מדהים מדהים מדהים
|
|
רואים? ^
אפילו הוא MIRER שלי
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
מדהים.
משדך דפים AKA SADCUNT LIFE
VS
SICK KUNT LIFE
yeah, u mad
U DEFINITELY MAD CUZ U ARE ANGRY
MAY THE INCEL RAGE BE WITH YOU.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
קם ב 10
like a job
עולה על א'
like a job
זה מהסירטון הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול
כמה אתה מעשן DUDE?!?!
מה עשית בצבא?
ובנימה אחרת,
אני לא מבין למה צריך צבא כדי "לבגר ולחנך" אנשים.
שיבואו אליי.
אני מוכן לשלוח אותם לחפש אבקת חשמל, לעשות להם זובור, לגרום להם לשברי מאמץ, לשלוח אותם לסכן את החיים שלהם ולתת להם ריתוקים והתעללויות מהמחזור שמעליהם, ואחרי כל זה לשלם להם את היומית שלי.
בדיוק כמו בצבא. נשמע טוב לא?
יטינגר ינמושה תתגייס גם
כולם אוכלים חרא ומגנים על המדינה למה שאתה לא תגן עליה גם מה אתה לא גר פה???
אשכנזי מניאק עם קוקו
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
צבא = חרא
שאף אחד לא יעבוד עליכם..
אבל.. גם:
עבודה = חרא
לימודים = חרא
חשבונות = חרא
בחורות שעושות לך עצבים וסצנות = חרא
מה משותף לכל זה? שאתה לא יכול להתחמק מזה. לא יכול לא ללמוד, לא יכול לא לעבוד, לא יכול לא לשלם חשבונות.
לא יכול לא לעשות צבא [כשמדובר בישראלים].
אז הקטע שלי זה אם אתה כבר חייב ללכת לבצפר, חייב לעבוד, חייב לאכול חרא בצבא ולבזבז 3 שנים, למה שלא תעשה את זה הכי סבבה בשבילך שאתה יכול? במקום לבכות 12 שנה שאתה יושב כמו כאפות בכיתה ולומד 8-9 שעות ביום, אתה לוקח את זה למקום שכל יום זה צחוקים בשכבה, בכיתה, בחורות, מסיבות.
במקום לבכות שאתה מבזבז 3 שנים על כלום.. אתה גם ככה תבזבז אותם. אין מצב שאתה מתחמק מזה. אף אחד פה לא יהיה עריק אל זיינו בשכל.. אז תעשה ב3 שנים האלה משהו משמעותי ולא "משמעותי" בקטע של הפוזה "אני מגן על המדינה אני רמבו" תעשה מה שאתה חושב שיהיה לך הכי זורם ב3 שנים האלה..
בגלל זה ג'ובניקים = מסכנים
גם ככה אתם תאכלו חרא בדיוק כמוני 3 שנים, אז מה עדיף להתייבש במשרד וגם אם זה בשפה שלכם "לקום ב9 ולסיים ב2 ואז ללכת לעבוד נורמלי" וככה כל יום במשך 3 שנים או לעשות משהו שאשכרה איכשהו סבבה וכיף לך ...
לחופש יש תאריך: 20/3/2017