קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 18:20
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 00:30
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 00:07
  4. אתגר קטן משל עצמי ----פרס ראשון ::200 נק'::
    על ידי Forgiven בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 09:04
  5. [אני רוצה להתלונן] על עצמי...
    על ידי Fantasy בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 18:13
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 74

הגרסה החזקה של עצמי - עמוד 4

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

עוד סקאם מבית היוצר של סניה והפעם "איך לעשות כסף קל באינטרנט" חחחחחחחחחחחח פולו אם אתה חושב שזה "ממש מגניב" ישך אפס ידע בכלכלה כמו לחיילים של סניה, זה סוג האנשים שחושבים שכסף נופל מהשמיים ואותו הסוג שבחיים לא יצא ממעמד הביניים (NO HATER NO SADCUNT)...פאקינג תרמית פירמידה מזדיינת בגיל 12 ידעתי מזה...או תרמית פונזי איך שלא תקראו לזה...עזבו לכו תשקיעו בפירמידה אולי תפסידו את כל הכסף שלכם אמן לסניה שיממן לעצמו עוד נערות ליווי רוסיות לסרטונים שלו "איך שהוא נוגע לבחורה בציצי באמצע הרחוב" ו"איך להשיג כל אישה"...go home phaggots...סניה אם אתה כזה תותח שיודע איך להתעשר ולזיין כוסיות ויודע הכל איך זה שאתה מרושש ונסעת באוטובוסים עד לגיל 26 וחיית מהיד אל הפה וכל האקסיות שלך כונפות??? GO HOME
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

אתם חבורה של ילדים קטנים ודוחים.

שימו לב איך סניה בא בכוונות שהן 100% טובות, ואתם מסרבים לקבל את זה בטענה שהוא קירח ושהוא לא יוצא עם בחורות ברמה של מייגן פוקס. (מה שאני בטוח שגם אתם לא משיגים). זה מצחיק שאם הוא היה נראה כמו הסיק קאנט האליל ההוא שנפטר מסמים, הייתם מקבלים אותו.

הוא מדבר על דברים קצת יותר עמוקים. על איך להתנהג ליד בנות. וזה לא מיועד לבראט פיט שכולן ירצו אותו.
    זה מיועד לרוב לגברים שהמראה החיצוני שלהם הוא ממוצא והם לא כלכך יודעים איך להתנהג בסביבת בנות.

ואתם אלה שיוצאים נגד בנאדם כלכך מבורך...באמת כל הירידות האלה של "קירח תתאבד" באמת משקפות את הרמה האמתית של הפורום הזה...
    חבורה של גועל. זה מה שיש לי להגיד לכם.
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 08-05-2013 בשעה 18:22.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

באמת שאני מנסה להבין.. סניה אתה אומר שאתה מקים סטארטאפ ובאמת כל הכבוד על זה, צריך הרבה אומץ והשקעה בשביל זה(לעבוד בדר"כ 24/7) ובגלל שאוהבים את זה אז זאת גם עבודה שלא עובדים מתחת לאיזה בוס מסריח אלה אתה מחליט כל רגע בדרך מה אתה עושה לטוב ולרע.
    אבל מה המטרה של הסטארטאפ שלך? נגיד ראיתי שיש לך חברת הפקות לפרסומות ופרסומות לדעתי זאת תעשיית שקר כי היא לא מועילה בשום דבר... כמו כלכלה אבל בכלכלה גם מלמדים אותך חומר שהוא שקר שסותר את הפיסיקה אויש נו צמיחה אינסופית והאדם רציונאלי.
    באמת שאני מנסה להבין.. הרי רשתות חברתיות נוצרו כדי ליצור מקום שאפשר להביע את עצמך ולדבר עם אנשים קרובים לך בצורה נוחה.
    מנועי החיפוש נוצרו כדי להנגיש לך מידע בצורה קלה.
    מה הסטארטאפ שלך מקדם? מקדם להפגיש את האנשים הטובים בעולם?
    כי באמת שאני לא רואה סיבה שאותו בנאדם צריך את הפלטפורמה שלך שיש לו וואטסאפ,פייסבוק,גוגל+ וכל האנשים המשפיעים בעולם גם לא פעם נפגשים ומדברים חופשי, כבר יש מקום שמפגיש את האנשים המשפיעים בעולם קוראים לו אוניברסיטת סינגולריות.
    והמטרה של האוניברסיטה הזאת כמו שכתוב בויקיפדיה:
    "להרכיב, ללמד ולעורר השראה גרעין של מנהיגים ששואפים להבין ולאפשר את ההתפתחות של ההתקדמות הטכנולוגית המעריכית ולהשתמש, למקד ולהדריך בכלים אלה על מנת לתת מענה לאתגריה הגדולים של האנושות."
    כלומר הרעיון שלך כמה שהוא נפלא כבר מיושם, אני לא רואה סיבה שמישהו ישלם לך כסף בשביל זה שיש משהו כבר שעובד ואפילו דיי טוב ומי שיצר אותו הוא לא אחר מאשר ריי קורציול שהמציא כמה דברים מעשיים בחיים שלו ככה שההצלחה שלו לא מקרית.
    והשותפים המייסדים והממנים כוללים את נאס"א, גוגל, LinkedIn,‏ ePlanet Ventures וקרן X Prize.(ככה שהוא לא לבד)
    חוץ מזה מאחל לך הרבה בהצלחה אבל כל עוד אין לך משהו מהפכני בתחום החינוך או משהו כזה אז יהיה לך קשה מאוד לגנוב לקוחות משם לדוגמא, אבל כן יש מקום לעוד מקומות כאלה אך לשם לא יתקבלו הטובים ביותר..(חוץ מזה שצריך לדעת משהו בהנדסה, פיסיקה, ביולוגיה, ננו ותחומים שמשפיעים על העולם ונותנים לו כלים להתמודד עם העתיד ולפי הבנתי הקשר שלך אליהם הוא כמו הקשר שלי לבלט) זה כמו שיש מכללות ויש אוניברסיטאות.. יש מקום למכללות אבל מי שמתקבל לשם בדרך כלל אלה הבינוניים.(לא שאין באוניברסיטה בינוניים יש מלא).

קישור לכתבה על האוניברסיטה: כאן
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 08-05-2013 בשעה 18:53.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    אתם חבורה של ילדים קטנים ודוחים.

שימו לב איך סניה בא בכוונות שהן 100% טובות, ואתם מסרבים לקבל את זה בטענה שהוא קירח ושהוא לא יוצא עם בחורות ברמה של מייגן פוקס. (מה שאני בטוח שגם אתם לא משיגים). זה מצחיק שאם הוא היה נראה כמו הסיק קאנט האליל ההוא שנפטר מסמים, הייתם מקבלים אותו.

הוא מדבר על דברים קצת יותר עמוקים. על איך להתנהג ליד בנות. וזה לא מיועד לבראט פיט שכולן ירצו אותו.
    זה מיועד לרוב לגברים שהמראה החיצוני שלהם הוא ממוצא והם לא כלכך יודעים איך להתנהג בסביבת בנות.

ואתם אלה שיוצאים נגד בנאדם כלכך מבורך...באמת כל הירידות האלה של "קירח תתאבד" באמת משקפות את הרמה האמתית של הפורום הזה...
    חבורה של גועל. זה מה שיש לי להגיד לכם.
    not sure if trolling

or extremely retarded

mental institution asap
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    יפה על פרץ הכנות הפתאומי. למרות שלא הייתי אומר שזה "לא כסף שהרווחת ביושר". כל עבודה היא עבודה.

בקשר לכל שאר התגובות כאן. אתה ברצינות מסוגל להגיד את הדברים שאתה אומר, ואחר כך לקרוא את התגובות שאנשים מגיבים כאן ולהישאר בפורום הזה בקטע רציני?
    האמת שחלק מזה, זה באשמתך. חלק מהטיפים שנתת פיתחו אצלהם ראיית עולם עקומה וחוסר יכולת להבחין בין שטיח לדשא.

אתה מכיר את הפתגם: "תנסה לראות את היריב מנסה לפגוע בך, ותבין את נקודת החולשה שלו"?
    יש לך עוד הרבה עבודה אם אתה רוצה להפוך אותם לנורמאליים. אבל אני לא מאמין בלתת טיפים על הצלחה עם נשים (או בכלל), אם אתה בעצמך לא מצליח. אתה פשוט אומר דברים לא נכונים.
    למרות שבמקרה של כל המגיבים כאן, לא בטוח שאני רוצה שהם יקבלו מידע טוב. או שיהיו מסוגלים לקבל אותו בכלל. כי עושה רושם שהם מחפשים את הדרך הקלה שאינה כוללת להסתכל לתוך עצמם.
    כן, זה דבר שאני עובד עליו בזמן האחרון, על הקטע של הכנות, ועל תכלס.
    (זה גם קשור לעבודה החדשה שלי..אבל אני ישמור הפעם את הפרטים לעצמי)

לגבי "כל עבודה היא עבודה" אני לא מסכים איתך.
    ברוקר שיושב מ7 בבוקר עד חמש בצהריים (גג) על המחשב בבית, עם כוס קפה, מזגן, ואוכל קורנפלס כל היום כשהוא עושה כסף דרך המחשב, לא עובד באותה הצורה כמו בנאי לדוגמא.
    אם נגיד שניהם, שני הדוגמאות (אחד שעובד עבודה משרדית קלה ואחד שעובד עבודה פיזית קשה תחת השמש כל היום), מרוויחים את אותם המשכורות, עדיין יהיה שווי ערכי לכסף בצורה שונה מאד.

ברוקר יוציא את הכסף שלו על דברים חומרנים ויהיה לו הרבה פחות "קשה" להוציא ולבזבז כסף על דברים כי הוא לא ירגיש שהוא אשכרה "עובד" בשביל הכסף.

לעומת זאת, בנאי שקורע תתחת שלו בשביל הכסף, יחשוב פעמיים לפני שהוא מבזבז את הכסף.
    אז לא, לא כל עבודה היא עבודה. זה נכון שכל עבודה מביאה משכורת, אבל יש דרכים להביא את הכסף, ואני אישית, בוחר בדרך הקשה. ככה אני אוהב.

בקשר לשאר התגובות, לא. חד וחלק. בגלל זה הפסקתי להגיב לשטויות של אנשים פה בפורום...אני כבר לא שם זין.
    מי שרוצה להקשיב לי וללמוד ממני, מוזמן. מי שלא רוצה להקשיב לי וחושב שאני חרטטן הנילוס, גם מוזמן, וגם מוזמן להזדיין לי מהפנים.
    חדלתי סופית לשים זין על אנשים. אנשים שלא שווים את המילים שלי, פשוט לא ישמעו מה שיש לי להגיד להם, פה זה נגמר. לא מתכוון להזיע בשביל אף אחד.

בקשר ללשנות אנשים, אני לא מסכים איתך, בגלל שאני לא רוצה לשנות אנשים יותר.
    כמו שאמרתי, יש לי ידע ונסיון מסויים עם נשים בחיים, מהחיים הפרטיים שלי. לא מספרים, לא סרטונים ולא בולשיט...
    הסרטונים שראיתי של ג'וליאן וסימפל פיקאפ, אלה סרטונים שנתנו לי השראה סך הכל, את שאר העבודה השחורה, אני עשיתי בעצמי כי אני בן אדם של תכלס, מאד.
    אני לא אוהב לדחות דברים..אני לא מאלה שחושבים פעמיים אם להתקשר למישהו, או להתחיל עם בחורה, או לדבר עם מישהו שחונה בחנייה שלי או לא משנה מה..אני בן אדם של מעשים ובגלל זה אני חיי את החיים שאני חיי היום ונהנה מהם.

אני נותן טיפים, עוזר לאנשים, ומייעץ מהנסיון שלי עם נשים. חלק מהניסיון שלי הוא שגוי. חלק מהדברים שעברתי בחיים, הם לא נכונים.
    ובדיוק בגלל זה, זה פורום. לכל אחד יש אפשרות להביע דעה ולתת לאחרים לשמוע אותו.

אז אם מישהו מבקש עזרה, אני יכול לעזור לו וכל שאר האנשים יכולים לעזור לו והוא יכול לבחור למי להקשיב. פשוט כמו שזה.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

עלק בא לזרוק לנו את האמת בפרצוף,אתה בא לפה להוציא עצבים וכעסים

אם היית נהנה כל כך מהתגובות לא היית מגיב אף פעם וכותב הודעות באורך של מגילה

די אחי,מספיק להיות מוזר

הבחורות שאתה מביא לא יפות

אתה לא נראה טוב

אתה עובד על אנשים ולוקח עליהם כסף

הסטטוס שלך צולע

וכל מה שאתה עושה זה לדבר לדבר ולדבר ואז כשמבקשים הוכחות אתה נעלם

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה

די אחי,מספיק להיות מוזר

אתה לא נראה טוב

הסטטוס שלך צולע

איך בדיוק הסטטוס שלו צולע עם כל האלפי חברים בפייסבוק ובמציאות?
    הוא סלב, ממש ככה.

דיי, אתם קיצוניים מדי...אני לא מאמין שאלה אשכרה הטענות שלכם כלפיו. אין לך סטטוס אתה קירח והחברות שהיו לך לא הכי כוסיות בעולם!
    פשוט עלוב...כנראה שאין לכם מושג מה זה פיקאפ.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

הוא סלב, ממש ככה.

דיי, אתם קיצוניים מדי...אני לא מאמין שאלה אשכרה הטענות שלכם כלפיו. אין לך סטטוס אתה קירח והחברות שהיו לך לא הכי כוסיות בעולם!
    פשוט עלוב...כנראה שאין לכם מושג מה זה פיקאפ.
    מתחרט אי פעם שידעתי מה זה

ולא הסטטוס שלו צולע

5000 חברים,3000 FOLLOWERS
    ורק 100 לייקים על תמונה אחת

יש לי 2000 חברים 400 FOLLOWERS ואני בקושי עומד על 400 לייקים

במילים אחרות,עם כמות חברים וFOLLOWERS שיש לסניה זה פייס לפוטנציאל עם 1000 לייקים על תמונה ו 300 על סטטוס

במציאות-לא יודע כי אף פעם לא ראיתי אבל רק מלראות איך האנשים שהוא לוקח איתם תמונות נראים,בו נגיד שזה זוועה

בחיים לא הייתי מסתובב עם בחורות כאלו וגברים שנראים ככה,אולי אם היה להם משהו מועיל (כמו למשל ביזנס)

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

מתחרט אי פעם שידעתי מה זה

ולא הסטטוס שלו צולע

5000 חברים,3000 FOLLOWERS
    ורק 100 לייקים על תמונה אחת

יש לי 2000 חברים 400 FOLLOWERS ואני בקושי עומד על 400 לייקים

במילים אחרות,עם כמות חברים וFOLLOWERS שיש לסניה זה פייס לפוטנציאל עם 1000 לייקים על תמונה ו 300 על סטטוס

במציאות-לא יודע כי אף פעם לא ראיתי אבל רק מלראות איך האנשים שהוא לוקח איתם תמונות נראים,בו נגיד שזה זוועה

בחיים לא הייתי מסתובב עם בחורות כאלו וגברים שנראים ככה,אולי אם היה להם משהו מועיל (כמו למשל ביזנס)
    1) אני לא יודע איך לתאר אותך כשאתה בוחר אם להיות נגדו או בעדו רק לפי כמו הלייקים שיש לו על התמונה או על הסטטוס.
    2) אני כן יודע איך לתאר אותך אם אתה בוחר עם איזה אנשים להעביר את חייך לפי איך שהם נראים בסלקציה של מי חתיך על ומי סטנדרטי. אני מתאר אותך...אידיוט גמור. ואפס מוחלט.
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 09-05-2013 בשעה 00:12.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

1) אני לא יודע איך לתאר אותך כשאתה בוחר אם להיות נגדו או בעדו רק לפי כמו הלייקים שיש לו על התמונה או על הסטטוס
    LEMON אולי תפסיק להיות SADCUNT ותסביר למה מישהי תתאהב באישיות של מישהו עם RECESSED JAW אחושרמוטה?
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 09-05-2013 בשעה 00:17.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

1) אני לא יודע איך לתאר אותך כשאתה בוחר אם להיות נגדו או בעדו רק לפי כמו הלייקים שיש לו על התמונה או על הסטטוס.
    2) אני כן יודע איך לתאר אותך אם אתה בוחר עם איזה אנשים להעביר את חייך לפי איך שהם נראים בסלקציה של מי חתיך על ומי סטנדרטי. אני מתאר אותך...אידיוט גמור. ואפס מוחלט.
    אתה ציינת את עניין הסטטוס

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

אתה ציינת את עניין הסטטוס

די אחי,מספיק להיות מוזר

אתה לא נראה טוב

הסטטוס שלך צולע

הנה לך

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

חחחחח לסניה יש סטטוס כמו שמלשינים יש כבוד....יש לו סטטוס בקהילת הפריקונים והכובעים...אנשים נורמלים שהייתי מסתובב איתם לא יודעים מי זה סניה בכלל...ואם היינו רואים אותו היינו חושבים שהוא סתם קירח עם שגעון גדלות...ומתעלמים מקיומו...שזה מה שהוא... רוצה לדעת מה זה סטטוס? חפש בפייסבוק ariel pery, tamir dahan, daniel kassel ומי שפה היה מהתקופה של זה והיה מסתובב איתם יודע על מי אני מדבר...זה אנשים שבאמת היה (ויש להם עדיין אבל פחות ממה שהיה להם פעם) סטטוס. אז מה הסקנו היום? אין לו לא סטטוס, לא מראה ובטח שלא כסף. וזה למה אנחנו לא מקבלים אותו. הוא קירח חרטטן שעושה מעצמו אימפריה...אימפריה שמעולם לא בנה. תפתח תעיניים בנאדם, תראה מה קהל היעד של סניה ותבין. לרוב אלה רוסיות שרמוטות (מהמכוערות, לא ראיתי כוסיות שבכלל נכנסות לבלוג שלו), פריקונים מושפעים, רוסים עם סנדלים וגרביים וילדי כאפות לייט...
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 09-05-2013 בשעה 07:44.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ואיזה אמת? איזה? חחחחח אני ילדון בן 21 שלא מבין מהחיים שלו ודי אידיוט ואני משלשל על סניה בLMS. יש לי יותר כסף ממנו. יש לי מראה יותר טוב משלו. לי יש סטטוס לא רע שגדל למקום טוב בניגוד אליו שהוא משייך את עצמו לאנשים שפאדיחות להסתובב איתם בכלל....ככה שהקטע של ה"הייטרז גונא הייט" לא משתייכת אלי ואני מניח שגם לא לAWAKE וייטינגר. והדברים שאני כותב אשכרה עוזרים לאנשים, בניגוד לחרטוטים של סניה שאין לו מושג בכלל באיזו פלנטה הוא חי...עלק "אני מזיין דוגמניות בינלאומיות" מי שמזיין דוגמניות בינלאומיות לא יוצא עם כונפות כמו שהוא יוצא איתן...עזבו דוגמניות..מי שיש לו סטטוס סביר לא יוצא עם המכוערות האלה...אפילו אני עכשיו שהסטטוס שחי רק במגמת עליה לא מושך אלי כונפות כאלה...מה גם שהוא היה בתול עד גיל 19-21, הוא כתב את זה בעצמו. זה אומר הרבה עליו בתיכון. מי שלא חגג בתיכון סביר להניח (לא תמיד אבל ב95% מהמקרים) שיגדל להיות חסר בטחון שמחפש לעקוץ ילדים תמימים שרק מנסים לשפר את עצמם ולהתנהג כמו הייטר, אותו סוג האנשים שירדו עלי בחטיבה שאגב שאני מגיע לישראל אני הולך לעשות מהם סמרטוטים ואני יכתוב פה דיווח שטח נחמד בתקווה שהמקום הזה יהיה קיים. תפתח תעיניים שלך, תסתכל מי הבנאדם שאתה מעריץ, פאקינג חנון רוסי משבח מופת שלא ראה ציצים עד לפני 7 שנה.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 09-05-2013 בשעה 07:54.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    ואיזה אמת? איזה? חחחחח אני ילדון בן 21 שלא מבין מהחיים שלו ודי אידיוט ואני משלשל על סניה בLMS. יש לי יותר כסף ממנו. יש לי מראה יותר טוב משלו. לי יש סטטוס לא רע שגדל למקום טוב בניגוד אליו שהוא משייך את עצמו לאנשים שפאדיחות להסתובב איתם בכלל....ככה שהקטע של ה"הייטרז גונא הייט" לא משתייכת אלי ואני מניח שגם לא לAWAKE וייטינגר. והדברים שאני כותב אשכרה עוזרים לאנשים, בניגוד לחרטוטים של סניה שאין לו מושג בכלל באיזו פלנטה הוא חי...עלק "אני מזיין דוגמניות בינלאומיות" מי שמזיין דוגמניות בינלאומיות לא יוצא עם כונפות כמו שהוא יוצא איתן...עזבו דוגמניות..מי שיש לו סטטוס סביר לא יוצא עם המכוערות האלה...אפילו אני עכשיו שהסטטוס שחי רק במגמת עליה לא מושך אלי כונפות כאלה...מה גם שהוא היה בתול עד גיל 19-21, הוא כתב את זה בעצמו. זה אומר הרבה עליו בתיכון. מי שלא חגג בתיכון סביר להניח (לא תמיד אבל ב95% מהמקרים) שיגדל להיות חסר בטחון שמחפש לעקוץ ילדים תמימים שרק מנסים לשפר את עצמם ולהתנהג כמו הייטר, אותו סוג האנשים שירדו עלי בחטיבה שאגב שאני מגיע לישראל אני הולך לעשות מהם סמרטוטים ואני יכתוב פה דיווח שטח נחמד בתקווה שהמקום הזה יהיה קיים. תפתח תעיניים שלך, תסתכל מי הבנאדם שאתה מעריץ, פאקינג חנון רוסי משבח מופת שלא ראה ציצים עד לפני 7 שנה.
    חחחחח טיילר אתה מסכן?
    איזה משפטים של פתט יוצאים לך לפעמים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect