נחשו מה עושה אותה יפה?
קלוז אפ:
שאלה ראשונה: נחשו מה עושה אותה יפה?
3 אותיות: _ _ _
שאלה שניה: האם היא הייתה נראית טוב אם הייתה לה RECESSED JAW?
2 אותיות: _ _
נחשו מה עושה אותה יפה?
קלוז אפ:
שאלה ראשונה: נחשו מה עושה אותה יפה?
3 אותיות: _ _ _
שאלה שניה: האם היא הייתה נראית טוב אם הייתה לה RECESSED JAW?
2 אותיות: _ _
נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 18-04-2013 בשעה 22:07.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
|
|
חחח כוסית ואוהבת פוקימון...לפני כמה שנים היא הייתה אהבת חיי.
הרבה יותר כוסיות, ועם לסת ממוצעת.
stop being retards
נערך לאחרונה על ידי yetinger; 18-04-2013 בשעה 22:31.
היא אפילו לא מחופשת לפוקימון יא ילד זין..
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
השניה זאת ashley tisdale, ולשתיהן יש לסת ממוצעת. נקודה. לא רק בתמונות הספציפיות ששמתי פה. אתה מוזמן לבדוק.
לנשים הכי יפות בעולם יש לסת כמו שלי אם לא יותר טובה אפילו:
למי אכפת מהישראליות הממוצעות שלך שהבאת פה
אסתי גינזבורג עוד איכשהו נראית טוב לישראל, אבל דוגרי פה בLA היא כלום, אפילו השכנה שלי יותר כוסית ממנה
והשניה נראית זוועה פשוט, בחורה ממוצעת במזרח אירופה מחרבנת עליה, טוס פעם לאוקראינה או בולגריה תראה מזה יופי אמיתי ולא השחורדיניות המגעילות האלה שאין להן טיפת יופי טבעי
אבל שמע לא מאשים אותך, בחיים לא היית בחו''ל ואין לך למה להשוות ולישראל הבחורות שהבאת הן שיא האסתטיקה
מה לעשות ככה זה שאתם גרים במקום שבו עקומה כמו אלין לוי היא סמל סקס שפה אפילו לא היו מסתכלים עליה
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 18-04-2013 בשעה 23:01.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
הייתי ב7 מדינות באירופה וב4 באמריקה. חאלס להיות מפגר.
כל ה"ממוצעות" שדיברת עליהן פה לא עונות לך אם אתה שואל אותן מה השעה ברחוב. ואתה קורא להן מכוערות. תהיה בריא.
הן ממש לא מכוערות אבל הן לא מה שאתה עושה מהן. אם באמת היית במזרח אירופה אי פעם בחיים שלך לא היית אומר את מה שאתה אומר.
כנראה היית באנגליה או מדינה אחרת שבה כל הבנות בעלות עודף משקל וכל אחת שהיא רזה היא אוטומטית כוסית שם.
אם לא היית חרטטן היית עובר ברחוב בקייב או בפראג והיית מבין איך הבחורה הממוצעת שם נראית ובחורה שנראית כמו השחורדינית שהבאת נחשבת שם מכוערת. אבל לא היית שם אז אתה מחרטט בשכל עם הסטנדרטים שלך אם אתה באמת נותן לי איזה שחורדינית עקומה בתור דוגמא למישי שהיא מהTOP SOCIETY
באנגליה יכול להיות שהיא נחשבת כוסית, כל אחת שם נראית כמו חרא.אפילו בישראל יש יותר כוסיות משם.
הייתי בצרפת, ספרד, שוויץ, טורקיה (חח), יוון, איטליה, וקפריסין.
אגב, אנגלינה בעצמה שחורדינית (או שחורברונטית, איך שתקרא לזה).
אם אתה משווה את אנג'לינה לבת 40 שהבאת אין לי מה להגיד לך אחי. איך אפשר להשוות את האישה הכי יפה בעולם (חוץ מאדריאנה לימה) לאיזו אמריקאית ממוצעת שצבעה לבלונד ועם אפס סקס אפיל
אגב זאת בדיוק הסיבה שאתה לא יודע על מה אני מדבר. תבקר בצ'כיה או באוקראינה תבין מזה יופי אמיתי.
אחרי טיול שם לא תרצה לחזור לא רק לישראל אלא לא תרצה לחזור לאף מקום בעולם. אני כ''כ עובר לפראג אחרי שאני מסדר את עצמי כלכלית. הרבה יותר זול מרוב המקומות בעולם ויש שם תנשים הכי יפות בעולם.
באמת מציע לך לדפוק טיול למזרח אירופה. מי שלא היה שם לא היה חי מעולם.
מה שכן הסטנדרטים שלך יידפקו רצח אחרי זה.
בונא איזה כיף למי שיוולד למישי עם מראה כזה
הבנאדם יזיין את הגננת בגיל 3 נראה לי, זה לא אמיתי הגנטיקה הזאת
אגב בדקתי ואת הלסת מורישים מהאמא כמעט תמיד, אני את הלסת שלי ירשתי מאמא שלי. הייתי אומר שאצל אמא שלי היא אפילו יותר גדולה ממה שיש לי (משו כמו של אדריאנה לימה)
מסקנה - אם אתם רוצים בן יפה, תעשו ילדים עם מישי עם לסת חזקה. אישה עם RECESSED JAW=ילד מכוער.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 19-04-2013 בשעה 01:38.
תאמין לי שיש פה הרבה מאוד דברים שזה תלוי בהם ולא רק מי שמביאים איתו את הזרע.
מכיר את הדוגמנית העל Alessandra Ambrosio?
מכיר את כריסטינה אגילרה?
לא נראה לי שאפילו בעזרת ההורים שלהם הם יוכלו ללכת להצליח בעולם הזוהר.