טוב אז ככה חבר'ס...
יצא לי לפני כמה זמן להכיר בחורה בפייסבוק נפגשנו עשינו מה שעשינו הכל טוב... בהתחלה זה סתם היה סטוץ בשבילי והיא עוד כתבה לי הודעה שהיא לא בקטע של סטוצים ועדיין מאז זה המשיך... בכל אופן אני צריך לספר לכם עוד משהו, עם הזמן באמת התחלתי להרגיש אליה משהו כי יש לה אופי באמת מדהים (עד היום זה היה ככה) סיפרתי לה המון דברים על עצמי והיא עם זאת סיפרה גם המון על עצמה ולא סיפרה לי שיש אצלה משהו לא בסדר בראש (ואני מאמין שהיא בסדר פשוט התגובה שלה הייתה מוזרה בטירוף), בכל מקרה אני גם מודה שיצאתי לפעמים הרודף בקשר הזה בגלל שהיא עובדת רוב הזמן לא היה לה המון זמן לדבר כל כך למרות שאני תמיד אמרתי שאם זה מפריע לה אז אפשר לסדר את זה...
בכל מקרה לא משנה דווקא לפני כמה ימים הבנתי שאני מרגיש אליה ודיברנו על זה והיא אמרה שגם היא, ופתאום אחרי שדיברנו היום כמה דקות אחרי היא באה לי ביציאה שהיא רוצה להיות לבד ואין לה כוח לאף אחד שאלתי אם זה בגללי וכל זה וקיבלתי תשובה שזה לא קשור אליי ופשוט עדיף שנחתוך את זה
בכל אופן אני שואל את עצמי WTF JUST HAPPENED?! אני ידוע בתור בנאדם שמחפש רק לזיין וזה מה שמעניין אותו חחח כולם מכירים אותי בתור אחד כזה, אבל עד שאני סוף סוף מפתח רגשות למישהי שאפילו לא נראית הכי טוב אז אני מקבל זין בעין?! איך זה?!
זה רק לימד אותי משהו באמת, לשפר את עצמי למוות ויחד עם זאת לזיין עד המוות... לא מאמין באהבה יותר פשוט ככה! הצרה רק שאני כן בחור שמתאים לקשר... ודווקא פחות סטוציונר כזה...
קיצר עצות?! חוץ מתתגבר זה יעבור... חחח

ציטוט ההודעה