קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מי האמן הכי נחשב היום בארץ?
    על ידי בלהבלהבלהשדגשדגשדגשדגשדג בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-04-2011, 21:01
  2. סרטון: ככה הנינג'ות של היום נראים...
    על ידי צהוב בדם!! בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 11-02-2006, 00:31
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 42

מה נחשב "מושך" בחברה שאנו היום? - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

לאישה:

לגבר:

את השלמות. ככה שאתה יותר קרוב לזה, אתה יותר קרוב ללהיות מושלם.

האם צריך להיות מושלם? מומלץ. אבל מעל 8 אתה כבר מזיין קבוע ומתחילים איתך קבוע. לדוגמא - ZYZZ היה 9 ובשיא שלו היה 9.5.

היה לי חבר בישראל שהיה 8 או 8.5 עם שיזוף, והיו לו חיים אחרים לגמרי, אפילו משלי שאני 7.5, הוא היה נראה כמו JEFF SEID רק יותר טבעי בלי הסטרואידים שלו, גרסא יותר קטנה שלו בוא נגיד...הבנאדם עשה 0 מאמצים וכל פעם היה לו מישי כוסית חדשה ואפילו לא היה לו סטטוס...תארו לכם לאן הוא היה מגיע אם היה לו סטטוס כמו שלי היה פעם...חחח הוא היה גונב לכולם תבחורות בלי להזיע...

אם אתם חושבים שהסיפורים שאני מספר פה על עצמי "מומצאים" אתם תחשבו שהסיפורים שלו אלה אגדות...כזה יחס אפילו אני לא קיבלתי מבחורות

בגדול שאמרו לי "אתה תראה כמוהו אם תתאמן" נתן לי מוטיבציה אחושרמוטה כי הבנאדם נראה לי דגמן פעם אפילו הוא נראה ממש טוב, עם מראה כמו שלו לא צריך אופי אפילו.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 22-04-2013 בשעה 21:14.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    לאישה:

לגבר:

האם צריך להיות מושלם? מומלץ. אבל מעל 8 אתה כבר מזיין קבוע ומתחילים איתך קבוע. לדוגמא - ZYZZ היה 9 ובשיא שלו היה 9.5.

היה לי חבר בישראל שהיה 8 או 8.5 עם שיזוף, והיו לו חיים אחרים לגמרי, אפילו משלי שאני 7.5, הוא היה נראה כמו JEFF SEID רק יותר טבעי בלי הסטרואידים שלו, גרסא יותר קטנה שלו בוא נגיד...הבנאדם עשה 0 מאמצים וכל פעם היה לו מישי כוסית חדשה ואפילו לא היה לו סטטוס...תארו לכם לאן הוא היה מגיע אם היה לו סטטוס כמו שלי היה פעם...חחח הוא היה גונב לכולם תבחורות בלי להזיע...

אם אתם חושבים שהסיפורים שאני מספר פה על עצמי "מומצאים" אתם תחשבו שהסיפורים שלו אלה אגדות...כזה יחס אפילו אני לא קיבלתי מבחורות

בגדול שאמרו לי "אתה תראה כמוהו אם תתאמן" נתן לי מוטיבציה אחושרמוטה כי הבנאדם נראה לי דגמן פעם אפילו הוא נראה ממש טוב, עם מראה כמו שלו לא צריך אופי אפילו.
    ל JEFF יא פרצוץ בייבי פייס רצח

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

לאישה:

לגבר:

הבחורה מכוערת פיצוצים...יש לה פרצוף תפוח אדמה, וכולה נפוחה ....באלוהים שאני אפילו לא נמשך אליה
    זה נקרא 10

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אתה לא נמשך אליה ואורטל היא כוסית בשבילך?

אני מציע לך לבדוק את הנטיות המיניות שלך.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

אתה לא נמשך אליה ואורטל היא כוסית בשבילך?

אני מציע לך לבדוק את הנטיות המיניות שלך.
    לא קרוב להימשך אליה...היא מלאה, נפוחה ויש לה פרצוף שנראה שומני ונפוח...אתה יכול בכלל להשוות אותה לבחורה שהבאתי ?? היא לא בליגה שלה..
    אני אוהב בחורות רזות קטנות, לא 1.85 מלאה באיפור ושומן...בעעעע גועל נפש, בחורות הוליוודיות שחושבות שללכת עם טייץ כשאתה מלא בשומנים זה כמו פריחות מהשכונה...באלי להקיא על זה.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Bentley צפיה בהודעה
    ל JEFF יא פרצוץ בייבי פייס רצח
    אין לו..הוא רק נראה צעיר...שזה לא דבר רע הוא בעצמו בן איזה 19 או 21 גג

זה בייבי פייס:

זה פנים גבריות שנראות צעירות לגילן (מה שיש לי)

אם זה נראה לך אותו דבר אתה סטלן..תראה תלסת של JEFF ובכלל מבנה הפנים שלו מאוד גברי, לא גברי כמו של LAZAR ANGELOV למשל אבל לא נשי כמו של MICHAEL CERA...

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    לא קרוב להימשך אליה...היא מלאה, נפוחה ויש לה פרצוף שנראה שומני ונפוח...אתה יכול בכלל להשוות אותה לבחורה שהבאתי ?? היא לא בליגה שלה..
    אני אוהב בחורות רזות קטנות, לא 1.85 מלאה באיפור ושומן...בעעעע גועל נפש, בחורות הוליוודיות שחושבות שללכת עם טייץ כשאתה מלא בשומנים זה כמו פריחות מהשכונה...באלי להקיא על זה.
    יש לה בטן יותר שטוחה משלך, איך היא מלאה? הלוואי כל הבחורות אצלכם היו כאלה "מלאות" אם אתה אומר שהיא מלאה אתה ממש מוזר.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

יש לה בטן יותר שטוחה משלך, איך היא מלאה? הלוואי כל הבחורות אצלכם היו כאלה "מלאות" אם אתה אומר שהיא מלאה אתה ממש מוזר.
    **תיקון היא לא מלאה היא מגודלת ...

......LOL ומה איפכת לך ??למה היא חברה שלך.??
    נערך לאחרונה על ידי polo321 new; 22-04-2013 בשעה 22:04.

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

אין לו..הוא רק נראה צעיר...שזה לא דבר רע הוא בעצמו בן איזה 19 או 21 גג

זה בייבי פייס:

זה פנים גבריות שנראות צעירות לגילן (מה שיש לי)

אם זה נראה לך אותו דבר אתה סטלן..תראה תלסת של JEFF ובכלל מבנה הפנים שלו מאוד גברי, לא גברי כמו של LAZAR ANGELOV למשל אבל לא נשי כמו של MICHAEL CERA...
    נולד עם כל החבילה בקיצר
    גבוה
    נראה טוב
    גנטיקה טובה

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

JEFF SEID IS A LEGIT 10

JAW IS EVERYTHING
    דוגמא - בר רפאלי סתכלו לה על הלסת תמונה שנייה מימין

לאישה:

אתה שם לב שיש לה חזה מנותח נכון? הגוף שלה חסר פרופורציות עם החזה הזה, בדוגמנות היא לא הייתה מצליחה. היו מעיפים אותה רק בגלל החזה הענקי שלא נותן לה מראה רציני של בחורה. והשיער שלה נראה מת, כאילו הוא היה תחת הפן שעות. עם חזה קטן יותר, היא הייתה בחורה שונה לגמרי, ותאמין לי שזה יכול לשנות בחורה מאוד.

הבחורה מכוערת פיצוצים...יש לה פרצוף תפוח אדמה, וכולה נפוחה ....באלוהים שאני אפילו לא נמשך אליה
    זה נקרא 10

גם אתה, מביא בחורות מנותחות. בוטוקס בשפתיים, סיליקון בשדיים. ויש בטוח עוד דברים. היא מנותחת כמעט כולה שזה גועל נפש. Rosie Huntington קיבלה פרסום ענקי רק בגלל שהחליפה את הבחורה הסקסית Megan Fox בתפקיד בסרט רובוטריקים 3. שתיהן שחקניות גרועות, אבל Rosie על הפנים, ממש כמו הפנים המנותחות שלה.
    אני יכול לגלות כל פרט קטן מהסתכלות ראשונה על בחורה. גם אם יש לך חזה אמיתי או מזויף, נגיעה קטנה מספיקה לבדוק את זה. ככה גדלתי, להסתכל על הפרטים הקטנים.

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    JEFF SEID IS A LEGIT 10

JAW IS EVERYTHING
    דוגמא - בר רפאלי סתכלו לה על הלסת תמונה שנייה מימין
    דוגמה מצוינת. האמת שבר רפאלי הצליחה לדגמן בגלל שיש לה את מבנה הגוף האידאלי. היא לא מדגמנת ב-FTV עם הבחורות ששוקלות 40 ק"ג. היא אוכלת מצוין ונראית מצוין. עשו לה שיפוצים קצת בחזה אבל הוא נראה טבעי לאללה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    אתה שם לב שיש לה חזה מנותח נכון? הגוף שלה חסר פרופורציות עם החזה הזה, בדוגמנות היא לא הייתה מצליחה. היו מעיפים אותה רק בגלל החזה הענקי שלא נותן לה מראה רציני של בחורה. והשיער שלה נראה מת, כאילו הוא היה תחת הפן שעות. עם חזה קטן יותר, היא הייתה בחורה שונה לגמרי, ותאמין לי שזה יכול לשנות בחורה מאוד.

גם אתה, מביא בחורות מנותחות. בוטוקס בשפתיים, סיליקון בשדיים. ויש בטוח עוד דברים. היא מנותחת כמעט כולה שזה גועל נפש. Rosie Huntington קיבלה פרסום ענקי רק בגלל שהחליפה את הבחורה הסקסית Megan Fox בתפקיד בסרט רובוטריקים 3. שתיהן שחקניות גרועות, אבל Rosie על הפנים, ממש כמו הפנים המנותחות שלה.
    אני יכול לגלות כל פרט קטן מהסתכלות ראשונה על בחורה. גם אם יש לך חזה אמיתי או מזויף, נגיעה קטנה מספיקה לבדוק את זה. ככה גדלתי, להסתכל על הפרטים הקטנים.

דוגמה מצוינת. האמת שבר רפאלי הצליחה לדגמן בגלל שיש לה את מבנה הגוף האידאלי. היא לא מדגמנת ב-FTV עם הבחורות ששוקלות 40 ק"ג. היא אוכלת מצוין ונראית מצוין. עשו לה שיפוצים קצת בחזה אבל הוא נראה טבעי לאללה.
    טוב על טעם ועל ריח אין מה להתווכח...ואני עדיין מעדיף את רוז בהרבה על בר רפאלי...אני אוהב סטייל כזה של בחורות פשוט..
    אני גם מאוד אוהב קטנות כאלה וקפומקטיות, סטייל אבריל לאבין.

טוב על טעם ועל ריח אין מה להתווכח...ואני עדיין מעדיף את רוז בהרבה על בר רפאלי...אני אוהב סטייל כזה של בחורות פשוט..
    אני גם מאוד אוהב קטנות כאלה וקפומקטיות, סטייל אבריל לאבין.
    ברור שאני לא מתווכח כאן, רק מנסה לתת לך הארות שאולי לא שמת לב אליהן. Rosie Huntington קומפקטית? היא מטר 75, זה נחשב גבוה עבור בחורה. אבריל לווין בהחלט קומפקטית, מטר 56 והיא בסגנון של 2 בתמונה שפירסמתי קודם בעמוד ראשון. כדאי לך לבדוק מה אתה בדיוק אוהב כי אתה נראה לי קצת מבולבל.

אני אוהב את בר רפאלי בתור בנאדם, ולא בגלל איך שהיא נראית. היא לא דוגמנית על, אבל בהחלט מפורסמת ומרשה לעצמה להחליף דירות בתל אביב שעולות 10-20 מיליון שקל כל אחת ממש כמו זוג גרביים.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    ברור שאני לא מתווכח כאן, רק מנסה לתת לך הארות שאולי לא שמת לב אליהן. Rosie Huntington קומפקטית? היא מטר 75, זה נחשב גבוה עבור בחורה. אבריל לווין בהחלט קומפקטית, מטר 56 והיא בסגנון של 2 בתמונה שפירסמתי קודם בעמוד ראשון. כדאי לך לבדוק מה אתה בדיוק אוהב כי אתה נראה לי קצת מבולבל.

אני אוהב את בר רפאלי בתור בנאדם, ולא בגלל איך שהיא נראית. היא לא דוגמנית על, אבל בהחלט מפורסמת ומרשה לעצמה להחליף דירות בתל אביב שעולות 10-20 מיליון שקל כל אחת ממש כמו זוג גרביים.
    חחחחחחחח אוהב את בר רפאלי בתור בנאדם זה טוב
    לא דיברתי על רוז ספציפית...בכללי אני אוהב קטנות...אני ממש נמשך לכאלה...וכמובן לבחורות סקסיות כמו רוז גם שהן לא קטנות

איזו עוד דוגמנית יכולה להראות אהדה לצד הערבי מוסלמי כשאנחנו במלחמה איתם, ובו זמנית להראות אהדה לזכר הנופלים בפעולות האיבה ולקבל כל כך הרבה תגובות של HATERS וגם מעריצים בטוויטר שלה ושייכתבו על זה באתרי הבידור? היא תותחית שהיא מצליחה לתפוס תשומת לב כל כך רבה.

אגב, מה שיפה אצל בר רפאלי שהיא נראית טבעית, היא משתמשת בתכשירים טבעיים בלבד.
    נערך לאחרונה על ידי boris02; 23-04-2013 בשעה 02:22.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect