מה קורה?
אתמול הייתי באיזה מסיבת אוזניות..משהו דיי מטומטם האמת, למי שלא יודע זה פשוט כל בן אדם שנכנס למסיבה, משלם כסף על הכניסה ועל האוזניות, ומקבל זוג אוזניות אלחוטי מגניבות כאלה שיש באוזניות אפשרות להחליף 2 תחנות..בדרך כלל זה תחנה אחת של רגאיי וכאלה והתחנה השניה זה מוזיקה של מסיבות רגילה..
בקיצור, הקטע הטוב בדבר הזה, שאם אתה רוצה לבוא להתחיל עם בחורה..אתה לא צריך לצרוח. אתה יכול פשוט להוריד לה את האוזניות ולדבר איתה בקול נורמלי.
לדיווח-
הייתי עם כמה חבר'ה שלי, מן הסתם שתינו קצת לפני אז הייתי דיי בראש טוב, ומטרת הערב הייתה להנות, לא להשיג בחורות.
אני חוזר ואומר, כשנכנסתי למסיבה, היו המון כוסיות אבל לא התחלתי עם אף אחת...לא באתי במטרה לרדוף שמלות הלילה, באתי במטרה לרקוד עם חברים שלי..לעוף על החיים..לעשות צחוקים ולהנות כמה שיותר.
בקיצר...איך שהזמן עובר לו, אחרי בסביבות השעה שרקדנו עם החבר'ה והכל, ראיתי כמה כוסיות והיה קצת פה ושם צחוקים..למשל מישהי באה ודרכה לי הרגל בטעות ואמרה "סליחה" אז חייכתי ואמרתי "עזבי סליחה..תפצי אותי בריקוד!" הרוב מן הסתם שלא זרמו איתי..כול הבנות הגיבו בחיוך, חלק אמרו "עוד מעט" וכאלה אבל וואלה לא היה מזה משהו.
-נקודה שאני חייב לציין, זה שבנות דוחות, או מסרבות או אפילו ממש בקטנה כמו שעשו לי, סתם לא היה להן נעים..לא אומר בהכרח שאתה מסריח, או מכוער או סתם לא מושך..(יש סיכוי, אבל זה לא מעניין) מה שזה אומר, או לפחות אומר לי, שכרגע, בזמן הזה ממש לא מתאים לבחורה להצמד אלייך לריקוד, אולי היא עם חברות שלה..אולי סתם היא לא הכי זורמת, יש מלא סיבות...הקטע הוא שאתם לא צריכים להעלב מזה. תזרמו כאילו כלום לא קרה. אני אפילו אוהב להגיד "הפסד שלך, נשמה", ואז גם אפשר בהמשך הערב למצוא אותה שוב..
אחרי קצת זמן, רקדתי עם חברים ופתאום קלטתי בחורה שמענטזת ורוקדת בצורה סקסית..היה כזה שיר לטיני אז זה היה זורם..חוץ מזה שגם אני יודע קצת לרקוד בשירים כאלה, אני אוהב לרקוד מאד מאד צמוד ולתת למתח המיני לעוף באוויר...ממש להצמיד את הפרצוף שלי לפרצוף שלה מבלי לנשק אבל לשחק עם הידיים בו זמנית על הגוף של הבחורה..מן הסתם בלי פחד ובלי עמייט.
איך שאני רואה אותה רוקדת עם עצמה, אני קולט שהיא מסתכלת עליי גם, אני מחייך, היא מחזירה חיוך ביישן כזה ואז הבנתי שהיא ביישנית מידי כדי שאני יתחיל איתה אז סובבתי תראש חזרה לחבר'ה והמשכתי לרקוד..הסתכלתי עלייה שוב ואז היא עשתה איזה סיבוב בכוונה שאני יתקע את העיניים שלי עלייה, היא קלטה מן הסתם שנתפס לי הצוואר וחייכה, אז קפצתי על ההזדמנות ופשוט זזתי בשיא הטבעיות מהחבר'ה שלי ופשוט פניתי אלייה, באתי אלייה בצעדי ריקוד כאלה..לא יודע איך בדיוק להסביר, פשוט כל מיני צעדים של ריקוד לטני כזה, ראיתי שהיא מחייכת, כאילו נתנה לי אישור..התחלתי להצמד אלייה מן הסתם עם המון בטחון עצמי, לא פחדתי לרגע שהיא תעצור אותי או שהיא תסתובב, בהתחלה ניסיתי לתפוס אותה מהמותניים ולהצמיד אותה אליי אבל היא הסיתה לי את הידיים ושוב לא נרתעתי מזה, המשכתי לרקוד איתה, ואז עשיתי כאילו עם שני הידיים כאילו שאני מחכה שהיא תשים תידיים שלה אצלי בידיים, היא קצת היססה אבל בסוף שמה, לקחתי לה את הידיים ושמתי סביב הצוואר שלי, הורדתי את הידיים לאט לאט מהזרועות שלה על הגוף כזה..ואז היא קצת חייכה והסמיקה, כנראה מאד ביישנית ואז פשוט הורדתי לה את האוזניות והתחלנו לדבר..מפה זה כבר דיי משעמם, לקחתי תמספר בסוף הערב..וזהו
-אני רוצה להגיד שאל תפחדו בחיים לעשות צעד עם בחורה, במיוחד שזה צעד של מגע או נשיקה..מקסימום היא תזיז לכם תידיים..לא קרה כלום, או שתזיז את הראש..גם לא קרה כלום.

" הרוב מן הסתם שלא זרמו איתי..כול הבנות הגיבו בחיוך, חלק אמרו "עוד מעט" וכאלה אבל וואלה לא היה מזה משהו.
ציטוט ההודעה