שלום
יש לי כונן קשיח של 1TB שיש לי בו משחקים ל WII אני מנסה להוסיף זה מבקש אתחול מה לעשות? הקבצים מאוד חשובים לי
ניסיתי את התוכנה Hiren’s BootCD 15.2
אך עדיין זה לא עובד, תודה לעוזרים![]()
שלום
יש לי כונן קשיח של 1TB שיש לי בו משחקים ל WII אני מנסה להוסיף זה מבקש אתחול מה לעשות? הקבצים מאוד חשובים לי
ניסיתי את התוכנה Hiren’s BootCD 15.2
אך עדיין זה לא עובד, תודה לעוזרים![]()
נערך לאחרונה על ידי shelomy201; 19-04-2013 בשעה 14:26.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תסביר לאט לאט בפרטי פרטים מה בידיוק הבעיה..
אתה מנסה לפתוח את הכונן דרך המחשב שלי, והוא מחייב אותך לאתחל אותו?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה מחבר אותו חיצונית (USB) או ישירות ללוח אם?
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
מ א ו ש ר
כנס לדיסק המערכת לתיקיה של וינדוס
בפנים לתיקיה system32
בעזרת החיפוש מצא בתוכה את הקובץ diskmgmt.msc
לחץ עליו פעמיים ויפתח לך מנהל הדיסקים של הוינדוס.
מצא שם את הכונן שעושה לך בעיות ולחץ קליק ימני
שם באפשרויות תוכל לשנות לו את היצוג באות (כלומר במקום F: לדוגמא ל Jבחר כל אות אחרת שלא נמצאת כבר בשימוש, אם השינויים קרו אוטומטית סבבה אם לא הפעל מחדש את המחשב (מבלי לנתק את כבל הUSB) נסה לגשת שוב לכונן, זה אמור להיתאפשר מבלי שהוא יבקש איתחול, אם זה עובד, העתק את הקבצים למחשב, אתחל את הדיסק כדי למנוע בעיה כזאת בעתיד והחזר את הקבצים חזרה, כמו כן לאחר פעולה זו תוכל להחזיר את האות שמיצגת את הכונן חזרה למה שהייתה קודם.
מ א ו ש ר
היה כבר עדיף שיריץ בדיקה עם HDD REG כדי לשלול בעית MBR מה שמאוד נשמע כך...
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
עושים חיפוש בגוגל לתוכנה מורידים מתקינים בוחרים בדיסק הבעייתי ברשימה של התוכנה ומריצים בדיקה מספר אחת שהיא חיפוש ותיקון במידה ולא מצליח לתקן זה אומר שה mbr שלך דפוק ואולי שיחזור עם תוכנות אחרות יכולות אולי לעזור אבל קרוב לוודאי שאם הן יצליחו אז איבדת את המידע לצמיתות ואם הן לא אז איבדת את הדיסק קשיח גם כן.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
לא זה רק יודיע לך שזה לא בר תיקון.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!