אני כזה נכנס למיני דיכאון כזהה לאיזה כמה שעות כשאני מקבל דחיות וכןן אני יודע שאני לא צריך לעשות את זה ומכל דחייה לומדים משהו חדש ובלה בלה בלה אבל בכל זאת למה זה קורה לי??
ד.א: אני חדש בפיקאפ משהו כמו כמה שבועות..
אני כזה נכנס למיני דיכאון כזהה לאיזה כמה שעות כשאני מקבל דחיות וכןן אני יודע שאני לא צריך לעשות את זה ומכל דחייה לומדים משהו חדש ובלה בלה בלה אבל בכל זאת למה זה קורה לי??
ד.א: אני חדש בפיקאפ משהו כמו כמה שבועות..
נערך לאחרונה על ידי -Ariel-; 21-07-2011 בשעה 19:14.
|
|
הייתי אומר לך שבמשך הזמן תפתח עור של פיל ולא תתייחס לדחיות אבל עזוב , תקרא את "THE REJECTION REPORT"
התשובה הכי בנאלית היא "אז אל...."
בתחלס, בסדר אז מדכא קצת
אל תקח ללב כמו שאומרים תנסה לשים פחות דגש על זה, תתיחס לכל העניין כמו למשחק ותצחק בזה
בסופו של דבר זה לא כזזזה נורא
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch
נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 22-07-2011 בשעה 21:21.
Hitch
פעם גם אני הייתי כמוך, אבל לאט לאט עם הזמן למדתי להעריך את עצמי ומה אני שווה (אמנם גם השתפרתי במראה שלי אבל זה מה שגרם להשתפרות בהערכה העצמית מה שהוביל לפי 10 יותר ביטחון עצמי), מה שגם גרם לפחות סירובים (איזה סירובים, פאקינג בנות התחילו איתי בעצמן), ובואנה לפעמים יש לי קטע כזה במועדון שיש את המגעילות הממורמרות שאף אחד לא מתקרב אליהן, אז אני מתקרב אליהן בכוונה כמו ילד ביישן ואוכל מהם "לא" בדרך כלל ואז אני צוחק מזה אחושרמוטה, אני פשוט אוכל את כל זה בקלות אחי, דחיות כבר לא מזיזות לי את הביצה, ופעם הייתי מה שאני מתאר רק עם אלכוהול, אם לא היה אלכוהול אז לא הייתי מסוגל אפילו להתחיל, שלא לדבר על דחייה, היום אני עושה את זה אבעי ובאמת שלא חשבתי שבכמה חודשים זה ישתנה, אבל באמת שזה קטע של ניסיון, עם הזמן אתה תשתפשף ותראה שזה לא יזיז לך את קצה השערה בביצה השמאלית שלך.
אין פה ממש מה לענות לך, כאילו אנחנו לא יכולים לבוא ולעשות קסם ולגרום לך לשים זין על זה.
אתה צריך להבין לבד, שכל בחורה שתדחה אותך יש לפחות 30 גברים בסביבה שידחו אותה.
אני אישית ממליץ לך להביא מספר חברים תצאו לאיזה מקום וכל בחורה שאתה חושב שנראת טוב תגיד להם,
לפחות 3-4 חברים שלך יגידו שהיא לא משהו.
זה אומר שאתה חייב להתייחס לכל בחורה כאילו אתה מאלה שלא מתלהבים ממנה, וזה אומר שאם היא תדחה אותך זה יהיה פשוט מצחיק ולא רציני בשבילך כי הרי היא לא בטעם שלך ויש כאלה שכן בטעם שלך וכן יזרמו איתך.
כמו שאמרו כאן, תעבוד על האינר גיים שלך , תשכנע את עצמך שזה לא סוף העולם וכולה עוד בחורה שקצת עפה על עצמה.