קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אנשים כנסו תבינו קצת.
    על ידי אסף רחמים בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-01-2009, 23:04
  2. די חדש כאן...=] קצת תמונות...
    על ידי dextor בפורום תמונות הגולשים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 10-06-2008, 20:42
  3. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 05-12-2005, 21:16
  4. [קונה] עזרה בלמצוא כתבות על אנשים... קצת מוזר הרבה נק'
    על ידי TheKingMan בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-10-2005, 13:59
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 13:25
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 52

אנשים שכחו כאן קצת מה משמעות האמיתית של פיאקפ - עמוד 2

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    לאאאאאאאאאאא הרגע אמרתי שאני לא מכירה אותו!
    יש עוד תקווה

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    מוזר שכל הכובעים הולכים על כל הפקטורים אצל הבחורה חוץ מיופי,רגע ואולי זה כי אין להם ברירה?
    אמרת שרק ג'וליאן ככה ? ג'וליאן הוא לא כובע, וכל RSD הם לא כובעים...והם בוחרים בנות רק לפי היופי, לא רק ג'וליאן אלא כל הקבוצה...
    לפי מה שאני רואה אתה מעדיף להיגרר אחר ה"מגניבים" במעגל שלך, ולקוות שימשכו אותך למקומות חדשים ולהכיר עוד אנשים חדשים.
    יש לי שאלה, נכון להיום, אתה מביא בחורות ?? שנראות טוב ??

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

פיקאפ זהו הרגע שבו אתה מרגיש שאתה טס וכל העולם עומד מלכת.
    אתה שולט על כל מה שקורה במקום בו אתה נמצא בזמן שהסובבים אותך לא מסוגלים להבין כיצד אתה עושה זאת.

גם אם לא נישקת בחורה אפילו פעם אחת.

זה היה היעד המקורי אליו שאפתי ביומי הראשון בתחום, יחד עם אנשים שכנראה רובם נשואים כיום.
    כל השאר זה סתם קישוט... שלא נדבר על השטויות שרצות כאן בפורום.. גם אם הייתם מדברים על גמבלר או מיסטרי מבחינתי היה מדובר בשטויות בשורה התחתונה אבל לפחות אז הייתי זורם.

Ahene, התגעגעתי אליך, מה קורה?

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אתה שולט על כל מה שקורה במקום בו אתה נמצא בזמן שהסובבים אותך לא מסוגלים להבין כיצד אתה עושה זאת.

זה היה היעד המקורי אליו שאפתי ביומי הראשון בתחום, יחד עם אנשים שכנראה רובם נשואים כיום.
    כל השאר זה סתם קישוט... שלא נדבר על השטויות שרצות כאן בפורום.. גם אם הייתם מדברים על גמבלר או מיסטרי מבחינתי היה מדובר בשטויות בשורה התחתונה אבל לפחות אז הייתי זורם.

*תיקון, פיקאפ מטרתו להביא בחורות.
    בקבוצות מסויימות ובקרב אנשים מסויימים יש עוד אמונות שבאות יחד עם ה"תוכנית לימוד" שלהם.
    ע"מ להיות מסוגל להביא בנות, אתה צריך לשפר את עצמך, לא משנה איפה תהיה ובאיזה קבוצה ובאיזה אמונה תאמין.
    RSD למשל, מאמינים בלהיות אתה, בגרסה האידיאלית שלך....ועוד המון שיטות שלא מבוססות על טריקים או רוטינות, אלא על מטרות גדולות עם משמעות מאחורי זה,
    שבאמת מפתחת אותך כבנאדם, ועושה אותך חזק יותר ושונה יותר.
    מאוד הייתי ממליץ לך לקרוא קצת חומרים שלהם, זה באמת מדהים.
    והם לא מדברים חרטות, ורוטנית ש"עובדות" אלא הם מדברים "תכאלס" כי ידוע שבחורות נמשכות ליפים, וידוע שבחורות נמשכות למגניבים ולא לחנונים שעושים נאגים.
    והם מאוד מודעים לזה, והם ממש לא כאלה. קיצור באמת אני ממליץ לך לקרוא עליהם קצת.

משתמש מתחיל האוואטר של Ahene
    לייקים
    45
    נקודות
    100
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה

היי
    מה העניינים? טוב לראות שאתה עדיין כאן.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    אמרת שרק ג'וליאן ככה ? ג'וליאן הוא לא כובע, וכל RSD הם לא כובעים...והם בוחרים בנות רק לפי היופי, לא רק ג'וליאן אלא כל הקבוצה...
    לפי מה שאני רואה אתה מעדיף להיגרר אחר ה"מגניבים" במעגל שלך, ולקוות שימשכו אותך למקומות חדשים ולהכיר עוד אנשים חדשים.
    יש לי שאלה, נכון להיום, אתה מביא בחורות ?? שנראות טוב ??
    כן אני אומנם לא מזיין קבוע ואני עדיין רחוק מי זה אבל אין מה בכלל להשוות בין התקופה שהייתי כובע לבין עכשיו...

ולא אני לא מביא פה תמונות של המעגל החברתי שלי,ולא את הבנות שאני מביא(לפעמים יש לי חשק רק כדי להשתיק פה איזה כמה משתמשים) אבל לדעתי זה יהיה ממש מטומטם לעשות את זה ולהתחשב עוד בזה שאני היחידי שחשף פה את עצמו בפורום מה ש 90% מהפורום לא יכול לעשות

לסיכום,אם אתה מטיל ספק כל שהוא ב lms,אני ממליץ שתפתח את העיינים ותראה מה קורה מסביבך ואולי בעתיד אתה תחסוך מעצמך שאלות כאלו

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

וג׳וליאן הוא היחידי שהכי נורמאלי בכל קהילת הכובעים,אני ממש לא נגדו אבל מפה עד להגיד שהוא ברמה של זיז,צריך לעשן בלי הפסקה ירוק כדי להגיד דבר כזה...

לג׳וליאן יש גבול עד לאן שהוא מסוגל להגיע,בניגוד ל lms שאתה חסר גבולות וכשהוא גבוה אתה מקבל יחס של ה׳,יחס שג׳וליאן לא יקבל.

הוא טוב אולי בהתחשב לבנאדם הממוצע ובשביל הכובעים הוא ה׳ אבל בשביל מישהו עם lms גבוה,אף אחד לא רואה אותו

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

וג׳וליאן הוא היחידי שהכי נורמאלי בכל קהילת הכובעים,אני ממש לא נגדו אבל מפה עד להגיד שהוא ברמה של זיז,צריך לעשן בלי הפסקה ירוק כדי להגיד דבר כזה...

לג׳וליאן יש גבול עד לאן שהוא מסוגל להגיע,בניגוד ל lms שאתה חסר גבולות וכשהוא גבוה אתה מקבל יחס של ה׳,יחס שג׳וליאן לא יקבל.

הוא טוב אולי בהתחשב לבנאדם הממוצע ובשביל הכובעים הוא ה׳ אבל בשביל מישהו עם lms גבוה,אף אחד לא רואה אותו
    אתה מתיש, אבל ממש..
    אני לא צריך ללמוד, אני יודע מה עובד.....אתה מתנהג כמו ילד קטן אתה פשוט לא רוצה לשמוע, אני אומר לך ששבRSD כמעט כולם כמו ג'וליאן, ואתה מעדיף להגיד "רק ג'וליאן רק ג'וליאן", תקשיב שניה, תשמע, תראה, לפני שאתה מחליט החלטות שמעבר לידע שלך.
    ZYZZ הוא אלוהים בשביל מישהו כמוך, ומצטער להגיד תעבוד עד 2020 ולא תהיה כמו זיז במראה, זיז היה 1.90 עם גנטיקה מטורפת ופנים יפות...מקסימום תוכל להגיע לשרירים, זה לא יעשה אותך דוגמן.
    וג'וליאן לא מביא קצת יותר מהממוצע, הוא מביא תשיעיות ועשיריות בכמויות והוא כל הזמן מראה הוכחות..

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אתה מתיש, אבל ממש..
    אני לא צריך ללמוד, אני יודע מה עובד.....אתה מתנהג כמו ילד קטן אתה פשוט לא רוצה לשמוע, אני אומר לך ששבRSD כמעט כולם כמו ג'וליאן, ואתה מעדיף להגיד "רק ג'וליאן רק ג'וליאן", תקשיב שניה, תשמע, תראה, לפני שאתה מחליט החלטות שמעבר לידע שלך.
    ZYZZ הוא אלוהים בשביל מישהו כמוך, ומצטער להגיד תעבוד עד 2020 ולא תהיה כמו זיז במראה, זיז היה 1.90 עם גנטיקה מטורפת ופנים יפות...מקסימום תוכל להגיע לשרירים, זה לא יעשה אותך דוגמן.
    וג'וליאן לא מביא קצת יותר מהממוצע, הוא מביא תשיעיות ועשיריות בכמויות והוא כל הזמן מראה הוכחות..
    רגע בו נבהיר משהו

אתה הולך לקחת קורס שלו?
    האם הוא חושף את כל החומר שלו באינטרנט,ללא צורך של קורס?
    מה הצלחת כבר ליישם?

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

רגע בו נבהיר משהו

אתה הולך לקחת קורס שלו?
    האם הוא חושף את כל החומר שלו באינטרנט,ללא צורך של קורס?
    מה הצלחת כבר ליישם?
    טוב אחי אתה חופר....אתה כמו ילד קטן שלא מבין...אין לי כוח..

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

טוב אחי אתה חופר....אתה כמו ילד קטן שלא מבין...אין לי כוח..
    טוב אחי,תיישם את החומר של ג'וליאן\RSD וואטאבר מה אתה רוצה שאני יגיד לך חח

מחכה לדיווח שטח שלך ולראות תוצאות שלך

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אתה מתיש, אבל ממש..

שמאל. אתה עושה ממנו יותר ממה שהוא. והוא 1.83-85. וזה בא מגרופי שלו. אין לו פנים כאלה יפות, הוא פשוט מטופח בטירוף ועשה ניתוח לסת. להיות על אחוז שומן נמוך גם עוזר, תראה איזה POTATO FACE הוא בתמונה השמאלית. JEFF SEID לעומתו באמת חיה גנטית ו10 אמיתי. והוא גם מזומורף, בניגוד לזיז שהיה אקטומורף קיצוני שלרוב הם לא נראים טוב בלי חומרים כי חסר להם מסה ויש תמונות שלו ברשת לפני סייקלים והגוף שלו ממש לא נראה מרשים. בוא נגיד שאני מכיר חבר'ה טבעיים בגובה שלי ושלו ששוקלים 75-80 שאוכלים אותו בלי מלח לפני הסטרואידים.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

סוף כל סוף מביאים כאן נושאים שהם לא על לסתות!!!

מסכים איתך לגמרי.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה

שמאל. אתה עושה ממנו יותר ממה שהוא. והוא 1.83-85. וזה בא מגרופי שלו. אין לו פנים כאלה יפות, הוא פשוט מטופח בטירוף ועשה ניתוח לסת. להיות על אחוז שומן נמוך גם עוזר, תראה איזה POTATO FACE הוא בתמונה השמאלית. JEFF SEID לעומתו באמת חיה גנטית ו10 אמיתי. והוא גם מזומורף, בניגוד לזיז שהיה אקטומורף קיצוני שלרוב הם לא נראים טוב בלי חומרים כי חסר להם מסה ויש תמונות שלו ברשת לפני סייקלים והגוף שלו ממש לא נראה מרשים. בוא נגיד שאני מכיר חבר'ה טבעיים בגובה שלי ושלו ששוקלים 75-80 שאוכלים אותו בלי מלח לפני הסטרואידים.
    תראה אותו ליד אחרים אסתטיים, ותראה את הגנטיקה של הגוף שלו, שהוא עומד לידם, הם נראים כמו ילדים קטנים והוא דוגמן שבא ללמד אותם לזיין כוסיות...
    פשוט תראה את הגוף המטורף שלו,...אני לא מנסה להוריד אף אחד, אבל קשה לי להאמין שמישהו ממכם עם פוטנציאל כזה, ראיתי את AWAKE ואומנם הוא נראה סבבה, אבל מבחינת גוף הוא לא נראלי ברמה הזאת...גם אני לא אם להיות כנה, אין לי גוף עם פוטנציאל לכזה דבר..

מבחינת פנים, סבבה הוא דיי ממוצע, ואתה יכולים לעבור אותו בזה, אין לי בעיה...
    נערך לאחרונה על ידי polo321 new; 13-05-2013 בשעה 20:26.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אתה מדבר עם גרופי של זיז...ועם כמה שאני MIRER שלו והכל... אבל אי אפשר להכחיש עובדות... אם אני (ועזוב אני, האנשים שדיברתי עליהם שאני מכיר שיש להם באמת גנטיקה טובה ועל 75 קילו הם נראים 90) יקחו תחומרים שהוא לקח הם יראו הרבה יותר טוב ממנו. אין לו גנטיקה כזאת טובה כמו שעושים ממנו. המותן שלו אפילו יותר גדולה מהמותן שלי ואני על אחוז שומן יותר גבוה משלו. יש לו גנטיקה זוועתית בחזה ורואים את זה טוב בתמונה שלפני הסטרואידים. בתמונה הזאת הוא בשיא שלו+על חומרים שלא ידעת על קיומם.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect