי עם 90% מהבנות, והאלה שזה לא קורה לי איתן הולך לי איתן טוב מאוד
מישו מוכן להסביר את התופעה?
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 17-04-2013 בשעה 02:30.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
א - אם אתה יושב עם בחורה, ונגמרים לכם הנושאי שיחה זה כי אתה לא מתעניין בה והיא לא מתעניינת בך. פשוט וקל.
אם קורה מצב שאתה לא מוצא מה להגיד, זה כי היא לא מעניינת אותך. ואם היא שמה לב שאתה לא מוצא מה להגיד והיא לא דוחפת איזה משפט ועוזרת לך לא להתקע, אז כי היא לא מתעניינת בך. אתה לא צריך להעלב מזה מן הסתם.
ב - אם הגעת למצב של שתיקה אחרי איזה חצי שעה של דיבור שוטף, יש טיזינג, נגיעות, צחוקים, עקיצות וכאלה..אתה לא אמור לחפש מה להגיד ולנסות להצית מחדש את השיחה..אפשר אפילו להיות שנון (כמו שאני שאוהב) ולהגיד "נראלי זה הזמן שלנו להתנשק לא...?" ואם אתה עושה את זה בצורה מסויימת, הבחורה לא תדע מה לעשות עם עצמה..היא תכנס לתסביך ואז בכלל היא שלך...
אגב, אין זמן נכון לנשיקה.
ואין זמן ממוצע שאפשר להתנשק אחריו..
התנשקתי עם בחורה אחרי 3 דקות בערך, ומאז לא דיברנו אפילו שנייה אחת.
כל עוד אתה רוצה לנשק אותה, אתה מראה לה סימנים לזה, והיא רוצה לנשק אותך והיא מראה לך סימנים שהיא רוצה (ואתה מספיק אינטיליגנט כדי להבין את זה) אז אין סיבה למשוך את זה...
זה לא תמיד נכון...או אולי זה לא מדויק...
העניין הוא שאם היא לא משקיעה בנושאי שיחה, נרתעת ממגע, נרתעת מחיבוק ובכללי אדישה - אז היא לא מעוניינת בך.
אבל בתחילת הסיפור עם האקסית שחפרתי עליה כאן, היא רצתה אותי משהו מטורף, ועוד לא התנשקנו, והיא ישבה איתי עם הרגליים עליי כזה, והיה שקט.
אבל למרות שהיה שקט היא ניסתה לדבר, היא כל הזמן אמרה "על מה אתה חושב?". זה סימן שהיא נלחמת למשוך את השיחה, אבל זה שיש שקט מביך לכמה זמן זה לא אומר שום דבר.
תסרוק אותה, תפעל, ותוך כדי שאתה פועל תבחן טוב טוב את התגובות שלה לדברים שאתה עושה.
המון מהגברים הולכים צעד צעד לפי הספר של הפיקאפ מבלי לראות איך מגיבה הבחורה ולפעול לפי מה שקורה ולא לפי השלבים שאתה מציב לעצמך בראש.
..Everyone Loves You When You're Dead..
אם היא נלחמת למשוך את השיחה, ואתה לא מספיק גבר כדי לעצור אותה או להגיד לה "מאמי, תיהיה קצת בשקט כדי שיהיה לי אפשרות לנשק אותך"
אז זאת בדיוק הסיבה שזה לא הלך בניכם.
כמו שיצא לי עם בחורה שרקדנו והכל, ואז לא זרם לרקוד אז נעמדנו אחד מול השני קרוב מאד, והיא התחילה לזיין לי תמוח על דברים לא מעיינים סתם כדי שלא ירגיש מוזר שאנחנו אחד מול השני..עד שלקחתי את המושכות ועשית לי "את מדברת יותר מידי נשמה שלי" והדבקתי לה צרפתית...אחרכך היא לא הפסיקה לנשק אותי.