|
|
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
תגיד לי אתה היית רוצה בחורה כונפה? שמנה שדומה לתחת אבל היא באופי ממש טובה פי 1000 יותר מבחורות אחרות.
אני חושב שהתשובה היא לא אבל באמת התשובה היא לא כי הרי שאם תראה אחת כזה כבר אוטמטית אתה תתרחק ממנה.
ובהתחלה אני דפקתי ליידה תראש בקיר ואמרתי לה ישר שאני אוהב אותה ואיימתי על חבר שלה ליידה. זה בקצרה. מה שעשיתי. וזה על קצה המזלג.
אחי דבר ראשון אתה מקצין, לקחת את זה לצד השני של הסיטואציה.
אבל מה לעשות יש בחורות באמצע שבהחלט הייתי יוצא איתן נטו בגלל אישיות.
ושמע אם זה על קצה המזלג אז וואלה לא יודע מה להגיד לך אם אתה לא מבין מה הבעיה פה זה עיניין כבר בעייתי אחר.
מה יש לך לדפוק את הראש ליידה ומה אתה מפיל עליה תיק של אני אוהב אותך?!
ומה אתה מאיים על חברים שלה?
זאת ממש לא דרך להתחיל עם בחורה.
ע-ז-ו-ב א-ו-ת-ה
איגרוף תאילנדי + קיקבוקס + mma עוד מעט + Street workout
3/7 אימונים בשבוע
חחחחחחחחחח אתם רציני לא רואים שזה ספאם?
ואורי אתה עוד מתווכח איתו שעות...
"חצוף אחד" לא פלא שהיא לא סובלת אותך
מנסים לעזור לך אתה אומר לכולם לעוף
בטח אף אחד לא סובל אותך ואתה סתם ילד מחשבים בודד,לך לך למייפל המעפן שלך לך אולי הוא סובל אותך