קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איזה צורב DVD כדאי לקנות?
    על ידי Friend בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 15:31
  2. כדאי לי לעדכן את הביוס שלי?
    על ידי logan בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 15:41
  3. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 13:33
  4. איפה כדאי לי לעשות עגיל חוץ מהלשון????!!
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 17:54
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 21:02
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 38

מה כדאי להספיק ב3 שנים

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ברירת מחדל מה כדאי להספיק ב3 שנים

אני בצבא, יומיות ויש לי חצאי ימים בדרכך כלל בבית יעני ערבים... בקיצור אני רוצה לנצל ולהספיק כמה שיותר דברים ב3 שנים (שנתיים וחצי שנשארו) שאני לא אבזבז 3 שנים סתם. (לא מבחינת צבא יעני לא רוצה להתקדם בתפקיד או קצונה אלא בחיים האזרחיים)

כרגע יש לי כמה מטרות:
    1. חדר כושר
    2. פסיכומטרי

אחרי הפסיכומטרי אולי אקח קורס

יש עוד רעיונות מה כדאי\אפשר לעשות?
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

לצאת מהצבא ולחפש עבודה.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

תזיין את המשקית ת"ש ...היא תמיד כוסית..

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    תזיין את המשקית ת"ש ...היא תמיד כוסית..
    ממתי RECESSED JAW = כוסית?
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 29-04-2013 בשעה 01:02.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    ממתי RECESSED JAW = כוסית?
    אני אף פעם לא מבין אותך..

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ

אה כן תגובות רציניות אם לא ציינתי
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

עזוב פסיכומטרי זה זיון מוח....(ובעיקר בזבוז זמן כי אתה לא מקבל שם כלום חוץ ולעשות תרגילים כמו מפגר של פטל וזה בטח לא משהו שעושה לך את זה יותר מידי).
    אם אין לך זין לצבא אז תלך לפתוחה.. קח קורס/שניים בסימסטר..(ואם אתה שפיץ קח 8, אל תעשה את זה , לא תראה או יום, מתמטיקה פיסיקה עושים את זה והם לא רואים אור יום.. והם לא בצבא הם לומדים כל היום).
    אל תיקח הרבה קורסים אבל מה שבטוח שהקורסים שתלמד בזמן הצבא ישבו לך טוב מאוד אחרי הצבא ואולי תסיים שנה /שנה וחצי מהתואר.
    קח בחשבון שהלימודים בפתוחה יותר קשים מכל השקרים בארץ.. אבל הם לא דורשים פסיכומטרי ככה שאני מאמין שזה עדיף.
    למרות שבזמן התואר יכול ליהיות ירד לך הכמה חודשים גם ככה כי תלמד לבד כנראה..
    אולי יש אופציה למעבר מהפתוחה לאוניברסיטה אחרת באמצע התואר ואז כדאי לך לבדוק את זה.. ואז באמת חסכת פסיכומטרי וגם מלמדים אותך PROFIT.
    בקשר לM אם אתה בונה על תואר לעשות כסף.. You in the wrong way אלא אם אתה לומד משהו שאפשר להמציא בו דברים ואז כדאי לך אם אתה מספיק יצירתי.
    התחומים שריי קורצייול מעריך שיהיו הכי שימושיים בעתיד הקרוב... הם: גנטיקה,ננוטכנולוגיה ורובוטיקה.
    קח בחשבון ששלושתם דורשים ראש ותחת והרבה אבל הולכים ליהיות הרבה אנשים שיתעשרו מהם.
    מספיק מישהו יוצר חומר חדש בננוטכנולוגיה מסידור שונה של אטומים והוא מיליונר.
    ,נגיד דבר מגניב שראיתי זה שיש חומרים שאתה מצפה בהם את הנעלים שלך והנעליים לא מתלכלכות נגיד אתה דורך על חרא הוא לא נדבק.. אתה שופך על הנעל שמן היא נקייה כאילו קנית אותה עכשיו מהחנות.
    תחשוב יש לך בגדים שלא מתלכלכים ישר כולם קונים את זה.(הבעיה העיקרית בננו שאתה לא יודע מה נכנס לגוף ככה שיש הרבה לאן להשתפר שם).
    קיצר אם אתה בוחר את אחד מהנושאים האלה אתה בדרך הנכונה כנראה.
    בקשר לאם אתה לא בוחר את אחד מהנושאים האלה ומעניין אותך לעשות כסף הרבה יותר חשוב מידע במקצוע מסויים זאת היכולות לשכנע אנשים וליצור מציאות כמו שאתה רוצה(אולי קורס בלוגיקה יכול לעזור עם כל מיני הפניות לפיסלוסופיה ופסיכולוגיה ונאומים של כל מיני אנשים בהיסטוריה וניתוח שלהם) וכמובן תזמון ואת זה לא לומדים באוניברסיטה למרות שתזמון ניתן להעריך בכלים סטטיסטיים בצורה דיי טובה כנראה.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 29-04-2013 בשעה 20:59.

לפי דעתי שיפור המצב הכלכלי הבין-אישי שלך יכול להיות בונוס מצוין. האם יש לך רישיון? אם לא זה זמן טוב לעשות.

עדיף שיהיה לי 50 אלף שקל בסוף ה-3 שנים האלה, ורק אז אחליט מה אעשה איתם.
    לדוגמה פסיכומטרי זה דבר שדורש ממך כל כך הרבה אנרגיות, שעדיף לך לוותר על זה בזמן הצבא. אתה תוכל להירשם לפני השחרור וכך לקבל הנחת חייל. אני עשיתי לפני בגיל 17 וקיבלתי הנחת חייל גם כשהגיוס שלי היה תוך שנה. לא אכפת להם כל כך, רק הכסף הוא מה שמשפיע. ככל שתשלם יותר, תזכה למורים יותר מקצועיים שיוכלו לסייע לך לאחר שעות הלימודים.

התעמלות גופנית זה חובה. בצבא זה מרגיש מיותר, אבל לדעתי זה חשוב מאוד לכל בנאדם. שישי-שבת אם אתה יכול צא לריצה של חצי שעה-45 דקות לכל הפחות.

אם אתה רוצה לקחת קורסים שישפרו את האינטליגנציה שלך, אני ממליץ קורסים של למידת שפות, או כל דבר אחר שיעשה לך טוב. מחשב חדש או נעליים חדשות לא באמת יהפכו אותך לאדם טוב וחכם יותר.

עריכה: כמה זמן נשאר לך לצבא?

בוריס.
    נערך לאחרונה על ידי boris02; 29-04-2013 בשעה 21:02.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    עזוב פסיכומטרי זה זיון מוח....(ובעיקר בזבוז זמן כי אתה לא מקבל שם כלום חוץ ולעשות תרגילים כמו מפגר של פטל וזה בטח לא משהו שעושה לך את זה יותר מידי).
    אם אין לך זין לצבא אז תלך לפתוחה.. קח קורס/שניים בסימסטר..(ואם אתה שפיץ קח 8, אל תעשה את זה , לא תראה או יום, מתמטיקה פיסיקה עושים את זה והם לא רואים אור יום.. והם לא בצבא הם לומדים כל היום).
    אל תיקח הרבה קורסים אבל מה שבטוח שהקורסים שתלמד בזמן הצבא ישבו לך טוב מאוד אחרי הצבא ואולי תסיים שנה /שנה וחצי מהתואר.
    קח בחשבון שהלימודים בפתוחה יותר קשים מכל השקרים בארץ.. אבל הם לא דורשים פסיכומטרי ככה שאני מאמין שזה עדיף.
    אולי יש אופציה למעבר מהפתוחה לאוניברסיטה אחרת באמצע התואר ואז כדאי לך לבדוק את זה.. ואז באמת חסכת פסיכומטרי וגם מלמדים אותך PROFIT.
    בקשר לM אם אתה בונה על תואר לעשות כסף.. You in the wrong way אלא אם אתה לומד משהו שאפשר להמציא בו דברים ואז כדאי לך אם אתה מספיק יצירתי.
    התחומים שריי קורצייול מעריך שיהיו הכי שימושיים בעתיד הקרוב... הם: גנטיקה,ננוטכנולוגיה ורובוטיקה.
    קח בחשבון ששלושתם דורשים ראש ותחת והרבה אבל הולכים ליהיות הרבה אנשים שיתעשרו מהם.
    ,נגיד דבר מגניב שראיתי זה שיש חומרים שאתה מצפה בהם את הנעלים שלך והנעליים לא מתלכלכות נגיד אתה דורך על חרא הוא לא נדבק.. אתה שופך על הנעל שמן היא נקייה כאילו קנית אותה עכשיו מהחנות.
    תחשוב יש לך בגדים שלא מתלכלכים ישר כולם קונים את זה.(הבעיה העיקרית בננו שאתה לא יודע מה נכנס לגוף ככה שיש הרבה לאן להשתפר שם).
    בקשר לאם אתה לא בוחר את אחד מהנושאים האלה ומעניין אותך לעשות כסף הרבה יותר חשוב מידע במקצוע מסויים זאת היכולות לשכנע אנשים וליצור מציאות כמו שאתה רוצה(אולי קורס בלוגיקה יכול לעזור עם כל מיני הפניות לפיסלוסופיה ופסיכולוגיה ונאומים של כל מיני אנשים בהיסטוריה וניתוח שלהם) וכמובן תזמון ואת זה לא לומדים באוניברסיטה למרות שתזמון ניתן להעריך בכלים סטטיסטיים בצורה דיי טובה כנראה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    לפי דעתי שיפור המצב הכלכלי הבין-אישי שלך יכול להיות בונוס מצוין. האם יש לך רישיון? אם לא זה זמן טוב לעשות.

עדיף שיהיה לי 50 אלף שקל בסוף ה-3 שנים האלה, ורק אז אחליט מה אעשה איתם.
    לדוגמה פסיכומטרי זה דבר שדורש ממך כל כך הרבה אנרגיות, שעדיף לך לוותר על זה בזמן הצבא. אתה תוכל להירשם לפני השחרור וכך לקבל הנחת חייל. אני עשיתי לפני בגיל 17 וקיבלתי הנחת חייל גם כשהגיוס שלי היה תוך שנה. לא אכפת להם כל כך, רק הכסף הוא מה שמשפיע. ככל שתשלם יותר, תזכה למורים יותר מקצועיים שיוכלו לסייע לך לאחר שעות הלימודים.

התעמלות גופנית זה חובה. בצבא זה מרגיש מיותר, אבל לדעתי זה חשוב מאוד לכל בנאדם. שישי-שבת אם אתה יכול צא לריצה של חצי שעה-45 דקות לכל הפחות.

אם אתה רוצה לקחת קורסים שישפרו את האינטליגנציה שלך, אני ממליץ קורסים של למידת שפות, או כל דבר אחר שיעשה לך טוב. מחשב חדש או נעליים חדשות לא באמת יהפכו אותך לאדם טוב וחכם יותר.

עריכה: כמה זמן נשאר לך לצבא?

בוריס.
    רשיון יש לי כבר שנה.
    לעבוד כרגע לא אפשרות כל כך חוץ מסופשים אבל אני לא אבזבז אותם על עבודה.
    פסיכומטרי אני אצטרך לעשות גם ככה אחרי צבא אז עדיף עכשיו לסיים את זה מאשר אחר כך.
    ספורט אמרתי שאני ארשם למכון כושר מקווה שבקרוב.
    לגבי קורסים אני אחשוב על זה אחרי שאני אעבור תקורס הצבאי.

בצבא נשאר לי שנתיים וחצי כתבתי למעלה
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    בהחלט מחזק.
    אין זמן לבזבז אם בראש שלך לצאת עם תואר לפני גיל 25 אז אין זמן מוקדם מידי להתחיל.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

first of all be the lower time you can in the army.

and even if you are in the army try to be somewhere you can learn.

then learn to the psychometry and do it good. and dont ferget to be good in english. if you will be good in english in the psychometry you wont need to do english courses in the university.

you dont need psychometry course, just learn. you have time.

after you get 720+ in it start to make money and improve your bagruiot.

you have 2 and a half years to accomplish this. good luck!

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה

then learn to the psychometry and do it good. and dont ferget to be good in english. if you will be good in english in the psychometry you wont need to do english courses in the university.

יטינגר אתה יכול לתת עצות לפסיכומטרי?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    יטינגר אתה יכול לתת עצות לפסיכומטרי?
    כן, תלמד

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

כן, תלמד
    הגיוני...

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

חשבתי אתה בראש של טיילר מה זה פתאום שפר בגרויות פסיכומטרי תארים בלאגנים

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect