|
|
חחחחחחחחחח עלק לוחמה בטרור...סתם חרטא כל היסמ והיממ האלה..הם המיץ של הזבל של המדינה...
כל מה שהם עושים זה לחפש ילדים עם וודקה ליד מסיבות ולתפוס סטלנים עם חומר וסכינים בלי שהילדים עשו משו בכלל...
אותי ועוד חברים (שאגב היינו כולנו בני 15-17 ממש ילדים) יסמניק מזדיין תפס עם חתיכת בוף מסכנה ועשה מזה סיפור וההומו חש לי גבר בחקירה חחחחחחח צחקתי לו בפנים
ועוד חבר אחד שלי נתפס עם סכין
שלא נדבר על הפעמים שהם שפכו לנו וודקה, שפכו לי רבע בקבוק וואן גוך הבני זונות האלה
ושלא תגידו כחולים או סתם, היה כתוב להם "יסמ" או "יממ" על החולצה מאחורה...
לוחמה בילדים תמימים אולי...אם אתה באמת תעשה "משימות" כאלה אין לי כבוד אליך ולמלשינים, אם אני הייתי מצטרף לחזירים האלה היו זורקים לי אבנים על הניידת בשכונה
ACAB
חזירים צריך לשחוט
רודני אם אתה באמת תתחיל לרדוף אחרי ילדים עם חשיש או לשפוך להם וודקה אני מרחם עליך...כל המלשינים חכמים על ילדים בוא נראה אתכם עוצרים קרטל סמים של משפחות פשע שבניגוד לילדים יכולים להוציא רובה ולחורר את כל היחידה שלך...
כל השוטרים היו ילדי כאפות בתיכון שכל הילדים מהסוג הזה היו מציקים להם, אז הם פורקים את זה בלאיים עליהם (ובלי התג והאקדח שלהם יזיינו אותם) ויעני מרגישים שהם "נוקמים" כי בגילאים שלהם הם היו תקועים בבית חסרי חברים יעני TYPICAL SADCUNT
WITHOUT THE GUN AND BADGE WHAT DO YA GOT
A SUCKER IN THE UNIFORM WAITIN TO GET SHOT
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 06-05-2013 בשעה 06:19.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
^ זה מה שנקרא "אלוהים נתן אגוזים למי שאין שיניים" , טיילר, אם אתה לא יודע מה זה ימ"מ, למה אתה בכל זאת מדבר? אתה בעצמך כתבת "אם זה ה-...אז זה חרא" אבל זה לא מה שאתה חושב, מדובר במשהו שונה. אז למה מרשה לעצמך לפתוח את הפה על משהו שאין לך מושג בו?
אם כל מה שהיינו עושים זה לחפש נרקומנים ולשפוך בקבוקי וודקה של ערסים קטנים, לא הייתי מתגייס אליהם.
אם באלך לראות, אתה מוזמן:
זה לא משנה אבל..אתם עושים גם את זה ומי שנתפל לחסרי יכולת להגיב ומנצל את הכוח שלו בשביל להציק לילדים הוא גועל נפש של בנאדם..ואולי אנלא יודע הכל אבל אני יודע דבר אחד - באותו ערב היחידות האלה תפסו אותנו. וכמובן שחשו גברים שתכלס בלי המדים והאקדח שלהם לא היה להם ביצים לדבר אלינו ככה. ויסמניקים תפסו עוד חבר שלי עם סכין ועוד היו בעיות...פתחו תיק לילד בן 18 שלא עשה כלום... אם אתה באמת גבר, אתה תסרב לעשות תמשימות האלה.
היום לכל טמבל פותחים תיק. מה אתה מתרגש?
תאמין לי מה שרודני הולך אליו זה דבר שאתה תראה רק בסרטים. אח של חבר שלי מראה לי את האימונים שהם עוברים, כמו לדוגמה אוטובוס פשוט. תוך 3 שניות הם פורצים פנימה דרך החלונות עם עבודת צוות, עושים סולם אנושי צ'יק צ'ק זה נראה מגניב לאללה. וזה עוד כלום.
זאת יחידה בעלת סווג בטחוני גבוה, לא סתם.
נערך לאחרונה על ידי boris02; 06-05-2013 בשעה 07:34.
לא נראה לי מישו ששוקל 60 קילו יכול להרוג אותי במכות ובטח שלא את חברים שלי שאחד מהם בבון ששוקל 90-100 קילו....והיה כתוב להם יממ או יסמ על החולצה את זה אני זוכר טוב מאוד. יש להם שם המון סוסים שלא תבין אותי לא נכון אבל לא כולם והזה שעצר אותנו היה שחיף מת
אז ז-ה מה שצריך לעשות כדי שיהיה אפשר לפרסם את עצמך ולהתלהב מהצלחות שלך בחיים (והעובדה שאתה מתאים ליחידה קרבית כי יש לך אופי ואישיות) בפורום הזה. לא לתת לינקים לבלוגים, אלא להעתיק את זה לכאן.
silly me
זה על השאלה שלך לגבי האגו. לפחות הלינקים שאני נותן, באמת קשורים לתחום
מקווה שאתה מבין שאני לא מאשים אותך. להיפך, אני דיי מפרגן במקרה הזה. רק שבחיאט, תסתכל על עצמך מהצד לפני שאתה שופט אחרים לגבי אגו וכאלה. זה פשוט מצחיק. כל אות שאתה כותב חושפת את זה.
אגב, בעיות זה לא כמו כסף. אלא אם יום אחד אתה מקבל שקלים, יום אחרי זה דולרים, יום לאחר מכן יורו ולאחר מכן דינר כווייתי (אגב, השקעה נבונה בימים אלו).
למרות שהיה דיי מגניב אם יכולת להמיר סכיזופרניה בבעיות קשב וריכוז, או אימפוטנציה בבעיות עם הצנרת בבית. אתה יודע, "כמו כסף".
Senia אתה Sadcunt
רודני אתה סתם משועמם.
בתכלס אתה צודק, אני לא מתכוון לנסות להישמע צודק וחכם פה...כי כמו שאמרתי, זה סף הכל פורום. לא אכפת לי איך אני מוצג בעיניי אחרים. שיזדיינו פה כולם.
אתה צודק, יכולתי פשוט לכתוב "אני מתכוון להפחית בכמה רמות את כמות ההשקעה שלי בפורום, מסיבות אישיות שלי" ולא לתת לכולם לשמוע לאן פניי מועדות.
אתה צודק לגמרי.
אבל אם לומר את האמת, לא ניסיתי בשום דרך שהיא להשתחצן או להגיד שאני "יותר מכולם" ממש לא. ניסיתי להסביר עד כמה שאני חושב שכל אדם יכול להיות הכל.
הכל. השאלה עד כמה הוא באמת רוצה.
בתור אחת שעבר ילדות לא פשוטה ועובר כל הזמן תהליכים בחיים שלו, אני בהחלט מרגיש מספיק טוב עם עצמי שהתקבלתי ליחידה כמו זאתי. זה נותן לי המון.
אגב, לא הבנתי על מה דיברת בקשר לבלוגים ולינקים ושטויות...יש חוק בפורום שאסור לפרסם אתרים לצורך רווח אישי. זה פשוט.
אבל אתה כן יכול לפרסם מידע ודברים שקשורים לתחום.
ולא הבנתי על מה דיברת בקשר לכסף...אני אמרתי "בעיות" בקשר לבעיות עם נשים, עם מערכות יחסים.
לא על כסף.