קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סירטון] איך לנשק בחורה - אומנות הפיתוי
    על ידי D4Esor בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-06-2010, 03:58
  2. [סרטון]איך לפתות בחורה בעזרת בננה
    על ידי Guymidnik בפורום סרטונים
    הודעה אחרונה: 26-05-2010, 16:02
  3. [סרטון]איך לפתות בחורה בעזרת בננה
    על ידי Guymidnik בפורום הומור וצחוקים
    הודעה אחרונה: 26-05-2010, 16:02
  4. [סרטון] איך לנשק בחורה !?
    על ידי Aviv.E בפורום סרטונים
    הודעה אחרונה: 03-05-2010, 19:57
  5. [שאלה] איך לגרום לבחורה שאתה מכיר כבר להימשך אליך ?
    על ידי Temptation בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30-01-2010, 16:31
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 33

סרטון: איך לנשק בחורה שאתה מכיר רק כמה שניות

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ברירת מחדל סרטון: איך לנשק בחורה שאתה מכיר רק כמה שניות

..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

אם הוא מכיר אותה זה פחות מרשים.....ואיך אתה יודע שזה לא מזוייף..

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    אם הוא מכיר אותה זה פחות מרשים.....ואיך אתה יודע שזה לא מזוייף..
    לא, התכוונתי שהזמן שאתה מכיר אותה הוא רק כמה שניות...
    ולדעתי זה לא מזויף. זה לא נראה ככה. ובכללי הבנאדם הזה אין לו בושה לכאלה דברים, יש לו סרטונים שהוא גונח באמצע רכבת מלאה באנשים וגם מגלח את הרגלים שלו שם ואומר "אוי הרגליים שלי הולכות להיות כלכך סקסיות אחרי זה".

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    לא, התכוונתי שהזמן שאתה מכיר אותה הוא רק כמה שניות...
    ולדעתי זה לא מזויף. זה לא נראה ככה. ובכללי הבנאדם הזה אין לו בושה לכאלה דברים, יש לו סרטונים שהוא גונח באמצע רכבת מלאה באנשים וגם מגלח את הרגלים שלו שם ואומר "אוי הרגליים שלי הולכות להיות כלכך סקסיות אחרי זה".
    BYSTANDER EFFECT. תהיה בטוח שהראשון שקופץ עליו סוחף אחריו את כל האוטובוס.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

עזוב אותך מהסרטונים של הילדים הקטנים האלה, תלמד מהגדולים אם אתה רוצה לגדול ולהיות גם אחד כזה יום אחד.
    שיחה של כמה דקות, דייט של 10 דקות ולוקח אותה הביתה בסוף, וזה בטוח לא מזויף תהיה בטוח בזה.

מדובר בבנאדם שבסך הכל נותן פידבקים לאנשים איך להתנהג עם נשים ומקבל על זה כסף רק בגלל שיש לו ניסיון רחב מאוד מכמות הפעמים שניגש לנשים.
    אני לא בעד ללכת ולהתחיל עם בחורות ככה סתם ברחוב, כי זה לא משהו שאני עושה ככה שאני לא אמליץ לך סתם.
    אבל אם אתה רוצה להתאמן ולשפר את היכולות שלך עם נשים, תנסה כל דבר. במקום לאגור מידע ולבזבז תאי זיכרון במוח שלך עוד ועוד תתחיל לעשות עם זה משהו.

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

הוא נישק את אותה בחורה פעמיים פשוט במקומות שונים, זאת בטח חברה שלו או איזה ידידה שלו..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    עזוב אותך מהסרטונים של הילדים הקטנים האלה, תלמד מהגדולים אם אתה רוצה לגדול ולהיות גם אחד כזה יום אחד.
    שיחה של כמה דקות, דייט של 10 דקות ולוקח אותה הביתה בסוף, וזה בטוח לא מזויף תהיה בטוח בזה.

מדובר בבנאדם שבסך הכל נותן פידבקים לאנשים איך להתנהג עם נשים ומקבל על זה כסף רק בגלל שיש לו ניסיון רחב מאוד מכמות הפעמים שניגש לנשים.
    אני לא בעד ללכת ולהתחיל עם בחורות ככה סתם ברחוב, כי זה לא משהו שאני עושה ככה שאני לא אמליץ לך סתם.
    אבל אם אתה רוצה להתאמן ולשפר את היכולות שלך עם נשים, תנסה כל דבר. במקום לאגור מידע ולבזבז תאי זיכרון במוח שלך עוד ועוד תתחיל לעשות עם זה משהו.
    אין דcר שאני לא סובל יותר מהחברה של דיי גיים טיוי....הם לא קרובים להיות מודל חיקוי, הם משעממים ורובוטים.
    הם משמתמשים בטריקים עלובים בשביל לנהל שיחה עם בחורה, ולא מצליחים להיות הם....ואל תשכח שהבחורות שהם הולכים אליהם (בכללל הסרטוני םשלהם)הם בחורות בריטיות שקטות כאלה...שילכו לבחורות פסיכיות כוסיות במועדון בוגאס ואז נדבר.
    ואם הם מודל לחיקוי שלך, אז למה אתה לא יוצא החוצה להתחיל עם בחורות ?? אתה רוצה להיות כמוהם אבל לא רוצה לעשות מה שהם עשו ?

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    הוא נישק את אותה בחורה פעמיים פשוט במקומות שונים, זאת בטח חברה שלו או איזה ידידה שלו..
    1. הבחורות שונות מאוד. אחת יותר מלאה מהשנייה.
    2. יש להם עוד מלא סרטונים כאלה, ואני ראיתי אותו עושה את זה לעוד 2 בחורות שונות.

אני אנסה לחפש, כשאמצא אני אוסיף כאן בעריכה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ראיתי כבר.
    זה תלוי בכמה מובנים-
    צריך להיות גבר עם ביצים
    צריך בחורה זורמת
    צריך שהבחורה תיהיה נחמדה ולא פרחה שתדביק לך כאפה

זה לא קורה הרבה..הוא העלה לאינטרנט רק את הפעמים שהוא הצליח..אבל הוא לא הצליח עשרות או מאות פעמים

אין דcר שאני לא סובל יותר מהחברה של דיי גיים טיוי....הם לא קרובים להיות מודל חיקוי, הם משעממים ורובוטים.
    הם משמתמשים בטריקים עלובים בשביל לנהל שיחה עם בחורה, ולא מצליחים להיות הם....ואל תשכח שהבחורות שהם הולכים אליהם (בכללל הסרטוני םשלהם)הם בחורות בריטיות שקטות כאלה...שילכו לבחורות פסיכיות כוסיות במועדון בוגאס ואז נדבר.
    ואם הם מודל לחיקוי שלך, אז למה אתה לא יוצא החוצה להתחיל עם בחורות ?? אתה רוצה להיות כמוהם אבל לא רוצה לעשות מה שהם עשו ?
    דבר ראשון אם אתה טוען שהן בריטיות, כנראה שלא צפית בסרטונים בהקשבה מלאה. רוב הנשים שראיתי בסרטונים שלהם עד עכשיו הן רוסיות, נורווגיות, הולנדיות.
    דבר שני, מדובר ב-DAYGAME עצם המילה DAY אני בטוח שההתמחות שלהם היא ביום ולא במועדונים בלילה.
    דבר שלישי, חבר שלי שלח לי את הסרטון הזה במייל. פעם ראשונה שאני צופה בחומרים שלהם וזה נראה מרשים הרבה יותר מהילד הצעיר שמתנשק עם בחורה ברכבת. כבר בהיכרות הראשונה בסרטון של הבחור שפירסמתי עם בחורה, היא אומרת לו שהיא בדרך לעבודה ומסיימת את השיחה אצלו בבית.

נ.ב בשבילי כדי שאדם יהיה מודל לחיקוי הוא צריך להיות יותר מאחד שמסוגל להשיג נשים בקלות, ומעבר לבעל שרירים, או זמר של מיליוני מעריצות שרופות. ככה שהוא ממש לא המודל לחיקוי שלי.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

דבר ראשון אם אתה טוען שהן בריטיות, כנראה שלא צפית בסרטונים בהקשבה מלאה. רוב הנשים שראיתי בסרטונים שלהם עד עכשיו הן רוסיות, נורווגיות, הולנדיות.
    דבר שני, מדובר ב-DAYGAME עצם המילה DAY אני בטוח שההתמחות שלהם היא ביום ולא במועדונים בלילה.
    דבר שלישי, חבר שלי שלח לי את הסרטון הזה במייל. פעם ראשונה שאני צופה בחומרים שלהם וזה נראה מרשים הרבה יותר מהילד הצעיר שמתנשק עם בחורה ברכבת. כבר בהיכרות הראשונה בסרטון של הבחור שפירסמתי עם בחורה, היא אומרת לו שהיא בדרך לעבודה ומסיימת את השיחה אצלו בבית.

נ.ב בשבילי כדי שאדם יהיה מודל לחיקוי הוא צריך להיות יותר מאחד שמסוגל להשיג נשים בקלות, ומעבר לבעל שרירים, או זמר של מיליוני מעריצות שרופות. ככה שהוא ממש לא המודל לחיקוי שלי.
    אם אתה לומד מהם הם מודל לחיקוי....וזה לא משנה לי העדה שלהם, הם סגנון בריטי עבש..
    חוץ מזה, האנשים האלה לא שווים כלום, הם ניגשו לאלפי בחוורות ופיתחו דרך לנהל איתן שיחה, יש יותר עלוב מזה ??
    אני מעדיף את הבחור ברכבת כי הוא מתנהג כמו עצמו ולא מתנהג על פי ספר.
    וזה לא משנה אם אתה קורא לזה דיי גיים או נייט גיים...אותו חרטא....כשאני מתחיל עם בנות ברחוב אני לא ניגש כמו ווירדו ושואל שאלות מוזרות ונותן להן הערות על המבטא כי זה מה שהתאמנתי עליו...
    אתה רוצה מישהו ללמוד ממנו ?

וסימפל פיקאפ גם ניגשים ביום, והם לא נגשים בצורה ווירדית ועלובה...אלא פשוט שמים זין ואומרם מה בראש להם.
    אתה יכול להיות פוליטיקלי קורקט ולפתח טכניקות רובוטיות שייגרמו לבחורה להרגיש בנוח איתך ולבוא איתך....אבל זה מסכן ועלוב ומשעמם....ותאכלס, לא מביא בחורות שוות באמת.
    וכשתהיה במערכת יחסים מה תעשה ?? תתנהג עדיין לפי הספר ?? נראה אותך....כשתהיה לך חברה והיא תזיין לך את השכל עם כל השטויות שלהן, אז כל הטריקים האלה אתה יכול לזרוק מהחלון.

נ.ב
    ג'וליאן זה שפירסמתי בסרטון מסוגל להביא נשים בקלילות מטורפת, והוא לא שרירי ולא חתיך, הוא צריך להיות מודל החיקוי שלך....והנשים שהוא מביא הם פצצות מין.
    נערך לאחרונה על ידי polo321 new; 21-04-2013 בשעה 16:58.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ג'וליאן דווקא נראה טוב אני חושב לבנות..הוא לא איזה מודל זה בטוח וגם לא שרירי..אבל אל תישכח במדובר בגבר 180+ ויש לו יכולת דיבור מדהימה..

חוץ מזה שלא נדבר אפילו על איזה בחורות הוא סוגר..הבן אדם אגדה.

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    1. הבחורות שונות מאוד. אחת יותר מלאה מהשנייה.
    2. יש להם עוד מלא סרטונים כאלה, ואני ראיתי אותו עושה את זה לעוד 2 בחורות שונות.

אני אנסה לחפש, כשאמצא אני אוסיף כאן בעריכה.
    אחי סתכל טוב, זאת אותה בחורה.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

מסכים איתך לגבי זה שצריך ללכת ולנסות. פיקאפ זה מיומנות נרכשת. וגם אם תקרא 80 ספרים של התחום לא תוכל לעשות עם זה כלום אם סתם תשב בבית ותשחק ב-XBOX.

לגבי הסרטון - אני לא אהבתי את מה שהבחור הזה עושה. זה יותר מדי בקטע של "בואי ננהל שיחה שקטה ומטורבטת עד שאני משכיב אותך".
    זה לא מהנה.

אני די רוצה ללכת בדרך כל סימפל פיקאפ. אני רוצה להנות מזה. זה באמת עושה לי כיף.
    זה מצחיק, זה קליל, זה מפתח את הכישורים התקשורתיים שלך. זה גורם לך להיות חופשי ולא לפעול כמו רובוט.
    זה גורם לך להיות בדחן לגבי דברים ולא להיות אחד כזה שיש לו שלבים מדויקים בראש.
    הכי כיף זה לעשות את הצעד הנכון לפי איך שהבחורה מגיבה, ולא לפי הצעדים שאתם עושים לפי הספר של הפיקאפ.
    כי בתכלס - אם היא אומרת לך אני רוצה שנתנשק כאן ועכשיו, אתה צריך לעשות את זה. גם אם זה לא נכון לפי הצעדים שלך.
    ואם היא בכלל לא קרובה לזה, אתה צריך להגיב בהתאם ולעבוד קצת קשה יותר.

אם אתה לומד מהם הם מודל לחיקוי....וזה לא משנה לי העדה שלהם, הם סגנון בריטי עבש..
    חוץ מזה, האנשים האלה לא שווים כלום, הם ניגשו לאלפי בחוורות ופיתחו דרך לנהל איתן שיחה, יש יותר עלוב מזה ??
    אני מעדיף את הבחור ברכבת כי הוא מתנהג כמו עצמו ולא מתנהג על פי ספר.
    וזה לא משנה אם אתה קורא לזה דיי גיים או נייט גיים...אותו חרטא....כשאני מתחיל עם בנות ברחוב אני לא ניגש כמו ווירדו ושואל שאלות מוזרות ונותן להן הערות על המבטא כי זה מה שהתאמנתי עליו...
    אתה רוצה מישהו ללמוד ממנו ?

וסימפל פיקאפ גם ניגשים ביום, והם לא נגשים בצורה ווירדית ועלובה...אלא פשוט שמים זין ואומרם מה בראש להם.
    אתה יכול להיות פוליטיקלי קורקט ולפתח טכניקות רובוטיות שייגרמו לבחורה להרגיש בנוח איתך ולבוא איתך....אבל זה מסכן ועלוב ומשעמם....ותאכלס, לא מביא בחורות שוות באמת.
    וכשתהיה במערכת יחסים מה תעשה ?? תתנהג עדיין לפי הספר ?? נראה אותך....כשתהיה לך חברה והיא תזיין לך את השכל עם כל השטויות שלהן, אז כל הטריקים האלה אתה יכול לזרוק מהחלון.

נ.ב
    ג'וליאן זה שפירסמתי בסרטון מסוגל להביא נשים בקלילות מטורפת, והוא לא שרירי ולא חתיך, הוא צריך להיות מודל החיקוי שלך....והנשים שהוא מביא הם פצצות מין.
    אני לומד ומתעסק בזה על בסיס יומי כי אני אוהב את התחום. זה לא סרטון שאתה לומד בו משהו, אלא רק רואה כיצד אדם מפתח שיחה עם מישהי גם כשהוא לא נראה הכי טוב בעולם. הוא בא אליה ואמר לה "הייתי חייב לעצור אותך, את נראית פשוט מדהים!" איך בדיוק הוא היה לא עצמו? כשאתה לא מוצא לדבר עליו עם בחורה, תאמין לי אתה תגיע לנושאים כל כך מוזרים ואפילו מיניים אם היא גם כזאת.

אותו דבר עם הסרטון שלך אי אפשר ללמוד הרבה, זה בסך הכל כלי שיווקי למשוך גברים שירצו להיות תחת חסותם. אותו דבר עם סימפל פיקאפ, אני חושב שהסרטונים שלהם הם לבידור בלבד. גם הסרטונים שהם מדברים על פיקאפ הם לא ממש דברים שאתה לא יכול לקרוא באינטרנט בחינם.

בדיוק כמו שלא הצליחו לחקור עד הסוף את הדבר הכי קשה לפיצוח, האדם. לא נצליח לפענח מה בדיוק נשים רוצות. אבל מה שכן, אנחנו יכולים ללמוד על החשיבה שלהן ככה שדרך המלך תהיה סלולה לפניך גם כשאתה סוטה ממנה קצת, תדע לחזור אליה במידה ותדע טיפה יותר מגבר ממוצע על נשים. מספיק שאתה יודע יותר מגבר רגיל על עצמך מאשר שהוא יודע על עצמו, כדי שתוכל לשדר ביטחון ולהיות החלטי בעצמך בעוד הוא עדיין לומד מה לא בסדר במה שהוא עושה. אבל זה לא מה שהוא עושה לא נכון, אלא מה שהוא חושב לא נכון.

תראה, יכול להיות ההגדרה שלנו למודל לחיקוי היא מעט שונה. לך אולי היא לא ממש מדויקת. אז כדאי שתבין שכולנו הגברים התברכנו באותם איברים. אנחנו דומים, אתה בדיוק כמוני יכול להשיג בחורות כאלה ואחרות, לצלם סרטון קצר על זה ולהתחיל לרשום גברים לקורס הבא שלך. זה אולי לא הדבר הכי קל בעולם, אבל בטוח זה לא משהו שאינו בר-השגה. מודל לחיקוי הוא אדם שמעורר בך השראה ואתה מוקיר לו כבוד על מי שהוא ולאן שהוא הגיע. זה יכול להיות אדם עני שעבר הרבה בחיים, והיום הוא נמצא במקום שאיש לא חשב עליו שיגיע לשם וכסף היא לא עוד מקור הבעיות שלו. כמו שאמרתי לך, לי אין מודל לחיקוי. אני מודל לחיקוי של עצמי ואני משתדל לעבוד על עצמי כמה שיותר מבלי לשים לב למה שאחרים חושבים או אומרים עלי. אני עושה דברים שאני חושב שאכן נכונים, עושה החלטות בעצמי מבלי להיות תלוי באיש. חשוב מאוד לחקור את עצמך ולשאול את עצמך שאלות שבחיים לא שאלת את עצמך. ברגע שתכיר את עצמך יותר טוב, תדע מה באמת טוב לך ותהיה אדם מלא ביטחון שלא צריך את האישור של אחרים כדי להודות שהוא נראה טוב, יודע מה הוא עושה או כל דבר אחר. תוכל להציג את האישיות שלך ליד אנשים אחרים, והם יעריצו אותך או יקנאו בך. הם ירצו להיכנס פעם אחת לראש שלך ולבדוק איך אתה פועל בצורה נונשלנטית שגורמת לאנשים להימשך אליך.

כמה שאלות לדוגמה שאתה יכול לשאול את עצמך ולנסות לענות עליהן: "מי אני?(איך אתה מציג את עצמך לאנשים...)", "מי אתה?(היית רוצה להיות כמו...)", "מהם שלושת האנשים שאתה מעריץ? מה בדיוק הדבר שאתה מעריץ בהם?(זה יכול להיות כל אחד, התכונה הזאת שאתה מעריץ היא בדר"כ משהו שחסר לך והיית רוצה אותו גם לעצמך. זה בדיוק התהליך שאתה עובד על עצמך לשיפור עצמי)"

ברגע שתלמד על עצמך ומה אתה באמת רוצה, אולי לא תצטרך לעקוב אחר הצלחה של אחרים וסוף סוף להתמקד בהצלחה שלך בלבד.

בוריס.
    נערך לאחרונה על ידי boris02; 21-04-2013 בשעה 18:33.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect