קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מידע] קצת על תעודת בגרות ועל זכאות לבגרות.
    על ידי bugZbuNny בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-04-2011, 21:04
  2. [שאלה] מישהו מוכן להסביר לי את המשמעות של תעודת בגרות?
    על ידי califronia358 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 17-01-2010, 22:31
  3. [פרסום]קיבלתי תעודת זהות!
    על ידי want2kiss בפורום דיבורים
    תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 07-05-2009, 19:59
  4. קיבלתי תעודת זהות (((:
    על ידי מושי 3> בפורום דיבורים
    תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 06-05-2009, 00:30
  5. קיבלתי תעודת זהות!
    על ידי Ace in Race בפורום דיבורים
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 09-02-2009, 21:34
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 43

קיבלתי תעודת בגרות

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ברירת מחדל קיבלתי תעודת בגרות

הקיצר היום קיבלנו תעודת בגרות.

הלכתי לבצפר רגיל והייתי צריך לחכות קצת אז חשבתי לנצל הזדמנות עם בחורה שראיתי, כונפה HB9. בקיצור היא לבשה מדים אז באתי אליה "איך את חושבת שהתעודת בגרות שלך תהיה"? היא כזה "בסדר אני תלמידה טובה"
    הקיצר המשכנו לדבר.. ואז היא שאלה אותי למה אני בלי מדים.. אז אמרתי לה שהשתחררתי מהצבא ואז היא התחילה לצעוק עלי "מה לא עשית צבא יא נמושה אני רוצה גבר קרבי שיעשה לי זובור".. ראיתי שלא הולך אז הלכתי משמה ודקה אחרי אמרו לעלות ולקבל את התעודות.

הקיצר חשבתי שעכשיו ילך לי יותר טוב כי הייתי עם החברים שלי מהכיתה.. אבל טעיתי...
    אני נכנס לכיתה וכולם היו עם מדים.. ורק אני הייתי בבגדים רגילים. ובדיוק הדבר הראשון שדיברנו היה "מה אתם עושים בצבא".. עכשיו הגיעו אלי ושאלו למה אני בלי מדים, אמרתי שאני לא רוצה להתגייס ושאלו אותי למה, אמרתי שאני לא מסכים עם האכזריות שהעם הפלסטיני עובר ובכללי זה רומס את זכויות האדם שלי.. כל הכיתה קיבלו ARMY RAGE ואיפלו גם המורה, התחילו לצעוק ולקלל אותי.. המורה אמרה "קח את התעודה ותעוף".. יצאתי מהכיתה וכולם צעקו "משתמט!!! משתמט!!!" והמנהלת שמעה.. המנהלת באה וצעקה עלי למה אני לא התגייסתי והרסתי לבצפר את ה100 אחוזי גיוס שלו.. היא אמרה שיש להם את הפרטים שלי והם יגישו עלי דיווח לצבא, אז רציתי להראות שאני אלפא וזה לא מזיז לי אז אמרתי לה "יאללה נראה אותך רבה עם פסיכיאטר של הצבא"..
    חבורה של מניאקים עלובים.. הם סתם עצובים שאני מתעורר ב12 עם מזגן והם צריכים לקום ב6 לקבל מהרס"ר בתחת!!

הקיצר הלכתי הביתה ומאז לא יצאתי מהחדר.. אני בAA עצבני שמשטרה צבאית תבוא כל רגע. בקצה המנהרה אני לא רואה את ZYZZ מחייך אני רואה את סודיני בוכה. יש לי מתנ"ס ליד הבית, זה מאוד מגרה..

עריכה: לא תאמינו.. עכשיו התחברתי לפייסבוק וראיתי שכמעט כולם מחקו אותי.. נשארתי עם 41 אנשים שכנראה ימחקו אותי אחר כך או שהם מהמשפחה.. לא מאמין.. נראה לי שאני אתן לערוץ 2 כותרת ליום שישי הזה..
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 26-04-2013 בשעה 18:58.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

דיי נו...שבע לי?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח

כל הכיתה קיבלו ARMY RAGE

עצוב שזה הפורום היחיד שפעיל

קראתי עד האמצע זה נשמע לי אמיתי לגמרי, עד ה-ARMY RAGE כבר קלטתי שזה עוד אחד מנפלאות הטרולינג.

@afx בפורום הזה נמצאים כל האנשים האיכותיים.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

וואו אתם צריכים להיות ממש מפגרים כדי לחשוב שזה טרולינג בגלל ביטויים ולא בגלל שזה פאקינג לא מציאותי.

אני סיפרתי שאני לא עושה צבא ביום תעודות הזה וכולם רק קינאו בי והיו mirers שלי. ויש בבצפר שלי אולי 3 משתמטים חוץ ממני.

ייטינגר כנראה לא בגלל זה שלא עשית צבא הם היו mirers שלך, בטח זה בגלל המראה שדפקת.

חצי שנה אחרי שהביצפר נגמר קראו לנו לערב תעודות. והיה לי בערך שנה לפני הגיוס כשסיימתי יב' שעשיתי מהפך ענקי בזמן שרוב האנשים בשכבה שלי התגייסו. הגעתי, לא זיהיתי כל כך אנשים כי לא הייתי כזה שאומר תמיד שלום בביצפר. נכנסתי לאולם והתיישבתי לקראת השורה האחרונה. המחנכת שלי באה אליי כולה מתלהבת מאיך שהשתניתי "בוריס!! מה נשמע?" כל האנשים מהכיתה ומהשכבה שהכירו אותי באותו רגע מסבים את תשומת לבם אליי, וגם אלה שלא ישר באו להתיישב קרוב אליי, גם בנות בשכבה שבחיים לא הכרתי רצו להתיישב לידי. כמה צבועים יכולים להיות אנשים... דאמ'ט.

בוריס.

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח

כל הכיתה קיבלו ARMY RAGE

עצוב שזה הפורום היחיד שפעיל
    איזה סלקטד אמביינט וורקס אתה מעדיף

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

חחחחחח גמאני סיפרתי לכל הכיתה שלי שאני לא הולך לעשות צבא וגם כולם היו MIRERS שלי

ועכשיו שהם יודעים שאני פה הם בכלל MIRERS שלי, אחד מהם כזה אומר לי "הלוואי עלי לעוף מהצבא הזה ולהיות פה"
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    חחחחחח גמאני סיפרתי לכל הכיתה שלי שאני לא הולך לעשות צבא וגם כולם היו MIRERS שלי

ועכשיו שהם יודעים שאני פה הם בכלל MIRERS שלי, אחד מהם כזה אומר לי "הלוואי עלי לעוף מהצבא הזה ולהיות פה"
    אתה טועה
    הצבא עושה אותך גבר. מחנך אותך ומלטש אותך
    אני רואה את מה שאתה כותב ובאמת שכל פעם שאני קורא משהו שלך אני לא "MIRIN" שלך (שזה בערך סלאנג שלכם לשמיק ושמוק של פרחות) אני פשוט רוצה לתת לך סתירה לפנים
    אתה כותב דברים כ"כ מפגרים ומתנשאים. השאיפה שלך בחיים זה ללכת בלי חולצה בחוף הים
    שאיפה של ילד בן 16 וזקן שמסרב להודות שהוא כבר לא צעיר (אתה מכיר אותם. כל המבוגרים הפתאטים שהולכים עם בגדים של צעירים ומדברים בסלאנג של צעירים ומנסים להחיות את הנעורים שלהם שוב ושוב)
    אני לא מנסה לשווק לך את הצבא כי אתה חי את החיים באמריקה (4 שעות לומד, 10 שעות במחשב ובשאר ישן) אבל אני רוצה לתת לך סתירה בין-יבשתית ואולי לחנך אותך כי נראה שאף אחד בחיים לא עשה את זה. אתה חושב שאתה חכם כמו המתבגרים שאומרים שהם יעזבו את הבית ושהם יודעים הכל בעוד שאתה לא יודע JACK SHIT.
    תתעורר על החיים שלך, ילד.
    ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    קראתי עד האמצע זה נשמע לי אמיתי לגמרי, עד ה-ARMY RAGE כבר קלטתי שזה עוד אחד מנפלאות הטרולינג.

@afx בפורום הזה נמצאים כל האנשים האיכותיים.
    יש ויש

איזה סלקטד אמביינט וורקסססססס??

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

הריח הזה.....כ''כ...חזק

אני מריח.............

הייטר בשביזות יום א'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

why u so mad bro? u mad im enjoying my life and doing WHATEVER THE FUCK I WANT BRAH? u mirin brah?
    yeah u MAD cuz u are ANGRY

and.....
    the haters keep hatin
    and the sickkunts keep ballin

haters gonna hate, mirers gonna mire, aspergers gonna assburger.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    אתה טועה
    הצבא עושה אותך גבר. מחנך אותך ומלטש אותך
    אני רואה את מה שאתה כותב ובאמת שכל פעם שאני קורא משהו שלך אני לא "MIRIN" שלך (שזה בערך סלאנג שלכם לשמיק ושמוק של פרחות) אני פשוט רוצה לתת לך סתירה לפנים
    אתה כותב דברים כ"כ מפגרים ומתנשאים. השאיפה שלך בחיים זה ללכת בלי חולצה בחוף הים
    שאיפה של ילד בן 16 וזקן שמסרב להודות שהוא כבר לא צעיר (אתה מכיר אותם. כל המבוגרים הפתאטים שהולכים עם בגדים של צעירים ומדברים בסלאנג של צעירים ומנסים להחיות את הנעורים שלהם שוב ושוב)
    אני לא מנסה לשווק לך את הצבא כי אתה חי את החיים באמריקה (4 שעות לומד, 10 שעות במחשב ובשאר ישן) אבל אני רוצה לתת לך סתירה בין-יבשתית ואולי לחנך אותך כי נראה שאף אחד בחיים לא עשה את זה. אתה חושב שאתה חכם כמו המתבגרים שאומרים שהם יעזבו את הבית ושהם יודעים הכל בעוד שאתה לא יודע JACK SHIT.
    תתעורר על החיים שלך, ילד.

יש ויש
    יתעורר על החיים שלו ומה ?? מה ההצעה היותר טובה שלך ?? ללכת לצבא ש"יחנך" אותו ?? הוא מבחינתו חיי את החיים שהוא רוצה...
    או לפחות הוא בהתקדמות בתהליך להגשים את המטרות שלו..
    אני דיי בטוח שאתה לא עושה את זה.
    נערך לאחרונה על ידי polo321 new; 26-04-2013 בשעה 23:25.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מדהים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מדהים מדהים

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect