קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני לוקח כיסא מגרסאות יותר גבוהות והוא ממלא לי את כל Inventory .
    על ידי GoldenStar בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-07-2011, 19:25
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-08-2006, 13:17
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-04-2006, 23:25
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

אני לוקח דחיות בצורה יותר מדי קשה...

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

ברירת מחדל אני לוקח דחיות בצורה יותר מדי קשה...

אני כזה נכנס למיני דיכאון כזהה לאיזה כמה שעות כשאני מקבל דחיות וכןן אני יודע שאני לא צריך לעשות את זה ומכל דחייה לומדים משהו חדש ובלה בלה בלה אבל בכל זאת למה זה קורה לי??

ד.א: אני חדש בפיקאפ משהו כמו כמה שבועות..
    נערך לאחרונה על ידי -Ariel-; 21-07-2011 בשעה 19:14.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שילה
    לייקים
    1
    נקודות
    155

הייתי אומר לך שבמשך הזמן תפתח עור של פיל ולא תתייחס לדחיות אבל עזוב , תקרא את "THE REJECTION REPORT"

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

התשובה הכי בנאלית היא "אז אל...."
    בתחלס, בסדר אז מדכא קצת
    אל תקח ללב כמו שאומרים תנסה לשים פחות דגש על זה, תתיחס לכל העניין כמו למשחק ותצחק בזה

בסופו של דבר זה לא כזזזה נורא
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

התשובה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא - תעבוד על אינר גיים.

נשמע כאילו הביטחון העצמי שלך ברצפה. תחזק אותו.

בהצלחה
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SubUPer צפיה בהודעה
    התשובה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא - תעבוד על אינר גיים.

נשמע כאילו הביטחון העצמי שלך ברצפה. תחזק אותו.

בהצלחה
    יכול מאד להיות שממש לא ברצפה
    ותשובה כמו "תעבוד על האינר גיים" נשמעת בובסטית ומפחידה למדי
    אולי הבן אדם פשוט לא קיבל מספיק דחיות או מצד שני מספיק זרימות אז הוא עושה עניין גדול
    אולי פשוט לדבר עם כמה בנות חמודות זה כל מה שהוא צריך
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    יכול מאד להיות שממש לא ברצפה
    ותשובה כמו "תעבוד על האינר גיים" נשמעת בובסטית ומפחידה למדי
    אולי הבן אדם פשוט לא קיבל מספיק דחיות או מצד שני מספיק זרימות אז הוא עושה עניין גדול
    אולי פשוט לדבר עם כמה בנות חמודות זה כל מה שהוא צריך
    יכול מאוד להיות שאתה צודק, אבל מצד שני, אני מאמין שבאיזשהו שלב הוא בכל מקרה יצטרך לעבוד על האינר גיים שלו, אז עדיף מוקדם מאשר מאוחר. גם עדיף שהוא ייחשף לקיום הדבר הזה "אינר גיים" כמה שיותר מוקדם.
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SubUPer צפיה בהודעה
    יכול מאוד להיות שאתה צודק, אבל מצד שני, אני מאמין שבאיזשהו שלב הוא בכל מקרה יצטרך לעבוד על האינר גיים שלו, אז עדיף מוקדם מאשר מאוחר. גם עדיף שהוא ייחשף לקיום הדבר הזה "אינר גיים" כמה שיותר מוקדם.
    "אינר גיימ" זה סתם שם בומבסטי לכולה בטחון עצמי

סתם מושג שהמציאו למכור ספרים בפיקאפ (מושג שהגיע בכלל מספר על טניס), על מה שקורה לך בתוך הראש בזמן משחקים

נב ואני אחד שדוקא בעד דברים שמוכרים כי הם מוכרים אבל בוא נהיה אמיתיים אחד לשני
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 22-07-2011 בשעה 21:21.

Hitch

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    "אינר גיימ" זה סתם שם בומבסטי לכולה בטחון עצמי

סתם מושג שהמציאו למכור ספרים בפיקאפ (מושג שהגיע בכלל מספר על טניס), על מה שקורה לך בתוך הראש בזמן משחקים

נב ואני אחד שדוקא בעד דברים שמוכרים כי הם מוכרים אבל בוא נהיה אמיתיים אחד לשני

זה לא כ"כ משנה מה השם, הוא יצטרך לעשות עבודה עם עצמו בשביל להתגבר על זה ולהכין את עצמו לעוד דברים בעתיד.

מצידי שיקרא לזה "לבחוש בברד קוקוס"

פעם גם אני הייתי כמוך, אבל לאט לאט עם הזמן למדתי להעריך את עצמי ומה אני שווה (אמנם גם השתפרתי במראה שלי אבל זה מה שגרם להשתפרות בהערכה העצמית מה שהוביל לפי 10 יותר ביטחון עצמי), מה שגם גרם לפחות סירובים (איזה סירובים, פאקינג בנות התחילו איתי בעצמן), ובואנה לפעמים יש לי קטע כזה במועדון שיש את המגעילות הממורמרות שאף אחד לא מתקרב אליהן, אז אני מתקרב אליהן בכוונה כמו ילד ביישן ואוכל מהם "לא" בדרך כלל ואז אני צוחק מזה אחושרמוטה, אני פשוט אוכל את כל זה בקלות אחי, דחיות כבר לא מזיזות לי את הביצה, ופעם הייתי מה שאני מתאר רק עם אלכוהול, אם לא היה אלכוהול אז לא הייתי מסוגל אפילו להתחיל, שלא לדבר על דחייה, היום אני עושה את זה אבעי ובאמת שלא חשבתי שבכמה חודשים זה ישתנה, אבל באמת שזה קטע של ניסיון, עם הזמן אתה תשתפשף ותראה שזה לא יזיז לך את קצה השערה בביצה השמאלית שלך .

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

אין פה ממש מה לענות לך, כאילו אנחנו לא יכולים לבוא ולעשות קסם ולגרום לך לשים זין על זה.
    אתה צריך להבין לבד, שכל בחורה שתדחה אותך יש לפחות 30 גברים בסביבה שידחו אותה.

אני אישית ממליץ לך להביא מספר חברים תצאו לאיזה מקום וכל בחורה שאתה חושב שנראת טוב תגיד להם,
    לפחות 3-4 חברים שלך יגידו שהיא לא משהו.

זה אומר שאתה חייב להתייחס לכל בחורה כאילו אתה מאלה שלא מתלהבים ממנה, וזה אומר שאם היא תדחה אותך זה יהיה פשוט מצחיק ולא רציני בשבילך כי הרי היא לא בטעם שלך ויש כאלה שכן בטעם שלך וכן יזרמו איתך.

כמו שאמרו כאן, תעבוד על האינר גיים שלך , תשכנע את עצמך שזה לא סוף העולם וכולה עוד בחורה שקצת עפה על עצמה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,441 | הודעות: 8,204,034 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect