נכתב במקור על ידי idonthavenameagain זה מועיל למשהו אחר לשלמה ! זה תרפיה מצויינת בשבילו ! ( שלמה יושב פה לידי והוא לא ה....... הוא נער בגילי ) תמסור ל"שלמה" שלך שצר לי, אבל שיקרתי
נכתב במקור על ידי BLACK PINKI תמסור ל"שלמה" שלך שצר לי, אבל שיקרתי שיקרתי גם, קוראים לו משה והוא לא ה*** שלי !
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain שיקרתי גם, קוראים לו משה והוא לא ה*** שלי ! אז מה הוא ._.
נכתב במקור על ידי BLACK PINKI אז מה הוא ._. אמרתי לך - הוא נער בגילי שאוהב אותך
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain אמרתי לך - הוא נער בגילי שאוהב אותך הייתי מוסרת למשה נשיקה על האף אבל.. אממ.. העובדה שאין לו אף ו.. כן.. אתה מבין .
נכתב במקור על ידי BLACK PINKI הייתי מוסרת למשה נשיקה על האף אבל.. אממ.. העובדה שאין לו אף ו.. כן.. אתה מבין . אני לא מבין חחח למה על האף ולמה אין לו אף ?
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain אני לא מבין חחח למה על האף ולמה אין לו אף ? כי נשיקה על האף זה חמוד. ואין לו אף כי.. טוב .. אתה יודע איך הוא נראה.
נכתב במקור על ידי BLACK PINKI כי נשיקה על האף זה חמוד. ואין לו אף כי.. טוב .. אתה יודע איך הוא נראה. זה לא ה*** שלי ! זה נער שיושב כרגע פה לידי והוא אוהב אותך
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain זה לא ה*** שלי ! זה נער שיושב כרגע פה לידי והוא אוהב אותך תוכיח ואולי אני גם אתן לו חיבוק.
נכתב במקור על ידי BLACK PINKI תוכיח ואולי אני גם אתן לו חיבוק. איך להוכיח ? לפרסם תמונה ?
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain איך להוכיח ? לפרסם תמונה ? כמו שאומרים - בלי תמונה אין אמונה
נכתב במקור על ידי BLACK PINKI כמו שאומרים - בלי תמונה אין אמונה אז את רוצה לראות תמונה של זין O.O ? ( לא שאני דיברתי על זין )
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain אז את רוצה לראות תמונה של זין O.O ? ( לא שאני דיברתי על זין ) ידעתיייייייייייייייי חה וכע.. אולי אני אראה תמונה בהזדמנות . אני זזה לישון , שיהיה לילה תותים 3:
נכתב במקור על ידי BLACK PINKI ידעתיייייייייייייייי חה וכע.. אולי אני אראה תמונה בהזדמנות . אני זזה לישון , שיהיה לילה תותים 3: שמעי אני זורם אם בא לך
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
אשכולילה בלילה אתם יכולים לפתוח סתם נושא חפירה
חוקי הפורום