https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
at least hes honest!
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
at least hes honest!
|
|
שחקנים בסרטון אם לא הבנת
wut?
שהם שחקנים כאילו...זה לא ראיונות אמיתיים.
the point is their jew brahhh
do you even lift? lol lo kashur
ייטינגר, מה דעתך עליהם? או יותר נכון על השמאלי
תראה את התגובות לסרטון. זה יכולת להיות אתה. MIRERS EVERYWHERE
אבל אתה תקוע....
ייטינגר...
תתעורר
YEAH BUDDY
YETINGER WAKE UP
YEAH BUDDYYYYYYYY
YEAH
YEAH
WAKE
WAKE WAKE UP
YETINGER INCEL
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
סטטוס...למשל הייתי חבר של מישי שהייתה בי, והיה לה ידיד טוב שהיה בי והיה מקושר לקהילת הגייז, לא הסתובבתי איתם אבל עדיין, ממנו הכרתי מישי אחרת שהייתה דוגמנית מסלול מתחילה והיה לי קטע קטן איתה אחרי איזה 3 חודשים (היא הייתה איזה מטר 80)
בגדול מה שאני אומר לך אתה מי שאתה מסתובב איתם...אם תגיע לדוגמנים, תהיה דוגמן בעצמך בהנחה שאתה אסתטי. לא סתם אני אומר פה "זרום גם עם גייז" יש מאחורי זה המון משמעות.
זה למה זה LMS ולא LOOKS...מראה לבד לא יוביל אותך רחוק, צריך חשיפה לגורמים המתאימים.
זרום גם עם גייז, ייטינגר:
יש לכם מזל שהם גייז אחרת הם היו גונבים לכם את המעט כוסיות שיש לכם.
רציני עכשיו, אני מתגעגע למצעדי הגאווה בת''א, המצעד של 2009 היה אחד הימים הכי טובים בחיים שלי, כמה כוסיות פנויות יש שם זה מפחיד, וכולן סטרייטיות
בדוק אני בישראל עוד שנה וחצי מתי שיהיה אצלכם מצעד, אני יבוא עם האסתטיקה שלי, ידליק את כל הגייז (אבל לא יזרום איתם הפעם, אולי טיפה אבל לא מינית), אגנוב לכל השחיפים הלבקנים תכוסיות ואחזור לאן שאני שייך
MIRERS WILL BE MIRIN.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 22-04-2013 בשעה 00:42.
זרום גם עם גייז, פולו.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ייטינגר אתה גאון
תכלס מי שמפחד מגייז אלה לרוב ערסים מכוערים כאלה שחיים בסרט שגייז יסתכלו עליהם בכלל...לגייז יש דרישות יותר גבוהות משל רוב הבנות
אם גייז התחיל איתך זה אומר שאתה חתיך...אם לא אז זה אומר שאתה ישראלי ממוצע
גרום גם עם גייז.
תאמת שהתחילו איתי 3 גייז בחיים חחח 2 מהם זה היה במסיבה של פריקים ממזמן אז זה לא נחשב כי הם באמת מוזרים... ובפעם אחרת זה היה באיזה פאב שבכלל התחלתי עם בחורה גיליתי שהיא נשואה ואז הידיד הגיי שלה התחיל איתי ("וואי אתה נראה טובבבב"), כל הזין!
וגם פעם אחת עשו לי טרולינג נראלי במכללה (או שלא!) ואמרו לי שאחרי שיצאתי מהכיתה אז אחד מהמכללה שאל עליי ורצה לדעת אם אני פנוי ובקטע, אבל אני די בטוח שזה היה טרולינג (או לפחות מקווה)
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 22-04-2013 בשעה 01:56.
פעם סתם הסתובבתי עם חברים בטיילת ומאחד המלונות היתה מוזיקה אז נכנסנו לראות מה קורה ואז שאלנו כמה גייז והם אמרו לנו שזו מסיבת גייז, שיש מלא סטרייטיות ושאני צריך לקחת בחשבון שמלא גייז יגעו בי כי אני נראה כמו תייר (והייתי עם גופיה וזה היה קיץ אז הייתי שזוף רצח, keep mirin brahz).
בסוף לא נכנסנו lol אבל היה מצחיק לשמוע את זה. אחרי זה גם ראינו קוקסינל עם מיני ואיפור יורד מהמסיבה שכל החבילה בולטת לו וצחקנו איזה 20 דקות ברצף.