קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. וואי וואי כמה זמן לא הייתי פה ....
    על ידי Yan בפורום דיבורים
    תגובות: 99
    הודעה אחרונה: 02-05-2010, 17:14
  2. חח וואי כמה זמן לא הייתי...ממ לוגו חדש=]]
    על ידי Lil A בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 30-08-2009, 15:46
  3. חח וואי כמה זמן לא הייתי...ממ לוגו חדש=]]
    על ידי Lil A בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-08-2009, 00:37
  4. וואי כמה זמן לא הייתי פה
    על ידי Karahana בפורום דיבורים
    תגובות: 49
    הודעה אחרונה: 07-04-2008, 22:36
  5. וואי כמה זמן לא הייתי פה!
    על ידי eAstyle בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 29-01-2008, 22:43
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

[ייעוץ+פריקה] וואי כמה זמן.... התגעגעתי חחח

ברירת מחדל [ייעוץ+פריקה] וואי כמה זמן.... התגעגעתי חחח

טוב אז ככה חבר'ס...

יצא לי לפני כמה זמן להכיר בחורה בפייסבוק נפגשנו עשינו מה שעשינו הכל טוב... בהתחלה זה סתם היה סטוץ בשבילי והיא עוד כתבה לי הודעה שהיא לא בקטע של סטוצים ועדיין מאז זה המשיך... בכל אופן אני צריך לספר לכם עוד משהו, עם הזמן באמת התחלתי להרגיש אליה משהו כי יש לה אופי באמת מדהים (עד היום זה היה ככה) סיפרתי לה המון דברים על עצמי והיא עם זאת סיפרה גם המון על עצמה ולא סיפרה לי שיש אצלה משהו לא בסדר בראש (ואני מאמין שהיא בסדר פשוט התגובה שלה הייתה מוזרה בטירוף), בכל מקרה אני גם מודה שיצאתי לפעמים הרודף בקשר הזה בגלל שהיא עובדת רוב הזמן לא היה לה המון זמן לדבר כל כך למרות שאני תמיד אמרתי שאם זה מפריע לה אז אפשר לסדר את זה...

בכל מקרה לא משנה דווקא לפני כמה ימים הבנתי שאני מרגיש אליה ודיברנו על זה והיא אמרה שגם היא, ופתאום אחרי שדיברנו היום כמה דקות אחרי היא באה לי ביציאה שהיא רוצה להיות לבד ואין לה כוח לאף אחד שאלתי אם זה בגללי וכל זה וקיבלתי תשובה שזה לא קשור אליי ופשוט עדיף שנחתוך את זה

בכל אופן אני שואל את עצמי WTF JUST HAPPENED?! אני ידוע בתור בנאדם שמחפש רק לזיין וזה מה שמעניין אותו חחח כולם מכירים אותי בתור אחד כזה, אבל עד שאני סוף סוף מפתח רגשות למישהי שאפילו לא נראית הכי טוב אז אני מקבל זין בעין?! איך זה?!

זה רק לימד אותי משהו באמת, לשפר את עצמי למוות ויחד עם זאת לזיין עד המוות... לא מאמין באהבה יותר פשוט ככה! הצרה רק שאני כן בחור שמתאים לקשר... ודווקא פחות סטוציונר כזה...

קיצר עצות?! חוץ מתתגבר זה יעבור... חחח

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

חחחחחח אל תיסחף, אל תיקח כל כך קשה..."לא מאמין באהבה"...כולה באסה שקרתה לך, קורה לכולם.
    תאמין לי, פשוט תמשיך בחיים שלך ותכיר עוד מלא בנות, ובסוף תתאהב במישהי, ואין לך מה לעשות עם זה.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

גדול אחי קיבלת אחלה שיעור על מה שווה הכנות והחצנת רגשות

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

טוב שאמרת לה מה אתה מרגיש, גם אם זה אומר שלא תראה אותה יותר... אין מה לעשות, כמה שהיא בטח אמרה שהיא לא אחת של סטוצים, ובחיים היא לא מתנהגת ככה וכל השיט הזה שבנות אוהבות להגיד... בטוח שגם לה זה הסתדר טוב אחרת היא היתה באה ומדברת איתך על זה.
    אז לפי דעתי שטויות, הלכה אחת תבוא עוד אחד. אל תהיה קיצוני ותגיד שאתה לא מאמין באהבה, במיוחד אם מה שהיה בניכם לא היה אהבה.
    תמשיך לעבוד, להביא בחורות, לזיין גם סטוצים אם צריך, כשזה יגיע זה יגיע, אין מה להילחץ

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי AndroidFan צפיה בהודעה
    טוב שאמרת לה מה אתה מרגיש, גם אם זה אומר שלא תראה אותה יותר... אין מה לעשות, כמה שהיא בטח אמרה שהיא לא אחת של סטוצים, ובחיים היא לא מתנהגת ככה וכל השיט הזה שבנות אוהבות להגיד... בטוח שגם לה זה הסתדר טוב אחרת היא היתה באה ומדברת איתך על זה.
    אז לפי דעתי שטויות, הלכה אחת תבוא עוד אחד. אל תהיה קיצוני ותגיד שאתה לא מאמין באהבה, במיוחד אם מה שהיה בניכם לא היה אהבה.
    תמשיך לעבוד, להביא בחורות, לזיין גם סטוצים אם צריך, כשזה יגיע זה יגיע, אין מה להילחץ
    למה לשתף אבל?
    אם רק חסרונות יש בזה
    נהנים נהנים והחלק הרציני יבוא ממנה בלי לאכול סתם כאפה

צריך לדעת ליצור את האהבה הזאת, הוודאות על הרגשות שלך לא מספיקה.

ואתה בטוח שהיא הייתה לא במצב רוח טוב בגלל המחזור או משהו כשהיא אמרה את זה?

לפעמים אומרים את זה סתם בצחוק, ויום למחרת אסמס קטן וומצחיק כאילו לא קרה כלום.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    גדול אחי קיבלת אחלה שיעור על מה שווה הכנות והחצנת רגשות
    אלוהים כמה שאתה צודק.

איתי- כמו שההוא מעלי בציטוט אמר, החצנת רגשות והתחלת לתת לה להרגיש שאתה מפתח אליה רגשות, היא קיבלה רגליים קרות וברחה.
    גם לי זה קרה.

הייתה איזה משקית חינוך בבסיס שלי, כל הזמן היא הייתה יושבת לידי בחדר אוכל, באה להגיד שלום, קופצת עליי, מביאה לי קפה בבוקר ובקיצור היא הראתה לי את כל הסימנים שבעולם שהיא רוצה אותי. שלא נדבר על הסמסים שהיא הייתה משגעת אותי איתם.

בכל מקרה, אחרי תקופה של 3 שבועות כאלה, החלטתי שאני רוצה לנסות אותה, עשיתי סוויץ' בראש של 180 מעלות ובמקום להיות הנרדף, הפחתי לרודף.
    התחלתי לשלוח לה סמסים, קצת טלפונים, הייתי מחפש אותה לפעמים בבסיס..וזהו, תוך שבוע בערך הכל נעלם.
    היא פשוט נבהלה מעצם העבודה שאני רוצה אותה עכשיו (כנראה) ופשוט הפסיקה את הקשר שלי איתה.

בקיצור, פעם הבאה שזה קורה לך, תעשה את זה בהדרגה.

יש חלק נכון במה שאתם אומרים אבל מה שאתם לא מבינים זה שהיא באה ביציאה הזאת ראשונה והיא עוד מהתחלה אמרה שהיא לא בקטע של סטוצים ואפילו היא דיברה על זה שהיא לא אוהבת הגדרות ושהיא רוצה לקחת דברים בזמן שלה אז אמרתי לה אין בעיה קחי את הזמן לי בינתיים כיף איתך וזה מה שחשוב... לא הצעתי לה נישואין... מדי פעם גם שהייתי מתקשר ומדבר הייתי שואל אם להתקשר אחר כך היא אמרה שאם זה היה מפריע לה היא לא הייתה עונה... חוץ מזה שבימים האחרונים גם היא התקשרה, וגם בעצמה אמרה שזה טוב ששיתפתי אותה ככה לדעת שזה יכול להתקדם לאנשהו... קיצר לא יודע יש לה איזשהי בעיה אבל הקטע באמת שאם אפילו זה לא הצליח לי אז אני לא יודע מה כן יצליח... עד שסוף סוף אני כן מרגיש משהו בסוף אני אוכל זין לפנים מה זה לא מוריד את המוטיבציה?!

עריכה:מה שכן החלטתי למרות הכל שאני כן מחפש קשר... הסטוצים האלה לא נותנים כלום זה תמיד איכשהו מסתיים חרא כמו במקרה הזה שהיה לי... הבעיה שלי היא כזאת:
    איך אני מוצא מישהי לקשר שלא תהיה מהשפעת (יעני מהמושפעות) ולא תהיה עם כל החרא הזה של לתייג בפייסבוק של מתנות ביום האהבה של ללכת לים להצטלם ובלי כל השגרתיות המסריחה הזאת... פשוט מישהי שיהיה אפשר לאהוב אותה ושתאהב אותי בלי הרבה משחקים ושלא נצטךר תאריכים כדי לקנות מתנות או זמנים מיוחדים כדי לצאת...

ברגע שתהיה לי תשובה על זה אני באמת יהיה שמח
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 02-05-2013 בשעה 14:32.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תעמוד בתור גבר.
    אני לא חושב שנשארו נשים כאלה..אני מחפש אותן בנרות.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

היה לי מקרה דומה.. את האמת שיכלת להציל את זה כבר באותו הרגע אבל עדיין לא מאוחר.. אין לי כוח לפרט אם אתה רוצה שלח לי פרטית.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect