הקיצר היום קיבלנו תעודת בגרות.
הלכתי לבצפר רגיל והייתי צריך לחכות קצת אז חשבתי לנצל הזדמנות עם בחורה שראיתי, כונפה HB9. בקיצור היא לבשה מדים אז באתי אליה "איך את חושבת שהתעודת בגרות שלך תהיה"? היא כזה "בסדר אני תלמידה טובה"
הקיצר המשכנו לדבר.. ואז היא שאלה אותי למה אני בלי מדים.. אז אמרתי לה שהשתחררתי מהצבא ואז היא התחילה לצעוק עלי "מה לא עשית צבא יא נמושה אני רוצה גבר קרבי שיעשה לי זובור".. ראיתי שלא הולך אז הלכתי משמה ודקה אחרי אמרו לעלות ולקבל את התעודות.
הקיצר חשבתי שעכשיו ילך לי יותר טוב כי הייתי עם החברים שלי מהכיתה.. אבל טעיתי...
אני נכנס לכיתה וכולם היו עם מדים.. ורק אני הייתי בבגדים רגילים. ובדיוק הדבר הראשון שדיברנו היה "מה אתם עושים בצבא".. עכשיו הגיעו אלי ושאלו למה אני בלי מדים, אמרתי שאני לא רוצה להתגייס ושאלו אותי למה, אמרתי שאני לא מסכים עם האכזריות שהעם הפלסטיני עובר ובכללי זה רומס את זכויות האדם שלי.. כל הכיתה קיבלו ARMY RAGE ואיפלו גם המורה, התחילו לצעוק ולקלל אותי.. המורה אמרה "קח את התעודה ותעוף".. יצאתי מהכיתה וכולם צעקו "משתמט!!! משתמט!!!" והמנהלת שמעה.. המנהלת באה וצעקה עלי למה אני לא התגייסתי והרסתי לבצפר את ה100 אחוזי גיוס שלו.. היא אמרה שיש להם את הפרטים שלי והם יגישו עלי דיווח לצבא, אז רציתי להראות שאני אלפא וזה לא מזיז לי אז אמרתי לה "יאללה נראה אותך רבה עם פסיכיאטר של הצבא"..
חבורה של מניאקים עלובים.. הם סתם עצובים שאני מתעורר ב12 עם מזגן והם צריכים לקום ב6 לקבל מהרס"ר בתחת!!
הקיצר הלכתי הביתה ומאז לא יצאתי מהחדר.. אני בAA עצבני שמשטרה צבאית תבוא כל רגע. בקצה המנהרה אני לא רואה את ZYZZ מחייך אני רואה את סודיני בוכה. יש לי מתנ"ס ליד הבית, זה מאוד מגרה..
עריכה: לא תאמינו.. עכשיו התחברתי לפייסבוק וראיתי שכמעט כולם מחקו אותי.. נשארתי עם 41 אנשים שכנראה ימחקו אותי אחר כך או שהם מהמשפחה.. לא מאמין.. נראה לי שאני אתן לערוץ 2 כותרת ליום שישי הזה..

ציטוט ההודעה