slats slats slats
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 12:47.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
ואתה מתבכיין על קפאין. מדהים.
אני לא איזה מבין או משו אבל יש לי חברים שהם "מעשנים" והיה לי חבר אחד בדיוק כמוך עישן עישן ותמיד אמרתי לו אחי אתה חייב להפסיק זה מסוכן אחושרמוטה יש אנשים שמתו מזה והיתאשפזו (שלא תחשוב שאני עובד עליך תירשום בגוגל ) לבסוף יום אחד הוא בא אלי אמר לי אופיר מהיום אני מפסיק לעשן אמרתי לו למה הוא אמר לי הוא איבד תעצמו יענו ממש איבד תהכרה וכאלה ועזוב את זה שאתה ניהיה אדיש גם הזיכרון שלך נהיה דפוק וגם הפנים לאט לאט מישתנות והיות רזות ומגעילות רצח אה ועוד משו אתה מזיין לעצמך תכסף במקום לחסוך אותו או להישתמש בו לדברים שיותר מצריכים את זה חבל ועוד מישו בגילך שצרייך תכסך הזה..אולי באותו רגע אתה כולך בהיי ובעננים צוחק לתוון קצר אבל לתווך הארוך אתה דופק את עצמך ...יש הרבה דברים לעשות חוץ מלעשן עדיף כבר שתישתה צא למסיבות נוו מה יש לך ועוד אתה שכול הזמן אני רואה תגובות שלו פה בפורום מצפה ממך להרבה יותר ..מקווה שעזרתי בהצלחה אחי![]()
נערך לאחרונה על ידי ofir050; 25-04-2013 בשעה 13:21.
זה באמת עושה רושם של דפוק... אתה מכור, חבוב.
אני לא מאמינה בהתמכרות פיזית למריחואנה. זה או שאתה הולך למרכז גמילה או לך לטיפול אצל פסיכולוג... לא בקטע רע, בקטע אמיתי.
רוב ההתמכרויות נובעות מהבעיות עמוקות יותר ממה שזה נראה על פני השטח. טראומות מהילדות, לחץ נפשי שאתה מפעיל על עצמך.. כל מיני...
לפי דעתי, אם אתה מרגיש שאתה לא מסוגל לשלוט בעצמך אז תמחק את זה לחלוטין מהחיים שלך ואל תתן לעצמך לעשן אף פעם.
אני הכי בעד מריחואנה אבל יש להתמסטל ויש להתמכר...
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
תביא לי קצת
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
האמת שזה לא קל להיפטר מהתמכרות שעושה לך טוב..
זה כמו שמישהו יבוא ויגיד לי "תפסיק לשתות אלכוהול בסופי שבוע" ואני יוריד לו כאפה שהוא לא יהיה מסוגל לדבר בחיים. אין מצב שאני יספיק לשתות..אני מאוהב בדבר הזה. אם אתה מעשן כדי לצחוק..זה בעייתי.
או למשל שמישהו יבוא וגיד לך "טיילר, תפסיק ללכת לחדר כושר" אתה תרצה לחרבן לו בתוך הפה.
תראה תסרט Requiem for a dream...
אם ראית כבר תראה שוב...
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 12:48.
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 12:48.
חחח אני לא שותה והכי כיף לי בעולם עם זה
ואתה מסכים איתי שיש הבדל בין להגיד לאלכוהוליסט שדופק לעצמו ת'כבד עם 2 ליטר וודקה כל יום לבין להגיד למישהו להפסיק להתאמן? דברים שונים לחלוטין.
אף התמכרות לא עושה טוב... זה רק הורס את הבנאדם מבפנים. כל התמכרות. התמכרות למשחקי מחשב, פורנו, סקס, סמים, אוכל, דברים ביזאריים. אפילו ספורט בכמות מוגזמת דופק את המפרקים ואת העצמות. זה הכל עניין של איזון... יש אנשים שלא מסוגלים לשלוט בעצמם.
אז אולי כדאי שתתחיל להקשיב לידידות שלך.
זה סרט ח-ו-ב-ה! עזוב את זה שהוא היה מועמד לאוסקר (בושה שלא זכה), זה אחד הסרטים הכי חזקים בעולם! גם מבחינה אומנותית וגם מאיך שאתה נכנס אליו ובעיקר איך שאתה יוצא ממנו
מומלץ בחום!
אני לא חושבת שנדפקו לך החלקים במוח שאחרים על שמחה. אולי כדאי שתתחיל לראות את היופי בחיים ואת ההומור שטמון בדברים הקטנים.
גמני בחטיבה לא הייתי הבנאדם הכי שמח בעולם אבל התבגרתי והתחלתי לראות את היופי בחיים.
תחשוב על זה... צחוק זאת פעולה כל כך טבעית. אני לא אתחיל לחפור ת'נשמה עכשיו אבל אני חושבת שאתה יותר מדי מקובע במחשבה שלך על דרך חיים מסוימת שלא נותנת לך את החופש לנשום ולהיות פשוט עצמך... ואולי משם נובע כל הרצון לצחוק. להוציא לחץ נפשי.
אבל מצד שני מי אני בכלל? אין לי תואר בפסיכולוגיה חח
קח את התגובה שלי לאן שתרצה
מאחלת לך המון הצלחה!
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
תראו את הסרט VANILLA SKY.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
פשייי..SEXYBEER הזאת וגלי התלבשנו לנו על הפורום חחחח...