קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אוקיי יש לי שאלה לגבי האפשרוית שלי לעתיד
    על ידי tallivny בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 15-07-2007, 13:19
  2. |בקשה|לגבי השרת שלי
    על ידי owNCounter בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-03-2007, 18:39
  3. [בעיה+שאלה]לגבי האינטרנט שלי
    על ידי Marik_Rabayev בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-11-2006, 10:10
  4. חייב יעוץ לגבי החברה שלי!!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 17-04-2006, 15:42
  5. עזרה לגבי הפרופיל שלי
    על ידי קופיקו בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-02-2006, 20:08
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 33

לגבי העתיד שלי

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל לגבי העתיד שלי

אהלן,

תראו, בזמן האחרון יוצא לי לראות המון סוגי בתים בארץ והמון סוגי אנשים.
    חלק מהאנשים מפוצצים בכסף, עם 4 סוגי ג'יפים (פורש, מרצדס, אוודי ולנד קרוזר) בחנייה, עם בתים מפלצתיים עם בריכות, ג'קוזי ועוד כל מיני דברים.

חלק מהאנשים נראים על פני השטח אנשים נורמלים, עמחה כאלה, וכאשר מדברים איתם מגלים בסוף שהם ברשימה של האנשים הכי עשירים במדינת ישראל, ממש ככה.

יש כאלה מבוססים כספית, ויש כאלה שאפילו פחות.

הגעתי למצב, שאני עומד ושואל את עצמי "במידה ויהיה לי את הכסף הדרוש בחיים, אני באמת ירצה כזה בית מטורף? זה מה שיעשה אותי מאושר?"

ולא הצלחתי להגיע לתשובה.

לא יעזור כלום, כסף זה אומנם אמצעי, ואי אפשר לקנות אושר עם כסף. את זה אני יודע, אבל כשיש כסף, והרבה, המון ממנו, אז התנאים לאושר הרבה הרבה הרבה יותר אפשריים.
    אין כמו להזמין חברים\משפחה אליך הביתה כשיש לך בחוץ בגינה בריכה, מגרש כדורסל, מגרש טניס, ג'קוזי, גריל, רכבים שאפשר להתנייד איתם ואין ספור אפשריות לבילוי (אלכוהול וכדומה).
    החיים פשוט נראים אחרת.

אבל הבעיה היא, כשיש לך כסף כזה, אתה לא יכול להנות מהדברים שיש לך בחיים. אין לך זמן.
    הילדים שלך אומנם יכולים להנות מהכסף שלך, הם יכולים לחזור מהבצפר ולהנות מהטבות של האבא שלהם.

אבל מה איתך? מה עם האבא? אתה צריך לקום כל בוקר בשעה מסויימת, ולחזור בשעה מסויימת מהעבודה (תלוי באיזה עבודה אתה עובד) עם הרכב היוקרתי שלך (שאני לא בטוח שאני באמת רוצה וצריך רכב יוקרתי בחיים שלי) ואז כשאתה חוזר הביתה, במקום לשבת ולהנות, אתה צריך להתעסק בניהול בית, בטלפונים בקשר לעבודה, הכל...הכל...חוץ מלהנות ממה שקנית עם הכסף שלך.

מה עושים?
    זה מה שאנחנו רוצים בחיים? להשתעבד לעבודה בחיים?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אנשים עשירים באמת לא משתעבדים לעבודה, זה יותר מושג של מעמד הביניים. שזה לאן שהאנשים האלה שייכים. הם לא עשירים בכלל ורובם אם לא כולם לקחו משכנאות בשביל הבתים האלה והרכבים האלה מושכרים ויש להם חובות מפה ועד להודעה חדשה. אתה פשוט לא יודע על זה כי זה לא כתוב להם על המצח. עשירים עושים מכסף עוד כסף, לא זורקים אותו על השטויות האלה. והם קונים את הדברים האלה שאוטו יוקרתי בשבילם זה כמו מסטיק בשבילך. ואני מדבר בתור אחד שיש לו סכום יפה של כסף (לא מליונים אבל סכום מכובד למישו בגיל שלי אני רק אגיד שאני יכול לקנות פרארי שנת 2013 יד ראשונה פה ואני לא עושה את זה כי אני לא אידיוט) וצד אחד עשיר במשפחה שלא גר בישראל בכלל (הצד של אבא שלי, לא שאני ראיתי ממנו דולר) זה בדיוק למה הם "משתעבדים לעבודה" ועובדים 12+ שעות ביום בשביל להיות קצת מעל מעמד הביניים מה שמתאפיין במה שאמרת. שאלה באמת לא חיים. וזה מהמעט ידע שיש לי שזה יחסית הרבה לשמוק הממוצע שמאמין באמריקן דרים. אני לא אשקר לך ואגיד שיש תקופה מאוד מאוד קשה שנמשכת הרבה שנים שאני אוטוטו נכנס אליה בעצמי, התקופה שאתה נותן את כל כולך לכסף ואני לא מדבר על עבודה דווקא. תכלס זה מה שמניע אותי כי אני יודע שמתישהו הסטטוס והמראה החיצוני יעלמו וכל מה שישאר זה הכסף, שאם לא השגת אותו עד גיל 30-40 (ואני מדבר על מצב שבו אתה לא צריך לעבוד יותר בחיים לא להיות איזה ביל גייטס) אתה אכלת אותה. כדאי לאנשים להתעורר ולראות מה הולך בעולם הזה ולהבין שהשליטה שכרגע יש להם על הכסף שלהם היא אפסית.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 10-05-2013 בשעה 16:29.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

למה לראות את זה בתור שעבוד לעבודה?
    זה לא שאנשים עובדים 100% מהזמן שלהם. גם אם זה 70%, ב-30% שנותרים הם חיים. הם אוהבים, הם שמחים, הם עצובים, הם מרגישים את החיים.
    להזמין חבר'ה לשבת על נרגילה זה לאו דווקא ההגדרה ל"להנות מהחיים".
    חלק מההנאות זה להתקדם בקריירה, נשיקה בבוקר מבת/בן זוג, לראות את הילד מקבל תעודת הצטיינות, לטייל בפארק ולצחוק על החיים.
    להסתכל על החיים בתור המסלול הרגיל של "ללמוד, לעבוד, להתחתן" זה נורא מונוטוני.
    עובדה שבבצפר, בילינו שם 12 שנים מהחיים שלנו... אני לא יודעת מה איתך אבל הציונים זה החלק הכי קטן שאני זוכרת. אני זוכרת את כל מה שהרגשתי, את כל מה שחוויתי, את החברים שהכרתי, את הצחוקים שהרצנו בשיעורים, את ההברזות, את הנכשלים ואת המאיות, ההתרגשות והשמחה בהתאם.
    וכן, בשביל להתעשר בדרך שהיא לא הוליוודית צריך לעבוד קשה. לא ששחקנים לא עובדים קשה, כן?
    סטיב ג'ובס, דונאלד טראמפ, ביל גייטס - תכלס מודלים לחיקוי, לא? יחד עם זאת, אף אחד מהם לא בדיוק ישב בבית וגירבץ. כולם הלכו, חרשו ועשו משהו עם החיים שלהם.
    בכל מקרה, החיים לא נגמרים בגיל 30. אנשים פורצים את הדרך גם בגיל 60.
    ואם הזמן להנות מהכסף שלך הוא בגיל 60... so be it

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חבר'ס, שניכם לא מדברים כלל על הנושא שאני מדבר עליו.

כשאני דיברתי עם האנשים המוצלחים האלה כיביכול, ראיתי אנשים שיש להם מבחינה כספית, הכל.
    הכל!

המקרר שלהם תמיד מלא, הריצפה בבית מצוחצחת כל יום, הרכבים שלהם מלוקקים, תמיד יש ריח טוב בבית, כמעט כל ערב יש אצלהם חברים או בני משפחה אצלהם בבית מסתובבים..

אבל, "האם" זה באמת אושר?

כל האנשים שבאים לשבת אצלו, הם אנשים צבועים. לא בהכרח שהם רוצים לבוא לראות אותו. פשוט בגלל שיש לו המון דברים מגניבים בבית, אז "שווה" לבוא לשבת אצלו ולהנות. אבל זה צביעות. זה לא שהם באמת רוצים לבוא להנות מהאדם הזה.

היום, כשאני מתעורר בבוקר, מכין לעצמי כוס נס קפה, ויושב במרפסת בבית שלי, אני לא חושב שיש משהו שמקנה לי יותר אושר מזה.
    אני לא צריך יותר מזה שומדבר.
    לא צריך חברה כוסית שתשב לידי, לא צריך רכב מגניב שישב לי בחנייה, לא צריך כיסא מעור שאני ישב עליו, ולא צריך שולחן בשווי של 5 אלף שקל לשים עליו את הכוס קפה.

מצידי לשבת על הדשא בפארק ולשתות קפה.

אלה הדברים שהובילו אותי לשאלה - "האם אלה החיים שאני רוצה בעתיד שלי?"
    זה באמת איך שאני רוצה לחיות בעתיד? ככה? בגועל נפש? בצביעות האינסופית הזאת?
    למה כשאדם עשיר ומפוצץ בכסף נכנס עם פורש למוסך, מתנהגים אליו בצורה כל כך יפה וכל כך הוגנת ומלוקקת, וכשמגיע אדם עם פחות כסף למוסך, מתנהגים אליו בזלזול?
    למה?!
    זה נקרא צביעות.

אלה אנשים שרוצים כסף ויעשו הכל (תרתי משמע) כדי לשים יד על הכסף הזה.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 10-05-2013 בשעה 19:43.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

מה שאמרת עכשיו זה שטות מוחלטת מחוסר נסיון כי אתה לא באמת מכיר אנשים כאלה מקרוב (הכוונה אין לך כאלה במשפחה), או רצון לנחם את עצמך במצב שלך ותירוץ לא להתקדם. שזה צורת התנהגות נפוצה אצל עניים שמוחים ברוטשילד. וזה ככה תכלס בכל הLMS זה אותו הגיון. אם תתחיל לזיין את עצמך בשיפור עצמי ותדפוק מהפך חיצוני כמו ZYZZ לדוגמא, אתה חושב שהבנות שיתחילו אותך באמת יאהבו אותך? לא, הם יאהבו את האסתטיקה שלך. אתה חושב שהגברים שיכבדו אותך בגלל מי שאתה? לא, הם יכבדו אותך כי אתה יכול לזיין את חברה שלהם רק מלהסתכל עליה. אפילו זיז פעם אמר "אם הייתי שמן או מכוער לא הייתי מזיין כלום ולא מקבל כבוד"... אז מה, עכשיו תגיד לעצמך "אוקיי זה מזוייף וזה לא כיף אני מעדיף להשאר מכוער או ממוצע"? כי לפי ההגיון שלך אתה בעד להשאר כמו שאתה ולחכות שיאהבו אותך "כמו שאתה"...תן לי לשפוך לך אור. אף אחד לא אוהב אותך בגלל מי שאתה, חוץ מהמשפחה שלך ובמקרים מסויימים גם זה לא. למשל, המשפחה שלי שנאה אותי והתביישה בי כשהייתי בחטיבה. עכשיו אני הכבוד של המשפחה ואני די מייצג תצד של אמא שלי. ויש לי רק חבר אחד שהוא באמת כמו אח בשבילי כי אנחנו מאותו רקע, השאר נמצאים איתי בגלל דבר כזה או אחר. זה עולם מאוד מזוייף שאסור לקחת ברצינות, וככל שתבין את זה יותר מהר אתה תפסיק לשחק בקקה ותבין במה צריך להתמקד בחיים. אגב אני בחטיבה הייתי בדיוק כמוך. אמרתי ש"העיקר להיות אמיתי ולא צבוע כי תבוא מישי שתאהב אותי כמו שאני" והייתי הכי אמיתי שיש ומצאתי את עצמי חסר חברים וידידות, משחק מייפל והופך לכבשה השחורה של המשפחה. עד שלא התעוררתי לא הבנתי בשביל מה אני חי בכלל. תקבל תעובדה שאף אחד לא יאהב אותך "כמו שאתה", בחיים. ככל שתעשה את זה יותר מהר ככה יהיה לך יותר קל בחיים.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

common get fuck real bro.

no one ever regrate for being rich.

no one ever said " fuck it, in rich and i hate this. lets go poor again".

haters gonna hate, mireres gonna mire, poors gonna make excuses for being poor.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אנשים עשירים באמת לא משתעבדים לעבודה, זה יותר מושג של מעמד הביניים. שזה לאן שהאנשים האלה שייכים. הם לא עשירים בכלל ורובם אם לא כולם לקחו משכנאות בשביל הבתים האלה והרכבים האלה מושכרים ויש להם חובות מפה ועד להודעה חדשה. אתה פשוט לא יודע על זה כי זה לא כתוב להם על המצח. עשירים עושים מכסף עוד כסף, לא זורקים אותו על השטויות האלה. והם קונים את הדברים האלה שאוטו יוקרתי בשבילם זה כמו מסטיק בשבילך. ואני מדבר בתור אחד שיש לו סכום יפה של כסף (לא מליונים אבל סכום מכובד למישו בגיל שלי אני רק אגיד שאני יכול לקנות פרארי שנת 2013 יד ראשונה פה ואני לא עושה את זה כי אני לא אידיוט) וצד אחד עשיר במשפחה שלא גר בישראל בכלל (הצד של אבא שלי, לא שאני ראיתי ממנו דולר) זה בדיוק למה הם "משתעבדים לעבודה" ועובדים 12+ שעות ביום בשביל להיות קצת מעל מעמד הביניים מה שמתאפיין במה שאמרת. שאלה באמת לא חיים. וזה מהמעט ידע שיש לי שזה יחסית הרבה לשמוק הממוצע שמאמין באמריקן דרים. אני לא אשקר לך ואגיד שיש תקופה מאוד מאוד קשה שנמשכת הרבה שנים שאני אוטוטו נכנס אליה בעצמי, התקופה שאתה נותן את כל כולך לכסף ואני לא מדבר על עבודה דווקא. תכלס זה מה שמניע אותי כי אני יודע שמתישהו הסטטוס והמראה החיצוני יעלמו וכל מה שישאר זה הכסף, שאם לא השגת אותו עד גיל 30-40 (ואני מדבר על מצב שבו אתה לא צריך לעבוד יותר בחיים לא להיות איזה ביל גייטס) אתה אכלת אותה. כדאי לאנשים להתעורר ולראות מה הולך בעולם הזה ולהבין שהשליטה שכרגע יש להם על הכסף שלהם היא אפסית.
    לא עשית את הכסף הזה בעשר אצבעות אני מבין?
    ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    common get fuck real bro.

no one ever regrate for being rich.

no one ever said " fuck it, in rich and i hate this. lets go poor again".

haters gonna hate, mireres gonna mire, poors gonna make excuses for being poor.
    חחחחחחח תכלס
    רודני בקטע הזה אתה חושב לא נכון כדי לשרוד צריך כסף ולשרוד זה כל משמעות החיים
    קודם תעשה את המיליונים הראשונים שלך ואחרי זה תחליט אם זה מה שעושה אותך יותר מאושר (לחזור אחורה תמיד אפשר...)

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום נפלא
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 24-11-2018 בשעה 22:14.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    הנושא הזה תלוי מאוד בהמון משתנים:

- מה מבחינתך גורם לאושר?
    ייתכן שהדברים שמפיגים לך אושר לא תלויים בכסף כלל או מעט מאוד או גרוע מכך, אם יהיה לך כסף אתה רק תתרחק מדברים אלו.

- באיזו חברה תהיה אם תתעשר?

- מהן הציפיות שיהיו ממך?

- מהן הציפיות שלך מעושר? אתה בטוח שכשתתעשר אתה אכן תצליח להשיג את הציפיות הללו?

- מה העושר יכריח אותך להקריב? לפעמים זה לא שווה את ההקרבה (ואני מאמין שהרבה אנשים נאלצים להקריב את הבריאות שלהם).

- היכן תהיה עשיר, בישראל? אמריקה? בפיליפינים?

הרשימה לא תיגמר לעולם ולכל משתנה תיתכן השפעה מכרעת מאוד על ההחלטה האם כדאי להתאמץ ולהתעשר או להיות חכם, למצוא עבודה מכובדת ומסודרת שמשאירה לך זמן ויכולת להיות מאושר ולהינות מהמיטב שהחיים יכולים להציע.
    ill answer this:

getting whatever you want in the moment causes happiness

i will be in a rich society of course but not richer then me.

i dont care what others expect from me.

my expectations are exactly whet i wrote thet are the causes to happiness. and i think money can get me most of them.

i wont secrafice my healty, only time.

right now i prefer being rich in miami\australia.

what all this says about me????

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    ill answer this:

getting whatever you want in the moment causes happiness

i will be in a rich society of course but not richer then me.

i dont care what others expect from me.

my expectations are exactly whet i wrote thet are the causes to happiness. and i think money can get me most of them.

i wont secrafice my healty, only time.

right now i prefer being rich in miami\australia.

what all this says about me????
    אין לי מושג, מלבד העובדה שאתה שטחי בצורה עמוקה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

הנושא הזה תלוי מאוד בהמון משתנים:

- מה מבחינתך גורם לאושר?
    ייתכן שהדברים שמפיגים לך אושר לא תלויים בכסף כלל או מעט מאוד או גרוע מכך, אם יהיה לך כסף אתה רק תתרחק מדברים אלו.

- באיזו חברה תהיה אם תתעשר?

- מהן הציפיות שיהיו ממך?

- מהן הציפיות שלך מעושר? אתה בטוח שכשתתעשר אתה אכן תצליח להשיג את הציפיות הללו?

- מה העושר יכריח אותך להקריב? לפעמים זה לא שווה את ההקרבה (ואני מאמין שהרבה אנשים נאלצים להקריב את הבריאות שלהם).

- היכן תהיה עשיר, בישראל? אמריקה? בפיליפינים?

הרשימה לא תיגמר לעולם ולכל משתנה תיתכן השפעה מכרעת מאוד על ההחלטה האם כדאי להתאמץ ולהתעשר או להיות חכם, למצוא עבודה מכובדת ומסודרת שמשאירה לך זמן ויכולת להיות מאושר ולהינות מהמיטב שהחיים יכולים להציע.
    אני אפילו לא מתכוון לקחת את כל השאר מעליי בצורה רצינית..
    חבר'ס, אם אתם רוצים שידברו איתכם בצורה אמיתית ורצינית, הגיע הזמן שגם אתם תתנהגו ככה.

סוניק,
    מבחינתי אושר זה לא דבר אחד. יש לזה המון גורמים והמון משתנים.
    בגדול, בשבילי זה לחיות, תחושות, חווית. אם ראית את הסרט INTO THE WILD אתה תבין לאן אני חותר עם זה. יש בסוף הסרט אימרה שאני מאד מאד אוהב - "Happiness is real only when shared".

- מה זאת אומרת באיזה חברה אני יהיה אם אני יתעשר? רוב הסיכויים בחברה של העמיתים שלי לעבודה, חברים מהחיים, משפחה וכאלה.

- אם השאלה היא מה הציפיות ממני בתור מליונר, אז התשובה היא לעשות עוד כסף.
    לא ממש הבנתי את השאלה הזאת.

- הציפיות שלי מעושר זה חיים קלים יותר. זה הכל. אני יודע שאם אני יהיה עשיר זה לא יקנה לי אושר. השאלה אבל עד כמה זה באמת יכול להקל.
    ולא, אני לא חושב שבאמת עושר יכול לעשות אותי עד כדי כך מאושר. זה יכול לעזור, אבל זה מאד משתנה.

- עושר יכריח אותי להקריב את כל הזמן הפנוי האישי שלי שאני מאד אוהב. אני בן אדם לא הכי עדין במציאות..אני לא כל כך רגוע בחיי היום יום שלי ואני מאד מאד אוהב את השקט הנפשי האישי שלי לעצמי במהלך היום, וכאשר אין לי מזה הרבה, אני מתחיל להתעצבן ולהרגיש כועס במהלך היום. עד כדי כך.
    אם אני יהיה עשיר, אני יודע שלא יהיה לי זמן פנוי כל כך, וזה יפגע בי.

- אם אני יהיה עשיר, זה רק בארץ. כמו שאתה יודע, עשיתי צבא ביחידה קרבית, ואני בן אדם מאד מאד ציוני. הייתי מוכן בעבר, ואני עדיין מוכן, ואני יהיה מוכן גם בעתיד (במילואים) להקריב את עצמי ואת החיים שלי בשביל המדינה הזאת, בשביל האדמה שאנחנו עומדים עלייה.

אגב, סוניק, לא באמת הבנתי לאן אתה מנסה לחתור עם השאלות האלו.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום נפלא
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 24-11-2018 בשעה 22:16.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

סוניק אוהב להתפלסף, על כל שאלה אפשר לקחת צעד יותר עמוק, ולהבין למה ולמה ולמה....תשובות אין לך ממש, אתה פשוט אוהב להטיל ספק בכל המצב הנתון,
    אם אתה צודק או לא זה לא משנה, אבל אין לך תשובה מקדמת.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לעשות עוד כסף? וכשתעשה אותו, מה אז יצפו ממך? כסף אף פעם לא נגמר, וכולם רוצים ממנו נתח. ככה שהציפיות אף פעם לא יגמרו.
    ואיני התכוונתי לציפיות כספיות בלבד, הנה עוד ציפיות אפשריות:

היכן תגור? האמת שאף פעם לא חשבתי על זה..מה שבטוח שבארץ. ולא בתל אביב.
    מה תעניק למשפחתך? חופש, כמה שיותר מזה.
    מי יהיו החברים שלך? אלה שעכשיו, ואלה שיבואו בהמשך.
    מי תהיה האישה שלך? (זאת מהסטטוס הגבוה, שאבא שלה מנהל חברה בחו"ל והיא בעלת תואר שני בכלכלה אך שאינך חושק בה או זו שאתה מחובר אליה מאוד אך עוסקת באיפור?). לא אכפת לי במה תעסוק האישה שלי. מצידי שהיא תיהיה מלקקת פרסות של סוסים. אבל מן הסתם שלא תיהיה זונה.
    היכן הילדים שלך ילמדו? האם ההורים שלך והאישה יהיו מרוצים מכך? אולי הם אפילו יריבו ביניהם לגבי העניין ואז תצטרך לבחור עם מי אתה צועד?
    מצידי שהילדים שלי ילמדו בבית מנשיונל גאוגרפיק זה משהו שלא מעניין אותי. יותר חשוב לי שילדים שלי יהיה מוסר עבודה גבוה וסף שברון מאד מאד רחוק. שלא יוותרו לעצמם בחיים. לא אכפת לי אם ההורים שלי יהיו מרוצים מיזה, והאישה מן הסתם תיהיה חלק מההחלטות (אם לא היא תחליט בעצמה).
    אתה מוזמן להמשיך את הרשימה.

תוכל להגדיר מהם "חיים קלים יותר" מבחינת:
    סדר יום, תפקידך בארגון, בריאות, מצבך הפסיכולוגי, מצבך החברתי ומצבך המשפחתי?
    חיים קלים - ללא דאגות כספיות. כלל.
    אבל מצד שני המון ערך לכסף.
    אם יצטרכו לעשות טיפול שיניים בשווי של כמה מאות אלפי שקלים, שזה לא יהיה בעיה.
    אם יצטרכו לעשות ניתוח עיניים, אותו העניין.
    אם ירצו לקנות אוכל יוקרתי, שזה לא יהווה בעיה.
    חדר כושר רציני, גם אותו העקרון.

ומה אתה מתכוון לעשות עם עובדה זו?
    אם זהו המצב, מה תבחר לעשות כרגע בתחילת דרכך בחיים האזרחיים?
    אין לי מושג מה לעשות עם העובדה הזאת, זה למה פניתי מלכחתילה לפורום לבקש עזרה.
    כרגע אני בתהליכים ומבחנים פיזיים לימ"מ, אין לי יותר מידי זמן לעצמי, אבל מצד שני אני יודע שאני תורם המון לשקט הנפשי של אחרים.

לשום-מקום חביבי, כל החתירה המוסתרת הזאת לכאורה נמצאת אך ורק בראש שלך.
    אני פשוט נשבע שחייכתי כשקראתי את השורה האחרונה. פשוט חייכתי ואמרתי "איזה מלך "

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום נפלא
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 24-11-2018 בשעה 22:17.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,147 | הודעות: 8,200,740 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect