|
|
אני פשוט כותב מאמרים בתחומים שונים באינטרנט, רכילות זה אחד התחומים, בגלל זה גם ההרגל של הכתיבה הארוכה שלי.
@polo321 new הנה מישהי שנראית הרבה יותר טוב מרוזי הנטינגטון הזאת: http://barbiiesw0rld.tumblr.com/tagged/me
תשווה פנים מנותחות(אף סולד, בוטוקס בשפתיים, ושכבות מייקאפ) לפנים טבעיות עם מייקאפ בסיסי:
נ.ב רוסי הנטינגטון ללא שכבות המייקאפ למעלה:
![]()
ואוו אחי מממשש ממש לא...היא לא משתווה אליה...היא גם לא כזאת מדהימה...
רוזי היא משהו אחר לגמרי..
אישה בלי מייקאפ זה כמו גבר בלי טסטוסטרון - שניהם נראים כמו חרא. זה ידוע וישן. MOVE ON.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אגב בוריס...אני גם אוהב את ג'ניפר לורנס...היא פשוט סקסית בצורה מטורפת....ואמה סטון אם אתה יודע מי זאת ..
ואיפה אתה כותב מאמרי רכילות ??
אמה סטון? אין לה תחת אפילו שזה דרישה בסיסית לאישה, לי יש יותר תחת ממנה, שתעוף לעשות סקוואטים. אפילו ציצי אין לה.. אישה בלי ציצי ותחת זה מגעיל...בעיקר בלי תחת...אין דבר שיותר מוריד לי ממישי בלי תחת...
היא ממוצעת פה בLA, בוא לפה יהיה לך כאלה בשפע.
אני אוהב ציצי ותחת וגוף מחרמן...לא אכפת לי מפנים כל עוד היא לא מחוצ'קנת או מכוערת.
הראשונה יותר מחרמנת אותי, אני אוהב לוק "מזוייף", זה מחרמן. ועם ציצי ותחת זה עוד יותר מחרמן. אני מחפש מישי שאם אתה הולך איתה בים לכל אחד עומד עליה.
הייתה לי פעם חברה עם ציצי ענק ותחת ענק (לא מנותח, אבל יחסית גדול בוא נגיד) וההבדל בין זה לגוף רגיל עם פנים יותר יפות זה הבדל של שמיים וארץ...בחיים לא התחרמנתי ממישי שכמו שהתחרמנתי ממנה.
פנים ממוצעות+גוף אלוהי>פנים של 8 וPANCAKE ASS וציצי קטן
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 23-04-2013 בשעה 03:07.
לגבי אמה סטון, יש לה פנים פצצתיות, היא מתאימה בול לקולנוע. היא מקושרת עם האנשים הנכונים, היא יוצאת עם במאי נחשב אז היא משיגה את התפקידים הכי נחשקים.
תאמין לי ללכת עם בחורה שכל פעם בים אומרת לי "אני לא רוצה להיכנס למים להרטיב את השיער", "אני לא רוצה להרטיב את הבגד ים" או "אני לא רוצה להרוס את הלק שעשיתי רק אתמול" עדיף לזרום עם גייז ולא לצאת עם אחת כזאת גם לא בשביל שאחרים יקנאו בי כשאני הולך איתה לים. מה היא חתיכת בשר עסיסית שקנית בסופר שאתה רוצה שיסתכלו עליה כולם ויזילו ריר?
נערך לאחרונה על ידי boris02; 23-04-2013 בשעה 03:16.
גמאני לא רוצה להרטיב את השיער כי יהרס לי הפן.
אני ובחורה כזאת מתאימים.
וכן, היא חתיכת בשר. כמו שמישו חתיך בשבילן הוא חתיכת בשר שהן מראות אותו לחברות שלה ומבקשות ממנו לאסוף אותה מבצפר שכולם "יראו אותך" (TRUE STORY HERE)
ITS ALL ABOUT VALIDATION
אתה סתם מקנא באסתטיקה של השיער שלי בזמן שאתה תקוע עם גלח של שבוזים
u mad im stylin on u boy?