קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 18:20
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 00:30
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 00:07
  4. אתגר קטן משל עצמי ----פרס ראשון ::200 נק'::
    על ידי Forgiven בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 09:04
  5. [אני רוצה להתלונן] על עצמי...
    על ידי Fantasy בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 18:13
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 74

הגרסה החזקה של עצמי - עמוד 2

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

תודה רבה לך סניה! עזרת לי מאוד. תמשיך במה שאתה עושה. אחד האנשים

כל השאר - תמשיכו לקחת סטרואידים ולנתח את הפרצוף. כל אחד ומה שעושה אותו מאושר.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

התגובה שסניה הגיב לך חזרה פה בווריאציות שונות על ידי משתמשים שונים, אפילו הסרטון מסביר זאת בצורה מצוינת.

עכשיו אחרי שקיבלת עזרה, השאלה שאתה נוהג לשאול - איפה הפרקטיקה?

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

סניה U SOUND ANGRY
    WHY U MAD BRAH?

בן 28 שמגיב בפורום של ילדודס ולא רק מגיב בפורום של ילדודס, אלא גם מתנהג כמו SADCUNT חסר כל בטחון

אתה יודע מה משותף ביני לבינך? לשנינו יש הייטרים כאלה ואחרים
    אתה יודע מה ההבדל ביני לבינך? אני שם עליהם זין וחי תחיים שלי ואפילו צוחק מהתגובות שלהם וממשיך הלאה

אתה לעומת זאת SADCUNT שבוכה שנעלו לך אשכול וקוראים לך "כובע קירח"

ואני עוד יותר מרחם על כאלה שלוקחים עצות ממך

MOVE ON WITH YOUR LIFE PHAGGOT
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 06-05-2013 בשעה 06:26.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    סניה U SOUND ANGRY
    WHY U MAD BRAH?

בן 28 שמגיב בפורום של ילדודס ולא רק מגיב בפורום של ילדודס, אלא גם מתנהג כמו SADCUNT חסר כל בטחון

אתה יודע מה משותף ביני לבינך? לשנינו יש הייטרים כאלה ואחרים
    אתה יודע מה ההבדל ביני לבינך? אני שם עליהם זין וחי תחיים שלי ואפילו צוחק מהתגובות שלהם וממשיך הלאה

אתה לעומת זאת SADCUNT שבוכה שנעלו לך אשכול וקוראים לך "כובע קירח"

ואני עוד יותר מרחם על כאלה שלוקחים עצות ממך

MOVE ON WITH YOUR LIFE PHAGGOT
    מהמעט שאני יודע על סניה, הוא עשה הרבה יותר ממך. כתב בלוג מצליח, הקים חברת הפקות מאוד מצליחה, את חברת דון ז'ואן וכו'.
    אתה סתם חיית בסרט שאתה סיק קאנט מהסרטים. לך תעשה סמים או משהו.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    מהמעט שאני יודע על סניה, הוא עשה הרבה יותר ממך. כתב בלוג מצליח, הקים חברת הפקות מאוד מצליחה, את חברת דון ז'ואן וכו'.
    אתה סתם חיית בסרט שאתה סיק קאנט מהסרטים. לך תעשה סמים או משהו.
    בסדר מה אתה מתבכיין לפחות החומר בארצות הברית טוב לא כמו הכימי המסריח... לך תעשן נייס גאי.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

lol haters gonna hate u mad I'm stylin on Senia? oh and i was an Israblog celeb as well like 5 years ago when i was a scene kid phaggot and i dont even mention it cuz it means shit lol. and i have more money than him. at the age of 25-26 he would still take the bus lol he is a phucking loser with ugly GFs

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

lol evenyetinger is 20 y/o and SHITS on senia in LMS. pls go fanboy

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

I'm ballin senia is BALDING haters are hatin pimps are pimpin

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

לא טיילר, העצות שלך ממש טובות...עזוב הכל לך תעשה ניתוח בלסת ולהתאמן
    חוץ מזה כלום לא יעזור לך!

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    לא טיילר, העצות שלך ממש טובות...עזוב הכל לך תעשה ניתוח בלסת ולהתאמן
    חוץ מזה כלום לא יעזור לך!
    תאמין לי שכל דבר עדיף מאשר להקשיב לסניה כי בסופו של דבר תמצא את עצמך משלם אלפי שקלים ויושב בכתה של חנונים שלומדים מסניה
    איך להתחיל עם בחורות
    ותפסיק כבר להיות קוקסינל הבחורה לא רוצה אותך וזהו

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

עזבו נו מה אתם בכלל מתווכחים איתם, למון לא מבין מאיזה צד של הביצים כואב לך שבכל תגובה שלך אתה חייב להגיד משהו בסגנון של "לכו תתנפחו עם סטרואידים" אף אחד פה לא ענה לך באשכול חוץ מסניה, אז מה הבעיה לכתוב "תודה סניה" וזהו, אתה חייב לההכניס אותנו לסיפור? החוסר ביטחון שך כל כך גדול שקשה לך לראות את האמת שאנחנו כותבים כאן?

סניה.............................. אתה הורג אותי עם הניסוחים שלך. אני לא מבין, אתה חושב שאתה גבר כי אתה יורד על רבנים / אלוהים / עלינו / על כל אחד שלא מסכים איתך? אתה חושב שאתה מושלם? סבבה. לא מזיז לי ת'ביצה. אני מכיר והכרתי מספיק אנשים כמוך שצריכים את ההערצה והצומי הזה מהמעריצים שלהם ובאותו זמן חייבים להוריד אנשים אחרים למטה כדי להרגיש גברים בגלל שהם לא בטוחים בעצמם.

יש לי אינטילגנציה רגשית של בבון? וואלה אני אפילו לא יודע מה זה, אבל מה ההבדל בינינו? אמנם אתה יותר מוכר ממני זה נכון, יש לך פייסבוק יותר פעיל ממני זה נכון, אבל בוא נדבר תכלס ולא נשחק בחרא. אתה גר עדיין עם ההורים (או שלא? מזל טוב), אתה עדיין מכניס משכורת מינימום הביתה. אתה עדיין מתקשה לזיין, וכשזה יוצא זאת כונפה.
    אז איך בדיוק אתה פה מתעלה מעל מישהו?

קיצר נראה לי בזבוז זמן האשכול הזה, סניה ענה לו, ומשם זה המשיך לחרא

משתמש מתקדם
    לייקים
    63
    נקודות
    119
    משפט מחץ
    אין חבר יותר נאמן מכסף מזומן

חחחחח אחי יש לך שפה של אחמד וסלים אלה מהיוטיוב נשבע לך (פוסי וגיינה) חחחח
    תשמע אחי לפי דעתי יש לך צורת חשיבה של לוזר פתחת כבר איזה 800 אשכולות של :
    איך אני אשיג אותה בחזרה
    היא פגעה בי
    הגרסה החזקה יותר שלי
    עזוב אותה כבר זה כמו שאיזה שמנה עם חצקונים בתחת וקול של ציפור בולבול תבוא ותתחיל איתך אתה בטח תדחה אותה באלגנטיות ואז היא תחזור ותרדוף אחריך
    ימאס לך ממנה נכון
    אבל אם היא תחזור אחרי כמה שבועות כוסית מטופחת רזה אחרי פיתוח קול וניתוח חזה ופתאום תזהה אותך ולא תתלהב ממך כלכך לא תתחיל איתה ?????
    מסקנה תפסיק לרדוף אחריה ותתחיל לשפר את עצמך
    עכשיו אני לא אומר שאתה שמנה עם חצקונים בתחת (תקן אותי אם אני טועה )
    אבל בינתיים תשתפר במראה בדיבור בביטחון
    נשמע שאין לך ביטחון בכלל
    תשיג ביטחון ותעבור הלאה
    תדע חיה פצועה תמיד יותר מסוכנת ועכשיו אתה פצוע (משמע פגוע ממנה)
    תדע לנצל את זה למטרות טובות עכשיו אתה חדור מוטבציה להוכיח שאתה יותר טוב מהחבר שלה
    לך תתאמן לא חייב מבחינה גופנית אתה יכול גם מבחינת דיבור וביטחון
    אבל תסכים איתי שאם עזבת מישהי בגלל איך שהיא נראית ואז תפגוש אותה והיא תראה יותר טוב זה יעשה לך את זה נכון
    אותו דבר אצלה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

סנייה, תגיד לי, על איזה אגו אתה מדבר שעולה לי מיום ליום?
    נשמה, זה פורום. זה פאקינג איזור שאפשר לדבר עם אנשים באינטרנט...על איזה פאקינג אגו אתה מדבר?
    למה אתה חושב שמעניין אותי מה אתה, או טיילר, או OP, או פולו, או לא מעניין אותי מי, חושבים עליי? זה פאקינג פורום!!!!

יש הבדל ענק בין מי שאני בפורום ולבין מה שקורה אצלי במציאות.

אגב, לא מעניין אותי שאתה מגיב בפורום, אין לי בעיה עם זה בכלל. אתה בן אדם, בדיוק כמוני וכמו כולם פה.
    רק שאם תפתח תעיניים שלך אתה תראה שיש חוק נגד פרסומים לצורך רווח אישי. הבנת? יופי, אז תאכל את החוק הזה ותפנים אותו.

שיהיה לך בהצלחה בחיים.

משתמש מתקדם
    לייקים
    63
    נקודות
    119
    משפט מחץ
    אין חבר יותר נאמן מכסף מזומן

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    קודם כל, אין לך מה להצטער על זה ש"היית סמרטוט". עוד לא פגשתי בן אדם אחד שזה לא קרה לו ברגע מסויים בחיים (שהוא מעל גיל 20 בכל אופן). לכל אחד זה היה ברמה שונה, אבל רגש זה רגש אחי, ככה זה עובד.

זה לא משנה אם אתה זיין על או בתול. רגשות כולם מרגישים אותו דבר והרוב מגיבים אליהם אותו דבר. ראיתי גם זייני על נשברים בגלל אהבה. תראה איזה זיין אייל גולן, וכמה הוא מתבכיין כשנשבר לו הלב. אז אתה לא צריך להרגיש רע בגלל משהו טבעי לחלוטין שעשית. כל מי שקרה לך כאן בשמות בגלל זה, סביר להניח יבכה ויישבר יותר ממך במצב דומה.

ובקשר לזה שאתה "חייב" את זה שהיא תרצה אותך:
    אתה חייב את זה כי אתה רוצה לקבל 100 במבחן. אתה חושב שאם היא תגיד שאתה שווה את זה, אז עברת את המבחן ואתה שווה את זה.
    רק שהשיפור העצמי שלך לא מתחיל ונגמר באישור שלה שאתה נחשק. אין לו בכלל קשר אליך. כרגע אתה חייב את החרטה שלה, מפני שאתה פגוע ממנה והביטחון שלך התערער. הביטחון מנסה להחזיר את עצמו על ידי אישור ממנה - שזה לוגית, דיי טיפשי. זה טבעי לרצות את זה והמון אנשים מתנהגים ככה, אבל זה עניין חולף. כי כך או כך אתה תחזור לעצמך ואז כבר לא יהיה לך איכפת אם היא תרצה אותה או לא. גם זה טבעי לגמרי אגב.

ואגב, בחורות שאומרות משפטים כמו "אני אוהבת אותו יותר מאשר את עצמי", בדרך כלל סובלות מתסמונת של חוסר אהבה עצמית. אני לא מכיר אותה לכן לא רוצה לבצע סתם ככה איבחונים כושלים, אבל נראה לי שאתה בתור בן אדם שרוצה לתת אהבה, לא תסתדר עם בחורה שלא יודעת לקבל אותה.
    זה ניחוש מאוד באוויר, ואולי אני טועה, אבל משפטים כאלו בדרך כלל לא נזרקים סתם. תבדוק בזיכרון שלך, אם לדעתך, היא קיבלה הרבה אהבה מההורים בילדות.

אגב, תעשה הבחנה בין פיקאפ לבין יחסים. לזיין בחורה ולשמור אותה ליחסים זה דברים שונים לגמרי. לכן הפורום הזה, הוא בערך המקום האחרון שאתה רוצה לקבל בו עצות לגביה. לאנשים כאן יש אינטלגנציה ריגשית של בבון.

הגבתי לך כי ראיתי שאתה בן אדם נורמאלי מבפנים, והתגובות המטופשות להפליא של אנשים כאן כיוונו אותך למקום הלא נכון. למרות שהבחורה שהגיבה כאן דווקא אמרה משהו דיי חכם.

ולזה שחשב שאף אקס פי זה המקום היחיד שבו אני מפרסם דברים, ונדלק על זה:
    אם אתה רוצה לדבר על מה כואב לך באף אקס פי, מוזמן לפתוח אשכול בנושא. יש כאן תמיכה טובה אני רואה
    לסנייה היקר
    אתה מזיין תשכל על פורום מתחרה ועל אגו בנאדם אתה כבר בן 28 תעשה משהו עם החיים מה אתה יושב בבית וכותב בפורומים
    לך לחדר כושר צא לריצה עם חבר/חברה תרים משקולות תלמד לפסיכומטרי אנא עראף תעשה משהו יבן אדם
    תאמין לי זה יגדיל את הסיכויים שלך עם בחורות משמעותית
    ואתה מתלונן על הפורום הזה ????????????????
    אחי זה אחד הפורומים הכי טובים שיש היום
    אתה יודע מה בוא נעשה ניסוי לך תפרסם את הספר שלך באפאקס פי
    רמז:אני יוכל לספור על האצבעות אחרי כמה שניות יופיע מעל השם שלך הכינוי baned

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

א: 27. אל תזקוף לזכותי את השנה שעוד לא חייתי בה. חשבון פשוט יכול לעזור לך בחישוב הגיל שלי.
    ב: אני במקרה מנהל עכשיו חברת הפקות + מקים סטרטאפ ענק שכבר כותבים עליו בארה"ב. Masterhour.com
    ג: זה שאני נהנה להיכנס לכאן כי התחום הזה היה חלק מהחיים שלי ואני נהנה לצחוק על אנשים כמוך, כמו רודני, שינטן, דאשברלין ועוד כמה.. לא סותר את זה שאני עושה המון בחיים שלי גם ככה. זה כמו לראות תוכנית ריאליטי טובה, רק שזה יותר טוב מריאליטי מפני שאף אחד מלבדכם לא עורך את ההודעות שלכם, וזה מצחיק. אולי עוד כמה שנים תבין מדוע.
    תסכים איתי שגם הבן אדם הכי עסוק בעולם, צריך בידור. בשבילי זה "משחקי הכס", "המפץ הגדול" ואתם (אגב אתם לא הפורום היחיד, פשוט אתם היחיד שאני מתערב בו מדי פעם).
    ד: למען האמת פרסמתי את הספר באף אקס פי, בתפוז ובעוד כמה מקומות. באף אקס פי ממש פרגנו לו. אבל אני לא עושה תחרות בינכם לבין אף אקס פי. אתם ייחודיים במינכם, באגו שלכם ובטיפשות שלכם. הקטעים האהובים עליי זה כשאתם מדברים על האגו שלי. נשמע כמו היטלר שצועק על מוסוליני שהוא גזען.

ה: הדבר שהכי מפריע לי: אני ממש, אבל ממש לא מתלונן על הפורום הזה. אתה צוחק עליי? מה אעשה ב-20 הדקות שיתפנו לי אם תהפכו פתאום לנורמאליים? ביד? שידורים חוזרים של חברים? איך פגשתי את אמא? בחיאט... אין לי תלונה אחת. נכון, אני זורק לכם את האמת בפרצוף מפעם לפעם, אבל זה קורה אחת לחודש-חודשיים, וזה רק גורם למצב שלכם להחמיר ולא להשתפר (מה שתורם לבידור כאן - תשווה את ההודעות של רודני לפני חצי שנה ועכשיו. תשווה את של שינטן... לא, רגע.. הוא היה ונשאר). אז אני לא רואה שום סיבה לא לעשות את זה.

רק שאל תבלבל: אני לא מתלונן. תמשיכו.
    נערך לאחרונה על ידי Senia Waldberg; 07-05-2013 בשעה 13:48.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect