קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-08-2012, 07:19
  2. אחרי שהייתי רשום פה קצת הגיע הזמן
    על ידי ThE בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 11-09-2008, 00:49
  3. סקר מי הן 5 הנשים היפות ביותר בעולם
    על ידי saidclean בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 09-04-2007, 23:41
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345
מציג תוצאות 61 עד 65 מתוך 65

הגיע הזמן להחזיר קצת גבריות לפורום - הנשים היפות ביותר בעיניכם! - עמוד 5

ASS אצל גבר זה לא סקסי?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של galit_e
    שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ
    I'm not the girl next door, I'm the Bitch down the street...

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    גלית תעשי סקוואטים, תבקשי אפילו מחבר שלך או מידיד שמתאמן שיראה לך איך לעשות ותעשי, יש לי בנות במכון שעושות סקוואט ודדליפט ויש להן גוף של כוכבות פורנו, משו נראה הכי סקסי שיש שכל בחורה הייתה רוצה. תעשי גם דדליפט אם את רוצה, גם עוזר לתחת.
    יש לך פוטנציאל ואפילו הכי חסרת תחת יכולה לפתח תחת מהתרגילים האלה.

גוף כמו שפרסמתי על בחורה אוטומטית עושה אותה מישי שנראית יותר טוב מ80% מהנשים לפחות....אבל מה כולן מעדיפות לאכול סלט ולעשות הליכון

תמונות למוטיבציה:

ככה אישה צריכה להראות.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    בונאא יחיי בסרטטט אתה חושב שאני לא יודעת מה זה סקוואטים? אתה מדבר פה עם רקדנית עבר של שנים רבות בכמה סגנונות
    ומכורה לחדר כושררר חחח לפני הצבא הייתי ראשון עד חמישי כל יום בחדר כושר
    רק חבל שהצבא המיזדיין הזה הרס לי את הכושרר אני מנסה לחזור עכשיו אבל זה ממש קשה מבחינת מוטיבציה כשאתה בצבא כי כמעט ואף אחת מהבנת אצלינו לא הולכת ומשעמם לי ממש לעשות מכשירים לבדד וחוגים אין ביכלל ואני מתה על כושרר זה אשכרה כיף לי אני לא מהמתעצלות, מאימון קורעע אני יוצאת עם חיוךך..
    דרך אגב אני לא מהאוכלות סלטט חחחחח ברוך השם אמא שלי העבירה לי גניםםם אלוהייים שאני תוקעת המבורגרים ומה לא חחחח ונשארת רזה גם כשאני לא מתאמנת
    שונאתת את הבנות האלה שהולכים לביביבי או משהו בסיגנון והן אוכלות סלט (כי הן לא רוצות שהבנים יראו אותן אוכלות) כאילו באמתת?! -_-
    והבחורה האחרונה ששמת תתמונה שלה ישלה תחת מגעיל ומוגזם לדעתי.... חוצ מזה שתחת קשה זה לא כזה להיט בן אדם זה נחמד שיש קצת שומן לתפוס
    התחת שלי ברובו זה גנים וחלקו שרירים חחחחחח

אהה ורודנייי למה נראה לך שהתמונות שלי בגוגל חחחח אף אחד לא באמת יחפש בגוגל "הנשים היפות ביותר בעינכם"
    וחוץ מזה שהתמונות שלי לא קופצות אלא האשכול...
    נערך לאחרונה על ידי galit_e; 26-04-2013 בשעה 21:20.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    שים לב מה היא עושה.. היא גיימרית.. היא אינסלית4לייף. התחת שלה גדול כי היא יושבת עליו כל היום.
    ציטוט נכתב במקור על ידי galit_e צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    בונאא יחיי בסרטטט אתה חושב שאני לא יודעת מה זה סקוואטים? אתה מדבר פה עם רקדנית עבר של שנים רבות בכמה סגנונות
    ומכורה לחדר כושררר חחח לפני הצבא הייתי ראשון עד חמישי כל יום בחדר כושר
    רק חבל שהצבא המיזדיין הזה הרס לי את הכושרר אני מנסה לחזור עכשיו אבל זה ממש קשה מבחינת מוטיבציה כשאתה בצבא כי כמעט ואף אחת מהבנת אצלינו לא הולכת ומשעמם לי ממש לעשות מכשירים לבדד וחוגים אין ביכלל ואני מתה על כושרר זה אשכרה כיף לי אני לא מהמתעצלות, מאימון קורעע אני יוצאת עם חיוךך..
    דרך אגב אני לא מהאוכלות סלטט חחחחח ברוך השם אמא שלי העבירה לי גניםםם אלוהייים שאני תוקעת המבורגרים ומה לא חחחח ונשארת רזה גם כשאני לא מתאמנת
    שונאתת את הבנות האלה שהולכים לביביבי או משהו בסיגנון והן אוכלות סלט (כי הן לא רוצות שהבנים יראו אותן אוכלות) כאילו באמתת?! -_-
    והבחורה האחרונה ששמת תתמונה שלה ישלה תחת מגעיל ומוגזם לדעתי.... חוצ מזה שתחת קשה זה לא כזה להיט בן אדם זה נחמד שיש קצת שומן לתפוס
    התחת שלי ברובו זה גנים וחלקו שרירים חחחחחח

אהה ורודנייי למה נראה לך שהתמונות שלי בגוגל חחחח אף אחד לא באמת יחפש בגוגל "הנשים היפות ביותר בעינכם"
    וחוץ מזה שהתמונות שלי לא קופצות אלא האשכול...
    בנות בכושר זה סקסי. הייתה לי ילדה בכיתה שרצתה להוריד במשקל אז אמרתי לה שתתחיל לרוץ והיא אמרה שלרוץ זה קשה ואז ירד לי ממנה. אהבתי להטריל אותה ואני לא זוכר כמה פעמים היא איימה עלי שחבר שלה ירביץ לי.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אז את אחת ממליון גלית, ברכותי, יש לך במה להתגאות. מי שיהיה חבר שלך יזכה. אני כמעט ולא ראיתי בנות כאלה בישראל חוץ ממישי אחת שהייתי איתה וזהו. השאר מרעיבות את עצמן וחושבות שהן יהיו יפות בתור חסרות ציצי ותחת. עזבי בנות, בנים אצלכם לא עושים סקוואט ודדליפט כי הם נקבות ורוצים קוביות לקיץ כמו הומואים
    בנות בכושר עם גוף יפה ולא של מקל סנוקר אחרי דיאטה זאת ברכה לאנושות.

only kate moss can get away with pancake ass
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור האוואטר של LosBlancos
    שם פרטי
    CoHeN
    לייקים
    45
    נקודות
    2
    משפט מחץ
    "כדורגלנים הם אנשים חכמים, יש לנו ראש על המתניים"
    תתחיל איתה זרוק לה מילה
    אל תתבייש היא אישה רגילה
    תתחיל איתה היא מסתכלת
    היא רוקדת ושוב משתוללת
    תתחיל איתה ואל תאכזב
    היא יודעת אתה עוד אוהב
    תתחיל איתה כאן ועכשיו גנוב לה ת'לב

+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 5 << ראשון ... 345

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect