קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יאללה פורום חדש משהו בסט נפתח
    על ידי חיליק בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-08-2006, 02:46
  2. טורניר חדש של מונדיאל נפתח בפורום EA
    על ידי ArIeL בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-07-2006, 22:49
  3. תגובות: 41
    הודעה אחרונה: 17-06-2006, 00:52
  4. בואו נפתח קלאן לאטרף!!!|CZ|
    על ידי ggg בפורום Counter Strike
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 01:01
  5. מזל טוב למנהל החדש! YBZ בואו לברך אותו!!
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 16:58
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 46

שבוע חדש לפנינו, בואו נפתח אותו ברגל ימין. - עמוד 2

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    היית באגוז או משהו דומה?
    מגלן בטח אלה יוצאים משם ישר לשבכ

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    מגלן בטח אלה יוצאים משם ישר לשבכ
    מה איתכם רודני הגבר היה בימס רמון כל יום היה חוזר עם שקים של חומר מוברח

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

חחחחחחחחחח עלק לוחמה בטרור...סתם חרטא כל היסמ והיממ האלה..הם המיץ של הזבל של המדינה...
    כל מה שהם עושים זה לחפש ילדים עם וודקה ליד מסיבות ולתפוס סטלנים עם חומר וסכינים בלי שהילדים עשו משו בכלל...

אותי ועוד חברים (שאגב היינו כולנו בני 15-17 ממש ילדים) יסמניק מזדיין תפס עם חתיכת בוף מסכנה ועשה מזה סיפור וההומו חש לי גבר בחקירה חחחחחחח צחקתי לו בפנים

ועוד חבר אחד שלי נתפס עם סכין
    שלא נדבר על הפעמים שהם שפכו לנו וודקה, שפכו לי רבע בקבוק וואן גוך הבני זונות האלה

ושלא תגידו כחולים או סתם, היה כתוב להם "יסמ" או "יממ" על החולצה מאחורה...

לוחמה בילדים תמימים אולי...אם אתה באמת תעשה "משימות" כאלה אין לי כבוד אליך ולמלשינים, אם אני הייתי מצטרף לחזירים האלה היו זורקים לי אבנים על הניידת בשכונה

ACAB
    חזירים צריך לשחוט

רודני אם אתה באמת תתחיל לרדוף אחרי ילדים עם חשיש או לשפוך להם וודקה אני מרחם עליך...כל המלשינים חכמים על ילדים בוא נראה אתכם עוצרים קרטל סמים של משפחות פשע שבניגוד לילדים יכולים להוציא רובה ולחורר את כל היחידה שלך...

כל השוטרים היו ילדי כאפות בתיכון שכל הילדים מהסוג הזה היו מציקים להם, אז הם פורקים את זה בלאיים עליהם (ובלי התג והאקדח שלהם יזיינו אותם) ויעני מרגישים שהם "נוקמים" כי בגילאים שלהם הם היו תקועים בבית חסרי חברים יעני TYPICAL SADCUNT

WITHOUT THE GUN AND BADGE WHAT DO YA GOT
    A SUCKER IN THE UNIFORM WAITIN TO GET SHOT
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 06-05-2013 בשעה 06:19.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

^ זה מה שנקרא "אלוהים נתן אגוזים למי שאין שיניים" , טיילר, אם אתה לא יודע מה זה ימ"מ, למה אתה בכל זאת מדבר? אתה בעצמך כתבת "אם זה ה-...אז זה חרא" אבל זה לא מה שאתה חושב, מדובר במשהו שונה. אז למה מרשה לעצמך לפתוח את הפה על משהו שאין לך מושג בו?

אם כל מה שהיינו עושים זה לחפש נרקומנים ולשפוך בקבוקי וודקה של ערסים קטנים, לא הייתי מתגייס אליהם.
    אם באלך לראות, אתה מוזמן:

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

זה לא משנה אבל..אתם עושים גם את זה ומי שנתפל לחסרי יכולת להגיב ומנצל את הכוח שלו בשביל להציק לילדים הוא גועל נפש של בנאדם..ואולי אנלא יודע הכל אבל אני יודע דבר אחד - באותו ערב היחידות האלה תפסו אותנו. וכמובן שחשו גברים שתכלס בלי המדים והאקדח שלהם לא היה להם ביצים לדבר אלינו ככה. ויסמניקים תפסו עוד חבר שלי עם סכין ועוד היו בעיות...פתחו תיק לילד בן 18 שלא עשה כלום... אם אתה באמת גבר, אתה תסרב לעשות תמשימות האלה.

היום לכל טמבל פותחים תיק. מה אתה מתרגש?

תאמין לי מה שרודני הולך אליו זה דבר שאתה תראה רק בסרטים. אח של חבר שלי מראה לי את האימונים שהם עוברים, כמו לדוגמה אוטובוס פשוט. תוך 3 שניות הם פורצים פנימה דרך החלונות עם עבודת צוות, עושים סולם אנושי צ'יק צ'ק זה נראה מגניב לאללה. וזה עוד כלום.
    זאת יחידה בעלת סווג בטחוני גבוה, לא סתם.
    נערך לאחרונה על ידי boris02; 06-05-2013 בשעה 07:34.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    זה לא משנה אבל..אתם עושים גם את זה ומי שנתפל לחסרי יכולת להגיב ומנצל את הכוח שלו בשביל להציק לילדים הוא גועל נפש של בנאדם..ואולי אנלא יודע הכל אבל אני יודע דבר אחד - באותו ערב היחידות האלה תפסו אותנו. וכמובן שחשו גברים שתכלס בלי המדים והאקדח שלהם לא היה להם ביצים לדבר אלינו ככה. ויסמניקים תפסו עוד חבר שלי עם סכין ועוד היו בעיות...פתחו תיק לילד בן 18 שלא עשה כלום... אם אתה באמת גבר, אתה תסרב לעשות תמשימות האלה.
    חחחח מה אתה משווה שוטרים מסיירים, ששופכים וודקה לימ"מ...
    זה משהו אחר בכלל זה לא קשור, וחוץ מזה ששוטר ימ"מ גם בלי המדים יכול לבוא אלייך ולעוד 5 חברים שלך ולהרוג אותכם במכות, הם סוסים כל אחד שם.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

לא נראה לי מישו ששוקל 60 קילו יכול להרוג אותי במכות ובטח שלא את חברים שלי שאחד מהם בבון ששוקל 90-100 קילו....והיה כתוב להם יממ או יסמ על החולצה את זה אני זוכר טוב מאוד. יש להם שם המון סוסים שלא תבין אותי לא נכון אבל לא כולם והזה שעצר אותנו היה שחיף מת

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    לא נראה לי מישו ששוקל 60 קילו יכול להרוג אותי במכות ובטח שלא את חברים שלי שאחד מהם בבון ששוקל 90-100 קילו....והיה כתוב להם יממ או יסמ על החולצה את זה אני זוכר טוב מאוד. יש להם שם המון סוסים שלא תבין אותי לא נכון אבל לא כולם והזה שעצר אותנו היה שחיף מת
    חחחחח אל יודע על מה אתה מדבר אלה שאני ראיתי תמיד היו סוסים גורילות אחד אחד והדבר הכי טוב בשבילך היה לציית כמו ילד טוב

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

אז ז-ה מה שצריך לעשות כדי שיהיה אפשר לפרסם את עצמך ולהתלהב מהצלחות שלך בחיים (והעובדה שאתה מתאים ליחידה קרבית כי יש לך אופי ואישיות) בפורום הזה. לא לתת לינקים לבלוגים, אלא להעתיק את זה לכאן.

silly me

זה על השאלה שלך לגבי האגו. לפחות הלינקים שאני נותן, באמת קשורים לתחום

מקווה שאתה מבין שאני לא מאשים אותך. להיפך, אני דיי מפרגן במקרה הזה. רק שבחיאט, תסתכל על עצמך מהצד לפני שאתה שופט אחרים לגבי אגו וכאלה. זה פשוט מצחיק. כל אות שאתה כותב חושפת את זה.

אגב, בעיות זה לא כמו כסף. אלא אם יום אחד אתה מקבל שקלים, יום אחרי זה דולרים, יום לאחר מכן יורו ולאחר מכן דינר כווייתי (אגב, השקעה נבונה בימים אלו).
    למרות שהיה דיי מגניב אם יכולת להמיר סכיזופרניה בבעיות קשב וריכוז, או אימפוטנציה בבעיות עם הצנרת בבית. אתה יודע, "כמו כסף".

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    אז ז-ה מה שצריך לעשות כדי שיהיה אפשר לפרסם את עצמך ולהתלהב מהצלחות שלך בחיים (והעובדה שאתה מתאים ליחידה קרבית כי יש לך אופי ואישיות) בפורום הזה. לא לתת לינקים לבלוגים, אלא להעתיק את זה לכאן.

silly me

מקווה שאתה מבין שאני לא מאשים אותך. להיפך, אני דיי מפרגן במקרה הזה. רק שבחיאט, תסתכל על עצמך מהצד לפני שאתה שופט אחרים לגבי אגו וכאלה. זה פשוט מצחיק. כל אות שאתה כותב חושפת את זה.

אגב, בעיות זה לא כמו כסף. אלא אם יום אחד אתה מקבל שקלים, יום אחרי זה דולרים, יום לאחר מכן יורו ולאחר מכן דינר כווייתי (אגב, השקעה נבונה בימים אלו).
    למרות שהיה דיי מגניב אם יכולת להמיר סכיזופרניה בבעיות קשב וריכוז, או אימפוטנציה בבעיות עם הצנרת בבית. אתה יודע, "כמו כסף".
    מה האגו? הבנאדם כולה אומר שהוא יהיה פחות בפורום כי הוא הולך לימ"מ..
    אין לאדם בגיל שלך משהו יותר טוב לעשות מאשר לחפש ריבים?
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

sadcunt post content
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 07-05-2013 בשעה 15:22.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    OG kush from the westcoast. Oh you down to fuck? Well shorty lets go

Senia אתה Sadcunt

רודני אתה סתם משועמם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

silly me

להתראות רודני, לא אהבתי את הגישה שלך אבל אני חייב להגיד שאם תלך זה חבל.
    אני כבר רואה איך טיילר, וסנייה משתלטים על הפורום.
    בכל מקרה, תעשה חיים
    נערך לאחרונה על ידי akal007; 07-05-2013 בשעה 17:26.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

silly me

בתכלס אתה צודק, אני לא מתכוון לנסות להישמע צודק וחכם פה...כי כמו שאמרתי, זה סף הכל פורום. לא אכפת לי איך אני מוצג בעיניי אחרים. שיזדיינו פה כולם.

אתה צודק, יכולתי פשוט לכתוב "אני מתכוון להפחית בכמה רמות את כמות ההשקעה שלי בפורום, מסיבות אישיות שלי" ולא לתת לכולם לשמוע לאן פניי מועדות.
    אתה צודק לגמרי.

אבל אם לומר את האמת, לא ניסיתי בשום דרך שהיא להשתחצן או להגיד שאני "יותר מכולם" ממש לא. ניסיתי להסביר עד כמה שאני חושב שכל אדם יכול להיות הכל.
    הכל. השאלה עד כמה הוא באמת רוצה.
    בתור אחת שעבר ילדות לא פשוטה ועובר כל הזמן תהליכים בחיים שלו, אני בהחלט מרגיש מספיק טוב עם עצמי שהתקבלתי ליחידה כמו זאתי. זה נותן לי המון.

אגב, לא הבנתי על מה דיברת בקשר לבלוגים ולינקים ושטויות...יש חוק בפורום שאסור לפרסם אתרים לצורך רווח אישי. זה פשוט.

אבל אתה כן יכול לפרסם מידע ודברים שקשורים לתחום.

ולא הבנתי על מה דיברת בקשר לכסף...אני אמרתי "בעיות" בקשר לבעיות עם נשים, עם מערכות יחסים.
    לא על כסף.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,932 | הודעות: 8,198,525 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect