|
|
הבחורה שרודני הביא ממש לא מכוערת,פשוט הוא אמר שהיא כוסית ופה בקנדה היא ממוצעת פלוס
ולשאלה שלך,כן חד משמעית מה זאת בכלל השאלה הזאת למרות שהסיטואצייה שלי הייתה יותר טובה לפניי שהתחלתי להתעסק בכלל בפיקאפ והתחלתי את הזיון שכל הזה בגלל שלא הלך לי עם איזה בחורה אחת ולא הייתי כמעט רגיל לדחיות בכלל אז בשבילי זה היה כאילו עברתי תאונה
מה שבסוף הוביל אותי להתעסק בכל השטויות האלו,איבדתי חברים,איבדתי כמויות ענקיות של בחורות,הפסקתי לעשות ספורט העברתי קיץ שלם מול המחשב נהייתי מאונן מנטאלי קיצר EXTREME SADCUNT (אגב איבדתי כמות אדירה של טוסטרון,לא היה לי אף פעם כוח לעשות שום דבר)
עכשיו הכל חוזר אלי לאט לאט ויש לי הרגשה שזה יהיה עוד יותר טוב מהימים שבהם הרגשתי מלך
ולחשוב שכל זה קרה בגלל שקיבלתי דחייה מבחורה........
נ.ב
כל זה קרה די מזמן משהו כמו לפניי שנתיים שלוש
עריכה:ורונצ'י
מה אתה עוד פעם מזיין את השכל
נערך לאחרונה על ידי Awake1; 20-04-2013 בשעה 21:06.
חחחחחח איך רואים שבחיים שלך לא היית בחו''ל
עשה לעצמך טובה בקר במזרח אירופה פעם אחת בחיים שלך...בחורה כמו שרודני פרסם במזרח אירופה היא ממוצעת מינוס
ובארה''ב ממוצעת פלוס
בתור אחד שהיה גם שם וגם שם וגם בישראל
שלא תבינו אותי לא נכון הייתי עושה אותה והכל אבל אלה בחורות שאני משיג עם אפס מאמץ בהנחה שיש לי חשיפה לבנות וסטטוס טוב ואני כולה 7.5
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
עופר שכטר נמוך מאוד. עדיין נחשב חתיך.
..Everyone Loves You When You're Dead..
יש להם את רמת ההשמנה הכי גבוהה בעולם אחרי ארה''ב (חוץ ממקומות כמו ניו יורק, וושינגטון, LA ששם אתה בקושי רואה שמנים אם בכלל), 40% מהנשים שמנות או בעלות עודף משקל
יש להן פנים מכוערות וחרא שיניים
אנגליה זה מדינה של הכל או כלום - או שאתה נופל על מכוערת תחת או שאתה נופל על כוסית עולם. אין שם אמצע.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES