קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יאללה פורום חדש משהו בסט נפתח
    על ידי חיליק בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-08-2006, 02:46
  2. טורניר חדש של מונדיאל נפתח בפורום EA
    על ידי ArIeL בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-07-2006, 22:49
  3. תגובות: 41
    הודעה אחרונה: 17-06-2006, 00:52
  4. בואו נפתח קלאן לאטרף!!!|CZ|
    על ידי ggg בפורום Counter Strike
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 01:01
  5. מזל טוב למנהל החדש! YBZ בואו לברך אותו!!
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 16:58
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 46

שבוע חדש לפנינו, בואו נפתח אותו ברגל ימין. - עמוד 3

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

תאכלס רודני נוטף מאגו

אבל סניה נוטף מטמטום...

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ואני נוטף חרמנות
    ימבה זמן לא הייתי עם מישי סעמק אני INCEL

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    תאכלס רודני נוטף מאגו

אבל סניה נוטף מטמטום...
    מה אגו חבורת מטומטמים סתם מעניין מה הבנאדם עושה
    נותן לך אינדיקציה על הטיפוס

וואי טום אתה לא מבין אפילו איזה הרגשה זאת.. סעמק בתור אחד שהיה רגיל לזה קבוע שבוע אחרי שבוע נשבע לך אני חושב על זה בא לי לבכות... והקטע שזה נעצר בלי סיבה אבל אני עוד לא הרמתי ידיים חח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    בתכלס אתה צודק, אני לא מתכוון לנסות להישמע צודק וחכם פה...כי כמו שאמרתי, זה סף הכל פורום. לא אכפת לי איך אני מוצג בעיניי אחרים. שיזדיינו פה כולם.

אתה צודק, יכולתי פשוט לכתוב "אני מתכוון להפחית בכמה רמות את כמות ההשקעה שלי בפורום, מסיבות אישיות שלי" ולא לתת לכולם לשמוע לאן פניי מועדות.
    אתה צודק לגמרי.

אבל אם לומר את האמת, לא ניסיתי בשום דרך שהיא להשתחצן או להגיד שאני "יותר מכולם" ממש לא. ניסיתי להסביר עד כמה שאני חושב שכל אדם יכול להיות הכל.
    הכל. השאלה עד כמה הוא באמת רוצה.
    בתור אחת שעבר ילדות לא פשוטה ועובר כל הזמן תהליכים בחיים שלו, אני בהחלט מרגיש מספיק טוב עם עצמי שהתקבלתי ליחידה כמו זאתי. זה נותן לי המון.

אגב, לא הבנתי על מה דיברת בקשר לבלוגים ולינקים ושטויות...יש חוק בפורום שאסור לפרסם אתרים לצורך רווח אישי. זה פשוט.

אבל אתה כן יכול לפרסם מידע ודברים שקשורים לתחום.

ולא הבנתי על מה דיברת בקשר לכסף...אני אמרתי "בעיות" בקשר לבעיות עם נשים, עם מערכות יחסים.
    לא על כסף.
    לפרסם ספר על אומנות הפיתוי, למשל, זה קשור לתחום. נכון שזה הספר שלי, אבל בפעם האחרונה שבדקתי, אני גידלתי פה דור של פיקאפרים ש-3 מהם פתחו בתי ספר משל עצמם (כפי שהסתבר לי). אז יש סיכוי שאני יודע מה אני עושה. חוץ מהעובדה שהביקורות עליו היו ממש טובות.

בקשר ליחידה הקרבית אני מבין את שמחתך. החלום שלי (שנקטע באופן דיי כואב) בגיל 18 היה ללכת לדובדבן. אז עדיף שתתלהב מזה מאשר מדברים אחרים כבר

לגבי הכסף: אתה לא יכול להשוות כסף לבעיות. כסף זה משהו שאתה רוצה ובעיות לא. האנלוגיה שגויה.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

lol senia i pity the phaggots u have created. they are probably doing the same shit as u do - hating on random people on the internet (cuz u dont have the balls to say that IRL) at the age of 27. MOVE THE PHUCK ON and stop telling people (who are better than u) how to live cuz guess what? we dont give a SHIT we are the pphucking sickkunt generation and u are a hating bald skinnyfat phaggot U MAD BRO? U MAD? YEAH U MAD
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    לפרסם ספר על אומנות הפיתוי, למשל, זה קשור לתחום. נכון שזה הספר שלי, אבל בפעם האחרונה שבדקתי, אני גידלתי פה דור של פיקאפרים ש-3 מהם פתחו בתי ספר משל עצמם (כפי שהסתבר לי). אז יש סיכוי שאני יודע מה אני עושה. חוץ מהעובדה שהביקורות עליו היו ממש טובות.

בקשר ליחידה הקרבית אני מבין את שמחתך. החלום שלי (שנקטע באופן דיי כואב) בגיל 18 היה ללכת לדובדבן. אז עדיף שתתלהב מזה מאשר מדברים אחרים כבר

לגבי הכסף: אתה לא יכול להשוות כסף לבעיות. כסף זה משהו שאתה רוצה ובעיות לא. האנלוגיה שגויה.
    איזה חלום דובדבן?
    מה אתה מזיין תמוח???????????????????

אתה משתמט.
    לא עשית צבא.
    תודה שאתה אגואיסט וסגור סיפור. מה אתה ממציא סיפורים על חלומות על יחידה קרבית???? מי שחולם על יחידה קרבית לא מתקפל ומשתמט.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה

מקפיץ כדי שתענה.

נאחוי בבקשה לא להתחזות אליו ולענות בשמו, אני מחכה שהוא עצמו יענה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    מקפיץ כדי שתענה.

נאחוי בבקשה לא להתחזות אליו ולענות בשמו, אני מחכה שהוא עצמו יענה.
    אשמח לענות בשם סניה.

ייטינגר יקר שלום,
    יש שמועות שאתה שרירי והכל אבל יש לך פרצוף קקה, יש שמועות שאתה הולך להיות מורה ל3 יח' מתמטיקה במקיף ג' אשדוד. כל המורות הולכות ליפול לרגליך בדוק. בוא ואספר לך קצת על טניה, או בשמו המקורי סניה.
    בניגוד אליך סניה השיג המון דברים בחייו.
    סניה שלנו רצה להיות ביחידה קרבית אבל אז הוא הגיע לקצין מיון, בעזרת תכנית האמן פאתוי של סניה - הקצין שחרור נדלק עליו ושיחרר אותו מהצבא בתקווה לקבל קצת SUGAR BABY ואולי ללטף קצת את הפדחת. סניה שלנו מזיין רק מובחרות והוא בטח לא גיי, לכן אותו קצין יצא על נפשי כי רצה להתאבד.
    לאחר מכן, סניה שלנו פיתח את הבלוג המצליח שלו. לך יש בלוג? לא. בעזרת בלוג זה כל חבריו של סניה נרשמו לפרמידות בהן סניה הרוויח מילונים, אבל אז הפסיד אותם כי סטס אמן פאתוי ויגאל סטארק אמן פאתוי נכנסו להיות מתחרים שלו ולקחו לו את כל הכסף בזמן שהוא וניקולאס היו עסוקים בלזיין את הבנות הכי כוסיות בגרמניה. סניה ניסה לרדם עליהם בבלוג, אל סניה אמן פאתוי ירד בכוחו בעולם הפיקאם של הלדים בני ה-14 עם נזלת באף.
    כעת, סניה הוא הבעלים הגאה של סטארטאפ המהפכני שנקרא מאסטרהוור. רעיון האתר: עשיר ומצליח? בוא תרשם לאתר ואנחנו נדאג שכל מיני חנונים שנצליח לתחמן ישלמו לנו כסף על השירות המדהים שלנו. אם תרשום את חברים שלך תקבל עוד כסף, זה השיטה האהובה על סניה הגאון - יש חברים? תרוויח על חשבונם בפרמידות. MIRIN?

בקיצור ייטינגר, לך תלמד חדו"א או אלגברה או משהו יא משתמט מסריח מניאק צואה אנושית. סניה יותר מדי זין בשביל להיות בצבא, כל הבנות בצבא יפלו בטכניקת אמן פאתוי שלו, ולא יישאר כלום לעובדי רס"ר שמשרתים ת'מדינה בגאווה רבה.
    ושלא תעז לקרוא לי נאחוי, אני בה מהעדה של כל אמני הפאתוי הגדולים בארץ. אני יכול להקסים אותך ולזיין אותך בתחת, אבל ני מזיין HB8+.

SENIA THE LEGEND
    MASTER SENIA

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

טכניקת אמן פאתוי מבלבלת אדון ייטינגר

MIRIN MY PEACOCKING?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    אשמח לענות בשם סניה.

ייטינגר יקר שלום,
    יש שמועות שאתה שרירי והכל אבל יש לך פרצוף קקה, יש שמועות שאתה הולך להיות מורה ל3 יח' מתמטיקה במקיף ג' אשדוד. כל המורות הולכות ליפול לרגליך בדוק. בוא ואספר לך קצת על טניה, או בשמו המקורי סניה.
    בניגוד אליך סניה השיג המון דברים בחייו.
    סניה שלנו רצה להיות ביחידה קרבית אבל אז הוא הגיע לקצין מיון, בעזרת תכנית האמן פאתוי של סניה - הקצין שחרור נדלק עליו ושיחרר אותו מהצבא בתקווה לקבל קצת SUGAR BABY ואולי ללטף קצת את הפדחת. סניה שלנו מזיין רק מובחרות והוא בטח לא גיי, לכן אותו קצין יצא על נפשי כי רצה להתאבד.
    לאחר מכן, סניה שלנו פיתח את הבלוג המצליח שלו. לך יש בלוג? לא. בעזרת בלוג זה כל חבריו של סניה נרשמו לפרמידות בהן סניה הרוויח מילונים, אבל אז הפסיד אותם כי סטס אמן פאתוי ויגאל סטארק אמן פאתוי נכנסו להיות מתחרים שלו ולקחו לו את כל הכסף בזמן שהוא וניקולאס היו עסוקים בלזיין את הבנות הכי כוסיות בגרמניה. סניה ניסה לרדם עליהם בבלוג, אל סניה אמן פאתוי ירד בכוחו בעולם הפיקאם של הלדים בני ה-14 עם נזלת באף.
    כעת, סניה הוא הבעלים הגאה של סטארטאפ המהפכני שנקרא מאסטרהוור. רעיון האתר: עשיר ומצליח? בוא תרשם לאתר ואנחנו נדאג שכל מיני חנונים שנצליח לתחמן ישלמו לנו כסף על השירות המדהים שלנו. אם תרשום את חברים שלך תקבל עוד כסף, זה השיטה האהובה על סניה הגאון - יש חברים? תרוויח על חשבונם בפרמידות. MIRIN?

בקיצור ייטינגר, לך תלמד חדו"א או אלגברה או משהו יא משתמט מסריח מניאק צואה אנושית. סניה יותר מדי זין בשביל להיות בצבא, כל הבנות בצבא יפלו בטכניקת אמן פאתוי שלו, ולא יישאר כלום לעובדי רס"ר שמשרתים ת'מדינה בגאווה רבה.
    ושלא תעז לקרוא לי נאחוי, אני בה מהעדה של כל אמני הפאתוי הגדולים בארץ. אני יכול להקסים אותך ולזיין אותך בתחת, אבל ני מזיין HB8+.

SENIA THE LEGEND
    MASTER SENIA
    1. ניקולאס תותח ויש לו LMS דיי גבוה, לא יודע איך הוא מסתובב עם סניה אבל בחירה שלו.

2.מי אתה יא גאון???!?

משתמש מכור האוואטר של rachel64
    לייקים
    44
    נקודות
    12,587
    משפט מחץ
    "לפעמים בדרך לחלום הולכים לאיבוד ומוצאים אחד טוב יותר"

פשששששששששששששששששששששששששש כול הכבוד , בהצלחה בהמשך.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    1. ניקולאס תותח ויש לו LMS דיי גבוה, לא יודע איך הוא מסתובב עם סניה אבל בחירה שלו.

2.מי אתה יא גאון???!?
    1. לא יודע אם זה בציניות או לא, אבל ניקולאס נראה כמו ברבי עם שפם. שחיף זה מחמאה עבורו. ברצינות מבחינת LOOKS הוא נראה כמו תחת, הוא בקושי מרים בקבוק ליטר וחצי מי עדן נראה לי. לא יודע מה הסטטוס שלו אבל עם יש לו סטטוס אז סחטיין עליו כי אם איך שהוא נראה הוא בטח יודע מה לדבר. אפילו טיילר בתמונות שלו לפני שנה נראה יותר טוב
    2. סוג של INCEL. בחור יפה וחכם שהמטרות שלו זה להיות שרירי ועשיר. ולהיות סרסור. ברוסיה. עד גיל 22 מקס'.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 16-05-2013 בשעה 23:41.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

הוא באמת שחיף מסריח אבל יש לו סטטוס, אין מה לעשות. תראה בפייסבוק שלו.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אידי נחוי חנקת אותי מילה
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,988 | הודעות: 8,199,581 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect