קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 01:11
  2. בוא תנו רעיונות
    על ידי Haim בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 23:11
  3. חדשה לאתגר תנו רעיונות להוסיף
    על ידי BizON בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 07:19
  4. תנו רעיונות למדריכים
    על ידי SinteL בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 23:09
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 29

רעיונות ללהשיג סטטוס

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ברירת מחדל רעיונות ללהשיג סטטוס

יש המון דרכים להשיג סטטוס,
    תנו רעיונות ודרכים להשיג סטטוס מטורף,
    הכל הולך הכל בסדר, והכל מקובל, זרקו רעיונות פשוט....סיעור מוחין של סטטוס ..

2. קישורים ממומנים

אם תפרט בדיוק על איזה סטטוס מדובר השאלה תהיה יותר ברורה. סטטוס כשאתה הולך לבר? סטטוס בין החבר'ה? סטטוס בעבודה?

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

לא משנה..
    זה דיון פתוח, סטטוס מבחינת חיי לילה באיזור מסויים או סטטוס מבחינת פאבים בחוף...או סטטוס בפייסבוק..מה שאתה רוצה.
    ססטוס טוב שעושה אותך למוכר בדרך טובה ומוכרת לאנשים.
    הרי ברור לך שזה שיש לי סטטוס בחיי הלילה בנמל, לא אומר שמכירים אותי בחיי הלילה בקריות נכון ? או בארה"ב שם אף אחד לא מכיר אותי בטח.

סטטוס זה עניין ספציפי, אינדיבידואלי וסלקטיבי, כל רעיון מתקבל.
    נערך לאחרונה על ידי polo321 new; 18-04-2013 בשעה 19:27.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    לא משנה..
    זה דיון פתוח, סטטוס מבחינת חיי לילה באיזור מסויים או סטטוס מבחינת פאבים בחוף...או סטטוס בפייסבוק..מה שאתה רוצה.
    ססטוס טוב שעושה אותך למוכר בדרך טובה ומוכרת לאנשים.
    הרי ברור לך שזה שיש לי סטטוס בחיי הלילה בנמל, לא אומר שמכירים אותי בחיי הלילה בקריות נכון ? או בארה"ב שם אף אחד לא מכיר אותי בטח.

סטטוס זה עניין ספציפי, אינדיבידואלי וסלקטיבי, כל רעיון מתקבל.
    im in the same head with you (your topic is an exact copy of my topic lol)

anyway i thought about something

instead of being regular yahtzan and have an avarage status, you can be yahtzan for the parties in ganei hataaruha.
    you get free enterance for much better shows and you have higher status (i assume girls can notice the difference between like mike and DJ yossi mizrahi in chin chin lol)
    win-win situation

anyway i can contact someone who is conected and ask him to sell tickets.

you were yahtzan so im asking you - what should i do to be successful in selling these tickects? give me everything you know!

i gave you the setup, you will give me the tachles.
    and together we will have the perfect formula to maintain our status.

feel free to write everything you want to.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

בונא ייטינגר מה הקטע של האנגלית שלך גם אתה עברת לארה''ב וקנית מק ואתה אספרגר מדי כדי למצוא איך לשים פה עברית?

עלק U GIVE ME THE TAHLES אתה מזכיר לי את ניוטון מעספור
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    im in the same head with you (your topic is an exact copy of my topic lol)

anyway i thought about something

instead of being regular yahtzan and have an avarage status, you can be yahtzan for the parties in ganei hataaruha.
    you get free enterance for much better shows and you have higher status (i assume girls can notice the difference between like mike and DJ yossi mizrahi in chin chin lol)
    win-win situation

anyway i can contact someone who is conected and ask him to sell tickets.

you were yahtzan so im asking you - what should i do to be successful in selling these tickects? give me everything you know!

i gave you the setup, you will give me the tachles.
    and together we will have the perfect formula to maintain our status.

feel free to write everything you want to.
    אתה מתכוון פשוט לאירועים.
    חברים שלי בשנה האחרונה עושים רק אירועים, אירועי טראנס במייוחד....והמון אומנים גדולים מחו"ל מופיעים אצלם.
    מבחינת סטטוס, לדעתי עדיף לעבוד באיזה ליין שהולך חזק.
    כי תחשוב על זה ככה,
    אירועים גדולים של כל מיני אומנים טובים למניהם יש פעם בחודש-חודשיים, לא כל שבוע.
    לעומת זאת, אם אתה מחזיק ליין חזק נגיד של היפ-הופ בימי חמישי ואיזה ליין טראנס בימי שישי, יש לך בלי הפסקה אנשים שמחפשים אותך ומדברים איתך,
    ומכירים אותך מלא אנשים.
    כולם עובדים איתך, תחתך, ואתה מכיר את כל העולם ככה.
    מבחינת תאכלס בשטח, מהניסיון שהיה לי ומכל מי שאני מכיר שעובד בתחום מהחברים שלי...אלה שעובדים בליינים הטובים הם המוכרים והמוצלחים באמת,
    בתקופות הטובות שלהם, הטלפון שלהם צלצל בלי סוף ממלא כוסיות, וכל הזמן בחורות רצו אותם, הצטלמו איתם ושמרו איתם על קשר בשביל זה.
    ובתאכלס, גם היחצנות היחידה שבאמת מכניסה כסף זה לייניים...זה קצת ארוך עכשיו להסביר בדיוק למה, אבל כן, זה גם בונוס כזה בנוסף לסטטוס.

אני חושב אולי להתחיל לחזור לייחצן....זה באמת מעלה את הסטטוס.

אבל רציתי שנהיה יצירתיים, תנו רעיונות לדברים שמפרסמים אותך ברמה כזאת מגניבה שכולם רוצים להיות איתך.
    כמו האלה שמפורסמים בפייסבוק, או האלה שיש להם איזה ערוץ מתיחות ביוטיוב וכל העולם מעריץ אותם.
    תנו רעיונות כל מיני.

אפילו יואב מאור, אם מישהו מכיר אותו בכלל ? זה היה החנון הזה מהאח הגדול....כשהוא יצא מהתוכנית כולם ירדו עליו בפייסבוק "איזה חנון היית" "אתה אפס מסריח תתאבד" וכו... אבל הוא עשה מהפך עם עצמו עם הזמן, ורזה, והשיג חברה שנראית טוב, ועסק מצליח...ועכשיו הסטטוס המוכר נשאר, וכל השנאה נעלמה, ומלא מכירים אותו ואוהבים אותו.
    הוא ספציפית עדיין חנון ומכוער פיצוצים, אבל זה סתם דוגמא כדי להראות שפאשר להשיג סטטוס מכל דבר כמעט.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

הרבה הכירו את יואב מאור לפני האח הגדול. לא כמו עכשיו, אבל לא היה חסר. כנראה חיית מתחת לאבן כל החיים שלך. אני בעצמי לפני כמה שנים קראתי המון פוסטים שלו בבלוג שלו על איך שהוא יצא מהבצפר כי הוא שנא תמערכת או מה שזה לא יהיה, בוא נגיד את זה ככה לבנאדם יש שכל וזה סוג האנשים שמצליחים בחיים.

הבנאדם הזה הוא ההוכחה שסטטוס יכול לשנות לך תחיים. אם הוא היה עם סטטוס ממוצע ומוח ממוצע הוא היה מת בתול+היה עובד באיזה מקדונלדס. אבל הוא היה חכם. זה למה הוא נוסע במכונית ספורט ואתם לא.

הוא מהמכוערים הבודדים שאני מעריך אותם. כאלה שהבינו את מי שהם, ובמקום לשחק בקקה התמקדו בשיפור עצמי מינימלי וסטטוס/כסף.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 18-04-2013 בשעה 23:09.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    הרבה הכירו את יואב מאור לפני האח הגדול. לא כמו עכשיו, אבל לא היה חסר. כנראה חיית מתחת לאבן כל החיים שלך. אני בעצמי לפני כמה שנים קראתי המון פוסטים שלו בבלוג שלו על איך שהוא יצא מהבצפר כי הוא שנא תמערכת או מה שזה לא יהיה, בוא נגיד את זה ככה לבנאדם יש שכל וזה סוג האנשים שמצליחים בחיים.

הבנאדם הזה הוא ההוכחה שסטטוס יכול לשנות לך תחיים. אם הוא היה עם סטטוס ממוצע ומוח ממוצע הוא היה מת בתול+היה עובד באיזה מקדונלדס. אבל הוא היה חכם. זה למה הוא נוסע במכונית ספורט ואתם לא.

הוא מהמכוערים הבודדים שאני מעריך אותם. כאלה שהבינו את מי שהם, ובמקום לשחק בקקה התמקדו בשיפור עצמי מינימלי וסטטוס/כסף.
    אני לא ממש קורא בלוגים אז....
    וכן מסכים איתך, אני לא חושב שהסיבות של "למה הוא עזב את הבצפר" בגלל שהוא שונא את המערכת או כל בולשיט אחר קשורים לעניין.
    אבל כן, הוא דוגמא טובה לסטטוס טוב ושיפור עצמי ומהפך לא פחות ממדהים.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

סטטוס במועדונים - להכיר את הייחצנים..אין פשוט מזה. אני כשאני מגיע למועדון, אני מסתכל טוב טוב מי המאבטחים\ייחצנים\ברמנים באותו האירוע..ואם יוצא מצב שאני מכיר אותם, אז אני הולך ואומר להם שלום עם חיוך מליון דולר, מפרגן להם..וזוכה לתשומת לב של כל האירוע.
    אנשים יודעים שאלה שמקושרים ליחצנים\מאבטחים\ברמנים הם אלה שמשיגים שתייה חינם, כוסיות וכאלה...אז אני יודע מה לעשות.

סטטוס בבר - פשוט לעשות רעש, לעשות צחוקים ולבלוט, זה גם דיי פשוט אבל צורך בטחון עצמי..אני פשוט יושב עם חברים על הבר, מזמינים שוטים בקולי קולות, צועקים, צוחקים, שולחים מלללאאאא מכתבי אהבה כאלה על דפי נייר לכל מיני בחורות על הבר ועושים שטויות...חחח זה כיף

סטטוס עם חברים - להיות בן אדם עם ראש על הכתפיים...גם לדעת מתי לזרום אחושילנג ולהיות ספונטני וגם לדעת מתי הגיע הזמן שהתחילו החפירות ואז לתת כל מיני משפטי חוכמה ופשוט לדעת להגיד דברים חכמים ורציניים...

סטטוס בפייסבוק - להעלות כמה שיותר תמונות עם ידידות ובחורות שונות (תמונות איכותיות אבל)

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

פולו עזוב שטויות, בתור אחד שבאמת היה לו פעם סוג של סטטוס אני יגיד לך שסטטוס אמיתי, בישראל לפחות, זה מעגל חברתי אחד לפחות בכל עיר. משם, אתה מתפתח. זה הבסיס של הבסיס ובלי זה אין סטטוס.
    מזה אומר?

שישך מעגלים חברתיים ברוב הערים בארץ. לא רק בת''א. (באר שבע, אשקלון, אשדוד, חיפה, בת ים, חולון, ראשון הן ערים יותר טובות מת''א לדעתי לסטטוס)

היו לי תקופות שהייתי כל סופש נוסע לעיר אחרת למעגל חברתי אחר. כשאתה עושה את זה, אתה יודע שבאמת ישך סטטוס, או לפחות פוטנציאל לפתח אחד מאוד טוב.

אני מתערב שלרוב האנשים פה ורוב האנשים שאתה מכיר לא היה אפילו את זה. הרוב תקועים עם החברי ילדות שלהם, בשכונה שלהם או במסיבות של ת''א. WRONG. לא ככה עושים סטטוס. כאילו, בתור התחלה אולי כן אבל אי אפשר להגיע לסטטוס רציני אם אין לך מצב כמו שהיה לי לדוגמא.

אגב זה גם ההבדל העיקרי בין יחצן בשקל לבין יחצן טוב. יחצן טוב יש לו מעגלים חברתיים בכל הערים, יחצן חרטא מביא רק את משה איציק וכמה כונפות מהשכונה ובקושי מקבל חינם לעצמו. ורוב היחצנים בדיוק נופלים לקטגוריה הזו.

שאגב, הכי קל לפתח מעגלים חברתיים כאלה בעזרתם ידידות שבעצמן במצב הזה. או מישי שאתה חבר שלה והיא כזאת. עדיף חבר של מישי לפי דעתי, אבל בשביל להיות חבר של מישי כזאת צריך להיות לך סטטוס טוב מלכתחילה (או להיות יפה) ככה שזה סוג של פרדוקס. אז עדיף להתחיל עם השיטה של ה"ידיד הכי טוב שהולך איתה לכל מקום".

ידיד או חבר הכי טוב של מישי שיש לה קשרים בכל הערים>יוצא איתה>מכיר אנשים>דרכם מגיע לכל הערים (לוקח המון זמן אגב שלא תחשוב זה יקרה לך בחודשיים)>פותח עוד מעגלים חברתיים באותן ערים>משיג "קהל">מתחיל לייחצן>PROFIT

מי שלא עובר את כל התהליך הזה ורוצה לייחצן יעשה לעצמו פדיחות וכולם יסתכלו עליו מלמעלה. ולא רק זה, לרוב אפילו תפסיד יותר ממה שתרוויח.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 19-04-2013 בשעה 06:56.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    פולו עזוב שטויות, בתור אחד שבאמת היה לו פעם סוג של סטטוס אני יגיד לך שסטטוס אמיתי, בישראל לפחות, זה מעגל חברתי אחד לפחות בכל עיר. משם, אתה מתפתח. זה הבסיס של הבסיס ובלי זה אין סטטוס.
    מזה אומר?

שישך מעגלים חברתיים ברוב הערים בארץ. לא רק בת''א. (באר שבע, אשקלון, אשדוד, חיפה, בת ים, חולון, ראשון הן ערים יותר טובות מת''א לדעתי לסטטוס)

היו לי תקופות שהייתי כל סופש נוסע לעיר אחרת למעגל חברתי אחר. כשאתה עושה את זה, אתה יודע שבאמת ישך סטטוס, או לפחות פוטנציאל לפתח אחד מאוד טוב.

אני מתערב שלרוב האנשים פה ורוב האנשים שאתה מכיר לא היה אפילו את זה. הרוב תקועים עם החברי ילדות שלהם, בשכונה שלהם או במסיבות של ת''א. WRONG. לא ככה עושים סטטוס. כאילו, בתור התחלה אולי כן אבל אי אפשר להגיע לסטטוס רציני אם אין לך מצב כמו שהיה לי לדוגמא.

אגב זה גם ההבדל העיקרי בין יחצן בשקל לבין יחצן טוב. יחצן טוב יש לו מעגלים חברתיים בכל הערים, יחצן חרטא מביא רק את משה איציק וכמה כונפות מהשכונה ובקושי מקבל חינם לעצמו. ורוב היחצנים בדיוק נופלים לקטגוריה הזו.

שאגב, הכי קל לפתח מעגלים חברתיים כאלה בעזרתם ידידות שבעצמן במצב הזה. או מישי שאתה חבר שלה והיא כזאת. עדיף חבר של מישי לפי דעתי, אבל בשביל להיות חבר של מישי כזאת צריך להיות לך סטטוס טוב מלכתחילה (או להיות יפה) ככה שזה סוג של פרדוקס. אז עדיף להתחיל עם השיטה של ה"ידיד הכי טוב שהולך איתה לכל מקום".

ידיד או חבר הכי טוב של מישי שיש לה קשרים בכל הערים>יוצא איתה>מכיר אנשים>דרכם מגיע לכל הערים (לוקח המון זמן אגב שלא תחשוב זה יקרה לך בחודשיים)>פותח עוד מעגלים חברתיים באותן ערים>משיג "קהל">מתחיל לייחצן>PROFIT

מי שלא עובר את כל התהליך הזה ורוצה לייחצן יעשה לעצמו פדיחות וכולם יסתכלו עליו מלמעלה. ולא רק זה, לרוב אפילו תפסיד יותר ממה שתרוויח.
    חחחח לא בדיוק ככה מייחצנים טוב...יחצן לא אמור להביא את החברים שלו, זה לא קהל זה רק כמה חבר'ה שיכולים לבוא למסיבה.
    אני לא מדבר על ילדי חינמים זה משו אחר.

ואני מסכים שצריך הרבה מעגלים.
    הרעיון של להכיר מישהי מקושרת קצת מפגר,
    אני לא צריך בחורה מקושרת ולהימרח אחריה,
    אני כן בעד לשמור על קשר עם המון כוסיות וכל הזמן לצאת איתן ועם חברות שלהן. זה משהו אחר.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    חחחח לא בדיוק ככה מייחצנים טוב...יחצן לא אמור להביא את החברים שלו, זה לא קהל זה רק כמה חבר'ה שיכולים לבוא למסיבה.
    אני לא מדבר על ילדי חינמים זה משו אחר.

ואני מסכים שצריך הרבה מעגלים.
    הרעיון של להכיר מישהי מקושרת קצת מפגר,
    אני לא צריך בחורה מקושרת ולהימרח אחריה,
    אני כן בעד לשמור על קשר עם המון כוסיות וכל הזמן לצאת איתן ועם חברות שלהן. זה משהו אחר.
    לא הבנת כלום מההודעה שלי אם זה מה שאתה חושב. אני יסביר עוד פעם:

-הקהל שלך זה לאו דווקא חברים שלך. זה יותר חברים של החברים שלך,אתה למעשה לא מכיר את רוב הקהל שלך. מה שכן אתה משתמש בחברים האלה שלך שיביאו אנשים בשבילך. לאדע להסביר אבל הדוגמא שהבאת זה בדיוק סוג היחצנים שנופלים ומה שדיברתי עליו זה ההפך מזה.

-לא צריך להמרח על אף אחת, בחיים לא "נמרחתי" על אף אחת.. מספיק שאתה לא אספרגר ולא בטא ביישן ונראה טוב וכיף איתך ואתה תיפול על מישי כזאת אוטומטית. ואם ישך כימיה איתה אז למה לא? זה מסוג הדברים שקורים לבד בתכלס, אם זה אמור לקרות זה יקרה.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 19-04-2013 בשעה 09:22.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    OG kush from the westcoast. Oh you down to fuck? Well shorty lets go

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    סטטוס במועדונים - להכיר את הייחצנים..אין פשוט מזה. אני כשאני מגיע למועדון, אני מסתכל טוב טוב מי המאבטחים\ייחצנים\ברמנים באותו האירוע..ואם יוצא מצב שאני מכיר אותם, אז אני הולך ואומר להם שלום עם חיוך מליון דולר, מפרגן להם..וזוכה לתשומת לב של כל האירוע.
    אנשים יודעים שאלה שמקושרים ליחצנים\מאבטחים\ברמנים הם אלה שמשיגים שתייה חינם, כוסיות וכאלה...אז אני יודע מה לעשות.

סטטוס בבר - פשוט לעשות רעש, לעשות צחוקים ולבלוט, זה גם דיי פשוט אבל צורך בטחון עצמי..אני פשוט יושב עם חברים על הבר, מזמינים שוטים בקולי קולות, צועקים, צוחקים, שולחים מלללאאאא מכתבי אהבה כאלה על דפי נייר לכל מיני בחורות על הבר ועושים שטויות...חחח זה כיף

סטטוס עם חברים - להיות בן אדם עם ראש על הכתפיים...גם לדעת מתי לזרום אחושילנג ולהיות ספונטני וגם לדעת מתי הגיע הזמן שהתחילו החפירות ואז לתת כל מיני משפטי חוכמה ופשוט לדעת להגיד דברים חכמים ורציניים...

סטטוס בפייסבוק - להעלות כמה שיותר תמונות עם ידידות ובחורות שונות (תמונות איכותיות אבל)
    שאנשים כמוך יושבים אצלי על הבר אני צוחק עליהם.. כובעים אחושרמוטה מי שולח מכתבי האהבה ומתנהג כמו ערס שיכור מה אתה יצור?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי Wiz_Khalifa צפיה בהודעה
    שאנשים כמוך יושבים אצלי על הבר אני צוחק עליהם.. כובעים אחושרמוטה מי שולח מכתבי האהבה ומתנהג כמו ערס שיכור מה אתה יצור?
    אצלך על הבר=הבר בבעלותך?

אם כן - מה אתה מכניס כאלה בכלל?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Wiz_Khalifa צפיה בהודעה
    וואלה? תגיד לי רגע, זה שאתה צוחק על אנשים ואומר "כובעים" זה נותן לך משהו יאהבל?
    מתי הייתה הפעם האחרונה שזיינת? עזוב, אני אפילו לא באמת מתכוון לשאלה שלי..אני יודע שאתה תשקר בקשר לתשובה.

העיקר להגיד "אני צוחק על אנשים כאלה" שבפועל מדובר על סמרטוט ריצפה שהולך עם גופיות סבא בגלל שיש לו קצת שרירים ומחכה שמישהי תתחיל איתו.
    חחח..שאלוהים ישמור עלייך

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect