|
|
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
יש לי ממוצע בגרויות גבוהה אני לא צריך להשלים
לחופש יש תאריך:
23.10.15
קיצר, תקראו קצת בפורום פסיכומטרי בתפוז
באמת שעדיף ללמוד לבד. אני זוכר את כל העבודות המטומטמות בתיכון שחייב לעשות עם אחרים. זה היה מעצבן רצח כי רציתי לגמור עם זה ASAP.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
לא יודע על מה אתם מדברים עם מישהו הצליח לחרוש לפסיכומטרי ולקבל 700 אין סיבה שהוא לא יצליח לחרוש לבגרות שקר כלשהי..
לפחות בזמנו שאני למדתי שהיה מילים שאני בטוח שכל המילים זה לא פחות ממבחן בהיסטוריה וספרות ותנך ביחד.
הפסיכומטרי בודק חרישה נטו.. או אם יש לך מזל וההורים שלך שמו אותך באמריקה שהיית קטן או דחפו לך מורה פרטית לאנגלית בגיל 7 שבאמת מלמדת ונתנו לך לפתור תשחצים.. אני מכיר מישהו כזה שהוציא 750 ולמד בדיוק חודש לפסיכומטרי.. להגיד שהוא גאון זה לא נכון.. פשוט הוא רכש את הידע לפני, אפשר להוסיף את זה שהוא בטח היה במחזור קל.. כלומר שהאחרים לא היו משהו.. כן גם זה קורה.. וכנראה עם בדיקה לא מעמיקה אפשר לבדוק גם באיזה מועד כדאי לגשת.. אז זה הדבר הראשון שאני מציע לך לבדוק.
אויש נו בקיאות.. זה בודק בקיאות בטכניקות מסויימות .. אותו דבר אפשר לעשות לבגרות..
ייטינגר מה אתה מגדיר ללמוד לבד?
הרוב אצלנו לא לומדים לבד.. הם באים להרצאות, באים לתרגולים.. וכו.. שמעתי על אחד בחשמל שלא בא ולומד לבד.
אם ללמוד לבד זה לפתוח רפרנסים ולקרוא סיכומים בעברית אז אני לא יודע על מה אתה מדבר.
בדר"כ ללמוד באמת לבד קורה רק בדוקטורט לדעתי אלא אם אתה מכיר מקרים דומים (ואני לא מדבר על הפתוחה).
נערך לאחרונה על ידי kongi; 30-04-2013 בשעה 00:25.