תאכלס רודני נוטף מאגו
אבל סניה נוטף מטמטום...
תאכלס רודני נוטף מאגו
אבל סניה נוטף מטמטום...
|
|
ואני נוטף חרמנות
ימבה זמן לא הייתי עם מישי סעמק אני INCEL
וואי טום אתה לא מבין אפילו איזה הרגשה זאת.. סעמק בתור אחד שהיה רגיל לזה קבוע שבוע אחרי שבוע נשבע לך אני חושב על זה בא לי לבכות... והקטע שזה נעצר בלי סיבה אבל אני עוד לא הרמתי ידיים חח
לפרסם ספר על אומנות הפיתוי, למשל, זה קשור לתחום. נכון שזה הספר שלי, אבל בפעם האחרונה שבדקתי, אני גידלתי פה דור של פיקאפרים ש-3 מהם פתחו בתי ספר משל עצמם (כפי שהסתבר לי). אז יש סיכוי שאני יודע מה אני עושה. חוץ מהעובדה שהביקורות עליו היו ממש טובות.
בקשר ליחידה הקרבית אני מבין את שמחתך. החלום שלי (שנקטע באופן דיי כואב) בגיל 18 היה ללכת לדובדבן. אז עדיף שתתלהב מזה מאשר מדברים אחרים כבר
לגבי הכסף: אתה לא יכול להשוות כסף לבעיות. כסף זה משהו שאתה רוצה ובעיות לא. האנלוגיה שגויה.
lol senia i pity the phaggots u have created. they are probably doing the same shit as u do - hating on random people on the internet (cuz u dont have the balls to say that IRL) at the age of 27. MOVE THE PHUCK ON and stop telling people (who are better than u) how to live cuz guess what? we dont give a SHIT we are the pphucking sickkunt generation and u are a hating bald skinnyfat phaggot U MAD BRO? U MAD? YEAH U MAD
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אשמח לענות בשם סניה.
ייטינגר יקר שלום,
יש שמועות שאתה שרירי והכל אבל יש לך פרצוף קקה, יש שמועות שאתה הולך להיות מורה ל3 יח' מתמטיקה במקיף ג' אשדוד. כל המורות הולכות ליפול לרגליך בדוק. בוא ואספר לך קצת על טניה, או בשמו המקורי סניה.
בניגוד אליך סניה השיג המון דברים בחייו.
סניה שלנו רצה להיות ביחידה קרבית אבל אז הוא הגיע לקצין מיון, בעזרת תכנית האמן פאתוי של סניה - הקצין שחרור נדלק עליו ושיחרר אותו מהצבא בתקווה לקבל קצת SUGAR BABY ואולי ללטף קצת את הפדחת. סניה שלנו מזיין רק מובחרות והוא בטח לא גיי, לכן אותו קצין יצא על נפשי כי רצה להתאבד.
לאחר מכן, סניה שלנו פיתח את הבלוג המצליח שלו. לך יש בלוג? לא. בעזרת בלוג זה כל חבריו של סניה נרשמו לפרמידות בהן סניה הרוויח מילונים, אבל אז הפסיד אותם כי סטס אמן פאתוי ויגאל סטארק אמן פאתוי נכנסו להיות מתחרים שלו ולקחו לו את כל הכסף בזמן שהוא וניקולאס היו עסוקים בלזיין את הבנות הכי כוסיות בגרמניה. סניה ניסה לרדם עליהם בבלוג, אל סניה אמן פאתוי ירד בכוחו בעולם הפיקאם של הלדים בני ה-14 עם נזלת באף.
כעת, סניה הוא הבעלים הגאה של סטארטאפ המהפכני שנקרא מאסטרהוור. רעיון האתר: עשיר ומצליח? בוא תרשם לאתר ואנחנו נדאג שכל מיני חנונים שנצליח לתחמן ישלמו לנו כסף על השירות המדהים שלנו. אם תרשום את חברים שלך תקבל עוד כסף, זה השיטה האהובה על סניה הגאון - יש חברים? תרוויח על חשבונם בפרמידות. MIRIN?
בקיצור ייטינגר, לך תלמד חדו"א או אלגברה או משהו יא משתמט מסריח מניאק צואה אנושית. סניה יותר מדי זין בשביל להיות בצבא, כל הבנות בצבא יפלו בטכניקת אמן פאתוי שלו, ולא יישאר כלום לעובדי רס"ר שמשרתים ת'מדינה בגאווה רבה.
ושלא תעז לקרוא לי נאחוי, אני בה מהעדה של כל אמני הפאתוי הגדולים בארץ. אני יכול להקסים אותך ולזיין אותך בתחת, אבל ני מזיין HB8+.
SENIA THE LEGEND
MASTER SENIA
טכניקת אמן פאתוי מבלבלת אדון ייטינגר
MIRIN MY PEACOCKING?
פשששששששששששששששששששששששששש כול הכבוד , בהצלחה בהמשך.
1. לא יודע אם זה בציניות או לא, אבל ניקולאס נראה כמו ברבי עם שפם. שחיף זה מחמאה עבורו. ברצינות מבחינת LOOKS הוא נראה כמו תחת, הוא בקושי מרים בקבוק ליטר וחצי מי עדן נראה לי. לא יודע מה הסטטוס שלו אבל עם יש לו סטטוס אז סחטיין עליו כי אם איך שהוא נראה הוא בטח יודע מה לדבר. אפילו טיילר בתמונות שלו לפני שנה נראה יותר טוב
2. סוג של INCEL. בחור יפה וחכם שהמטרות שלו זה להיות שרירי ועשיר. ולהיות סרסור. ברוסיה. עד גיל 22 מקס'.
נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 16-05-2013 בשעה 23:41.
הוא באמת שחיף מסריח אבל יש לו סטטוס, אין מה לעשות. תראה בפייסבוק שלו.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אידי נחוי חנקת אותי מילה
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES