קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] אימון ביתי
    על ידי Webced בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-02-2011, 12:43
  2. אימון ביתי
    על ידי gilad21212 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 01-07-2010, 15:05
  3. אתר חזק לתרגילים לפיתוח גוף וגם אימון ביתי כנסו תראוו
    על ידי oshri777 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-11-2008, 16:30
  4. אימון ביתי שאלות
    על ידי ggg בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 18:49
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

אימון ביתי

ברירת מחדל אימון ביתי

אהלן חברים.
    אני בן 17 עוד מעט. 170 ו62 קילו בערך.
    אני מתאמן כבר די הרבה זמן אבל ממש לא רציף והכושר שלי לא טוב ממש. יש לי בטן אפילו.
    אני צריך שתעזרו לי להרכיב תוכנית כושר ביתית (חדר כושר לא אופציה) כדי לפתח את השרירים וגם לשרוף שומנים.
    אני יכול להשיג מתח ומקבילים ולרוץ במושב שאני גר בו. אם ממש צריך אז גם לקנות כמה משקולות למרות שהמצב הכלכלי לא בשיא כרגע.
    תודה רבה לעוזרים.
    דניאל

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תראה נשמה, אתה צריך להבין משהו.
    הגוף שלך בתור מערכת, מאד מאד חכם.
    ברגע שאתה עושה פעם ראשונה 20 מקבילים, זה קשה...אבל ברגע שאתה חוזר על זה 3 פעמים בשבוע, אחרי פחות מחודש, ה20 מקבילים שאתה עושה, כבר לא יצרו "בעיה" או "מכשול" עבור השרירי שלך, נכון? זה בא לידי ביטוי בזה שפשוט זה לא יהיה קשה כמו בפעם הראשונה..

אז מה אתה חושב כרגע? "אה זה פשוט..אז אני יעשה במקום 20, אני יעשה 30"
    אבל אתה שוכח פרט מאד חשוב - ברגע שאתה עושה יותר חזרות (יותר פעמים) עם אותו המשקל אתה לא מגדיל את השריר (מגדיל, אבל בצורה הרבה פחות רצינית מצורה אחרת) בצורה משמעותית, אתה חייב להוסיף משקל כדי ליצור התנגדות ובעצם ליצור "מכשול" חדש לשריר.
    ככה אתה בעצם מגדיל אותו.

זאת אומרת, שאם 20 מקבילים היום קל לך לעשות, אתה צריך לעשות 12 חזרות של מקבילים אבל לשים עליך תיק עם משקל (נגיד 5-10 קילו) כדי ליצור התנגדות..שיהיה לך בעצם קשה יותר לסיים את התרגיל ואז אתה עושה 12 חזרות, 3 סטים (3 פעמים). ככה בעצם אתה מגדיל את השריר.

חוץ מזה, שלא נשכח פרט מאד מאד חשוב...אם אתה רוצה להגדיל את הגוף שלך, הדבר החשוב ביותר (מעבר להכל) זה הבריאות והתזונה.
    מה שאתה מכניס לפה, זה מה שנותן כוח לאימון שלך. זה בעצם הדלק שלך.

אם אתה אומר שאין לך שום מצב שבעולם לקנות משקולות רציניות ומקצועיות, אז עדיף לך לעשות SW שזה Street Workout
    אתה יכול להכנס ליוטיוב ולראות על מה אני מדבר..

שיהיה בהצלחה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

אל תקשיב לאף אחד פה....
    אם אתה רוצה להתאמן בבית ולהשיג תוצאות מטורפות..אבל שאני אומר מטורפות אני מתכוון לתוצאות יותר טובות ממה שאנשים פה השיגו בשנה.
    תעשה או
    insanity workout
    או
    p90x

מומלץ ללכת על הinsanity, זה 60 יום של אימון מטורף שקורע אותך לגזרים, ביחד עם דיאטה קפדנית והתוצאות פסיכיות....שריפת שומנים ובניית שריר ...
    ויש הוכחות אין סוף לתוצאות של אנשים, תראה בעצמך:

עזוב שלטווח הארוך עדיף חדר כושר....אבל לאימון בבית, לך על זה..

פולו -
    קראתי באינטרנט ולא הבנתי האם אני צריך להזמין חבילת DVD בשביל שהאימון (INSANITY). דבר נוסף הוא שאין לי ממש מקום בבית שבו אוכל להתאמן ככה (יש אולם ספורט במושב שאני גר בו ששם אוכל להתאמן אך לא אוכל לראות את הדיוידי בלייב)

רודני -
    הבנתי מה אתה אומר ואני מנסה להתארגן על משקולות. אשמח אם תוכל לתת לי כמה תרגילים שמומלץ לעשות.

תודה רבה

דניאל, אני גם אוהב להתאמן בסביבה אורבנית. בכלל אני מת על כל ספורט אקסטרים שיש בו סיכונים... הרי למה שלא ניקח סיכונים אם כבר הגענו לעולם הזה פעם ראשונה?

אני ממליץ לך לראות מה מתאים עבורך, מה אתה רוצה לחזק אצלך. גוף עליון או רגליים. אני עובד על שניהם יש לי מסלול ריצה של 3 וחצי ק"מ ליד הבית, אז אני משלב ריצה ואז אימון במשך שעה-שעתיים ברחבה נחמדה שיש שם גם כן, יש שם מתקנים מעפנים שלא מועילים אבל אני משתמש בהם בעיקר לעשות תרגילים שאני צריך. כמו מתח לדוגמה.

אין צורך לקנות משקולות. תתחיל באירובי, תוריד קצת מהשומן ותתחיל להיכנס לכושר. עם הפעם השנייה כבר תתחיל לשלב תרגילים. אתה יכול לראות ביוטיוב כל מיני תרגילים על ברזלים, חומות, ספסלים שאתה יכול לבצע. כל שבוע פעמיים-שלוש להתחלה ואתה הולך להיראות טוב יותר בקיץ תהיה בטוח בזה. רק אתה חייב להתמיד. כי יש לך משקל בסדר, אבל מהר מאוד הוא יכול להיות גרוע מכפי שזה נשמע אם תתעצל לבצע פעילות ספורטיבית.

התגובה שלי מחזקת ומוסיפה על התגובה של @rodney1 קח את זה לתשומת לבך.

בוריס.

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    דניאל, אני גם אוהב להתאמן בסביבה אורבנית. בכלל אני מת על כל ספורט אקסטרים שיש בו סיכונים... הרי למה שלא ניקח סיכונים אם כבר הגענו לעולם הזה פעם ראשונה?

אני ממליץ לך לראות מה מתאים עבורך, מה אתה רוצה לחזק אצלך. גוף עליון או רגליים. אני עובד על שניהם יש לי מסלול ריצה של 3 וחצי ק"מ ליד הבית, אז אני משלב ריצה ואז אימון במשך שעה-שעתיים ברחבה נחמדה שיש שם גם כן, יש שם מתקנים מעפנים שלא מועילים אבל אני משתמש בהם בעיקר לעשות תרגילים שאני צריך. כמו מתח לדוגמה.

אין צורך לקנות משקולות. תתחיל באירובי, תוריד קצת מהשומן ותתחיל להיכנס לכושר. עם הפעם השנייה כבר תתחיל לשלב תרגילים. אתה יכול לראות ביוטיוב כל מיני תרגילים על ברזלים, חומות, ספסלים שאתה יכול לבצע. כל שבוע פעמיים-שלוש להתחלה ואתה הולך להיראות טוב יותר בקיץ תהיה בטוח בזה. רק אתה חייב להתמיד. כי יש לך משקל בסדר, אבל מהר מאוד הוא יכול להיות גרוע מכפי שזה נשמע אם תתעצל לבצע פעילות ספורטיבית.

התגובה שלי מחזקת ומוסיפה על התגובה של @rodney1 קח את זה לתשומת לבך.

בוריס.
    היי בוריס
    אני רץ לפחות פעמיים בשבוע. אשמח אם בכל זאת תתן לי כמה תרגילים שאתה עושה בנוסף למה שאני כבר עושה לבד.
    אני עושה -
    שכיבות סמיכה - 20X3 (מתכוון להוריד את מספר החזרות ולהוסיף משקל)
    מתח - אני חלש בזה בינתיים אז אני עושה כמה שאני יכול X 3
    כפיפות בטן - 30X2 (מתכוון להוריד את מספר החזרות ולהוסיף משקל)
    כפיפות בטן לצדדים - 20 לכל צד
    הנפת רגליים - כמה שאני מצליח
    בטן סטטי (סופרמן) - דקה.

אשמח אם תוסיף לי עוד תרגילים. דרך אגב אני רוצה גם להתחיל לעשות סקוואטים אבל אני חושש שזה יתנגש עם הריצה.

תודה רבה על העזרה!

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

עזוב אותך להזמין זה עולה המון כסף...תוריד מטורנט.
    אתה יכול להוריד את כל התוכנית מטורנט, תחפש קצת, אני הצלחתי להוריד זה לא כזה קשה,.....הייתי מביא לך לינק אבל הורדתי מזמן ואני לא זוכר מאיפה.
    ובכללי תיכנס לאתר של beachbody יש שם מלא תוכניות אימונים מקצועיות ע"י אנשים פסיכים שגורמים לך להגיע לקצה גבול היכולת ולעשות שיני בצורה מהירה ומטורפת....אני ממש ממש ממליץ לך לעשות את הINSANITY זה רק חודשיים ויש לך שינוי אדיר...וזה מאוד קשה שלא תחשוב.

הבעיה היא שיש שם כל כך הרבה דיסקים ומגוון שאני נאבד לחלוטין. אני חושב שאני אוותר על זה למרות שזה ניראה מדהים מסרטונים שראיתי זה פשוט מסובך מדי ביצועית כרגע

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

אל תוותר...פשוט תוריד את INSANITY...התחלתי את זה בעצמי, זה קשה האימונים (מאווודדד) אבל זה מדהים ותראה בעצמך את השינויים.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    אל תקשיב לאף אחד פה....
    אם אתה רוצה להתאמן בבית ולהשיג תוצאות מטורפות..אבל שאני אומר מטורפות אני מתכוון לתוצאות יותר טובות ממה שאנשים פה השיגו בשנה.
    תעשה או
    insanity workout
    או
    p90x

מומלץ ללכת על הinsanity, זה 60 יום של אימון מטורף שקורע אותך לגזרים, ביחד עם דיאטה קפדנית והתוצאות פסיכיות....שריפת שומנים ובניית שריר ...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה אשכרה קונה את הטריק השיווקי הזה?
    עזוב את זה שרוב מי שפרסמת הם על חומרים
    ועזוב את זה שהם בכלל היו במכון ולא עשו את הדבר הליצני הזה. אין מצב אתה מתפתח ככה בלי סקוואטים, דדליפטים, בנצ' פרס, וכו'...זה אפשרי שישך כלוב וציוד מתאים בבית.

תוצאות כאלה ב60 ימים? זה נראה לך אמיתי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפילו על כל החומרים שבעולם, עם המאמן האישי הכי טוב בעולם ועם הציוד הכי טוב בעולם אתה לא מגיע לחצי מהתוצאות האלה ב60 יום ואתה מדבר איתי פה על תוכנית שכיבות שמיכה מסכנה?

שלא תבין אותי לא נכון הלוואי ומה שהיית אומר היה אמיתי, הייתי כבר 150 קילו על 6 אחוז שומן אם ככה... נשמע לי לא רע!!!!

P90X עלק...הדבר הזה מוכתר בתור "סקאם" וכל מי שמבין משו מהחיים שלו יסכים איתי פה...אולי בישראל קונים את הבולשיט הזה, לאדע. אבל פה בארה''ב כל מתאמן יודע שזה סקאם ואתה יותר יורד במשקל מהחרא הזה מאשר מעלה.

אה והחזה של השלישי זוועה, לי בתור שחיף גמור היה חזה יותר גדול משלו. הבנאדם צריך להתבייש. עוד ילד קוביות קוקסינל שעשה רק ידיים וקוביות וחושב שהוא אסתטי, הוא נראה כמו חרא, נראה לי אפילו עכשיו יש לי יותר מסה ממנו בגוף ואני שחיף מת שאפילו 2 פלטות לא מרים (עדיין). מה שכן הוא חטוב ממני אבל עם כל זאת נראה כמו זין.

DO U EVEN LIFT?
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 20-04-2013 בשעה 09:46.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    אל תקשיב לאף אחד פה....
    תעשה או
    insanity workout
    או
    p90x

עדיף לקרוא בנעוץ....

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה אשכרה קונה את הטריק השיווקי הזה?
    עזוב את זה שרוב מי שפרסמת הם על חומרים
    ועזוב את זה שהם בכלל היו במכון ולא עשו את הדבר הליצני הזה. אין מצב אתה מתפתח ככה בלי סקוואטים, דדליפטים, בנצ' פרס, וכו'...זה אפשרי שישך כלוב וציוד מתאים בבית.

תוצאות כאלה ב60 ימים? זה נראה לך אמיתי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפילו על כל החומרים שבעולם, עם המאמן האישי הכי טוב בעולם ועם הציוד הכי טוב בעולם אתה לא מגיע לחצי מהתוצאות האלה ב60 יום ואתה מדבר איתי פה על תוכנית שכיבות שמיכה מסכנה?

שלא תבין אותי לא נכון הלוואי ומה שהיית אומר היה אמיתי, הייתי כבר 150 קילו על 6 אחוז שומן אם ככה... נשמע לי לא רע!!!!

P90X עלק...הדבר הזה מוכתר בתור "סקאם" וכל מי שמבין משו מהחיים שלו יסכים איתי פה...אולי בישראל קונים את הבולשיט הזה, לאדע. אבל פה בארה''ב כל מתאמן יודע שזה סקאם ואתה יותר יורד במשקל מהחרא הזה מאשר מעלה.

אה והחזה של השלישי זוועה, לי בתור שחיף גמור היה חזה יותר גדול משלו. הבנאדם צריך להתבייש. עוד ילד קוביות קוקסינל שעשה רק ידיים וקוביות וחושב שהוא אסתטי, הוא נראה כמו חרא, נראה לי אפילו עכשיו יש לי יותר מסה ממנו בגוף ואני שחיף מת שאפילו 2 פלטות לא מרים (עדיין). מה שכן הוא חטוב ממני אבל עם כל זאת נראה כמו זין.

DO U EVEN LIFT?
    מה אתה מבלבל את המוח תגיד לי ??
    הבאתי תמונות של קצת אנשים.......יש להם אלפי אנשים שמפרסמים תוצאות.
    תראה את האימונים ותבין בעצמך, תיכנס ליוטיוב ותבין בעצמך.
    מה שאתה לא מבין אל תגיד, מה הקשר לדד ליפט תגיד לי ?? כולה התחלת להתאמן לפני יומיים וחצי אל תשחק אותה מבין ...

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

גם לSIX PACK SHORTCUTS (אם אתה מכיר) יש מלא "תוצאות", ואז ראיתי את ה"גורו" של השיטה עושה סקוואט ונקרעתי מצחוק, הבנאדם אפילו לא עושה חצי סקוואט הלוואי ישבור לעצמו תברכיים הבנזונה

לך לישון בחיית רבאק אני לפחות לא ליצן כמוך....לאנשים יש יותר כבוד למישו ש"התחיל להתאמן לפני יומיים" אבל עושה הכל נכון מאשר לאיזה ליצן שמשחק אותה מבין כמוך
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    גם לSIX PACK SHORTCUTS (אם אתה מכיר) יש מלא "תוצאות", ואז ראיתי את ה"גורו" של השיטה עושה סקוואט ונקרעתי מצחוק, הבנאדם אפילו לא עושה חצי סקוואט הלוואי ישבור לעצמו תברכיים הבנזונה

לך לישון בחיית רבאק אני לפחות לא ליצן כמוך....לאנשים יש יותר כבוד למישו ש"התחיל להתאמן לפני יומיים" אבל עושה הכל נכון מאשר לאיזה ליצן שמשחק אותה מבין כמוך
    זה לא shortcut....ולא מעניין אותי הכבוד האבוד שלך..
    אתה לא מכיר את זה אז אל תזיין את השכל.

חברים אם אתם רוצים לפתוח דיון על שיטות עבודה אל תעשו את זה באשכול שלי בבקשה. תודה.
    עוד עצות לגבי אימון ביתי חברים?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect